От ГЕРБ: С ДПС никога, с БСП ...почти никога

В никакъв случай не трябва да се коалираме с ДПС и почти в никакъв случай не трябва да се коалираме с БСП

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ: С ДПС никога, с БСП ...почти никога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов , Цветанооов , кой и какъв си ти ? Нали и преди беше ''против'' ДПС , но ДПС ТИ ПОДАРИ , 6 АПАРТАМЕНТА , НАЛИ ????

и трите дпс,герб, бсп така да ги мразя.... вече цял живот едни и същи крадци са на чело на държавата.... пардон... начело на територията наречена България....

и най големите отрепки в БГ ги е срам да казват че са Българи заради тия управници...

А с ДОСТ- по всяко време и нужда.

Ехоооо ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА, дека сте(превод:къде) сте? Ето ви материал, ама и журналята имат вина, тази снимка, защо и как я употребихте и като вземат властта ша ви уволнят от раз хахахахачок сеир, аркадашлар

а тройна коалиция - понякога

Тези от Герб не мога повече да ги понасям. Който и да е следващият управляващ, все ще е помакото зло.

"В същото време обаче лидерът на партията Бойко Борисов забрани на актива въобще да мисли за коалиции, нито вляво, нито в дясно." И това ако не е ултра демократично - не партията ДА РЕШИ а каквото каже лидерът й. А останалите "мозъци" за какво са/верно имаше и един Лъчо мозъка/? Само в мафиотските организации става само това, което заповяда боса. ГЕРБ мафиотска организация ли е?

комунистически подлоги.. само цвета им липсва по средата... наздраве, чучулиги

А париците от фондовете на ЕС спират след 2-3 годинки, но членските вноски и кредитите (барабар с лихвите) остават дължими + още много емигрански гърла за хрантутене. За това мисли, Тикво, че и прословутите ти магистрали до тогава ще мязат на швейцарско сирене - дупка до дупка. От одраните българи и безработните мангали какво повече ще окрадете? Че да да има да делите и с коалиционните ортаци?

Днес е актуално да се разсъждава що е герберизиране и метаморфозиране ???

След като изпусна балъмски черпака как ли се чувства Генералния Гербер на Политбюро на ГЕРБ ? А пък и до пролетта герберчетата може да увяхнат !!!

Люта зима ги попари и сега горките никакви ги няма.

Всичките ни долни мизерници, наречени за краткост политици са се коалирали с престъпниците от мафията и с олигархичните кръгове от крадци и мошеници на едро - български и чужди. И то отдавна. Няма нито една партия, кочто да работи в интерес на българския народ. Ей това е голата истина и затова сме и ще бъдем на този хал, че и на по-лош. Спасение не дебне от никъде. Бягайте от тази оглозгана държава, докато можете.

Трябва да си ма,лоумен да гласуваш за БСП или ГЕРБ след всичките тия години.... Освен патриотите не виждам никой друг да направи нещо, освен да открадне... От пълнолетието ми до сега никога не съм гласувал за друга партия освен патриотска.

Тия гербаджии на какви се правят - вече са в коалиция с ДПС в европарламента - смешници и лъжци!

"партньори, с които не бива да влизаме в каквито и да е договорки" - без коментар.

да си преброим на ум и партньорите, които вече НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА ПП ГРОБ..

Две от крилата на мафията откриха думичката "почти"!

Гледам, че тролската мъгла ми е избутала поста:) Никога не съм и няма да гласувам за ДПС. Никога ПОВЕЧЕ няма да ласувам за ГЕРБ и БСП- един път за Станишев и един път за Борисов-1- стигат:)

Четем те от доста време.. Потвърждение си на аксиомата: Човек е единственото животно, което ДВА пъти се спъва в един и същи камък..

И какъв мислител си ти? Абсолютен глупак! За царя, за Янето, за Волен и за остатъците от СДС по колко пъти гласува? Дерзай- сега Марешки те зове!

