Kнига на Ахмет Давутоглу e представена в София

Българското издание на книгата на турския премиер Ахмет Давутоглу "Стратегическа дълбочина. Мястото на Турция в международните отношения" беше представена у нас

Обратно в новината

Коментари - Kнига на Ахмет Давутоглу e представена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давитуглу си призна, че той лично е дал заповед на вече мъртвият турски генерал за провеждане на операцията по свалянето на руският самолет. Прилича на лисунгер, оказа се и подлец. В НАТО са бесни.

ЗА ГОЛЕМИТЕ НУЖДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТАМАН НАВРЕМЕ - БОНА СЕРА!

Май,Симеон Дянков беше прав за тия от БАН?!

Няма ли някой богат патриот, да изкупи тиража и да го запали пред турското посолство?

Обещавам, да не си я купя.

Ще прочета книгата, но след като изчакам рецензията на Путин, подписана с нещо по-модерно от АН602!

Тази книга и за тоалетна хартия не става.

Предлагам длъжността Министър на образованието да се преименува на Министър на обрЕзованието, защото откак е на власт Тодор Танев извънредно и изключително се занимава само с това да обреже българската история и литература от всички национално патриотични елементи и да превърне българското образование в туркофилско.

трябва да я има във всяка библиотека, както едно време трудовете на руските академици и професор бай Тошо!

На 24.11. 2015г. бе проведено съвместно заседание на Масони и Турски шпиони за унищожаване на България и заселването на граждани от ИДИЛ в тази територия ! Като присъстващи бяха поканени управата на БАН , маразматични старци , единия от тях с памперси за възрасни е издигнатия от ГЕРБ и РБ за президент на България !

Дали някой, който е чел книгата, може да напише коментар? Ако може и да е безпристрастен, ще сме му много благодарни.

А ти сигурен ли с, че професор Тодор и академик Стефан са я чели? И като какви са я чели, като българи или като .......

башибузука зад местан още ли е с българско гражданство

книга писана преди 14г. се представя точно днес?!?!? в БАН?!?! защо в БАН??? .. защо министъра на образованието е там (нали ясно ми е защо всички от ДПС са там)....това някаква политичестко -правителствена работа ли е?? ... а че книгата нямало политическа тематика - хахахах просто нямам думи!!! .. тази държава ме разочавова ден след ден!

Защото шефовете на БАН са си свалили гащите насред площада

Да не се наложи да преиздаваме историята на Руско-Турската война от 1877-78 година....

СТратегическа дълбочина? Давутоглу дали е имал предвид Радан Кънев,хахаха? Все пак са от един народ;-).

А за българските "туркомани" не пише ли,гледам ги лидерите им на първият ред. Сигурно и тук имат отряди ако стане патакламата.Според сегашната власт у нас те имат повече "права и свободи" от останалите български граждани.

Бас ловя че точно по този начин България е паднала под турско. Тогавашните наши "политици" /боляри/ просто са ни предали, срещу ясни знаци и силни сигнали. Ей така, зарад келепира, щото друго освен да предават те явно не са умеели и не умеят.

След вчерашните събития, може да се каже че е остаряла книга.

Всички Масони са присъствали плюс турски шпиони !

Или казано по турски Давутоглу бил написал "книга"! Ама такава книга "Маин Кампф"(кафявата книга), много преди него написа чичко Адолф! През втората половина на 20-ти век не закъсня и другият известен сатрап- Муамар Кадафи, с известната си "зелена книга". Всички знаем за съдбата на тези "мислители и писатели! Не очаквам нещо по-различно и за евреина Давид!

Научният ни елит и още куп политически безотговорни хора отишли да се поклонят на стратефическия гений на Давутоглу за реванш на неооссманизма и възстановяване на Велика Турция - за сметка на съседните държави, в т.ч. и България. Ашколсун, български идиоти!

Въпреки всичко НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ОКАЖЕМ " стратегическа плитчина" за големият турски кораб ! С помоща на ПРАВОСЛАВИЕТО пак ще спасим блудната Европа ! А "потурнаци " колкото щеш

Това е турската доктрина за велика турция и възстановяване на империята. Тъпите гяури/според тяхната формулировка/ величествено я представят за да покажат съгласие и верноподаничество. Готови са да продадат БЪЛГАРИЯ за 20 акчета. А и момента е избран съвсем точно, вероятно от кандидат президента Воденичаров в БАН за да си осигури турски гласове. Долни предатели!

А най-тъпото е, че никой, без да я е чел, я коментира. Книгата ясно заявява - ТУРЦИЯ СЕ ЗАВРЪЩА НА БАЛКАНИТЕ. В кн. 5-6 на сп. Понеделник - няма значение, че е червено - има подробни материали и анализи. Прочетете го. Има го онлайн.

