Кметът на Стамболийски задържан по сигнали на депутат от "Възраждане"

Няма повдигнато обвинение срещу Георги Мараджиев, призован е като свидетел, заяви адвокатът му Росен Димитров

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Стамболийски задържан по сигнали на депутат от "Възраждане" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема такова жинвотно "отведен в районното, пък не бил задържан". В районното се призовава и той сам отива или отвежда с полиция принудително, което е първата фаза на задържането. А за да бъде задържан, трябва да са изпълнени някакви условия и не е субективна прищявка на милицонер. Ако няма заповед следва обжалва за упражнен полицейски произвол

След показната акция по сплашване се оказа, че е разпитан в качеството на свидетел! Друг куриозен факт е, че в общината не се работи по европейски проекти! С две думи, цирк Буш!

тъпите герберуги пак ги затапиха. Срамно е да си бил в политиката толкова време и някакви партии на 2 дена да те затапват. Къде е произвола сега,а? На тия герберуги все или ПП или служебните са им виновни. Айде сега главния каскет да се самосезира за опит за покровителстване на длъжностно лице и поставяне на чадър на един кмет и да арестува всички малоумни гербери от снимката и пресконференцията. На практика депутатаите се опитват да оказват политически натиск върху разследващите органи и министъра на вътрешните работи, което е престъпление. айде в ареста и за тях деба гербрската малоумщина....

ТАСЛАКОФФ НА СЪД ЗА ДОНОСНИЧЕСТВО !

И аз ако изпратя сигнал за този депутатин от израждане, дали ще го задържат. За което от израждане имаше цяло разследване по една телевизия, в което ясно се доказва как от обикновен дребен човече, този се замогва и си купува палат със партийната субсидия. Този Коце вместо да бъде съден взе че стана главатар на партия. Я по кротко от израждане, че ако се разровим и из вашите боклуци, може да обяснявате и за държавна измяна. Боклуци.

Не вярвай толкова на медиите . Винаги преувеличават за да имат повече гледаемост или четене . Особено на заглавия на бг медии - търсят сензации за по голям рейтинг.

На мазния гербаджия не бих вярвал.Те излъгаха и че не са ваксинирани.И овцете блееха възторжено.

Ооо краде и с гъзь си. Къщата му я направиха срещу поръчка за техника миналата година. Голям лакомник ама в Булгаристан няма осъдени. Чат пат се гръмнат ….

Висшите гербаджийски кадри не са богове и затова могат да бъдат разследвани,задържани и подвеждани под отговорност и затова няма защо да се сърдят

Затлъстяването води до импотентност

Номер едно !!!

изРАЖДАНЕ ПОТЪВА БЕЗСЛАВНО , ДО " МОСКВА ' ! НАЛИ СА СИ ДРУЖКИ ?

ама надали

Кьорфишеци ала Гошо Тъпото!

На мазния възрожденец не бих вярвал.Те излъгаха и че не са ваксинирани.И овцете блееха възторжено.

Партията на населението с основно образование

Фактчекърите, що триете всички смислени коментари?

Сега и на този ще изчистят имиджа, като на Бокича. Изрожденски идиоти, с тъпотии власт няма да вземете. Далеч няма да постигнете рейтинга на ИТН и ПП. Освен това се видя, че с компромати накрая пак така.

Да не дава Господ ние от герб, да постигнем, както ти се изразяваш, рейтинга на пикльоците от пп, още по малко съдбата на итн.

трябва да бъдат разчеквани по улиците! Преди да бъдат избити и закопани за България няма никакъв шанс!

Хайде де. Шепа малоумници се помислихте за фактор. Абе май ще трябва да ви паднат зелките.

Това е живо подбудителство към тероризъм и своеволие. Моля уважаемия дир.бг да се самосезира.

Кой наричаш ти герба ви прасета, които трябвало да бъдат разчеквани бе идиот. Ей да знаеш че ако те докопам, а то не е много трудно, ще те накарам да лазиш и ближеш обувките на Борисов.

…си оня същият, от видеото в нета ? Дето беше отишъл да плашиш един критикувал Мараджиев. Същите думи използваш. Но друго не разбираш. Всички живеете в гюбрето, с която и партия да вземете властта.