ГЕРБ е партия от миналото! Тя е с философията и ценностите на Обама. Поради това ще пътува с вятъра. Че това е така показват нескончаемите глупави заклинания на бившия президент Плевнелиев. Българина търси нов път и едва ли ще се хване с ГЕРБ! Със стари муцуни като ГЕРБ,Реформаторския блок и "патриотите на Валери Симеонов,промяна не се прави. Ето защо правилния въпрос е КОЙ ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ, А НЕ С КОГО ЩЕ ПРЕВИ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ! Защото Победата на ГЕРБ може да се окаже като победата на Хилари Клинтън и Цецка Цачева! А и защо човек трябва да се свързва с посочените по-горе формации? Те нямат критично отношение към Европейския съюз и НАТО; те са за запазване на санкциите срещу Русия и не допускат никакъв диалог с нея! А ТРЪМП КАЗВА ДРУГО! ТОГАВА?

Хората се променят за часове. Ще им се върне от Господа, не от мен.. КОГО КЪЛНЕШ БЕ, БОРИСОВ, БЕЗБОЖНИКО! ОТКОГА "НАЧАЛНИКА" СТАНА ГОСПОД ЗА ТЕБЕ? Откакто МАТРЯЛА прати МАМИЦАТА МИ на МАЙНАТА СИ..

Тия двамцата от "Шоуто на канала" ли са? Защото бая тухли са построили зад тях! Ми за друго не стават!

1 МАРТ 2013 - "Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ГОВОРЕНЕ." каза БОКО ПЪРВИ.. ИЗБОРИ 2014 - 84 ДУПЕТАТА.. И пак ГОВОРЕНЕ, ГОВОРЕНЕ от БОКО ВТОРИ - МАГИСТРАЛИ, МАГИСТРАЛИ, САНИРАНЕ, ОСИРАНЕ... ИЗБОРИ 2017 - ??????? ДУПЕТАТА.. Досегашните му патерици му убивали, стискали го, не го държали достатъчно добре под шлифера.. Та нови си търси с къде 40-50 ДУПЕТАТА.. За да ни ГОВОРИ, ГОВОРИ като БОКО ТРЕТИ..

търси с къде 40-50 ДУПЕТАТА.. За да ни ГОВОРИ, ГОВОРИ като БОКО ТРЕТИ.. Пък и такъв дефицит за ВИНОВНИ веч са очертава... Че БОКО ТРЕТИ с БОКО ВТОРИ и ПЪРВИ ша требе да са оправдава.. Например с ЧЕРНО на БЯЛО документите на ДОНЧООЛУ за евросредствата. И ИЗБРОЕНИТЕ В НЕГО МИНИСТЕРСТВА НА БОКО ВТОРИ, които НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА..

А,ГЕРБ завинаги НИ-КО-ГА !

ГЕРБ няма да се коалира с ДПС, защото ДПС няма да влезе в парламента. ЗАПОМНЕТЕ.

Мммммм да предизборната кампания започна и започнаха да се размват позициите на партиите.

Така с рогата напред не ви е мястото в Народното събрание! А ние хората пак ще страдаме! Няма да гласувам за вас никога или почти никога!

Прави са хората. Коалиция на СДС и дпс - Филип Димитров бе бламиран. Коалиция на БСП и дпс - Виденов с ритници излезе от политиката. Коалиция на НДСВ и дпс - вече никой не си спомня за царя и неговата партия. Коалиция на БСП и дпс - народа излезе на улицата и БСПто се срина ужасно. Б.Б. се заигра с дпс и дост - сдаде власта позорно. Който се е хванал с турците винаги е губил. Мислете за кого гласувате и с кой ще се коалира след изборите.

