Коментари - Княгиня Калина е катастрофирала в Боровец, дрегерът показал над 1,2 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напила се като талпа дъщерята на Симо царя ,който ни си оправи държавните имоти за собствени за 360 дни,а слугинката тръчка с бурканчета кисело мляко да и свали промилите. Дами и господа средностатистически българи ,ако с вас се бе случило това пиянство кой щеше да тръчка с буркани пълни с кисело мляко? Реално никой ,а щехте да подсмърквате в Самоковското РПУ. ,,княгинята “ Калина излезе ,че е ПЦП( проста царска Пу..а. ) и по -проста даже от ПКП Карянчева.

Абе махнете й барем снимката на тази маймуна, че ми се плашат кучетата.

Престанете да ги титулувате. Каква княгиня е тази? На кое княжество?

За нея може. На баща и върнаха цялата държава.

...гледам видеото....Колко ли съпруги ще видят колите на мъжете си в курорта......а уж са на работа?

Ako и тая нагла особа се измъкне по начина на Белослава с дрегер който магически се оказва без пломба или ако не получи максимално предвиденото в закона наказания ще време суверена да отиде на жълтите павета и по-най сериозен начин да заяви какво мисли по този въпрос! Освен това суверена трябва да се изкаже в най-скоро време и по далеч по важния въпрос - дали е редно точно чегъркащите да перат уж чегърканите!

Европейския съд в Страсбург ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ДА ПЛАТИ ...3 МИЛИОНА ЕВРО, заради забраната на простака и хитър дядка Симеон да изсича гори в Рила на площ 17000 декара!?!?!? Това държава ли е,какво е? Сега ще си проличи дали МВР ще конфискува луксозния джип на тая пияна пръдла..

Имало е "царски" запой

Ама тука само вегани и лесбийки коментират

не съди по себе си за останалите.

Малкият дявол.... можело да я сложат в ареста,както правят с другите пияндури.

Те са задължени да арестуват го арестуват това нещо. С какво е по-различна от нормалните хора тая? Ааа - нема нос.

Бахти крокодила

Първо, ние сме република, а не монархия и всякакви царски титли у нас не важат ! И второ, щом законът предвижда лишаване от свобода и отнемане на превозното средство при употреба на алкохол над 1.2 промила , той трябва да се прилага за всички граждани на тая държава ! И трето, при опит да напуснеш местопроизшествието , вината ти се усложнява ! Чакам да видя как ще подходи по въпроса българското правосъдие !

Бъди сигурен - никак няма да подходят. Ще одрусат крадлив Дедо и тоз маймуняк Китин с една добра сума, а безносият урод ще продължи да си кърка и да шофира.

Не е вярно , дрегерите им са ментета и не отчитат реални стойности .

Така обилно попива и твърд алкохол и "БЯЛ ПРАХ" и е на почтенните 51 г. Ако беше шивашка в турска фирма в България, без да пуши и шмърка, нямаше да доживее и 45 години.

на село карат употребили без угризения винаги са си правили така не гледат телевизия дори се учудват че е забранено. Може и тази да е като тях и да не знае колко е лошо

По муцуната и личи, че е алкохолик с история

Този блъснат от камион травестит какво прави в БГ ? Баща му за 800 дни си оправи уж "полагащите" имоти и дим да го няма. Мама им боклуци ! Цялото им семейство е зган

Тая жена е около моята възраст, а прилича на баба ми... Сигурно здраво преклява с пукницата!

С Пукницата кара номинално - до осмъртяване. Но с "белото" го кара до ....ОСВИНВАНЕ. Всяко шмъркане докарва бръчка.

може да кръстиш родното си дете Симеон-Хасан?

Дори православно мюмюнче. Щом е за парата....

Ха сега - Юруш на протестите ? Протест срещу нея - дамаджана мелнишко вино или бял траминер Протест в подкпапа на нея - дамаджана мавруд или варненски димят. Едни ден едното - друг другото. Лимит - едно буре

За десета от промил плащаме половинка мил. Колко трябват - изчислете, да си стиснеме ръцете, пък до следващия път белким тоз закон го спрат ...

Ми тя си е направо за Сливен.

Княгиня на кого???

Русия ни натриса и Батенберг и Сакскобурготите. Защото са рода на руския император. Тези същества нямат нищо общо с Българския царски род на цар Фружин Шишман и последния патриарх на Източен Рим Йосиф Втори ШИШМАН.

тъ викаш Русия ходи по кръчмите на Виена да ни докара тия, а. Найс. Историята за нищо я нямаш, щото иска четене.

На магистралните работнички. За мен е едно изчадие , а не княгиня или принцеса. Пълен боклук

Жива ли е?

