Кметът на Париж: Премиерът на Испания спаси честта на Европа

Приемайки хуманитарния кораб "Акуариус", натоварен с мигранти, Санчес е спасил честта на Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяха върнали кораба от където са дошли... Защо обикновените хира трябва да плащат за тези икономически имигранти от Африка??????

Насърчаването на трафика на орки на прави чест на никого.Ако тези ,които"спасяват"нашественици ги издържат с техни собствени пари не мисля,че ще мислят така.

На тези няма ли да им уврат главите най-после. Приличат ми на онези дето гледат бездомни котки на улицата, ама не ги искат у дома си.

Премиерът не е спасил никаква чест на Европа , приемайки маймуните изнасилвачи.Премиерът добави още една капка към унищожението и изнасилването на Европа.

Ми премиерът на Испания - цоциалист като кметицата на Париж - французойка (?!) с испанско име, а двамата - като лидера на ПЕС - псевдобългарина Сергей Станишев... Всичките на куп - като комунистите от ГЕРБ и ЩАЗИ - надеждата Меркел... Бахти и капитализма!

Социалистите живеят в някакъв свой собствен свят в който те са благородни рицари в блестящи доспехи, които спасяват хора в бедствено положение и всички трябва безкрайно да им се възхищават.Истината обаче е, че те са просто полезни глупаци.Полезни за глобални капиталисти като Сорос трафикантски мафии и терористични организации като Идил.Хората които пристигат по тия канали създадени и поддържани от социалистите са в най-лошия случай терористи, в най-добрия пресметливи използвачи.Това са хора които инвестират сериозни даже по европейски мерки средства за да се докопат до сладката социална цицка на европа.Разбираемо ли е?Разбира се, всеки иска да граби от живота с пълни шепи да стане част от златния милиард, нормално е.Къде е честта обаче в цялото това нещо?Каква чест може да има в това да се оставиш да бъдеш използван?Да бъдеш използван и същевременно презиран.Като 70 годишна холивудска актриса която упорито се самоубеждава, че 20 годишния и любовник е с нея заради самата нея.Няма никаква чест в тая работа, има наивност, глупост и самозаблуда.Социалистите в управлението ще погубят европа.В управлението са нужни хора които живеят в реалния свят, а не в света на красивите фантазии.

Браво, много ми хареса. Освен че е истина е и отлично написано. Колега, вие имате писателска дарба.

Вий сте луди ве , онзи ден ме преджобиха 2ма от тези емигранти точно в Испания тепърва предстоят проблеми с тая паплач, те не търсят работа те смятат че си им длъжен да им даваш като не ще си откраднат ае въопще мила история как Педро Санчес бил хуманен ама леко полеко белите хора коренни жители се оттеглят от големите градове точно зарад емигрантите особенно тея църните хич не ме кефят продават глупости по улиците досаждат на хората крадът нещът нормална работа и се занимават с мръсотии масово

Не се ли сеща, че това не са трудолюбиви и работливи хора, че има сред тях терористи, че бройката, която приемат ще расте и тн. За чест може да се говори, ако спаси собствената си страна от натрапените, ако има смелост да се опълчи на дела на лудата, вместо да й спасява кожата. Прехвърлят ги като горещ картоф, а е време да спрат да им разглеждат молби и да дебатират, кой кого да приеме. Следващия спасителен кораб пак ще приемат, бъдете сигурни, и така до безкрай.

а испанския соросоид му плаща Сорос да ислямиира Европа

По-скоро е станал съучастник в престъпление срещу Европа.

Испания, а и цяла Европа имат нужда от един нов Фрнсиско Франко.

и този глупак го погалиха по главата.

Така става когато социалист дойде на власт, Санчес е надут и глупак, французите си го пързалят както си искат.

Сам по себе си този акт на спасяване е благороден и положителен. Особено ако се спасяват бедстващи хора. Но проблемът е съвсем друг и е много по-голям. В страните от Азия и Африка има свръхраждаемост, която официално е безконтролна, а неофициално е нарочно стимулирана. Да добавим и социално-икономическите проблеми, войните, природните катаклизми и т.н. и се получава голям проблем, с който тези държави не могат да се справят. Това трайно генерира напрежения, недоволства, междуособици и вражди, бежански настроения и нагласи у милиони хора. Повтарям, трайно! Има решение на тези проблеми - пример в това отношение е Алжир, който през последните десетилетия отбелязва завидно развитие и стабилност. За съжаление други подобни държави като Либия и Сирия бяха унищожени и ограбени от Запада с лека ръка, най-безразсъдно, без оглед на огромните глобални последствия. До момента Западът показва пещерна неадекватност, неспособност да се справя с проблемите и само опити за силовото им решаване.

Винаги е било така. Конквистата е жива, в по-рафиниран вид днес - изнасят се суровини, умове. Икономически слабите държави се обезкръвяват и биват оставени да се оправят както могат. Моралът (политическият) е поза или просто един управляван PR. Неизбежен е ефектът на бумеранга на тази егоистична политика на развитите бели държави, за съжаление. Живеем в диктата на глобалния капитализъм днес. Но май идва времето за разплата.

дойде времето на разплатата първо българия трябва да си плати,че паразитира на гърба на целия свят,но видовден не се задава както изглежда

алжир е най ислямизираната арабска държава.не ходете там опасно е. навремето като са били французите е било добре. въобще цяла африка е така..махнаха се европейците...и пълна разруха

Така е. Имах предвид, че в Алжир влизат доста инвестиции и се създават реални неща от национално значение. Има икономически прогрес. За религията и фанатизма не коментирам.

Мръсни предатели!

Европа вече е обезчестена точно то такива навлеци от корабите и др. А тия джендъри като парижкия кмет са "троянските коне" на Европа !!!

Тя социалистка и той социалист, освен да се хвалят един друг, няма какво друго. Тези социалисти по нищо не се отличават от христиан-демократката Меркел. Самоунищожителни са за Европа.

И каталанците още по

Това са лицемерие и игра на думи, защо Франция не прие кораба? Отговора е защото испанеца е глупав а французите хитреци.

Педровците винаги са били тъпи копелета!!!

точно тъй, щото преди 600 години удариха дузпата на евреите ешкенази, но пък в Испания мюсюлманството е с традиции...