Екипът на задържаната кметица: ”Сготвиха” я по поръчка

"Сготвена" ли беше кметицата на столичния кв. "Младост" Десислава Иванчева, попитаха от екипа й във Фейсбук, като заявиха, че става дума за поръчков сценарий.

Обратно в новината

Коментари - Екипът на задържаната кметица: ”Сготвиха” я по поръчка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бреййй, като спипат някой - бил 'сготвен', бил 'поръчан', бил 'набеден', винаги всичко е 'подхвърлено' ... абе 'душици'. Тази дама (виновна или не, но според мен виновна) като е влизала в голямята игра, е трябвало да знае, че без сериозен 'гръб' и натрупан опит, рано или късно ще изгори.

Екипът на задържаната кметица: някой друг се е "изср.л" в гащите й по поръчка! Не е тя виновна за кафявото по гащите й, някой друг е виновен!

И ръчичките и светят по поръчка!

Този екип очевидно е подбран добре.

"...маскирани служители на новата Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобити имоти (КПКОНПИ)...Дълго време до нея не беше допускан адвокат, а служителка с маска дори й запуши устата, когато тя извика това към журналистите.".Аха-а-а-! Значи с тази нова Комисия управляващите легализираха маскираното противодействие на...борците срещу корупцията на управляващите.

и сготвена да е била, тва че акъла и е толкоз и е направила едно от най-сериозните според НК престъпления си е факт и няма мърдане. Екипа да почва да мисли около кой ще цока занапред, че от тия 500 000лв няма да получат бонуси.

Имаш ли доказателства за цитирания от тебе "факт"? Или нямаш време да ги опишеш, щото си броиш стотинките, които управляващите мутри са ти броили за тролване по интернет форумите...

Такава Тъпня сал Милиционерски мозък може да сътвори /ако може да се нарече мозък/. Много ми мяза на сценарио - Ала Цвъки .

Дори сериен убиец да беше, не може да има такова брутално отношение ???

Никакво "сготвяне" не е имало,се оказва! 0 дни са я следили,снимали,парите белязани(ръчичките и 'светели" при проверката) , СРС-та казват какво е искала. А тО било 500 000 евро !!! Хм !! А около нея гвардия от приближени правят барикада,защото секват рекетите!

Ти да не си участвал в разработката, че знаеш толкова подробности ???

Всичко е съшито с бели конци.Такава видима постановка скоро не бяхме виждали.Кои е кмета посрадникМоже би предната кметица или някои друг от ГербЗащо не хванете кмет от ГЕРБ в корупция.

Голям цирк за чужда сметка. В центъра наСофия една слабичка жена с белезници часове наред, снимащи камери на поканените телевизии, един куп полицаи и маскирани служители на Спецпрокуратурата и КОНПИ, отцепено движение - т.е. вижте ни каква борба с корупцията пада! Смешно представление за глупаци. Хайде, драги служители на Спецпрокуратурата, направете същото с повечето господа и дами от по- и най-високите етажи на властта! Ама не ви стиска! Впрочем забравих, че вие сте там, за да им пазите гърба.

Клетата тя. Направо ще се разплача. Нямам и 1% съмнение, че тази нагла и алчна жена си е сгънала парата в джоба.

Ало, красивите и работливи българи какво стана ве?...Като гледам по снимките само грозни хора. Взели сте взели пари, ами малко се подържайте бе. Тоя полицая и той завил ръкав...Много са алчни българите и мързеливи. Който изкава някой лев и хайде на Мерцедес - като турците. Всичкото ние е осрано отгоре до долу. Кво ще ги правиш ма моме тея евра. Кът та гледам и каквото да си сложиш все евтино ще изглежда. За полицията няма да говорим - вижте им минстъра и секретаря. Грозна работа.

Г-да боклуци, които сте поръчали този евтин сценарии: Че не ви вярваме е ясно, ама не ви ли беше срам ПОКАЗНО да заснемете и излъчите по медиите, колко зле работи машината за която хвърляте сумай ти пари?

