Коалицията е сложна, но ще остане още дълго да управлява, заяви Никола Минчев

Искрен Митев, Костадин Костадинов и Ицо Хазарта понесоха наказанията си, това вече е затворена страница, заяви председателят на Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - Коалицията е сложна, но ще остане още дълго да управлява, заяви Никола Минчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се махне Кирчо и Кокорчо

Е сериозна. Есента ще е грандиозна. Ще се търкаляте в екскрементите си, еничарчета.

Как е възможно да сте толкова прости.Някакви тролове ли сте какви сте.Не вярвам да сте чак толкова простички

Коалицията има Шанс , след решението да изгонят Украинците от България .

Да,даа, ама нееее ,ще ви изметееемм , боклуци недоклатени.

Моля...сбирщольок начело с някой който си прави каквото иска ало ИТН.....

Че пък и нахални, даже!

Боклуци!!!

Това е най-стабилната коалица. По български: Обединени от кокала! Че ако се разпадне коалицията, всички ще останат без кокал. Вярвам, българския народ ще им посоче, къде трябва да отидат в историята.

Минчо, приготвяй се да се връщаш в кантората при мама и да носиш пак папки и кафе. Пък след още няколко години може и да ставаш за нещо.

ОСТАВКА за вас псета мръсни, Кирил Петков и бандата му са за бесене публично. Народен Съд за вас предатели на Род и Отечество!

ама надали. Не разбрах някой, някого да е искал да гони?!

Боже, опази...!

Метла, да идват други, но все същите простаци като вас. Ужас, България загива пред очите ни.

Ми ще се наложи и ние заедно с тези ,които ви избраха да си изближем солта до край. И дано се оттървем с това.

Този и другите Киро и Кокоро са готови чиновници само постта има значение

Това момче се опитва да се хареса на електората и всяко следващо интервю е на по-посредствено и ниско ниво. Сякаш комуникацията е на ниво начално училище трети клас. Вероятно така са го посъветвали, но това е много глупаво, освен че няма какво съществено и смислено да каже.

Кой разбрал , разбрал , кака се омъжи .

Мръсни, гадни и продажни руски тролове. Какво само плюете.

На такова изказване,няма какво да се каже.

и прави ръкоделие на Си Дзин Пин

Що ме изтрихте бе герберски евнуси ?!? Не давате да се говори за еднокнижния Тиквун ли?

Оставка дебили. И хуй за дебилите тук.

Мьй хочим Бъци и Шиши ишчо раз! Они молодци. Очень добрие друзя савецкава режима

Минчев, ако на това казвате коалиция аз съм трамвай. От най-старите. И ще видя края ти.

Дълго, дълго.. най-много 4 години.. ама по-вероятно е да си отидете до края на годината. То няма ден без скандали, корупционни схеми, абсурдни изказвания на онова канадско инфантилно същество..

Искрен Митев говорил ,,въобще,, , без да споменсва име. Ей, председателю парашутен , то и Амбър Хърд беше написала есе ,,въобще,, без име

Любезно напомням на колегата Колю, че смъртта на министър-председателя автоматично прекратява правомощията на правителството, демек разпада коалицията :) Ако Колю може ли да гарантира, че с тези темпове на излагация на Киро изведнъж няма да вземе да му омръзне живота или пък да се задави с козанак, а такоз де - тиклава джайънт мъфина?

За какво са им по големи заплати? Нали нямало високи цени в България?

На гласувах за тях, но ще го направя на следващите избори.

Не ги издавай!

Докато банкянския боклук е на свобода ще гласувам за Киро и Асен !

Добре, че си само ти. Ние никога

Кое му е сложното бе тъпак, много случайни и гладни кютуци дето на късмет заемаха власта и са треперят ,понеже са наясно че никой повече няма да помирише постове и привилегии та така всеки от тук насетне трябва да търпи крадливите лобита на другия и да си трае за убаво тоест Кражбата да продължи.

Е, хубаво ни се подиграва Тифозната Мери и цялата психодясна пасмина. Е, ние пък си търпим...

Герб да си търсят работа при Шиши. Власт няма да помиришат повече !

ВЛАСТТА Е КАТО КОКАИНА .... ДРЪПНЕШ ЛИ ЕДНА МАГИСТРАЛКА ... И ИСКАШ ОЩЕ .... АКО НЕ СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ... ДЖУДЖЕТАТА ЩЯХА ДА СА СМЕШНИ ...

Това, че коалицията е сложна, не означава, че е най-доброто ! То и сложното изречение може да е пълна глупост, въпреки, че е съставено от няколко прости изречения, свързани със съчинителни и подчинителна връзки !

Този е един от най-комичните ЧЛЕНОВЕ на коалицията. Никилчо или както там беше, работил при мама в канторката кщи от писерушка на нотариални актове, бум Председател! Брех, таз мама, бе! Брей, брей

Човек за да постигне нещо е много важно да си вярва....... Но на този палячо нарцисът е за лечение.... Сляп или неиска да вижда какво става в околието.

Калицията не е сложна, а абсурдна, но като сте хванали кокала не го пускате- какво ви пука за БГ и хората, нали ще си напълните сметките. Тази коалиция не води политика, а провежда интересите на господарите си САЩ , които са ги сложили- с една дума слушкат, за да папкат. Няма да остане дълго- само до глада и студа през късната есен тази година, защото хората няма да изтърпят повече. А иначе до момента освен излагации пред света и гавра с българите друго не прави.

и простото киро с кокорчо също

То затова всеки народ си заслужава управниците... Явно има достатъчно като теб за да може тези малоумници от Пълен Провал да продължават да управляват(рушат, крадат и унищожават)

С 16% гласове едва ли ще управлявате още дълго.

Бай Ставри още ли чака Бойко Борисов или се пенсионира вече ?

бкп-то е сложна организация, има и леви и десни крила

Този на лепило ли е минал или си е идиот по рождение?

Абе, мисля че е взимал допълнителни курсове ... може и за домашно да си е блъскал главата в лопатата ... в ръба!

Това просто момченце, дето уж било адвокат, и то се взе насериозно и взе да ни убеждава колко е стабилно това свръх некомпетентно правителство. Ами след като сте такива едни стабилни, защо по 3 пъти на ден ни убеждавате публично за това. Само ме е яд за БСП, защото няма друга лява партия в България, а Нинова я затри с това си натискане да е до простотото Киро-лъжеца.

Лапате.ли вашта м.ма