Коментари - Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда | Днес.dir.bg

Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда

"Справихме се малко по-добре, отколкото ви се искаше", обърна се Васил Терзиев към опонентите си в Столичния общински съвет

Обратно в новината

Коментари - Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда | Днес.dir.bg

Коментари

Каква е заслугата на тоя пумпал за това че няма проблеми с електрозахранването?! Много нагъл човек!

НАГЛЕЦ! Мога де използвам и по -обидни думи, но тази го описва напълно като нагъл, безпардонен и безкрайно ограничен човек!

представете си в каква семейна среда е израстнал той, дето всички са с неизмерима власт над другите хора, майка баща дядо баба..семейни приятели...представете си на смейните сбирки по всякакви поводи какво се е говорело и как му е казано че той е повече от дугите деца а и му е показано и доказано защото за него винаги са се отваряли врати. та такова отроче мислите ли че става за човек...той няма срам няма морал, само наглост , лъжи заплахи от позиция на силата...какво очаквате да прави...терор над другите, той така визда света..уреден живот, всичко става с мой хора...играе си игрите ...дреме му че съсипва града дори да не е негова идеята а на оная мърша Бонев...само за да му угоди и за да са власт..Боко мутрата мъ беше ясно че тия ще почнат да съсипват и народа няма да е хепи...и тия гупендери наистина не разочароват с гнусотиите си...голям хубав град значи големи булеварди бързо придвижване...а не некви 10 промити мозъци да ми въртят колелета 2 месеца лятото и да съсипят центъра на града..и докъде водят тия велоалей..а...да не свързват люлин и младост...витошка нали е пешеходна.. в Холандия е забранено колелета на пешеходни зони, къв е смисъла...нагли тъпаци

Следствие чисто вултаристичен подход съчетан с упражняване насилие над общественото разбиране "Патриарха" се е превърнал в най-прекрасното място на София?! Осъзнай се! Самно дето ги няма ги тате и дядо да им се хвалиш.

Какво искате бе офце , момчето нали инвестира няколко милиона в избори и сега трябва екстремно да ги избива, че не се знае до кога ще е там. Ама скоро ще почнт да пдат глави.

Терзиев, на Патриарха няма задръстване, защото вече всички с повече от два грама мозък в главата го избягват и минават по алтернативни маршрути, нещастник! Що не обиколиш малките улички около Патриарха, да видиш какво става???

Ами нямало... Един господ знае какво е имало Прави се на Кирил Петков.

Всички с повече от 2 грама мозък се бутат там, където няма минаване. За да не го правят вече трябват поне 4 грама.

В момента кварталните улици са буквално като след бомбардировки ! Правят се някакви безумни кърпежи . Примерно минава в понеделник бай мангал и по някаква негова си преценка очертава с спрей където ще се кърпи . След една седмица , минава бригадата , която изкопава целия асфалт и го зарязва ей така , ако може максимално много хора да си изпотрошат колите ! След две седмици , ако не е валяло , ако е валяло може и три-четири седмици идва трета бригада бай мангал , за да асфалтира . Крайния резултат е едно голямо НИЩО! Пътя е пропаднал , кръпките не покриват всички дупки и общо взето плаче за основен ремонт, за който никога няма пари... Този господин е просто едно педалче , което раздува балони , да не говорим , че дори не е спечелил изборите мъжки , а пак с измама!

Ми супер! Тогава Направете ВСИЧКИ булеварди велоалей!

Какво, какво, велоалей ли?

3евзек

Водолей на северозападен диалект. Наречието е тръгнало от пияндурник, който е произнесъл думата заваляно.

удри кмете. Герберските мекерета имат опорки да хвърлят кал. игнорирай ги.

Браво. Най-добрият кмет, който София е имала до сега.

Е не за дълго Скоро влиза в затвора

Нямаше задръстване, защото нямаше как да се стигне до там. Цариградско, България, Околовръстното.... все леш. А по повод на това кое е устояло и кое не? Я кажете нещо за системата на адска мобилност? Карти, Метро, Зелена/Синя зона? Нещо се е посринала май.

Как можахте да си изберете точно тоя за кмет бре, софиянци? Уж се имате за големи тарикати, ама ква стана тя.....

Това е че точно софиянци не са го избрали, нали ме разбираш злорадко?