Корумпираната бръснарка сама се сготви .Но хора само вижте реакциите на комунистическо-олигархични партии БСП , ДАЙ -БЪЛГАРИЯ ,ЗЕЛЕНИ -партиики на Прокопиев и ХР.Иванов-клюна скочиха като ожилени да защитават корупцията .Тези дето най много пищяха уж за права са НАЙ - ГОЛЕМИТЕ КОРУМПИРАНИ ХОРА КОИТО СМЕ ВИЖДАЛИ ДО СЕГА .

"сготвиха" я по поръчка много ви прилича на лафа "кой ми с.а в гащите?"

Няма по лесно да направиш клопка на човек..това е злоба завис мръсотия а добро е трудно.

Тия дето я защитават, да не забравят какво са говорили после. Щото и те са за затвора. Тези пари не са за един човек. Ако момата се разприказва? Треперете подлеци

Тази кметица е алчна и тъпа ! По мое мнение от нея нищо не зависи и подкуп от 250 000 евра е немислим/всички разрешения минават през Данчето Ф. и тя за това е сложена от боко/. Какъв проблем за тези пари може да реши тази?

РЕСУТ е на района и не се утвърждава от големия кмет

ГРОЗЕН, ДОЛЕН, МРЪСЕН СЦЕНАРИЙ, И НА ДЕЦАТА ИМ Е ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!!! ХИЕНИТЕ, ЧАКАЛИТЕ, НЯМА ДА ОСТАВЯТ НЯКОЙ ДА ИМ ОТНЕМЕ КОКАЛА!!! МЕРЗАВЦИ!!!!!

сигурен съм че има се ре се-та. те са и следили всеки разговор и всяка крачка. скоро ще ги чуем и ние

Защо ли като ми отворят багажника за проверка намират там само задължителния комплект за безопасност, ключ за гуми и риба с масло? 70000 евро няма. Как някой не ми подхвърли и на мен някое евро? Може и да са 5000, няма да се разсърдя.

Да ама от тия 5000 евро за теб са 500,ако прибереш повеч и теб "шъ сготвя"

Стани районен кмет, който е опозиция на закононарушения на управляващата партия, и ще намериш 70000 евро в багажника си...и белезници на ръцете си.

В собствен сос,или с подправки?!

Има ли спрени строежи в Младост? Според мен всички, които поискаха построиха дори и на невъзможни места, а кметицата явно е и доста некомпетентна. Например срещу 10СУ на ъгъла строят сграда, която няма никаво отстояние от съседни сгради, тя е направо върху уличното платно. Успя ли да спре строежа кметицата? В момента строят 2-рия етаж.

А ти знаеш ли дали тази сграда не е получила разрешение от Главния архитект на София? Може би е над 5 етажа.

Има ли спрени строежи в Младост? Според мен всички, които поискаха построиха дори и на невъзможни места, а кметицата явно е и доста некомпетентна.

Или е тъпа, или некадърна или корумпирана. А най-вероятно и трите заедно. Както е казал другаря Ленин - кадрите решават всичко. Колко усилия бяха хвърлени да се разчупи монопола на ГЕРБ и една глупава бяла птица о..а пейзажа.

Къде бяха полицейските боклуци когато избягаха затворниците и защо сега са 35 ченгета срещу една жена, а затвора го пазят 24 пък там са 600 рецидивисти?????

Не знам на какво се противопоставила тази ама няма ни един спрян строеж в Младост. Само ги забави и сега има дела за няколко милиона срещу общината. А самата община не работи. Напълно е блокирана. Нямат хора щото полвината напуснаха. Чаках 4.5 часа за удостоверение дето преди го вземах за 20 минути.

Всички осъдени престъпници твърдят, че са невинни. Нека от прокуратурата и полицията кажет каква информация имат и тогава ще се разбере дали парите са подхвърлени и какво точно е станало. Току виж се окаже, че има видео, на което се вижда как тя вижда кой и "подхвърля" парите или че тя самата си ги "подхвърля".

"Сготвена" е! Всеки от нас има дълг към Него! Който не дели, се отстранява! Който не краде, няма какво да дели! Следствие - който не краде, няма място във властта!

Естествено нейния екип да я защитава- бих се изненадал в обратното.

До сега имах някаква надежда, но и тези управляващи изгубиха контрол, на евро изборите ще е интересно. Ако Радев може да сформира екип резултата ще изненада мнозина.

