Коментари - Кои са движещите сили, даващи гласове на немската крайнодясна „Алтернатива за Германия“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее АfD!Eдинствената партия неваксинирани!Г-жа Вейдал сама каза по добре да се разболява отколкото да се вакси.. В момента са втора политическа сила ако има избори.

И това на фона на новината, че тази година най-после намушкванията били намалели... Почти целият народ знае кои са тези абитуриенти, освен разни заблудени паралии от средната класа, в чиито квартали няма от тези "гости".

Така и не става ясно защо са десни и какво им е дясното. И защо продължава да се повтарят левичарските измислици за някакви ,,фашисти" и ,,нацисти". Другари, ами че те са си първи братовчеди с комунистите и никак не са ,,десни". Едните са водени от бившия социалист и главен редактор на вестник ,,Аванти", а другарят Шикългрубер си е играл шах с другаря Ленин и си приказвали за светлото социалистическо бъдеще. Само че другарят Шикългрубер (вече другарят Хитлер) малко кривнал от правия комунистически път и решил, че иска националсоциализъм, а не интернационалсоциализъм. Та така, другари... Фашисти, националсоциалисти, комунисти, маоисти и пр. привърженици на тоталитарната държава са си все лика-прилика левичари.

к0пейките се разпознаха :)

" ...в крайна сметка след кавгата са задържани 10 млади мъже и само двама, и двамата сирийци, са останали в ареста." Звучи грозно но " една лъжица лайна е достатъчна да развали една каца мед" .

Германия сама ще се раздели на няколко държави. Източна Германия #2, само че с договорка с Полша за транзит на Руски горива. УК най-после ще постави Германия на колене.

Руската кочина вече започна да се разпада и ще остане само подмосковието като държавица...това е съдбата на всяка една империя когато се разпада ха ха ха

Винаги е било и ще бъде така. От крайно ляв популизъм се преминава в крайно десен фашизъм.

Да! За съжаление е точно така. Дали някой случайно помни как преди няколко години имаше изказвания, че все по-голямото обедняване и материално, и духовно ще доведе обратно призраците на старите страхове - шовинизъм, нацизъм, омраза. Ето, факт е! Има и още нещо: какъв по-добър повод следващия ботуш, който ще мачка Европа да е американски от това да спретнеш изкуствен "нацистки" конфликт. Докато разни либерасти се разправят за безмислени неща крайните настроения могат да бъдат използвани като лост.

?????

И тези са същите нацита като нашите възрожденци и единните руснаци.

Свободата е движещита се сила бе идиоти!Чувството за свобода.Може и да е фалшива.Ще стане скоро век,американски роби...

Преди да пишеш сложи малко ред в полупразната си глава . И ако можеш си изясни какво искаш да кажеш. За грамотност вече тие късно. Неграмотен си и това те прави смешен, защото не умееш да се изразяеаш

Движещата сила е разбира се е източна Германия, носталгично настроена към соца. Забравиха бързо Щази;)

Старото разделение от соца да си остане. Работещите и можещите в Запада, Некъдърните лентяи на изток.. Обаче мързеливите фалираха и тъпите западняци им помогнаха!

като Китай ли?Идиот!

Дали?

,,добре,, , че ти го помниш.ти ли знаеш за щази или те, бе, трол малоумен. Иди им припомни. Айде, къш оттук, гъско малоумна

Ами то по-големи фашисти май от Урсула, Олаф и Аналенката май в Германия няма! Засега Канада и Украйна им водят по точки!

А бе дядка тъпа с натъпкана дебилна тиква на раменете-КОГА ГЕРМАНЦИТЕ СА БИЛИ ФАШИСТИ бе склерозирал доносник? Е няма на света по-тъпи от еврейската комунистическа секта и все дърпат хората в калта при тях

Брато, "дядка" е дума от мъжки род, да те светна, че очевидно ти куцат уменията по родната граматика.

Ти пък откъде знаеш за възрастта? Жалък мллоуен кретен

Няма никакъв смисъл да се чете "статията". Движещата сила е една и съща в цяла Европа и тя тепърва ще става по-силна и... движеща - хората искат да съхранят държавите си, порядките си, бита си, народите си, а скапаната либерастка сган иска да унищожи всичко това. Всичко. За тая пасмина гадна Европа трябва да е една безлична аморфна маса. Никога няма да се случи. Няма начин да стане. И това ще се разбере и ще е грозно. Сефте.

Мммм да,историята се повтаря.За съжаление...Чистилищото в този случай ще е много брутално...

В България сме си къметлии направо!Късметлии,че мангалите са тъпи и не знаят къде да останат.Подминават ни!Господ здраве да им дава и да пътуват все на запад!

Движещата сила е малоумието на либерастите, които опропастиха цял континент за има-няма 30 години!

Половината ми колеги са от Източна Германия. Всичко читаво се изнася от Източна Германия и остават само тия дето все някой им е виновен. Говорих с един и той каза, че баща му бил симпатизант на АфД. Скоро тия симпатизанти ще си останат сами и ще си бъркат по дупките там и ще се чудят, що нещата не вървят...

Мои приятели живеят на Марс, там е същото, честна дума!

добре бе!

Този коментар показва само една тежка форма на неведение.

в Москва...

Така ли казаха по телевизора?

Май е така. Не се сещам за антилиберална и антимигрантска партия, която да е антируска.