Абе, стоУичани - всичко е супер! Не се оплаквайте! Преди СС-овцете имаха грижа за всяка капка и всяка плочка да дрънкат по микрофоните срещу Фандъкова, но сега управляват и вече ще се чува само колко е хубаво и колко добре са нещата!

трябва съвсем да е изтрещял, щом говори такива глупости! Да се отбележи, ПОДКРЕПЕН ОТ БОКО!

Кой ти каза, че е подкрепен от него!? По социалните мрежи ли ви го пуснаха!? Дано касират изборите! Бил и в управлението на 2 фирми с регистрация в САЩ!

Този ппеди луд ли е или се прави на такъв !?

Естествено, сега НИКОЙ не иска да минава от ТАМ! Вие г-да сте ИДИОТИ, кръгли, завъшрени, идеални!

Не са, идиоти са тия, дето гласуваха за тях

Не са идиоти.Шарлатани са.

ДА , защото всички се стремят да избегнат бъркоча ВИ!!!!!

Па аз познавам един дет гласува за тоя ото щели да се върнат иначе кУмунистити, баси киреча....

Леле, тоя е по- нагъл и от комунистите. Няма никаква реална оценка за събитията.

нама да е нагъл, нали е отроче на ДС началници.

прав е "КМЕТА" няма да има я , защото водата се оттича спокойно тъй като боята по платното се изтърка и няма препядствия за нея.

Терзиев, не ставаш! Тая работа не като оная работа......

"Справихме се малко по-добре, отколкото ви се искаше. Превенцията работи" Леле мале , тоя е по ненормален от учителката и тя се хвалеше за щяло и нещяло

Софиянци трябва да свикнат да бъдат еко, грууви, ърбан, да са нестандартни, велосипедни, креативни, с тротинетка, зелени и възобновяеми:)))))) Това е положението, това е избрано да ръководи и създава граждани по свой образ и подобие:)))) Намерете си лесна работа с лаптоп, в някой 'проджект", за да можете да се впишете и да си бачкате, докато се шляете еко из центъра:))))))))))))) Надениците, зеленчуците и кюфтетата растат в Кауфланд, трябва само да си берете:))))

"и създава граждани по свой образ и подобие". Но ако образа и подобието е на мутра, проблем нЕма?

Ма туй на снимката е грууви мутра хахаха

Типичен представител на ПП и ДБ - некомпетентен, но безкрайно нагъл.

Да го задръстят анадолските дервиши да го задръстят тоз педал задръстен

Че те Васето и Борката ша умрат от кеф ако ги перат дервишите

Тоя лъжец явно живее в друго измерение или на друга планета. Преди буквално преди 10 минути минах по булевард "Патриарх Евтимий " и задръстването в което попаднах започваше от началото на булеварда и стигаше до НДК. Тоя наглецо-слепец къде видя тия положителни резултати не ми е ясно.

Може и да се наложи малко да се банна от дир-а, че събитията ме връхлитат и става страшно, но щях да напиша 2-3 неща: 1. До протестиращите - преди последната съдебна инстанция да се е произнесла, Терзиев няма как да даде назад, защото ако последната съдебна инстанция каже, че всичко е законно, тогава няма ЗАКОНОВО основание за ремонт на ремонта. Аз също съм против тоя безумен ремонт, но единственото, което може да се направи, е да се изчака Върховния какъв-беше-там съд да се произнесе, което се надяваме да се случи сравнително бързо, а не след 10 години. Виж, ако и последната съдебна инстанция каже, че е незаконен и Терзиев откаже да върне старото положение, което не мисля, че ще се случи, тогава и аз ще протестирам. 2. До тези, които мрънкат след вчерашната буря и сравняват с еврогейско, само едно коментарче - там вероятно в почистването се включват и доброволци, така че вместо да мрънкате, може и вие да се включите, за да улесните почистването след бурята.

Не моа си представи НДК в центъра на кръгово оти главъта му е квадратна на паралелепипед https://www.facebook.com/spasisofia/videos/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BB-%D1%84%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BE%D1%84-%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B5%D0%BD/264837827941687/

Много ми е кеф как Васко Ухото са ебава с простити софиянци, дет го избраха...хахаххах. По-убаво от туй нема, да им го нафърфори с 200 хахахахха

А ПростоКиро ги лъже всеки ден и те пак му вярват, да им го набие и той.

