Нова книга за Тръмп разкрива защо не може да управлява

Белият дом се опитва да забрани разпространението на нова книга за Доналд Тръмп и неговото президентство, още преди появата й в книжарниците.

Обратно в новината

Коментари - Нова книга за Тръмп разкрива защо не може да управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съобщение на всички търсещи ипотеки по целия свят. ако имате нужда от ипотека и са били настроени от банката и частната компания и дори измамници след това не се притеснявайте повече и се свържете с тази легитимна компания, собственост на човек с добро начинание, свържете се с тях сега на link

Че нашият каун Радев е същият. Какво се чудите на американците!!!

Ако в америка искат наистина да кажат истината за този дядо-не вярвам че некой ше оспори този факт-трябва недвусмислено да кажат КОЙ ГО ИЗДИГНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,КОИ КРЪГОВЕ СТОЯТ ЗАД ТОВА ИЗДИГАНЕ.Щото е "малко" тъпо някой да си мисли че е тръгнал по пътя към белия дом само щото много го е искал.И още нещо искам да кажа по повод "любопитната" история по неговия фалит и след това фениксовото му завръщане в бизнеса.Значи този младеж се ражда със златна лъжичка в устата и батисва татковото имане.И след това възкръства.На мен по ми се струва че може да възкръсне некой който САМ СЪС СВОИТЕ РЪЦЕ Е СЪЗДАЛ НЕЩО,СЛЕД ТОВА ПО НЕКВА ПРИЧИНА Е ЗАГУБИЛ ВСИЧКО И СЛЕД ТОВА САМ Е ИЗЛЕЗАЛ ОТ КАЛТА.Това ДА.Но да имаш нещо,да го съсипеш и след това да изплуваш,ми изглежда доста весело.По ми се верва на другия сценарий,като си съсипал нещо създадено от друг,НЕКОЙ ДА ТЕ ХВАНЕ ЗА КОСАТА ,ДА ТЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ВОДАТА,НОООО СРЕЩУ БЪДЕЩИ УСЛУГИ.Така си мисла аз че е разумно да гледаме на нещата. Това е едното.Другото е че ако дядката МОЖЕ И ДА НЕ Е ИДИОТ то госпожата клинтънова СЪС СИГУРНОСТ Е ИДИОТКА.Освен ако не е верно че еползвала НЕКРИПТИРАН МЕЙЛ.Щото това може да направи само един съвършен идиот-да ползва некриптиран мейл за целите за които госпожата го е ползвала. И като свържем двата факта за идиотизма на кандидатите за президент на сащ,възниква въпроса:КОЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ НА ЛОКОМОТИВА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС,ДА БЪДАТ ИЗДИГНАТИ ДВАМА ИДИОТА.В такъв случай този заинтерсования печели винаги независимо кой е избран.И момчета от CIA, превеждайте дословно,няма нужда от творчество.Знам че ме четете.А вие знаете че харесвам америка и американците.И всичко това го казвам със загриженост. Това е.

А на моите "приятели" ционисти искам да кажа да не прекаляват с критиките с цел даме разубедат в това което вярвам.Надявам се знаете че "тайничко" подозирам че ИМЕННО ВИЕ СТЕ ЗАД ТОВА което казвам в най-долния пасаж по-горе.ОК?

Е, поне твоят коментар-,,някой те хваща за косата и те измъква,,- ни дава обяснение защо Тръмп има тупе на главата. Яко ще да е било дърпането на горе...

Да,аз наистинахаресвам Готлоб Фреге...

Този е вече пътник в американската политика- ще стои целият период но няма да може да проведе много неща от плановете си. След него нов идиот ще дойде, защото това е традицията в американската политика.

Този списател излага джендърите

Това е битка между финансовия и индустриалния капитал. Финансовият реве, че пората го махнаха от власт.

още не могат да преживеят удара загубилите...

Баце коце, ти лиси от Острова на Афродита ???

По какво може да съдим, че е измислица тази книга? Ами Буш Младши в сравнение с Тръмп е олигофрен, но никой не го е атакувал така. А баща му го пердашеше и на 80 г. възраст.

Путин знае кого да ,,назначи" за президент на САЩ. Тръмп отвори такъв вътрешен фронт в американското общество, че е възможен всякакв заключителен вариант. Важното е, че Тръмп извади кирливите ризи на Клинтън, Обама и Уолтстрийт. За това го бомбардират от всички страни с измислени компромати и изсмукани от пръстите факти. Пишат компромртиращи книги за него. Вашингтон поуст и Ню Йорк таймс загубиха всякакъв свян и срам и непрекъснато пускат фейк новини за Тръмп. Но Дони е издържлив здравеняк и макар, че рейтингът му е нисък, отвръща на ударите. И т.н. ... Путин знае кого да ,,назначи" в Белия дом

При 330 милиона идиота , един в повече , или по-малко и без значение. Вас в същност могат да ви управляват само Кимчо , или Путин и то арсенал ракети. Тогава бързо , бързо тичате в тоалетните.

