Кметицата на Перущица възмутена от "извинението" на Рут Колева след скандалните снимки

На монумента е чисто, грозните кадри са от подземието на паметника на трите поколения, казва Мария Вълканова

Обратно в новината

Коментари - Кметицата на Перущица възмутена от "извинението" на Рут Колева след скандалните снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цялата перущица е едно неугледно и скапано село!

Към НЕуважаемата кметица, паметникът е в окаяно състояние което е видно с просто око, изглежда, че и вие самата сте доста проста... Що се отнася до просташката постъпка на Рут, тя е отражение на отношението на цялото общество към културата-нулево, няма го, липсва...

Е дори и да е окаяно, трябва ли това същество да клечи отгоре.

Абе откачени ли сте?!?! Какво общо има състоянието на паметника с разкрачването по долни гащи върху саркофаг?!? Ако ще да е незнаен гроб, обрасъл с трева и счупена плоча до него, пак не му е мястото да си проветряваш шуушоната там и да се чекнеш за снимки! Занимареното състояние на паметника е в пълен унисон със занимареното състояние на морала, съзнанието и общата култура на въпросната разпуретина и екипа на списанието които са били там!!!!

Тази наркоманка до кога ще се бута сред "звездите". Поне да можеше да пее. Айде у лево!

Рут сама обяви че е наследник на опълченец загинал на Шипка. Ми по-добре изобщо да не го беше споменавала.

Тези помачори в лицето на кметицата да вземе да си изчисти лайната от "паметника", а не да стене, че някаква друга селянка от Каблешсово си снимала шундата върху лайняния и паметник.

В перущица не са помаци, а чисти българи ве кретен! Като не знаеш, не пиши глупости!!

Някакви глупаци дали живота си За родината си. Какво значение има сега друго е модерно.

Елементарен провокатор.

То това се оказа шибан комунистически пропаганден монумент, вплел и идеята за Априлското въстание.

А бе и ти си някой Цървул, ама айде.

Ти от градските гриндъри на Дей Бъ ли си?

Те така да ми се разчекне на дедовия.

не ти трябва - много е миризлива

Най грозния начин за 5 минути слава на никому неизвестна шансонерка.

От Пловдив съм и съм ходил там със семейството ми на разходка. Наистина е изоставено и навсякъде има л@йна ! Изобщо да не ми качва кметицата снимки от откриването ( най - вероятно ) на паметника , нещо , което в действителност не може да се види !

Значи рутката си е намерила лобното място след като там се чекне... Не лъжете и вие защото и други хора са го посещавали.

Бойкот на Путколева!

То нали сега има ''голям наплив'' да я гледат та и тепърва бойкот да и се прави.

Слава Украина ! Долу фашиска Русия!

Аз също не приемам деянията на тази Рут Колева, с нейните разкекерчени снимки на въпросния паметник. Застаряващата и фигура би могла да намери друго място за показ щом има фенове. Не приемам и онези БЕЗРОДНИЦИ, които успяха да прекръстят улици на "Украински герои" и "Слава Украина", но не им мина през акъла, примерно, те че могат да бъдат и "Гнездо на герои", "Героите на Батак" или "Героите на Перущица"!!! Този Найо ЦИЦИН, се прави на голямата работа и интелЕген, но е пълен безродник и младите му се връзват да го подкрепя. От какъв зор украинския баирак се развява на Софийската община? А в съ=ото време етнически българи бяха убивани в Одеса от същите тези ткраинци. Това са едни нацонални предатели, гьонсурати и американски марионетки. За такива – ВЪН и нищо дрдуго !!!!

Рут е сгрешила и се извини. Осъзнала си е грешката, даже и предложи дарение, въпросът тук е защо тази мисирка кметицата продължава да клянка?

Глупости, не се е извинила с нищо, бездарната, грозна и одъртяваща лесбийка Рут...

Да ти се изплюе някой на лицето да качи снимките в социалните мрежи и после да ти предложи малко кинти като извинение. Как ти звучи

Тази"Р......тка"е комплексирана ,не успяла певачка. И занапред ще я кара така....Е поне докато още хваща окото че после ще е никоя!!!

к'во каза?!

Рут я няма вече там. Петолъчката остава като клеймо позорно над загиналите в Априлското възстание !

Петолъчката е пътеводната звезда на трите влъхви към яслите на Исус Христос и са символ на рождеството му, кръстът е на смъртта му. Символите на живота са за предпочитане пред символите на смъртта, дори и обещаващи въскресение

Абе уйо, не си ли видял, че и по американсските военни самолети има изрисувани червени петолъчки" Що не обърнете внимание напосланика им в София да вземетда ги махнат, щом не ги харесвате? То бива глупаци, ама па ча толко, аман от гъзове!!!!