На това ченгесарско отроче каквото и да се каже за него все ще е комплимент-толкова е кух,че чак дрънка

То не е гьонсуратлък, то не е чудо. Абе, колко време нямаше ток около кръстовището на Дондуков и Левски? На 200 метра от кметството е, да се беше позасрамил лекинко... За тапата около спрелия светофар да не приказвам. Като си в гюбре до ушите поне си трай, че то хем насран, хем засмян...

До кога тоя случайник и свитата му ще се пречкат в общината ?!??

клонки или бухалки против боксуванье на велоалейте Эсть Нет человек нет проблем

Ало, точно за това е - хората не искат да минават вече от там, защото нито могат да минат като хората, нито да паркират. Затвори ако искаш целия център и се хвали, че няма задръстване!

Естествено, че нямаше бе тъпанар. Никой не иска да нинава от там, откакто осра улиците. За сметка на това по другите улици задръстването се удвои. Ама те тия, дето пътуват с лампите и трепят хора, няма как да го усетят.

Нямаше щото изгонихте хората от таам и минават през други места, където ече се усещат сериозно задръстванията. Сега вече можете да си ходите хванати за ръчичка по патриарха без да ви пречат колите!

Много тъпанарчета в тая столица не разбраха, че реконструкцията на патриарха има съвсем друга цел, а тя е да се постигне намаляване на транзитно преминаващите автомобили, т.е. от главен пътен булевард да се превърне в някаква си уличка. И това се постигна благодарение на упоритото противопоставяне на посттоталитарното мислене на общинари и граждани. Целта да се отклонят селяните да минават през Фр. Нансен бе постигната на 100%. Браво Терзиев, така се прави, без питаж, направо действие. Най-после да усетя трезво мислещ човек с адекватни действия и решения.

Без да го питаме трябва да го изритаме а селчците които го харесват обратно от където сте дошли-понял?

Без да пита може да управлява фирмата си. Градът не му е бащиния и трябва да се съобразява с мнението на хората. Нещо май не може да направи разликата между предприемач и кмет.

Разбира се, че без да се пита! Вие ходили ли сте в западноевропейските столици, откъдето именно е взаинствана идеята на Терзийски. Седете си в кокошарниците и си трайте по-добре.... и си въртете гевреците на избушените "нови" автомобили, минавайки покрай НДК-то, мислейки се западноевропейци. Хахах ...

Васко и неговия космически екип забиха последния пирон в резултатите на ПП ДБ за юни:))))) София им беше бастион, Патриарха разгони фамилията на всичко. Софиянци масово се "покръстват" отново:)))) Неможенето е направо уродливо и комично.

То и кой знае какъв дъжд нямаше, но пък задръстванията по големите булеварди бяха достойни, като за потоп! Аре срий се, нещастник!

И тоя бил успешен бизнесмен. Крадци и лъжци.

отпушихте ли ги и тях най-после?

Просто хората избягват тази отсечка:))) Което е и основната цел, която не се огласява - така да се затрудни движението и паркирането в централната част, че повечето да го избягват. С цената на нервите и мъките на гражданите. Просто никой, никога не говори истината. Милионерите от централната част ще си паркират лимузините в Долни Богров:))))) По центъра с тротинетка, пеша или на велосипед.

Ейййй... все трябва да ви се обяснява! Г-н кметът имаше предвид, че не е имало задръствания по велоалеите и това е изцяло заради промените :-)

Абсолютна ЛЪЖА!!! Тоя носът му ще стане безкраен!!!

позволявам си да добавя от мое име: и вероятно единствените усилия след настоящите изборите (до по-следващите избори)

Хем тъп, хем нагъл. Ще съсипят всичко до което се докоснат!

има хора само с поглед съсипват

Васко Маслото, също така познат като Васко Ухото, вече ще е познат като Васко Лъжеца, или Васко Неадекватника. Такава простотия сътворихте с тоя Патриарх, че и собствените ви избиратели ви намразиха.

градове живеем с Васко Ухото явно. Снощи точно в този участък преминаването беше АД, от Петте кьошета до Стадион - 45 минути /четиридесет и пет/. Патриарха е вече труден за преминаване и в сухо време, камо ли при дъжд.

Сигурно софиянци са започнали да го заобикалят!

Този е на хапчета.Беше невероятно задръстване!

Няма значение истината. Важно е какви заглавия се пускат по медиите! Хората които не знаят къде е това си казват "явно сега е по-добре".