ама тоз филм ний сме го гледали вече.. ИЗБОРИ 2013-та БАЦЕ - "АЗ СПИЧЕЛИХ, АМА НЕ УПРАВЛЯВАМ!".. И са фръцна да "управлява" в двора до пазарчето в Банкя, изпод магнолията.. И що не управлява Баце? Щото вазелина за ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА не бе достатъчно.. Ама сега за да управлявате, за МАГАРЕШКИ поне ТОН му кажете да си вземе от аптеките.. Щото мноОООго ще ВИ трябва - 2009 - 117, 2013 - 97, 2014 - 84, 2017 - ?... ДУПЕТАТИ НА ГРОБ.. Яко от ГОРНО към ДОЛНО НАНАДОЛНИЩЕ са лъзгате ЦВЪЦКО..

или наследници на такива.От всички партии! Престанете да ни занимавате с глупостите си от началото на прехода,когато не знаехме какви сте. По голямо омерзение за хилядите безпартийни от онова време няма! Слагайте тая реторика в нафталина и работете за хората..за щото е срамота ...пред всички безпартийни хора преди 11.11.89г които не са имали вашите привилегии. Престанете!

Опитвам се да ослисля как ще изглежда тази снимка на фона на килия в Централния Софийски затвор ? Хубав фон има от зад - хахахха

цвъки, абе какво стана с едно обещание преди...3-5 години, че ще се махнеш от политиката, ако срещу теб е повдигнато обвинение?! То 2 пъти на долни инстанции те УЕКО поосъдиха, ама вече на най-горната - ВКС те оправдаха с 2 на 1 гласа...

САМО КОАЛИЦИЯ С ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА.

Защо лъжете народа? ДОСТ българска партия ли е или турска? Цяла Турция гласува за Цецка Цачева !!! Ако ДОСТ влезе в парламента ще са ви първите коалиционни партьори заедно с Марешки!

...магарешки...

Герберчетата трябва да си изровят БКП членските книжки и да ги размахват до изборите, дано ги припознаят пенсионерите !

Колко беше разликата между ПФ и Герб на изборите 4$ и тази разлика ще се стопи до 0$ , така че проблема е с кой ще се коалира ПФ.

Рубли. Рубли, не долари.

Крачун и Малчо

ГЕРБ тръгнаха по наклонената плоскост наречена омраза на българския народ! Когато гледаш само собствения си джоб, рано или късно пропадаш! Народа е като господ-забавя но не забравя! Наред са следващите лъжци, които ще пробутват розови мечти-до кога ще търпим!???

За президентските избори Бойко заложи оставката си.Сега какво ще заложи?Излизането си от политиката ли?....

к00лиция е мръсна дума!

Тези двама грозници са част от слогана на герб - "При нас членуват само кретени".

Само така - с ремсистите напред. Нещо не знаят, нищо не могат, но слушат старите другари.

на Илия Минев...другарю антикомунист.

Нещо намекваш за Плевнелиев който беше послушен на Бойко ли?

Онова дребно човече, което все едно е с напомпани джуки, да вземе да оправите г-н Добрев водата в Хасково, че ни писна да се вмирисваме. Аз в 21в. ли живея в Европа или сме в страна от Третият свят?! Да ви е... и гербаристите прости, да е.....

Дори ПАТРЕОТЕТЕ , ще са пред ГЕРБ.

и антикомунисти е смехотворно,предвид членството им в БКП или произхода им.

Реално погледнато всички хора на над 40 години са били пионерчета, чавдарчета и ДКМС членове. Какви комунисти, какви идеологии..?! Става дума за пари и власт.

задължително, но БКП -НЕ! Даже се искаха препоръки и беше зор да влязат в тази "елитна" организация даваща привилегии и власт.

Тези пък двамата на снимката не се спряха да обикялят света къде ли не за наша сметка!Иначе пари няма,действайте!

Тия на снимката нова двойка гейове ли са?

политическия хамелион. Тоя надмина и леля си КУР велка. Гадно копеле.

А народът с кого да се коалира? Това е въпроса?

Почти, почти ... Ама как да не искат да е почти, като са бабата на БСП - хахахахаххаа