Да сте идиоти,идиоти,ама толкова големи идиоти не може да сте!Да бяхте отложили"събитието"бе дебили!!!

Фотографа е заковал мига и естественият вид на лукавия и сгърчен турски агент Местан ДПС вземащ страната на терористите, предаващ България.

ДПС дори не се опитва да опровергае твърденията че са "" Турски Агенти и Шпиони"". Направо започнаха да защитават Турция, при положение че се знае че руските самолети изпълняват мисии срещу терористите...... Преди години 20- 25 години, в парламента някои депутати от СДС повтаряха че " БКП(БСП) са крадяли 45 години "..... Сега вече всички българи могат да започнат да повтарят че "" Доган и ДПС са крадяли 500 години, и е време да си ходят обратно към Азия, а от там- Турция или Саудитска Арабия"".

срам.

Загиналият руски пилот е Сергей Александрович Румянцев. Бог да прости душата му! Той умря за вас. За нас. АЗ СЪМ РУСИЯ!

ДПС ( нерегистриран ) 26.11.2015 00:02 "Ами жена ти вече чете "Камасутра"- по препоръка на комшията от горния етаж." Това е вашата "същност" и "толерантност". Рано или късно винаги изплува на повърхността, Павле.

Не дир.бг. не накърнявам "доброто име". Просто държа пред лицето на БАНското ръководство едно огледало, за да видят как изглеждат делата им отстрани. Всъщност ми е мъчно. БАН не заслужава това.

ПРЕЗИДЕНТА НЕ СПОМЕНА ЛИ НЕЩО ЗА НАГРАЖДАВАНЕ НА АВТОРА СЪС ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА .ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ БЪЛГАРИЯ

БАН правят гаф след гаф , два пъти в този месец , тези икуфяли старци да ги гонят на пенсия ! Ядат моите пари и унижават българите !

Син на Давут! Давут(Давид) е един от уважаваните пророци в Корана- както и Иса (Иисус) Трите основни религии имат един и същи корен и едни и същи предци чак до Адем(Адам) и Хава(Ева).

Та с две думи книгата казва следното: Турция няма да бъде допусната в ЕС, затова не трябва да си губи времето, а да се концентрира и заеме с възстановяването на Османската империя. А нашия правителствен слугинаж си припадат от възхищение...

"Лютви Местан, бившият премиер Симеон Сакскобургготски, главният мюфтия Мустафа Хаджи"- това българи ли са или прости български граждани?

Бих си купил и прочел всяка друга книга, но не и турска.

Ами жена ти вече чете "Камасутра"- по препоръка на комшията от горния етаж.

Абе гьотверен ,сред турците е пълно с обратни бе ,мъжете ви предпочитат да се онождат по между си ,вместо с жени !Ама това е защото и жените ви са по грозни от мъжете.

Не е възможно това!Кой олигофрен реши,точно в този момент това"събитие"?!

"Стратегическа дълбочина"?!За мара дълбоката ли става дума?!

Да, точно. За политика.

Ахмет Давутоглу е перфектен дипломат и многопластов човек и всеки , който го подценява и прибързано го определя, бърка. С такъв съсед, ние може много да спечелим, но и много да сбъркаме и затова е важно да бъдем два пъти по- прозорливи.

Ауууу, това цитат на Л. Метан ли е ? Таз извъртяно и нищо неказващо звучи.

Виж какво, това със самолета вчера бе голяма тъпня "Маде йн Давитоглу". Този е лицемер на лицето му е изписано. Антиподът му е Путин.

Аз се възхищавам на хитлеристите. Те може да са напакостили, но са били перфектни! Това , че си перфектен, не създава положителност автоматично. Този ми се вижда просто турчин от наглите и нищо повече

По повод книгата. Не ме гледай, какво ти хортувам най-ме гледай, какво правя. Влизам в чужда територия и свалям празни самолети в гръб. Рекетирам с " бежанци", финансирам и обучавам джихадисти. И най-важното мило се усмихвам.

Ще се гръмна просто! Ще го направя преди да ме гръмнат фанатичните ислямисти, мечтаещи за втора османска империя.

Пусти животец е мил! Дано да ни оставят на мира!

Не! По-добре те да се гръмнат! Тези, от които ние сме на това дередже! Тартюфовци! Лицемери!

Какви времена само! - Вчера турци разстрелват руснак. Днес българи ръкопляскат на убийците. Ако само падналите за свобода могат да съзрат този позор!

при това лично участва министъра на незнанието и глупоста е кой предава нашата страна вън павел от парламента

Е, така ще да се е чувствал народът през средновековието, когато турчолята са клали и превземали държавата крепост след крепост - предаден, беззащитен, безсилен и погнусен от нефелните си управници. Като гледам присъстващите "интелектуалци" и политици, виждам че предстоят още 500 години и ... беше, каквото беше България.