Коментари - Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда | Днес.dir.bg

Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда

"Справихме се малко по-добре, отколкото ви се искаше", обърна се Васил Терзиев към опонентите си в Столичния общински съвет

Обратно в новината

Коментари - Кметът на София: Само на "Патриарх Евтимий" нямаше задръстване в дъжда | Днес.dir.bg

Коментари

Каква е заслугата на тоя пумпал за това че няма проблеми с електрозахранването?! Много нагъл човек!

НАГЛЕЦ! Мога де използвам и по -обидни думи, но тази го описва напълно като нагъл, безпардонен и безкрайно ограничен човек!

представете си в каква семейна среда е израстнал той, дето всички са с неизмерима власт над другите хора, майка баща дядо баба..семейни приятели...представете си на смейните сбирки по всякакви поводи какво се е говорело и как му е казано че той е повече от дугите деца а и му е показано и доказано защото за него винаги са се отваряли врати. та такова отроче мислите ли че става за човек...той няма срам няма морал, само наглост , лъжи заплахи от позиция на силата...какво очаквате да прави...терор над другите, той така визда света..уреден живот, всичко става с мой хора...играе си игрите ...дреме му че съсипва града дори да не е негова идеята а на оная мърша Бонев...само за да му угоди и за да са власт..Боко мутрата мъ беше ясно че тия ще почнат да съсипват и народа няма да е хепи...и тия гупендери наистина не разочароват с гнусотиите си...голям хубав град значи големи булеварди бързо придвижване...а не некви 10 промити мозъци да ми въртят колелета 2 месеца лятото и да съсипят центъра на града..и докъде водят тия велоалей..а...да не свързват люлин и младост...витошка нали е пешеходна.. в Холандия е забранено колелета на пешеходни зони, къв е смисъла...нагли тъпаци

Следствие чисто вултаристичен подход съчетан с упражняване насилие над общественото разбиране "Патриарха" се е превърнал в най-прекрасното място на София?! Осъзнай се! Самно дето ги няма ги тате и дядо да им се хвалиш.

Какво искате бе офце , момчето нали инвестира няколко милиона в избори и сега трябва екстремно да ги избива, че не се знае до кога ще е там. Ама скоро ще почнт да пдат глави.

Терзиев, на Патриарха няма задръстване, защото вече всички с повече от два грама мозък в главата го избягват и минават по алтернативни маршрути, нещастник! Що не обиколиш малките улички около Патриарха, да видиш какво става???

Ами нямало... Един господ знае какво е имало Прави се на Кирил Петков.

Всички с повече от 2 грама мозък се бутат там, където няма минаване. За да не го правят вече трябват поне 4 грама.

В момента кварталните улици са буквално като след бомбардировки ! Правят се някакви безумни кърпежи . Примерно минава в понеделник бай мангал и по някаква негова си преценка очертава с спрей където ще се кърпи . След една седмица , минава бригадата , която изкопава целия асфалт и го зарязва ей така , ако може максимално много хора да си изпотрошат колите ! След две седмици , ако не е валяло , ако е валяло може и три-четири седмици идва трета бригада бай мангал , за да асфалтира . Крайния резултат е едно голямо НИЩО! Пътя е пропаднал , кръпките не покриват всички дупки и общо взето плаче за основен ремонт, за който никога няма пари... Този господин е просто едно педалче , което раздува балони , да не говорим , че дори не е спечелил изборите мъжки , а пак с измама!

Ми супер! Тогава Направете ВСИЧКИ булеварди велоалей!

Какво, какво, велоалей ли?

3евзек

Водолей на северозападен диалект. Наречието е тръгнало от пияндурник, който е произнесъл думата заваляно.

удри кмете. Герберските мекерета имат опорки да хвърлят кал. игнорирай ги.

Браво. Най-добрият кмет, който София е имала до сега.

Е не за дълго Скоро влиза в затвора

Нямаше задръстване, защото нямаше как да се стигне до там. Цариградско, България, Околовръстното.... все леш. А по повод на това кое е устояло и кое не? Я кажете нещо за системата на адска мобилност? Карти, Метро, Зелена/Синя зона? Нещо се е посринала май.

Как можахте да си изберете точно тоя за кмет бре, софиянци? Уж се имате за големи тарикати, ама ква стана тя.....

Това е че точно софиянци не са го избрали, нали ме разбираш злорадко?

