Роми шофират с фалшиви книжки от Гърция

Роми шофират с гръцки книжки менте, като по близо 30 горят всеки месец при проверки на катаджии.

Обратно в новината

Коментари - Роми шофират с фалшиви книжки от Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамата си е.ало! В тая клоака всичката сган вече има и книжки, ужас!

Те нашите "бразилци" на български не могат да четат и пишат, с гръцки книжки се движат. Нещата са супер логични - циганин и гръцка шофьорска книжка са две абсолютно несъвместими неща, така че само като ги видят да ги свалят и да им слагат белезниците. До кога ще търпим това абсолютно предумишлено неуважение на законите от тая малцинствена група не разбирам.

jingiby

Заглавието би изглеждало по-авторитетно ако бе: "Древни римляни карат каруци из Тракия с подправени документи, купени в антична Гърция"!

До кога ще ни разиграват тези циркове , до кога държавните институции и организации и изобщо държавата като цяло ще е хранилки на партиини некадърни назначения, безкрайна копрупция и безстопанственост.

Докато не се казват нещата такива каквито са. Докато Циганите са роми, а не цигани на български. Докато се потулват неудобните въпроси относо комуняги, попове, фесове и мошета и световното задкулисие на печатари и лъжци

Имам въпрос: От къде неграмотен, безработен циганин е извадил 1000лв, за да купи фалшива книжка? Тук не само КАТ, а и НАп трябва да се включат ми се струва...

"зимаме пари само от такива дето не могат да карат и такива дето не могат да четат"

Ако КАТ-аджиите са неподкупни този феномен много бързо ще изчезне, ама нейсе...! Защото наистина и аз не съм видял мангал в учебна кола! Ама тихо, че ще вземе да чуе БХК и ще стане страшно!!!

че то и българските книжки им са фалшиви бе! как може да има книжка индивид който не е завършил основно и не може да чете и пише??

..."Потвърди( Шефа на ДАИ, Калайджиев), че са арестувани 12 души от общо 16-те, които работят на територията на София. По думите на Калайджиев това са хора, които дълги години са в агенцията. "Бих казал, че е направен един здрав колектив." Здрав ми, от 16 човека 12 да са набъркани в далаверата с фалшивите книжки... после що се дивим за апокалипсиса по пътищата ни?!

Заглавието потвърждава че на престъпниците им е леко. Затвор и затвор и затвор и с работа сами да си изкарват прехраната и разноските за затвора!

еи расисти защо само обихдате ромите ние сме поголеми патриоти отвас и обичамеб бг. вие праите катастрофи и убивате циганите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой да е виждал циганин в учебна кола? В същото време масово си шофират.

Виждал съм млади цигани да карат курс. От тях има и образовани. Дърт не съм виждал.

Четейки тази новина, нашенски ДАИ-джия изригнал възмутено: Ами какво да очакваш от ци.ани. Те не са патриоти бе, шъ ми подпомагат гърците! Мръсници! Вместо да плащат на нас, тръгнали битието на гърчулята да подпомагат!

Ти да не мислиш, че гърците правят фалшивите книжки :)

А, не знам - боса съм в този бизнес;) И тук ли ДАИ са намесени?;))

А бе то политиците ни с фалшиви дипломи управляват цяла държава, а какво остава за циганите! Държава-фалшификат.......

Имаме Премиер, който е чел една книга в живота си и вече 10 години не може да научи един английски, ти дипломи искаш. Дипломите се изкарват с учене и интелект, а тези неща са рядкост в ГЕРБ, БСП и всички останали престъпници в Парламента.

Винету, от рода Апачи Минету, от рода Лапачи

БРЦК

Кое е по-важно - да махнат знака за камерите и да се занимават с проблема с новите патрулки, или да решът проблема с водачите без книжка? Само гледайте сеира на тия некадърници от КАТ.

Защо не проверите таксиметровите компании?! Пълно е с мангали. Колко ли от тях са с редовни книжки?! Според мен 0.

