Автоинструктури на протест: Ние не сме корумпирани

Десетки представители на автошколи от цялата страна се събраха на национална среща на автошколите и автоинструктурите под надслов “Ние не сме корумпирани”.

Обратно в новината

Коментари - Автоинструктури на протест: Ние не сме корумпирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да попитам, защото не знам кой знае отговора - доста цигани си карат без да са завършили средно образование ... Как са получили права за шофиране /ако изобщо имат книжка/ ако нямат средно образование?

Задължително е основното ( завършен 8 клас) , а не средното образование. Лошото е, че много и основно нямат :(

Разбира с е, че не са корумпирани, също колкото крайпътните стопаджийки са девствени....

Ами ДАИ е ресор на ДПС, толкова неграмотни ДАИ-джии има, че името си не могат да напишат. Ще вземат я, че нали се отчитат на партията, която ги е назначила....

Колеги, със сигурност много от вас не са корумпирани, но вашата грешка е че сте си мълчали за корупцията когато сте я виждали от другите колеги, и заради това сега всички сте под един знаменател. Когато видите корупция се разграничавайте явно, иначе де факто и вие участвате. Сега в тази ситуация може да се сърдите само на себе си, но пък точно вие можете да промените системата за напред, вие, всички заедно! Когато някой ви предложи пари, кажете му, "абе младеж, по този начин ли искаш да станеш шофьор? Цял живот да знаеш че си си платил за книжка? Няма смисъл, иди си по нормалния път и дай всичко от себе си и бъди горд че си успял сам..." Нещо от този род. Вие колеги, сте част от обучението и развитието на младия човек. Той винаги помни своя инструктор, цял живот. Помагайте на младите да стават по-добри хора. Вие сте едни от учителите в живота. Вашите разбирания се предават на поколенията, затова опитвайте да вадите на яве най-доброто което младите са способни..

Те и депутатите така казват. Но напрактика излиза обратното

Se taia

Това беше най-големия виц, който съм чувал. Ами нали за да може курсиста да даде пари на изпитващия му трябва посредник? Ама като вземат да ги говорят едни...

И депутатите такива ги разправат. И митничарите и те. И магистралките също, но освен това те били и девствени. Верваме ви. Проверката обаче е висша форма на доверие. Понеже сте ясни на всички.

хахаха, тия ме разсмяха! Точно те не са корумпирани!! Хахаха. Да, на фона на върхушката, която ни управлява, те сигурно са капка в морето, но едва ли някой си представя, че точно тия са света вода ненапита.

Ако пинокио не беше само кукла в България щяхме да сме толкова напред с дърводобива , че няма накъде повече :)

"Автоинструктури на протест: Ние не сме корумпирани" Тогава спрете да предлагате услугата:плащаш еди колко си и вземаш книжката на секундата.Как ли иначе ще има толкова "шофьори" с книжки които собственото си име да не могат да напишат. "от изявленията на г-н Московски е, че той непрекъснато набляга, че ако не са инструкторите, корупция няма да има" А кой тогава срещу допълнително заплащане пуска всеки да вземе книжка на секундата,учебната кола ли?

инструктОри ама сте негрАмотни...

Като видите каква марка коли ще закупи държавата за провеждане на изпитите по кормуване ще ви светне и кой е платил на ,,непоткупните" ни политици за целия цирк.

А гледали ли са филма "Дами канят" ...

аз като карах курсове , курсовете бяха по 3 месеца и имаш време да изградиш някакви рефлекси. Имаше и полигон,който сега не знам дали го има ,но беше най съществената практическа част от обучението и се включваше в изпита. Имаше вътрешен изпит пред СБА и истински изпит пред КАТ. И ако на първия нещо зависеше от инструктора , то на втория, който определяше дали да получиш книжка или не...всичко зависеше от милиционера!

Номерът на бившите от бкп е да направят отново полудържавно стопанство, в което само те да имат господстващо положение. Инструкторите правят пунта мара като натискат съединители и спирачки, а после новите водачи се дънят като кукли по изпитите и пътищата на държавата. Сега протестират, а когато създават идиоти мълчат.

Не се препоръчва, за до, 16 годишни деца!

Всички прихващат от тая Курнелия. Лъжат като за последно!

Ако приемем твърдението, че сте "НЕКОРУМПИРАНИ"...интересно ,как мангалите с които са пълни пътищата и статистиката за ПТП-та ...ВЗЕМАТ КНИЖКИ...Защото аз ,който от години ,съм всеки ден в движението ,НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЦИГАНИН В УЧЕБНА КОЛА....Бъдете сигурни ,че ако зърна ,ще снема клип и е го изпратя в сутрешният блок на "НОВА" при ВикитУ и АнитУ...като ...СЕНЗАЦИЯ !

ей, не разбрахте бе! тези са инструктори, те са света вода ненапита! те книжки не дават. Инспектора дава книжки, а на този ти просто си даваш парите да те научи - инструктор, сешшш ли се? инспектор - инструктор

ма фактите друго говорят

Какво? Корумпирани ли? НИКОГА! Хич няма сигани с книжки, дето и името си не могат да напишат, пък прочели и научили правилника.

следващите да излязат и да протестират, че не са корумпирани, са митничарите! то... може и да има единици не-корумпирани и от двата модела хахаха :)