Тая Рут съм я зяпомнил като се осаза че била случайно "позабременяла" в един Бъг Брадър, в който участваше и я изкараха, за да упражняла правото си на аборт. После я върнаха да весели народа в шоуто. Та такива ми ти работи, как Сийке! Такива женици са ясно отвсякъде - логично е фен на ДъБъто

Нито харесвам Рут, нито одобрявам снимките и. Не само тези, а и където и да е. Но че кметицата си направи ПР на нейн гръб, като се изкара велика патриотка е факт. А тя не е такава. А една дребна душица. С тоя измислен паметник "на 3 поколения", строен по времето на соца, от галеник на Партията-майка, която му е набутала едни кинти да я прославя - грозен, фалшив и недомислен. С "костницата" си, дето няма кости... Аз бих го съборила, защото е нелеп и глупав. И - уважението, преклонението, благодарността и т.н. всеки носи в сърцето си, а не в в паметници, плочи и т.н.

Yann

"И - уважението, преклонението, благодарността и т.н. всеки носи в сърцето си, а не в в паметници, плочи и т.н." - по тая псевдо логика, дайте да съборим всички паметници. И Шипка, и Панорамата в Плевен, и всичко що е паметник от преди 10 Ноември! Нека да "процъфтява българския творчески гений" с паметници, като този на Рейгън, на Незнайния американски воин, бомбардирал София, както и онази глупост, наречена украинска майка или подобно. С такива изказвания съжалявам за едно - че няма доживотен затвор или смъртно наказание за дебилщина и неуважение на българската култура и история.

Я се кротни малко! Къде ми сравняваш светиня като Панорамата в Плевен с това недомислие или с Паметника на съветската армия?!! Я го виж ти русофилистика - смъртни наказания ще предлага. щото някой не харесва социалистическите грозотии и недомислици и паметниците на окупационните войски! Отивай да се биеш за Путлер и си вдигнете 100 подобни грозилища в матушката руZ!

За тази герберска лелка - да се оправдават за несвършена работа

Не следя пърформънсите на Рут, но щом агентите на ЦРУ са впрегнати да я защитават по обществени медии, значи работата е сериозна.

Какво общо има Априлското възстание някаква си петолъчка ? Каква е тази петолъчка ?

Абе уйо, не си ли видял, че и по американсските военни самолети има изрисувани червени петолъчки" Що не обърнете внимание напосланика им в София да вземетда ги махнат, щом не ги харесвате? То бива глупаци, ама па ча толко, аман от гъзове!!!!

Малко напън да се запознаете какво въобще означава петолъчката няма да ви навреди, а ще спомогне по малко да се излагате.

Yann

ТемеРут Колева е известна не с песните си, а със скандалите около себе си - дали ще е джендъра и, дали голи снимки, дали пози върху паметници... Защо само я наричат певица, като с последното не е известна? Отврат!

следиш развитието и. сигурно си и фен?

Снимките на Рут Колева разбирам защо са снимани така. Мястото е подходящо за такъв тип фотосесия. Не ме кефят естетически, но не ме и възмущават. Като паметникът е зарязан и има свободен достъп до мазето му ли, подземие ли е най-логичното да стане свърталище на тинейджъри. Те пък най-логично тайно се напиват и драскат графити. Кметицата да си е предприела мерки да го почисти от графити преди да вие на умряло, че някаква си певица се разчепатила върху празен саркофаг.

Рут Колева е едно НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ЕДН АГРОЗНА И НЕКАДЪРНА МЪРЛА И КРАВА ! Да я осъди съдът да чисти и мете паметника всеки ден в продължение на 6 месеца !

Не знам за недоразумелето „Рут Колева“, но знам за недоразумението „петолъчка на антифашистите“. Не отклонявайте темата ! Защото ония от Скопие не ни атакуват за чалгарщината, а защото сме били „фашисти“ !

Не знам, как на някой изобщо може да му хрумне да направи тези вулгарни снимки върху паметник! Разчекната в изрязано, дантелено боди си е достатъчно долнопробно... а те решили и върху паметник!?! И това не е само Рут... били са цял екип, имало е концепция преди снимките... как пък на нито един не му хрумна, че това не е ок. Някои хора в стремежа да правят прогресивни изкуство стават за срам и амях. И няма какво да го увъртат, мръсно било, имало графите... просто се извинете и си признайте, че идеята ви е била доста глупава.

Но аз се чудя и кой си е направил труда да се качва и да пръска със спрей стените, определено това вече са местни келеши. Трябва да сложат камери и после като Джизъса в Италия-Колизеума - една големичка глоба и да ги научат всичките.

Само като и чуеш името - Путко лева серазбира колко е проста тая шизофреничка.

Паметник на антифашисти в България ? Тази кметица или е върла комунистка или е от ...Скопие които ни титулуват „фашисти“...Махнете всички антифашисти и задраскване в учебниците „монархо-фашизма“ и „геройчната борба на терористите-антифашисти“. Всички такива паметници да бъдат съборени !Кметицата уволнена.

Те са били анти-анти-фашисти ве. То се видя, че истинските фашисти са били рашистите.

ТАКА ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ..... СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪЩА В ШИБАН ИДИОТ .

Българина като стане публична личност и все едно е хванал Господ за шлифера. Разхожда се все едно всичко му е позволено и плебса трябва да му стои мирно, като минава покрай него. То са едни джуки, едни бодигардове, едни приказки. Български комплекс за малоценност....

Малко и е на тая гарга.