Коалиция "ЛЕВИЦАТА" се регистрира в ЦИК

Надяваме се левите гласове, чрез нас, да получат възможност да гласуват, заяви Валери Жаблянов

Обратно в новината

Коментари - Коалиция "ЛЕВИЦАТА" се регистрира в ЦИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леви движения разбира се че трябва да има стига да не се обединяват по интереси. Ще бъде показателно дали в лявото пространство има положително развитие от това с кого ще се коалират в новия парламент. Ако повторят механичното обединение по модела Нинова , няма смисъл по-вече да съществува такава партия.

Кои партии са в тази ,,лява коалиция” или само Дончевата,Майската партиии и лузери напуснали или изключени от БСП? Къде е ,,другаря” олигарх Гергов ,бившия шеф на свинарник при БКП до 1991 г..в коалицията ли е или ще помага като Гоце ,,с каквото може”?

не беше ли една дето Татарчев я изхвърли от прокуратурата като един вонящ парцал?

на Мая зюмбюла, изритаха я и от околовръстното.

и се запъти вкупом към бай Ставри.

остатъци оттук оттам

Отцепниците които самостоятелно нищо не постигнаха сега ръка за ръка с нов опит? Да не би защото има доста отцепници да си мислят, че имат шанс на изборите? И тази простата Мая така и не си извади поука от десетките й провали като самостоятелно лице извън партията, че е бита карта! И това ще им е голямата реклама. Ние сме голямото ляво гласувайте ако искате леви да ви управляват. Въпреки че тази идеология отдавна се изпари! Вече няма ляво, дясно, синьо, червено. Различни лидери, различни имена на партиите, но все същите боклуци като всички други.

Коалиция Леваците

Там където е Мая, всичко умира.

Боже! Тези ли стари, продухани флигорни са новата левица?!? Сега ясно ли ви е защо Нинова се удържа на поста!!!

Нов бардак, със стари жрици на любовта, не се прави.

каква левица вие сте узурпатори

Не мога да си обясня на какво залагат тия хора, та да очакват някакъв успех. Татяна е умна жена, може да убеди някой друг. Но другата с какво смята, че ще се хареса на някого... Няма спасение от нагаждачи...

немат спирка. Сега да сядат да мислят какво ще обещават, щото регистрацията лесна работа, ама после ... Иначе йок Мерцедес за Майамата

Тези нови левичари са известни само в тесния си роднинско-професионален кръг! Чиста проба предатели като пернишката болонка на боко! Браво на Нинова! По-добре мъжко момиче за лидер и премиер от колкото компрометирани мъжки к-р_ви да ни управляват! Само една издънка има Нинова-подкрепата за хартиената бюлетина, но това е пренебрежимо малък факт на фона на мощните о-сир а ния от политиците от другите партии :)Да подкрепим Нинова на тези избори!