за публиката от европредседателството. Обаче, няма да мине. При положение, че българският съд определи правомерен хонорар от 1млн. лева на хидроинженера Доган без да му мигне окото. Пак съдът пусна с 8 млн. лв. укрити данъци Ковачки. Няма да пробължавам списъка, който е добре известен.Да гонят корупция с районната кметица, ама няма как да мине. Няма пред кого да играете тия спектакли.

във днешно време на тази територия да се опитваш да си вършиш честно и почтено работата е все едно да се опитваш да запалиш свещ в окото на бурята

Ако съм на мястото на Иванчева, задължително ще съдя държавата за това унизително деяние.

Сега държавата ще я съди!

Поръчано от ГЕРБ...а после ако се стигне до съд в Страсбург ние гражданите ще платим за престъпната шаика,която в момента ни управлява..К

По голяма смехория до сега не съм гледал. Господа управляващи ни или по-скоро унищожаващи ни. Дори децата от детските градини щяха да проведат тази скалъпена акция по- професионално.

След оправдателните присъди на с.софиянски, николай цонев, братя маргини ,златко баретата ,и брендо -все още без присъда у нас-еее редно е с34 полицаи самия р-л на спец. прокуратурата ,50- на точно навреме за шоуто дошлижурналисти,няколко а-ла с буркани и 10 часово събиране на доказателства да бъде задържана тази 45-50 кг. женица(не много умна но все пак не от ГРОБ)

Май няма да излезе чиста тая кметица дето много вряка. Язък за излъганите граждани от панелките в Младост.

Гадове! Абсолютна поръчка! Създадената от ГЕРБ служба започва да си върши работата! Избраната от народа кметица на Младост беше атакувана от слугите на ГЕРБ!НЕ МОГАТ ДА И ПРОСТЯТ МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ, КОИТО СЕГА СА НА ВЛСТ, ЧЕ РАЗБИ В ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, ТЯХНАТА ПРЕДСТАВИТЕЛКА! МАФИЯ!В Младост е фрапиращо незаконното строителство!

Сачо пълен идиот не може да види колко е нагласено и панаирджийско цялото това изпълнение тиквуново! Тези, които отдавна трябваше да бъдат проснати - сред тях и тиквата, и пъпеша, и масларова и кой ли не, никой не ги пипа с пръст, а това маце трябва и ще осъди България в Страсбург и отново българският данъкоплатец ще плаща за чуждия масраф!!!

Как можа оная маскираната да запушва устата на човек с белезници!Това е абсолютно безобразие,унижение и престъпване на закона ,характерно за средновековието!Дори на убийците, никой не им запушва устата.Ужас!Само престъпниците, които отвличат хора запушват устите на хората!Възмутително!

Тиквата!Тик ва та!

На Тиквата известно ли му е, че немаш право да запушваш уста на закопчан с белезници. Искам да го видя закопчан с парцал в устата, за да не говори. Пак ще ни осъдят в Стазбург да плащаме 100 000 евро

Държвата на Гьобелса. Какъв е тоя арест? Обоснованият престъпник с 6-те апартамента .

При арест в САЩ ти казват правата и че имаш право да мълчиш,за да не бъде използвано срещу теб.А в случая насилствено запушване на устата.Зрелищният,панаирджийски арест плаче за Страсбург.

Босовете,които организираха арестта,им пожелавам същия многочасов публичен арест в центъра,с лепенка на устата.

Защо ли врякат срещу "Народен съд"?Тези, същите.

Само дето Цецо не се появи да каже РЪЧЕТЕ ГОРЕ...НА КОЛЕНЕ...както при един друг дирижиран от него адрес завършил с осъдителна за държавата ни присъда в Страсбург! Иначе същата милиционерска плиткоумност! Взела кметицата 70000 евро за разрешително дето не е в правомощията и да го издава и решила да си ги повози из София! Я нека Цецо обясни такава сума взема ли се лично и в брой,защото той най добре знае!

ако не успеят сега да я сготвят следващият път ще загине така е при герб

Това е ясно. Въпросът не е дали, а как. Дали ще свърши като Мишо Бирата или ще приложат някакаъв по-Новичок подход ...

Наистина намирисва на скалъпена работа.

крадлива сган ще се появи да я защитава.

Tя се е борила срещу тези, които не са й платили ! Някой измамник се опитва да я защитава ! Крайно време беше ....................