Абе, стоУичани - всичко е супер! Не се оплаквайте! Преди СС-овцете имаха грижа за всяка капка и всяка плочка да дрънкат по микрофоните срещу Фандъкова, но сега управляват и вече ще се чува само колко е хубаво и колко добре са нещата!

трябва съвсем да е изтрещял, щом говори такива глупости! Да се отбележи, ПОДКРЕПЕН ОТ БОКО!

Кой ти каза, че е подкрепен от него!? По социалните мрежи ли ви го пуснаха!? Дано касират изборите! Бил и в управлението на 2 фирми с регистрация в САЩ!

Този ппеди луд ли е или се прави на такъв !?

Естествено, сега НИКОЙ не иска да минава от ТАМ! Вие г-да сте ИДИОТИ, кръгли, завъшрени, идеални!

Не са, идиоти са тия, дето гласуваха за тях

Не са идиоти.Шарлатани са.

ДА , защото всички се стремят да избегнат бъркоча ВИ!!!!!

Па аз познавам един дет гласува за тоя ото щели да се върнат иначе кУмунистити, баси киреча....

Леле, тоя е по- нагъл и от комунистите. Няма никаква реална оценка за събитията.

нама да е нагъл, нали е отроче на ДС началници.

прав е "КМЕТА" няма да има я , защото водата се оттича спокойно тъй като боята по платното се изтърка и няма препядствия за нея.

Терзиев, не ставаш! Тая работа не като оная работа......

"Справихме се малко по-добре, отколкото ви се искаше. Превенцията работи" Леле мале , тоя е по ненормален от учителката и тя се хвалеше за щяло и нещяло

Софиянци трябва да свикнат да бъдат еко, грууви, ърбан, да са нестандартни, велосипедни, креативни, с тротинетка, зелени и възобновяеми:)))))) Това е положението, това е избрано да ръководи и създава граждани по свой образ и подобие:)))) Намерете си лесна работа с лаптоп, в някой 'проджект", за да можете да се впишете и да си бачкате, докато се шляете еко из центъра:))))))))))))) Надениците, зеленчуците и кюфтетата растат в Кауфланд, трябва само да си берете:))))

"и създава граждани по свой образ и подобие". Но ако образа и подобието е на мутра, проблем нЕма?

Ма туй на снимката е грууви мутра хахаха

Типичен представител на ПП и ДБ - некомпетентен, но безкрайно нагъл.

Да го задръстят анадолските дервиши да го задръстят тоз педал задръстен

Че те Васето и Борката ша умрат от кеф ако ги перат дервишите

Тоя лъжец явно живее в друго измерение или на друга планета. Преди буквално преди 10 минути минах по булевард "Патриарх Евтимий " и задръстването в което попаднах започваше от началото на булеварда и стигаше до НДК. Тоя наглецо-слепец къде видя тия положителни резултати не ми е ясно.

Може и да се наложи малко да се банна от дир-а, че събитията ме връхлитат и става страшно, но щях да напиша 2-3 неща: 1. До протестиращите - преди последната съдебна инстанция да се е произнесла, Терзиев няма как да даде назад, защото ако последната съдебна инстанция каже, че всичко е законно, тогава няма ЗАКОНОВО основание за ремонт на ремонта. Аз също съм против тоя безумен ремонт, но единственото, което може да се направи, е да се изчака Върховния какъв-беше-там съд да се произнесе, което се надяваме да се случи сравнително бързо, а не след 10 години. Виж, ако и последната съдебна инстанция каже, че е незаконен и Терзиев откаже да върне старото положение, което не мисля, че ще се случи, тогава и аз ще протестирам. 2. До тези, които мрънкат след вчерашната буря и сравняват с еврогейско, само едно коментарче - там вероятно в почистването се включват и доброволци, така че вместо да мрънкате, може и вие да се включите, за да улесните почистването след бурята.

Не моа си представи НДК в центъра на кръгово оти главъта му е квадратна на паралелепипед https://www.facebook.com/spasisofia/videos/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BB-%D1%84%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BE%D1%84-%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B5%D0%BD/264837827941687/

Много ми е кеф как Васко Ухото са ебава с простити софиянци, дет го избраха...хахаххах. По-убаво от туй нема, да им го нафърфори с 200 хахахахха

А ПростоКиро ги лъже всеки ден и те пак му вярват, да им го набие и той.