Тези "граждани" винаги ще се качват на колите без да имат книжка и ще карат опасно. И няма сила, която да ги спре. Бог да ни пази по пътищата. Дано не ни наводнят и с вносни орки, че те ще са и агресивни и кръвожадни. Проблема не са самите орки а липсата на държава. За което ние сме виновни-вижте кой спечели изборите-зад това стоят доволни от състоянието на страната избиратели. Щом са доволни, значи всичко е наред.

Да им се спрат социалните на цялата фамилия доживот на такива! Така ще престанат да паразитират. След това трудови войски, за да се научат що е то работа!Мога да предложа и други мерки, но като няма кой даа ги прилага, за какво ли ...

През 90-те години на миналия век ромите масово караха с фалшиви международни книжки на Съюза на българските автомобилисти. Цяла Централна Европа пропищя от тия цигански книжки.

Момченце, погледни си поне текста в черен шрифт - пълно с граматимески и стилистични грешки, жалък и непростим жаргон!

плаатил 1000лв друг път, той за толкова истинска ще си купи

В тази държава, в която бкп превърна ромите в основен електорален фактор управлението с неистински документ е само странично следствие. БКП използва невежеството на тези хора, за да има властта, а в същото време прогони милиони българи в други държави. Това не е престъпление, а тежко враждебно действие, което само поробителите извършват спрямо завоюваните народи. Днес ромите са пълни господари в тази държава, а бкп ги подкрепя. Всъщност те избират герб и бсп, като и двете са разклонения на бкп. Невежеството, слабото възпитание, наследствената бедност са пряка причина за бруталните изстъпления в тази държава. А за тях се грижат братя християни от православието, което унищожава нацията и църквата ни.

при БКП циганите работеха и ходеха на училище. баха слаби ученици, но макар и сричайки можеха да четат. при наследниците на БКП (СДС, ГРОБ, БСП) циганите се превърнаха в електорат.

Да само че комунягите под врейското давление на москва са заселвали КОМПАКТНИ маси цигани а и незнайни други азаитци в ЧИСТИ български села. Виж подбаликанските селца. Ей комутата са дясна ръка на световните мошета. А наште местни комута са добре охранени на гърба на силното българско село и хора. Щото коутата катои са дошли са тотално разбили социланите структури в българските села. И какво им е наследството в душевността на българина? Слугинаж, чантаджийство, шмекерлъци, нагаждачество, лицемерие, страх, блюдолизничене, безкрайно чиновничество и еманципирана жени забравили що е това да са майки. Какво било през комунзима? То като градиш нешо хубаво, АМА каква полза като унищожаваш всичко дотогава постигната? Аз ако реша да те уча на английски, защо да те карам да забравиш и отнемам другите езици? Това и коутатат - здраво общество, за времето си сред най-образованите с МНОГО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ постижение в познаването на природата - животновъдство и земеделие породи, сортове семена, видове общки и зеленчуци и най-богатите села ЗА ВРЕМЕТО си. Идват и айдееее всичко по кому мошеничска линия - национализация. Ама така. Убиват всичко за да лъскат имиджа на ср,,,аел ... Ци(о)низъм в ПРЯКО действие

Ти или не си в час, или говориш за друга държава! Когато БКП управляваха, циганите бяха по-редовни и от българите. И нямаше нито един на държавна хранилка. Виж, сега при клонингите и, ГЕРБ и БСП, нещата са съвсем други.

Тия идиоти от властта за линч. Със семействата им, щото явно са слепи и повърхностни, а това е генно увреждане. Казва се цигани, а не роми. А още по нагли от тях са тия дето в повсеместно следят за антисемитизъм, а не виждат всички тотални издевателства вкл смяна на думи

Не е зле там си купуваш книжка както тук съвсем закона чакаш унприделено време и малко повечко мънгизи.

Ами така ще, щом държавата не иска да им даде книжки с измислени правила и глупости и хората са принудени да ги вземат от другаде по някакъв начин. И вместо да имат български книжки и да са минали поне някакви курсове за шофьор, сега карат с фалшиви гръцки книжки и са много по-опасни за пътя! Може да благодарим на държавата за поредната перверзия!

