Коалицията в Берлин - начало на края на Меркел

Погледнато отвън, съобщението, че двете водещи германски партии са се споразумели по условията за голяма коалиция, се посреща с облекчение.

Обратно в новината

Коментари - Коалицията в Берлин - начало на края на Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да кажем и нещо по-странично. От няколко седмици в доста на брой германски градове се провеждат митинги против мигрантите, даже вече се пускат за продажба и дамски гащети против изнсилване, нещо като "целомъдрените пояси" през средновековието. Освен това, се прави и попитване, референдум в партията на Шулц дали социалистите одобряват съюза с Меркел. Нещата са повече от 50 - 50. Щулц, а и други като Шулц, например нашия брат Станишеф, просто искат да се продължи същия курс на ЕС. Но, има голямо "НО". Ако членовете на Шулц с повече от 70% отхвърлят съюза с Меркел - ЕС ще "кривне" и то доста и може да се случи "всяка коза за свой крак". Ако гласовете са около 50 %, Шулц ще предпочете "кожата си" и ще ратифицира съюза с ЕС. Какво означава за нас, ИК ще я приемем и без да гласува НС, и ще продължи бясната риторика срещи Русия и . . . . . .Но, ако Шулц се уплаши, или над 70 -80% се отхвърли съюза с Меркел, което аз лично 70% е вероятно, . . пак зле за България. Ще има трусове . . . Не чувстватели, как всички говорят за повишаване на лихвите на кредитите . . . .не е от желанието да се засили пазара на недвижими имоти . . . . .и тази голяма шумотевица за влизане в еврозоната . . . а пък реално се тъпче на място . . . .

в Европа е пълна Федерализация, с Федерални Закони и Институции, инак няма отърване от туземните рашофилистични мафии, които денонощно бълват зловония срещу Нормалния Свят.

Ще остане канцлер,докато довърши Европа,вместо да бъде съдена и вкарана в затвора,където и е мястото.

Меркел в затвора за престъпления срещу европейските жители и ограбване на всички държави.

нямаше да е във възход, ако чичко Сам не беше взел решение да направи германския народ и оттам цяла Европа заложник на собствените си интереси. Но победените страни от войната трябва да слушкат. Меркел е само една марионетка, както и всеки друг би бил в окупираната от 72 години Германия.

Не е страшно, че е края на ГДР комсомолката Меркел, страшното е, че Германия ще страда.

ангела марионеткел.

Чичо Дони-Нас не ни интересува кой ще е канцлера правете си каквото искате нас ни интересува кой ще подпише -Канцлер АКТ кой ?

ако не е манипулирането на резултатите, откакто има електронно гласуване Меркел / или както я наричат немците феркел, т.е. прасе/ никога няма да спечели избори, защото никой не я иска

когато една държава не може да бъде суверенна и се ръководи от марионетка(и) с неясно минало . колко е лесно един фашист да се превърне в комунист,социалист,либералист,капиталист,поп и каквото ви дойде друго на ума .трябва само да бъде СЛУГА на ционизма и нищо повече . това не са човешки същества ,а роботи .те нямат чувства ,в това съм убеден .а нашите родни слуги още повече .това е демокрацията на роботите или рободемокрацията на хаоса .но изглежда в полша,австрия,чехия ,Унгария още не са успяли да ги роботизират както биха искали .

Не и ли достига мозък на тая гранясала пастърма, пребоядисвала се като 30 годишен Москвич, че успешно подготвя ситуацията в Германия за следващия Шикългрубер?

начело на ЕС. Силни политически лидери водачи.... Народите не са слепи за двойните стандарти на евробюрократите и не са доволни от това как конюктюрно се гънат. Но ..ЕС е един смел и добър за европейците проект ,а лидерите са преходни..аз имам надежда че този проект ще продължи да успява и ние ще заемем достойно място в него... От нас зависи...но не с тези управленци.

Тази дърта ялава кранта пак ли начело.

Не вярвайте какво се пише по медиите. Може и така да е , ама мобе и меркел да бъде бетониране. За справка президентските избори в щатите. Тука всички медии гърмяха за фаворита клинтън и аутсайдера тръмп. Даже си мислех от къв зор му е на тръмп да се кандидатира, при положение че клиентън печели според всички. А то кво стана - тръмп я отвя, и после реването беше че Путин виновен.....

Руснаците печелят на всички фронтове. Путин сложи свой човек в Белия дом, сега следва да изрита бабата и да сложи свой човек в Райха. След това цяла Европа е негова. Ей голема работа е тая хибридна война.

Лошо борисов, лошо - за ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) И НАДЕЖДИ ЗА БЪЛГАРИТЕ...!!! Дааа...!!!

Началото на края за Меркел настъпи в момента,в който тя започна да кани бежанците в Европа!!!! От тогава само пропадане,а сегашната коалиция с Шулц просто е последния и вопъл преди да се стовари със страшна сила на земята... Тази коалиция е просто последен опит на Меркел да се задържи в така сладката власт! Нито на Шулц,нито на меркел им пука,какво искат европейските народи,те си знаят едно - навлизане на имигранти от Африка и Азия,евтина работна ръка и пари,пари,пари,пари...

чели сме ги вече тези руски помии за началото на края. Меркел за пореден път се справи с финес и излезе от патова ситуация която още се върти в страни като Испания година след изборите на парламент.