На това ченгесарско отроче каквото и да се каже за него все ще е комплимент-толкова е кух,че чак дрънка

То не е гьонсуратлък, то не е чудо. Абе, колко време нямаше ток около кръстовището на Дондуков и Левски? На 200 метра от кметството е, да се беше позасрамил лекинко... За тапата около спрелия светофар да не приказвам. Като си в гюбре до ушите поне си трай, че то хем насран, хем засмян...

До кога тоя случайник и свитата му ще се пречкат в общината ?!??

клонки или бухалки против боксуванье на велоалейте Эсть Нет человек нет проблем

Ало, точно за това е - хората не искат да минават вече от там, защото нито могат да минат като хората, нито да паркират. Затвори ако искаш целия център и се хвали, че няма задръстване!

Естествено, че нямаше бе тъпанар. Никой не иска да нинава от там, откакто осра улиците. За сметка на това по другите улици задръстването се удвои. Ама те тия, дето пътуват с лампите и трепят хора, няма как да го усетят.

Нямаше щото изгонихте хората от таам и минават през други места, където ече се усещат сериозно задръстванията. Сега вече можете да си ходите хванати за ръчичка по патриарха без да ви пречат колите!

Много тъпанарчета в тая столица не разбраха, че реконструкцията на патриарха има съвсем друга цел, а тя е да се постигне намаляване на транзитно преминаващите автомобили, т.е. от главен пътен булевард да се превърне в някаква си уличка. И това се постигна благодарение на упоритото противопоставяне на посттоталитарното мислене на общинари и граждани. Целта да се отклонят селяните да минават през Фр. Нансен бе постигната на 100%. Браво Терзиев, така се прави, без питаж, направо действие. Най-после да усетя трезво мислещ човек с адекватни действия и решения.

Без да го питаме трябва да го изритаме а селчците които го харесват обратно от където сте дошли-понял?

Без да пита може да управлява фирмата си. Градът не му е бащиния и трябва да се съобразява с мнението на хората. Нещо май не може да направи разликата между предприемач и кмет.

Разбира се, че без да се пита! Вие ходили ли сте в западноевропейските столици, откъдето именно е взаинствана идеята на Терзийски. Седете си в кокошарниците и си трайте по-добре.... и си въртете гевреците на избушените "нови" автомобили, минавайки покрай НДК-то, мислейки се западноевропейци. Хахах ...

Васко и неговия космически екип забиха последния пирон в резултатите на ПП ДБ за юни:))))) София им беше бастион, Патриарха разгони фамилията на всичко. Софиянци масово се "покръстват" отново:)))) Неможенето е направо уродливо и комично.

То и кой знае какъв дъжд нямаше, но пък задръстванията по големите булеварди бяха достойни, като за потоп! Аре срий се, нещастник!

И тоя бил успешен бизнесмен. Крадци и лъжци.

отпушихте ли ги и тях най-после?

Просто хората избягват тази отсечка:))) Което е и основната цел, която не се огласява - така да се затрудни движението и паркирането в централната част, че повечето да го избягват. С цената на нервите и мъките на гражданите. Просто никой, никога не говори истината. Милионерите от централната част ще си паркират лимузините в Долни Богров:))))) По центъра с тротинетка, пеша или на велосипед.

Ейййй... все трябва да ви се обяснява! Г-н кметът имаше предвид, че не е имало задръствания по велоалеите и това е изцяло заради промените :-)

Абсолютна ЛЪЖА!!! Тоя носът му ще стане безкраен!!!

позволявам си да добавя от мое име: и вероятно единствените усилия след настоящите изборите (до по-следващите избори)

Хем тъп, хем нагъл. Ще съсипят всичко до което се докоснат!

има хора само с поглед съсипват

Васко Маслото, също така познат като Васко Ухото, вече ще е познат като Васко Лъжеца, или Васко Неадекватника. Такава простотия сътворихте с тоя Патриарх, че и собствените ви избиратели ви намразиха.

градове живеем с Васко Ухото явно. Снощи точно в този участък преминаването беше АД, от Петте кьошета до Стадион - 45 минути /четиридесет и пет/. Патриарха е вече труден за преминаване и в сухо време, камо ли при дъжд.

Сигурно софиянци са започнали да го заобикалят!

Този е на хапчета.Беше невероятно задръстване!

Няма значение истината. Важно е какви заглавия се пускат по медиите! Хората които не знаят къде е това си казват "явно сега е по-добре".