Всичко неудобно за хунтата на Урсула е путинистко, антиваксърско, популистко и мнооого крайно дясно.

А не е ли? Как не чух някой да псува Сащ,Европа и да нахрани и Путкин и Русия.

Силите зад AfD са базирани на джендър науката, на науката за хранене с буби, на веганството, на зелените еуглени, на тъмнозелени етноси и други минорни групи от гласовити маргинали. Общо взето е базирана на контрасилата срещу тормоза от тематични маргинализирани малцинства. АфД, както и възраждане в България са отговор на заговор, на сили, които под предтекст да защитим слабите и низвергнатите, започват да тормозят с мека сила мнозинствата от, все пак, нормални хора (нормалността се задава от мнозинството, независимо от "научните" доказателства за правота на маргинализираните малцинства). Нека да добавим към малцинствата и ваксинираните обсесивни ковиди, както и ваучеризирания бройлер електорат, фен на CBDC и други дигитални финансови закачки.

Им идва акъла и АзГ взима властта, или адио на държавата за немците. Das ist alles!

СССР се изтегли ит ГДР.И?

Все пак е доста съмнително, че май няма сериозна консервативна,антимигрантска и антиекологична партия, която да е и антируска. В случая с Германия очевидно Путин и спецоперсцията им докара бонус мигранти.

В началото на ВСВ и Хитлер е бил в съюз със Сталин и какво стана след това? Така,че не гледайте какво правят и говорят сега АфГ а след като вземат властта

всичко което не се вписва в либерастко лайняната мантра според продажната преса е крайнодясно, популистко, путинско и т.н. Същото отношение е и към АзГ. Германия от години наред се пълни с навлеци от Африка, арабските държави, Афганистан, Пакистан, Турция и къде ли не.. в центъра на Франкфурт ако тръгнеш по Цайл, където са най-много им магазини по центъра почти няма да видиш немец... само брадати амуджи, забрадки, чернилки, щандове за прохвала на исляма, просяци цигани и каква ли не измет... и ако това не ти харесва - значи ти си крайнодесен. Редовно в Германия се вайкат по ТВ и вестници - няма жилища, към края на еди коя си година ще има недостиг на 1 000 000 жилища.. Интересно - германките да не би да са тръгнали да rраждат по 7-8 деца?? Ами не са... прираста на немците е отрицателен и всеки може да се усети защо са нужни тия жилища: за да бъдат настанени всичките тия които прииждат от години насам и чакат да бъдат нахранени и настанени за сметка на немците, които като овце гласуваха за партията на Меркел която им натресе всичко това... и ако вече им е писнало да търпят - партията която изразява техните виждания била "крайнодясна".... ми разбира се, дайте да се поучим от Англия и Файненшъл таймс... да следваме техния пример - с индиец премиер и пакистанец - кмет на Лондон...

Ъхъ, 'ма той германецът, масово, не иска да бачка. "Нали има турци и всякакви шарени да се трепят там, защо ми е да работя тежка работа?"

Движещата сила е поколението ,чиито празни кратуни бяха промивани 45 години и още не са измрели...

Движещата сила са четирите хилки, само, че тука са евраци,а в България са рубляци...

А ти си ба стотинки нали?

"Като не искаш от руския газ, ела да ти пуснем от нашия!"

Основните движещи сили са необолшевиките. Климатични, лгбт и т.н активисти, блм, антифа и подобни боклуци. Също корупцията и атаката срещу пазарната икономика в САЩ и ЕС.

"крайнодясна партия" защото там леви и зелени не са крайни изобщо! :)

Копейкин е много добър той винаги се отзовава

Има доказателства, че Путин е руслка.

Виждаме ясно доказателство, че Байдън е робот на дистанционно управление.

че Шолц е знаел, за взривяването на СП от американците (по нареждане на пропускащият памперс) и, че това е срещу интересите на Германия. Шолц е съучастник и марионетка на американците подобно на тукашаните ни продажни небългари харварди. Алтернатива за Германия не случайно набира скорост но като нищо и там ще започнат да фалшифицират изборите както се прави тук и в други страни в Европа.

антиамериканизма :)

Е, как AfD да е крайнодясна, като шефката и е лесбийка, женена за кафева жена?

Което е против политиките на Посолствата глобално е или Крайно-дясно или Руско. Толкова е капацитета на демагозите и пропагандистите им.

Нормалните хора дето им писна от извращения

Да намерят как става финансирането им от Россия и ще кротнат.Същото се отнася и за копейките тук.

Не свърши ли това служебно лепило в НПО то бе? Споко. Спряха финансирането за Европа от централата на Сорося. На последни метри сте.:)

Че Путин ще да е виновен. Продажните елита нямат нищо общо.

Е резултата в следствие на решенията на политиците, които продадоха Германия на САЩ и от водеща икономика в Европа я превърнаха в деиндустриализирана, залята от миграция и ЛГБТКЮ+ олигофрения. Това е движещата сила. А дефинициите за "крайно дясно" са абсурдни. Всичко, което има доказана логика исторически към популацията, което пречи на Затоплистката религия на Олигарсите на Давос му се набива този етикет. Реално обаче, етикетът е "Демокрация", която се оказа скъсана дреха прикриваща Обикновен фашизъм командван от интернационалните мега-корпорации като Вангард Груп.