Кметът Терзиев: Оправихме осветлението в два парка, садим и люляци на гробищата

В понеделник, 4 март, броени дни преди Задушница, продължаваме и с възстановяването на Централните софийски гробища и ще засадим люляци с Гората.бг., съобщи столичният кмет

Обратно в новината

Коментари - Кметът Терзиев: Оправихме осветлението в два парка, садим и люляци на гробищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея срещи Западен парк и си го гледам всеки ден и всяка вечер. Парка от ремонта преди няколко години е като коледна елха. Не ми е ясно къде точно са сменили 400 лампи.

Знам, че много са на нож срещу него, но като бивш колега + това което виждам, промените наистина започнаха и много от тях даже не са упоменати в тази статия и по-добре. Господ обича Тишината, истинската промяна става в Тишина. Нещата, не ще станат, те ВЕЧЕ стават. Да бъде. Казах. Амин.

така така, как е в Руското посолство, а?

Знам, че много са на нож срещу него, но като бивш колега + това което виждам, промените наистина започнаха и много от тях даже не са упоменати в тази статия и по-добре. Господ обича Тишината, истинска промяна става в Тишина. Нещата, не ще станат, те ВЕЧЕ стават. Да бъде. Казах. Амин.

Знам, че много са на нож срещу него, но като бивш колега + това което виждам, промените наистина започнаха и много от тях даже не са упоменати в тази статия и по-добре. Господ обича Тишината, иска промяна става в Тишина. Нещата, не ще станат, те ВЕЧЕ ставам. Да бъде. Казах. Амин.

така така, как е в Руското посолство, а?

В Младост 1 си ходим с фенерчета по градинките. Лампите ги пускат към 19-20 часа

Позаждането на люлязи в Централни гробища е голяма издънка! След няколко години, ако няма градинари за поддържането им, ще съсипят паметниците! Освен, ако това не е целта!

В "Западен парк" сте подменили изпочупените от хулигани и може би ваши партиййни дейци, както ги хванаха да вадят с кирки паветау поставени през депя на булевард ?Дондуков"!! Същото положение е и в "Южния парк" и парк "Хиподрума"!

Люляците дават толкова много издънки и са неизтребими. Само след 10-тина години няма да можете да познаете къде е имало гроб. Садят се на склонове за да задържат свлачища. Но се оказва че па най-важното е да се похарчат едни пари с лекичко пощипване за нечие джобче.

ТЪПАК! Десарчетата ги мислех за умни, но евроатлантизъмът явно си казва думата!

В 21-ви век да оправиш "осветлението в два парка, садим и люляци на гробищата" е особено голямо постижение ...

Кмете, кмете няма лошо, ама си кмет ,а не лесовъд.Пгледни кръстовището на Панрамен път с Беловодски път.Колите на всички там са като на луната-през метър дупка ,през два яма, а ти люляци садиш ?!?

Ако бяхме нормална държава тия ДС фамилии отдавна трябваше да наторяват люляците на гробищата.

Кмета млад на София а мисли за гробищата,БРАВООО!Инвестира в гласоподаватели!Също както в САЩ!!!

Кмете, сега оста да оправиш и Мис Бони по случай празника!

За нови лампи намерха пари , а за нови паркове кога ?

партизанското внуче сигурно е платил по милион за лампа и хилядарки за всеки люлял -Усвояването продължава ......

Традиицята е установена от милиционерския потомък - доносникът на Шесто ГПУ на ДС - най-голямата тиква - Джипко Бибитков.

Я, колко хубав бил паркът. До сега не личеше. Наистина похвално. Което си е хубаво, хубаво си е.

Този човечец да се беше разходил след 18ч в тази тъмна, голяма тоалетна, наречена Градска градина, за да види в какво състояние е. Кочината е на 2 мин от удобния му кабинет.

уаоооо какви невероятни успехи на василка ДС-то… направо чудо!

Най после, това трябва да се прави редовно. Жалко, че беше потребна акция.

Дали кметовете на Мадрид и Париж ( гигантски градове) изтъкват такива неща??? Като там ноща се превръща в ден от светлина. Жалко подобие на държва

Я, май съм банната само за несериозни, тоест Лайфстайл теми, ти да видиш! Естествено, че пак забравих, но те във Фейкбука така или иначе ти го бяха казали, че със цайси изглеждаш по-кметски някакси. :) Аз също явно съм те възприела с цайси и без цайси ми изглеждаш различен (и в звата случая си си хубав, не се притеснавяй :) :)), пък и навремето аз самата си носех из квартала цайсите бих казала с гордост, като символ на статут - отдалеч да се види, че аз съм Мозъкът на бандата, а не съм лукова глАва. :) Надявам се да не носиш цайсите по имиджови причини като мен навремето. :) :)

София изглежда като забравено от бога гето, мръсотия, кал, да не говорим за тротоари, околоблокови пространства и тем подобни дребнотемия......

PEYTSCH

Ау, ама верно ли бе ? Браво...

Герберастките отпадъци какво врещите? Нали вие го избрахте по заповед на Тиквата ви?!

Няколко седмици въобще нямах време и за дир-а, а сега май пак съм банната (ако да - поне да знаех защо, че май нещо тук банват на случаен принцип) не съм се включвала и по тази тема. По повод 100-те дни като кмет - без забележки, супер си! Специални поздравления за мъдрата позиция за паметника на Съветската Армия ли беше.

Люляците да ги гледаш от към корените, м.йка ти и глупава. Халал да ви е Софета

Ухото се загрижил за мъртвите, а живите кучета да ги ядат.

Там са му избирателите, няма как.

и още няколко кошчета за боклук и да кастрира поне 10 бездомни кучета

направи за живите...............?

Аз не виждам какво толкова се хвали, като това си му е работа като кмет!