17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кнсб- гербаджийскоите лизачи!

бърз план за бързо пълнене на чекмеджетата. А, да ми го лапнете набързо не искате ли?

Ох, Ка Ни Съ иБе.....

Какъв план за възстановяване да се внася веднага? Чий план? На ИТН ли? Или на Дай България или на изправените мутри Манолова, Хаджигенов и Бабикян? Те имат ли такъв план? ЩОТО ЗА МЕН Е НЕДОПУСТИМО ПАРТИИ, КОИТО ИСКАХА ДА СВАЛЯТ ГЕРБ И ДА РАЗРУШАТ МОДЕЛА ГЕРБ, В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА НАСТОЯВАТ ЗА ПЛАНА НА ГЕРБ, ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. ЩОМ ИСКАШ ДА СВАЛИШ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ, ЛОГИЧНО Е ДА ХВЪРЛИШ НЕГОВИЯ ПРОЕКТ В КОШЧЕТО. ДРУГОТО Е НЯКВА ПОЛТИЧЕСКА ШИЗОФРЕНИЯ. НИЙ СМЕ ПРОТИВ ГЕРБ, АМА ВИДИТЕ ЛИ, НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ РАЗРАБОТКИТЕ НА ГЕРБ. ЗВУЧИ МИ КРАЙНО НЕЛОГИЧНО ОТ ДОСЕГАШНАТА ОПОЗИЦИЯ.

не е така, този проект не е на Герб, а на правителството и няма значение кое е правителството. Като искат те имат правото после да преправят плана по свой вкус, но ако не го внесат до 30 април ще изгубят парите.

Да! Бързо да започнем саниране на детска градина номер 2 Да ви е@а строителите източихме България бе тъпанари Затвор за Боцко и всичките му припяващи слуги!

Пламенчо специалист по макроикономика ,както и твоите съветници че давате такива мъдри препоръки да се внася нещо приличащо на тюрлюгювеч-пълна каша и простотия.И ти се пишеш защитник на трудовия народ.Поучи се малко.

Защо трябва Борисов дя внася план за възстановявяне за период в който той няма право да ноди отговорност.Нека Мая Куртелия и чалгаджията да изготвят плана.Борисов може и неудачен план дй съчини,но вас ви е СТРАХ от отговорност и шдкате от сега да си осигурите оправдание.Нещастници ама народът е много много прост и не го разбира.

Ти видя ли какъв е плана бе гербаво лайненце! Средство за пълнене на чекмеджето с пачки и кюлчета за банкянската МУТРА!

Ох котьо, профсъюзите вдигнат ли глава, обадят ли се..... Хаджи ще си забрави АБто на доматите

Дир, Споделям личното си мнение с вас. Това с подкастите колкото и модерно, напредничаво и авангардно да звучи - не е добра идея. Даже и да е перфектният способ за вмъкване на още реклами. Хората избягват мултимедия, в която трябва да изчакват някой си да им поднася информацията в поточен вид - аудио и видео. Предпочитат същата тази информация да я видят в писмен вид и набързо да я прочетат и да пресеят това, което искат да научат от нея. Статична снимка / текст получават много пъти повече внимание, отколкото поточно аудио или видео.