В контекста на мннението ми по-доле, ИЧ не се учудвам, че и тука куманягите ревът срещу Тръмп. Сички знаеме кви са куманягите на ЗиониЗтите и защо ревът по заповед на ЗиониЗтите срещу Тръмп. И също знаем, защо Тръмп им е неудобен - щото не е на техна страна, а на страната на народа си. Той изклучитекно ясно и логично направи предизборните си обещания и ги изпълнева едно по едно, и остава популярен. а зиониЗтите се насират при секи негов добре обмислен ход. Понеже не им свири по гайдата, затова са писъците на умрело.

квалификация та винаги се изказвате като от последна инстанция ??? За Ваше сведение еврейското лоби подкрепяше Тръмп, зет му е евреин и веднага изтича да оправя отношенията с Израел, които Президентът Обама беше малко поразвалил.

Аре стига си копирал и спамил куманяго, отговорила съм ти по-доле. Не е чудно защо куманягите мразът сичко и сички. Не моеш да чуеш едно положително мнение от куманягите, ако не е в техна полза и по техната пропаганда и опорни партийни точки.

Е, как каква квалификация? Простакеса... ;-)

Какво е изпълнил, че ми стана интересно?

Щом е толкова успешен, като си излежи присъдата ще ви го пратят да оправи и вас в Рашка - понеже 'великия стратег' Путя еканомиката нещо не я чува ;)

да, но е избран...на избори....от хората

Да им се чудиш и да им се маеш, що за "хората" са ?

И на децата е ясно, че финансово-спекулативния капитал и неговите измислени инструменти "глобализация" и "либерализъм" с истеричните им феминизации, сексизми, социални полове, ислямизми и пр. е в смъртна схватка с "индустриалния капитал", олицетворяващ някакъв що годе разум и ред. Тръмп и екипа му се оказаха успешни и в това няма изненада, тъй като силите и мозъчни тръстове зад него са визионери и не са "малоумници", каквито и "книги" да пишат. Факти за успеха на Тръмп. 1. Рязко подобрена кондиция на икономиката на САЩ след действия на Тръмп. 2. На път е да се реши що годе проблема С. Корея-наглед грубата риторика накара Ким да "говори" със Сеул. 3. Йерусалим изглеждаше авантюра, но е на път да реши израелско-палестинския конфликт, арабите реагираха вяло. 4. Стената с Мексико се задвижи като проект, строи се, финансира се и явно ще се случи. Дори говоренето в тази тема е от полза за САЩ и е удар по либералите. 5. Стопиран е безконтролния вход за мюсюлмани от проблемни страни; дори дискусията е полезна. 6. Отношеноята с Русия са замразени, но не са опасно и рязко влошени. 7. Украина е оставена на свободно падане и не се допусна ескалация. 100-на базуки са замазване на очи. 8. Подкрепи Вишеградската група и заздрави опозицията срещу Меркел. 9. Текат разследвания срещу ФБР и глобалисти с нечувани кражби и престъпления. Ще го пробват за импичмънт, ще му намерят "изнасилени" преди 30г., но дори да го свалят, Тръмп изигра ролята си повече от добре.

Не знам в кой свят живееш, но интелектуално си по-зле и от твоя идол. Ама ти си го знаеш това, нали?!

бай Тръмп им бръкна в задниците с боксова ръкавица на сорос и компания и сега вият на умряло ....тази година се очаква сатаниста сорос да изгори в ада и сиенен да фалира

за една година при Тръмп безработицата от 12 падна на 4 % ,пазарите буквално са взривени и чупят рекорди всяка седмица благодарение на реформите и доверието на бизнеса в президентството на Тръмп, Брутния вътрешен продукт расте с 4% което при опушения кениец бе едва 1% ...обама и Клинтън създадоха ислямска държава а Тръмп я приключи само за три мецеца както и войните които сътвориха куклите на сорос в Сирия и Либия .......цифрите не лъжат за разлика от истинските идиоти от ционистките медии

Дори средностатистическият гимназист знае, че обществените процеси са силно инерционни и резултатите идват определено време след като са предприети съответните действия, та преди да дращите на халост е добре да се поограмотите малко, ще ви е полезно е в реалния, а не само във виртуалния живот.

ограмоти се ти ако четеш английски ...Тръмп премахна стотици регулации създадени от обама които спъваха малкия и среден бизнес ,данъчната реформа вече аботи и трилини долари се връщат в Америка а фирмите отварят работни места и раздадоха бонуси на работниците ...и още куп положителни неща

забелязахте ли как кореичето поддаде и иска преговори....това е трамп...бизнесмен е..но управлява amerika все е дно е фирма.....а това не е така

Но все-пак управлява, значи може. А каква е разликата и ти не знаеш.

единственият кандидат срещу когото Тръмп можеше да спечели. Демократическата партия трябваше да подготвят друг човек след Президента Обама, защото г-жа Клинтън беше се само неизбираема, но и крайно неподходяща, предимно възрастово и емоционално, въпреки безспорните интелект, образование и опит.