Вижте му само мутрата. Поредното самозабравило се и алчно местно феодалче, тясно свързан с ГРОБ. Ако не е ГРОБ ще е ДПС. Некадърни копои и отчетници, лоялни на патрона си. Обикновено за един, два мандата стават милионери и осигуряват семействата си до живот.

Я да те видим теб бе, сладур. Пусни снимка в светлите часове, че зачестиха инфарктите.

Тези отпадъци от Израждане бълват простотии непрекъснато. Загуба на време. Кой ще плаща? копейкин?

Един дребен депесарски кмет падна жертва на "антикорупцията по високите етажи". Ред е и на един гербер, че да ни отчетат, че няма чадъри на управляващите.

Газ пикаят! Ще довършите жалките си крадливи животи в зандана, престъпници алчни!

Поредния нагъл и крадлив гербаджия.

Поредните глупости на путиновите слуги. Що да не си купува кола бе? Нали има бизнес???

Освен това ако не е Москвич не става.

Мислех си,че нещо може и да излезе, а то се оказа акция на малоумник от израждане. Този вероятно и изрезки от вестници няма.

Изрезки от вестници има.Тоя дебел гъзунгер му трябва тоалетна хартия.

Ненормална работа. По подаден сигнал от някой да ти влезнат в завода 20 човека с качулки и да те изведат показно. Сега в новините само това ще се говори, а не за миграните и инцидените напоследък. Елементарно отклоняване на темите в общественото пространство. В момента хората на Радев казват на тези от ГЕРБ да си мълчат и да не искат оставки иначе репресии!

Значи, някой не ти харесва, подаваш сигнал срещу него и полицията го арестува. Доказателствата - после. А, ако се окаже, че не е вярно? Арестуват ли подалия сигнал? Едно време , не му ли викахме донос на това?

Съдиш го за клевета.

Като се замислиш, освен младоската кметица, всички останали осъдени политици са за клевета. Нищо не пречи и изрожденския идиот да го отнесе.

Не всички оцеляват. Такава е схемата, от ереме на време някой да изгори. Като инж Лалю Лалев.

Десислава Атанасова вместо да кудкудяка, да вземе тя да обясни имотното състояние на "кристално честния" техен кадър. Аман от гьонсурати.

До колкото разбирам фамилията му има бизнес в града и то от доста време? Дали пък от там не са дошли парите? Знаеш ли колко е лесно да се провери без "холивудски" продукции по телевизията? Много е лесно - прави си справка в НАП и НОИ за подадени декларации за доходи на фирми и лица и справка за данъци за придобитите имоти. И веднага си показва.

Как мислиш, дали не са проверили преди да го арестуват? ... Интересно как си защитавате тъпкачите пламенно, иначе искате в Шенген и Еврозоната, ама ако може със откраднатото, а? ... Да ви ЕПМ недоклатена и в ГЗ също!

член на семейство герб или Закона . Това е избора в случая.

Нема такова жинвотно "отведен в районното, пък не бил задържан". В районното се призовава и той сам отива или отвежда с полиция принудително, което е първата фаза на задържането. А за да бъде задържан, трябва да са изпълнени някакви условия и не е субективна прищявка на милицонер. Ако няма заповед да обжалва за упражнен полицейски произвол

A Кики и Коко кога?

Да се наредят на опашка: Б.Б. - Ц.Ц. - И.Ф. (от тефтерчето кой да се удари) и така нататък.

Аз не сака да ми е добре, сакам на въте да му е зле.

Дир, Защо налагате цензура на коментарите. Изпълнявате поръчки, a?

Значи - ЧУВАЛО СЕ, че еди- каквоси Пак ли една жена каза?

Няма лошо кметовете да се проверяват, независимо от коя партия са. Ако няма доказателства, какъв е проблемът? Аз гласувам за ГЕРБ, но не искам корумпирани кметове да са власт.

.

Вероятно защото са по-малко корумпирани от другите.

Те теа ше ни оправат, немма начин

Пратете им психиатри на тези хора. Вече даже и не ме дразнят, просто си мисля, че в един определен час те напускат сградата и се озовават сред нормалните хора. Определено са за друго място....специализирано заведение за хора с болна психика.

За Пипи и Куку от харварТ, ли пишеш?! Или за Гърбавитес, големите дисаги?

