КНСБ опъна палатка с черно знаме и некролог

Синдикалисти от КНСБ опънаха палатка на протеста срещу служебния вход на Народното събрание и започнаха събирането на подписка срещу пенсионната реформа.

Обратно в новината

Коментари - КНСБ опъна палатка с черно знаме и некролог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До 2012 остават по-малко от 3 години! След това ПЕНСИЯ не Ви е нужна! Изводите оставям на ВАС! Бъдете Щастливи и не се косете!

Работих 41 година и 1 месец- до 65 години възраст! Сега съм български пенсионер-милиардер! за вода, ток, парно и собствено жилище от преди 14 години плащам колкото...-е по-малко от олигарх за яхта! За лекари и лекарства плащам...колкото ме хванат! Не смея да кажа, че бях професор и у нас и в чужбина, да не ме подгонят пак да работя, а съм над 70! Оставете хората да работят колкото искат и колкото могат, иначе ще станем нация от щастливи милиардери!

Не са спали 20 години синдикалистите, затова и получиха ордени двамата лидери - на Подкрека и КНСБ, явно са вършили "богоугодни" неща ...

Не профсъюзите и не политиците трябва да определят кои да са 1-ва и кои да са 2-ра категория. Нека проверят смъртността в съответните отрасли и да решат. А за военните и за полицията, какво да кажем. Особено за полицията и за някои служби. Живот си живеят. Рекетират ни постоянно, прибират си паричките в джоба и накрая прибират по 20 заплати. Евала!

Не одобрявам новата реформа.Вече съм на възраст,безработна,броях дните до месец март когато навършвам 57.Господа,с лека ръка взехте на спотици като мене хляба от устата.Аз искам да работя,но и това не ми предоставяте.

Доста нелепо е да смесват тъгата си с толкова сериозен въпрос. Питам работещите т.н. 3 категория труд съгласни ли са да опъват каиша, за да осигурят високи пенсии за поне 20-30 г. на т.н. тежки професии, докато те се чудят как да доживеят до пенсия, каквато и да е тя. Да не говорим за 20 заплати срещу 6 за "простолюдието". Файдата ми от профсъюзите, когато нямаше как да не им снасяш чл.внос, е една почивка с карта в световно неизвестният курорт Лъгът.

Работата е превърнала маймуната в човек!Какво е това желание у всички да се пенсионирате рано,бе маймунки такива?

Предлагаме всички да се пенсионират на40 години възраст с 1000лева пенсия.

Тея синдикати са менте! Погледнете им само лидерите как си пият уискито с лулички, пурички и т.н. и си представете как сън не могат да спят за проблемите на хората. Пълна порнография, също и поредната им ментелива инициатива!

първо се научи още от първи клас на български правопис и тогава се включвай във форуми

Цирковете в тази държава нямат край.

Алоооо, "бивш синдикалист" - защо не облечеш и ти униформа или да слезеш в мината, А???

Кажете фирмите на Желязко и кви пари е получавал от наеми на държавна собственост.

Не мога да работя още три години.Болат ме очите и лекарите не могат да ми помогнат.На полицаите могат да вдигнат годините,но не и на другите.

А къде спаха 20 години великите синдикалисти ?

Изглежда, че българина го мързи да работи? Какво искате - да не работите и да се пенсионирате млади? Каква е тази възраст 49 г. за жените 1-ва категория? Да не би да се е преуморила полицайката? Не стига че ги избирате дебели и неподходящи, но им давате възможност още да дебелеят? Подкрепям промените относно пенсионната реформа внесени в парламента. И още нещо, което би трябвало да стане - да се премахне периода до 1997 г., който определяше единия коефициент. Там стават мошенничествата. А от 1997 г. има вече персонален регистър ТАМ Е ИСТИНАТА!!!

Тебе очевидно не те мързи. Ама друго си е да "работиш" клакьор по форумите...

От такива синдикалисти като теб в железницата няамше кой да ги защитава локомотивните машинисти и помощниците им,а те работеха и сега не е по - различно с по 50 -60 часа извънреден труд на месец Х 12 м=600-700 часа годишно. Първо работи нещо от такава работа ,като миньорите,лок.машинисти,леяри ,ковачи ,лаборанти ,рентгенолози и др. подобни и тогава пиши ! За 30 г съм работил извънредно поне още 5 г !

Синдикатите са тези които трябва да се борят хората да получват пенсиите си според годините и осигурителните вноски и 15 години са малко за тези които не са работили, да получат пенсия при 65 г. За много неща се сравняваме с Америка, да но там осигуряваш се получаваш, не се осигуряаш не получаваш. От небетп нищо не пада, стига тези уравниловки.

Ивче, питай баба си колко "зле" е била преди 20 години, когато явно не си се била родила. И как тогава за всичко стигаха парите и всички имаха. Днес само 5% новобогаташи имат, за да живеят, и пак не им стига...

Всички не можем да отидем в София, за да се подпишем, за това трябва да има възможност и по интернет

За какво ще се подписваш - затова че военни и полицаи няма да внесат и един лев във фондовете а ще се пенсионират на 50 години с големите пенсии - нали аз, ти, той и всички които бачкат ги плащаме. Трябва кой каквото е внесъл - това да ползва като права. Аман от комунизъм! И вечна му памет на г-н Христов, но да бяхте им видяли как съсипаха подарената им офис сграда в центъра на София, полупразна от безумно високите наеми на гладните синдикалисти.