Княгиня Калина е катастрофирала в Боровец, дрегерът показал над 1,2 промила алкохол.Ще бъде ли конфискувана колата и според изменението на закона, гласувано в парламента.

Крушата не пада по далеч от корена

Да се занимаваме сьс това е идиотизьм.Каква княгиня тя е държана на българския народ.

Аз предлагам да се подеме национална SMS-кампания в помощ на Калинка - "Дари лев за царски кеф"!

Мръхлето е карало Сузуки Джимни за 50 хил.лв.

И ТЯ Е БАРАЛА "СТАКАНА"/ЧАШКАТА...дЯДО МОНИ ЩЕ РАЗВЪРЖЕ КИСИЯТА..ЩЕ БУТА НА КОГОТО ТРЯБВА..

тая на снимката плаши, пришълеца 5-та серия ли са пуснали...

Република сме. Какви царе, княгини и кралици?! Кобурга по цял ден лочи, децата му и те. В три часа следобед с 1,6 промила е доста професионално изпълнение. Представете си с колко промила е в праймтайма. Да видим сега какво се случва нататък. Ще приложат ли новия закон в цялата му строгост? На тая пияна гарга ще и конфискуват ли превозното средство? Ще я изправят ли пред съда? Или тате ще оправи нещата...

1, 5 промила в 3 часа след обяд. Тази мърша е почнала от сабале.

Семейство Сакс кобуг Гота да се изгони от България за нанесени неописуемо морални и материални щети

Както е тръгнало, покрай новия закон, ще се окаже, че 90% от населението са алкохолици и наркомани. Направо няма да ни стигне територията за паркинги за отнети коли. Ама нека! Не трябва да се кара след употреба на алкохол и упойващи вещества. Дано на шофьорите да им дойде акъла в главата и да мислят преди да се качат на МПС, ако искат да имат коли.

първо, има разлика от употребяващ през пиянка до алкохолик а за наркоманите - тези на твърдо гориво се описват така или иначе - който от тях е описан, да няма право на книжка въобще. не да му я отнемат а да не може да я вземе. и задължително който иска шофьор - да минава на тестове за дрога 1 път годишно. много ли е трудно? да? а да караш 2 тона бомба е лесно и за всеки друсан кебаб нали?

За привилигоровани по незнайни причини лица, а не за наследствени алкохолици.

На какво е княгиня па тая пръдла?! От кое княжество е?

Баща й и Хари Потър да връщат 1,5 млрд за БТК!

Мадритският бандит не може да връща нищо. Защото когато дойде беше затънал до ушите в борчове по казината из цяла Европа. Пълен боклук.

Защо въпросната госпожа наричате "княгиня"? Това е нарушение на Конституцията на Република България, чиито граждани сме почти всички тук. И понеже разстоянието от трагичното до смешното понякога е само една крачка, да си спомним, че претенциите за подобна титла произтичат от това, че е дъщеря на последния български цар...години по-късно клел се в Народното събрание да спазва и защитава реубликанската ни Конституция...

когато 'царят' е 'демократичен' няма да се отваряш :) това да не ти е русия, с нейните лоши царе.

Княгинята е пиянка. Само днес и само сега.

Тая преди десетина години едва оцеля пак на този 10 километров участък, ама я покриха....

Това са хората на царя. Крадат, убиват, лъжат... След комунизма най- голямото нещастие на България е царизмът.

Моля докарайте княгинята при мен, добре ще се грижа за нея по време на престоя й в специалното учреждение.

Но тя дърта и грозна. Или ще се жертваш в името на короната.

Калина Сакс Кобург Гота може да е катострофирала,но "княгиня Калина" не е! След референдума ор 1948 фамилия Сакс Кобург Гота не управлява България и титлите с царски характер вече не се наследяват!

Който е тръгнал срещу Бога и срещу Царя и неговото ссемейство не е прокопсал! Това са фактите!

Така е. За щастие ние нямаме цар. Има един крадлив боклук комарджия, който се представя за такъв, но той е измамник. Крадец

За Бог да, но за кой цар става дума, щото този е просто един крадлив дедо мадридски

Богатите също плачат :))

олеееее, каква новина, какво чудо, опис чак до рождена дата - ако беше мангал никой нямаше и да разбере.

Браво на персонала на хотела ! Опитала да бяга ..... Ще умори дедо тая ! Ми Муньос къде е , свестен човек е . Да не му изневерява ???

да му изневерява??? жената от снимките???

Всички нормални хора са със своя Цар и цялата си аристокрация! Няма да се подаддем на соросоиските ви измислици!

И аз обичам да си пия. Със съседа редовно се шляпаме пияни .напиваме се и се чукаме като побеснели. Голям му е и понякога ме боли и пияни от кеф. Дано съпругът ми да не разбере.

с колата се е чукнала. не със съседа.

отиде кралската кола!