Фирмите му работят, печелят. Имането на пари не е грях. Ако е откраднал нещо да дават доказателства и да го съдят.

за комунистите имането е смъртен грях, освен ако не си червен олигжарх и им снасяш отчисления

ОПГ ГРОБ начало с бандита и убиец известен в криминалните среди като Тиквата,прост , нагъл и корумпиран квичи като заклано прасе когато посегнат на неин член.Тази банда трябва да бъде преследвана като терористите в Латинска Америка от специални групи като Ескадроните на смъртта. И присъдата е само една-храна за червеите.

Аки някой не разбрал че от възраждане са израждани по грешка сега е момента

ГЕРБ=СИК

Венци Стефанов от Ф.К. Славия и СИК, дето му изчезна сина, сигурно утрепан, се изпусна, че от СИК са му се похвалили, че издигнали свой човек в МВР и после разбрал за Борисов. Обща фирма на Борисов с Пашата (от създателите на СИК) Тео Интернешънъл наема цех в Бургас. Там полицията излавя нелегално производство на цигари.

Това не върви в съда.

Борисов е бил и директор на фирмата, освен съсобственик. И виждаш ли няма да е знаел, че тя произвежда нелегално цигари. ;) Ако наистина се разследваше, кой знае какви по-тежки неща можеха да изскочат.

Source: Trust me bro

Искаш сорс/източник. Еми търси си "Тео Интернешънъл Борисов" и си чети. И за швейцарски доклад, на ЦРУ и така нататък.То е толкова старо, че от къде да помня. Съобщават си го май официално за фирмата съобщено от полицията, а през търговският регистър вадят кои участват там. https://bivol.bg/wp-content/uploads/2012/10/bb-swiss-report.jpg

Ето ти Борисов, Пашата и Стефанов от парти на СИК: https://www.dunavmost.com/snimka/202008/Original/7b1fc6ba39a84b248835993013746ab7.jpg

Не ти ли е отдавна станало ясно?

При ГЕРБ е нормално разни на държавна заплата, да си купуват/строят имоти за по някой милион лева. Ей ти Горанов, ей ти Арнаудова. Цитат: "ГЕРБ пък поиска оставката на служебния вътрешен министър заради ареста на кмета." В ареста не участваше ли и прокуратурата. Защо от ГЕРБ не поскаха оставката на Гешев?

Караш по инерция. Точно Горанов напусна политиката и работеше в частна банка на висока длъжност. Арнаудова си има мъж бизнесмен.

Горанов се оплаква, че е на една държавна заплата и му приписват да е казвал, че няма как да храни сина си ли бе. Той е бивш от ДПС. А после правеният финансов и здравеопазен министър Кирил Ананиев бил негов чичо - експерт при Луканов. Горанов е чичевото. Горанов живеел безплатно в мезонет на Домусчиев, дето му опрощават над 50 милиона лева. На Арнаудова бе мъжа спортист ли или нещо такова и съвсем нямат пари.

Сега колко плюнки ще има по Възраждане.....тука много ги е страх от тях....що така???

Кмет които Стамболийски е имал до сега."Говедата" завистливи да му ядът дедовия.

Май той ке яде байствариевия скоро :( Сорка, гербераст :(

Герберастът винаги е невинен! Дори когато е хванат на местопрестъплението!

Подал сигнали, хаха... за крадливото ти фюрерче обаче не подаваш, нали? Що тъй?

Щото си проЗд и няма да разбереш, че нма за какво...Кирчо

Задържан е след 15 месеца разследване, не заради "сигнала" на тоя измисляк от Вгъзраждани

другаря си Копейкин, как се обзаведе с вили и коли, за една година и после пръскай...

Мноого ви е страх от Възраждане бе....що така??

Кола взета на старо и вила 80-90 квадрата ли бе и теснотия вътре, от сдвоена къщата половината на друг.

Гешката няма да е вечен, тогава за шайката не ми се мисли!

а тоя е кмет на някаква общинка само... дано има доказателства за имотите де, да не сатне като "палата" на Костадинов дето няма и 100квадрата..

Споко, чадъра Гешеф ще оправи нещата.

И тоя е дребна риба! Смятайте софийските, пловдивски , бургаски и варненски гербаджиии как крадат!