Според теб кои са измислените правила ? Образователния ценз ли ? В Делиормана има цели села, които едвам говорят, четат и пишат на български. А всички млади имат книжки... Как мислиш са минали листовките ? Че те едва ли разчели въпросите...

Въпреки усилията на КАТ масово циганите карат без книжки. И няма спасение... Според тяхната философия-"книжката не кара колата бате..." Познавам бащата и сина, които НИКОГА не са имали книжка, а карат всеки ден! Така ще е вероятно и с внука!Такъв ако прегази някой кво прайме? Какво се случва като го хванат без книжка? Ми НИЩО!!! На другия ден го пускат и той пак сяда зад волана още по-нагъл! СЪЗНАВА ЧЕ НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ НАПРАВИ!!! Та някой питаще-къде е Държавата в случая?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Толкова ли е трудна една поправка в закона-БГ гражданин живеещ постоянно в България да кара само с книжка, издадена в България? Никакви други да не се признават. Или да се легализират тук само след положен изпит, какъвто полагат завършилите курсовете тук и след представяне на диплом за завършено образование- средно.

"Книжката" е международно признат документ и с нея се управлява мпс в чужбина. Същото важи и за "книжките" издадени в чужбина. Не знам как беше с американските, но май и там се признават европейските. Преди години май се вадеше допълнителна книжка международна там.

При парламент, който работи 150 дни в годината и се занимва само с взаимни обвинения, или да гласува поправки за усвояване на еврофондове, законодателната дейност в полза на гражданите няма място за реализация.

Не мога да разбера, как 2017година е възможно да има фалшиви документи? Кому изобщо са нужни документи? Четци на пръстови отпечатъци има на всеки нотбук и на всеки телефон (или почти всеки). Слага си човек пръста на четеца и полицая разбира всичко за него. Защо 2017 аз трябва да нося с себе си лична карта, книжка, талон, застраховка, свидетелство за тех преглед, и да облепвам стъклото с стикери и винетки, ако полицая просто може да напише номера на колата в телефона си и да провери всичко???

"като по близо 30 горят"! ИзвОрен ромски диалект от село Гол,ибановци, със кандидатура- Европроект за опазване на Национал- колтурната ни, Ценносстт! ИзвОрен(кит.): наторален, абсалют. чист!

Хайде, стига с тези "роми". По този начин ги правите недосегаеми и ги подтиквате към кражби и убийства. Циганин и шофьорска книжка??? Та той дори не може да чете, а вие искате да изкара теоретичния изпит??? Цигани в циганска държавица!

И колко от циганите са в панделата?!? Държавата като я НЯМА всеки може да си прави каквото иска. Да караш с фалшива книжка си е опит за убийство.

Да ви кажа честно ,от 44 години съм водач... По него време имаше цигани шофьори ,дори професионални,но това бяха хора завършили професионални техникуми, училища или школи-интернати....Някои станали такива в казармата, но преди всичко 100 % завършили поне осми клас . "Любителите" се брояха на пръсти ... Днес ,въпреки ширещата се НЕГРАМОТНОСТ и масовият отказ от образование сред циганското население -циганите масово се качиха на коли... Всеки ден съм на пътя ,ЦИГАНИН В УЧЕБНА КОЛА НЕ СЪМ ВИДЯЛ ...

Това, че не си видял, не значи, че няма! И тях ги крадат!

1000 лева за фалшива книжка?!? А толкова ли е трудно да си изкараш истинска? При това ще ти излезе наполовина като цена... Явно за циганите е по-важно да има "далавера" и да прецакаш системата.

Ако нямаш нужното образование никак не е лесно! А сега тоя ще осъди държавата и ще трябва да му платим и глобата и изхарчените пари за книжката му!

Предполагам проблемът име, че : - Нямат завършено основно образование; -За истински изпит трябва да седне, да чете и учи, което за много от тях е истински проблем; -Може изобщо да не е давал 1000 лв. за книжка. Не бих се учудил ако някоя НПО, например БХК, осигуряват такива книжки на избрани лица.