ти си безспорен идиот идиото

Новата гражданска война в САЩ е явно в напреднал стадий. Може да е идиот тоя Тръмп. Идиот е за някои американци. Но тия много кулутрните не могат да осъзнаят, че САЩ са пременени. Тяханата досегашна политика направи половината американци идиоти. И тия идиоти си избраха сегашния пезидент. Току виж че след неговото управление броят на идиотите намалее. Но с тия яростни кампании е доста вероятно да се увиличи техния брой.

Я се ограмотете какъв процент от световните иновации, нобелови лауреати са дали и дават т.н. от Вас "идиоти" ???

много просто племе това ганьовците, мислят се за по велики и от американския президент

не излизат коментарите за третополовите от бкп-то, що така?

Поредният смешен либерален плач. Тези толкова се изложиха, че вече никой нормален не вярва на лъжите и манипулациите им.

Радев или Цецка, "изберете" сами.

Американците, и то не всички, не знаят защо реват! Имат действително най-добрия президент от много години до сега! Явно идиотите в ЦРУ и Сената не могат да го манипулират!

Пък ти не знаеш, че не "реват американците", ами пищят соросоидиотските "медии".

Е, "реват" само мислещите американци. Олигофрените си го харесват - на принципа на ББ.

Ако Тръмп е идиот какви са останалите кандидати от Републиканската партия каква е Килъри каква е американската политическа класа каква държава е сащ????????

Из стенограма на КГБ "... след като имаха *на за президент им показахме, че може и идиот да им сложим , но ако са толкова дебили като българите например ще трябва да им сложим бизон за да разберат, че няма никаква демокрация в САЩ ..."

То пък бабето, много Убаво.! Ако беше яхнало метлата... ;-)

А вие защо биете негрите?

Не могат да го манипулирират, както са свикнали при другите президенти досега, затова реват!

Измишльотини на злобари. Браво на Тръмп.

АКО ДОПУСНЕМ, ЧЕ ВСИЧКО НАПИСАНО ЗА ТРЪМП, ИЗЛИЗА ЧЕ АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД Е ИЗБРАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕСПОСОБЕН И МАЛОУМЕН ЧОВЕК. ТОГАВА НЕГОВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КАКВИ СА? НИМА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД СЕ СЪСТОИ ОТ ДЕБИЛИ И МАЛОУМНИЦИ. ПОНЕ ЗА МЕН, ДОКОЛКОТО ПОЗНАВАМ АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА, В ДЪНОТО НА ТАЯ МРЪСНА КАМПАНИЯ СРЕЩУ НЕГО СТОЯТ СИЛИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ НАМАЛЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО В ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ. СТРАХУВАТ СЕ, ЧЕ ТРЪМП Е ПОВЛИЯН ОТ ПУТИН, КОЕТО ЗА ЕДНА НАЦИЯ СМЯТАЩА СЕ ЕДНОЛИЧЕН ВЛАДЕТЕЛ НА СВЕТА Е НЕДОПУСТИМО.

Ние категорично доказахме в нашето изследване "The Bell Curve", че средно статистическият човек става все по-глупав и не е в състояние да взима разумни решения, обикновено действията му са насочени в негова собствена вреда, та е крайно време да се въведе образователен и интелектуален ценз за правото да избираш и да бъдеш избиран.

Един милиардер, който си мисли ,че с неговите пари може да си прави каквото си иска с хората, но може би скоро ще го свалят, щатите загиват, твърде много заеми и задължения са им се натрупали.

Когато изборът е идиот или злата вещица, която няма търпение да унищожи света...

Защото с този импулсивен, инфантилен егоцентрик, който се хвали с "голямото копче" сме абсолютно спокойни?

Няма защо да се чете книга. Трябва да се гледат неговите действия като управленец. За сега няма грешка. показа, че си е на мястото. Само някои хора не могат да се успокоят, че загубиха властта.

Защото не е очаквал да спечели изборите, а само да си вдигне рейтинга и оправи бизнеса, като не може друго. Този човек е без образование, все едно са взели един от преселниците преди 150 г. от онези квакери с каруците и са му наденали костюм. Само суета, парвенющина и арогантност. Но какъвто - такъв, да са му мислили преди избора, сега ще страдаме всички дружно.

,,...Чрез връзките си с държавни и други институции квакерите прокарват идеите си за ограничаване на насилието, конфликтите, войните. Конфликтите според тях не се решават чрез спор. Дискусията само изтощава участниците в нея. Насочвайки любовта и разбирането си към човека с друго мнение, вероятността да се стигне до една позиция е по-голяма. Толерантни са към всяка вяра и всеки избор, като смятат, че всеки човек има свой специфичен път към Духовността, който непрекъснато се развива...,,,!!! по добре ,,квакер,, от ,,ционист,,...!!!

ганьовците са над тия неща, сърбат парцуца и се вслушват направо в гласът на кръвта си, ... ах твойта мамица, крещи кръвта

"Без образование"??!! Тръмп е учил в Wharton! Като не можеш дори това да откриеш за него, сигурен ли си, че изобщо можеш да четеш?