Кметът на Враца: Няма да позволим складиране и горене на отпадъци

"Притеснително е, че има идея за преработка на тази пластмаса без термично обработване, което не е нито входирано в общината", заяви Калин Каменов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Suglasuval li si go s Italiantzite ot Kalabriq, che da ne vzemat da ti reznat zelkata?

В Плевен - 9 000 тона италиански боклук; Във Враца - 50 тона италиански боклук. Боклук с добавена стойност :) === За 5 години от страни ИЗВЪН ЕС у нас са внесени 734 000 тона боклуци :((( "Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее?"

в шенген не нинпуснаха но пък боклук ни карат и без шенген. ето това е ЕС!

Няма по-абсурдно място от България! Дават безумни пари за инсталации за измерване чистотата на въздуха, сякаш ако покажат силно замърсен такъв можеш да спреш да дишаш! Следат бедняците какво хвърлят в продънените си кьомбета, за да ги глобяват! бТВ ни продънва главите с някакви глупави кампании от рода на "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ"! Някои печели луди пари от цялата работа и сега ще се измъкне като пр...я от гащи, ни лук ял ни мръсен въздух дишал! Защо някои са недостижими с тяхната наглост, лакомия и арогантност! ДА ГОРЯТ В АДА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗКАРВАТ ПАРИ ОТ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ, НАПРАВИЛИ БЪЛГАРИЯ В СМЕТИЩЕ НА ЕВРОПА!

Ахаааааааааааааааа.......А досега позволявахте, анли така?

Няма държава, няма държавници.Има мафиоти а държавата им е дойна крава.Няма закони, няма наказуемост.Защото гешев е радост а цацата е богатство.

Ето, че след 30 години демокрация се превърнахме в боклукчийската кофа на ЕС. Така, че всички психодесни, прибирайте си тъпия капитализъм, вземайте си обелките от бананите и да ви няма.

В тая държава мой човек, цялата икономика се върти от бивши комунистически величия и отрочетата им (образовани естествено на Запад).

Ако успееш да докажеш комунистическия произход на Ковачки ще те черпя една бира. Стига вече с тия глупости - България 30 години се управлява от хора, за които има само един цвят - предателството.

И в София кметицата е подготвила строителството на котел в центъра, на площадката на ТЕЦ София /ТЕЦ Сталин/ за да гори местни и вносни боклуци!!!!!!!

Някой ако си мисли, че е възможно години наред да се горят тонове боклуци в редица населени места и държавата да не знае ... трябва да отиде да се прегледа. А "независимата" журналистика, разбира се - мълчи!

Къде се горят тези боклуци?

Кмета не давал а пита ли ковачки бе свиркаджия

Ами вие вече сте позволили бе.

Ние в Софето ще направим три завода за горене на боклук ,и всички ТЕЦОВЕ ,и ще дигнем застраховките на колите да не бълват пушеци и да карат само от Евро 6 нагоре може и Евро 7 и 8 и 9 и 10 квото искат

Защо Кмета се изказва така . Този Болкук е внесен с неоходимите Документи и Разрешителни в България . Фирмата вносител е в правото си да ги изгори . Какъв е Проблема след като НЕНО ДИМОВ и Аврамова са сложили Подписи ? Няма Опасност за Населението след като МИНИСТРИ са Преценили .

Хахахаха ти ли си вносителя, боклук ?

Пълен бардак!