Кметът на Панагюрище оправда сина си с буйна младост и съзря политическа бухалка

Никола Белишки и семейството му получавали заплахи от привърженици на "Възраждане", заяви градоначалникът

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Панагюрище оправда сина си с буйна младост и съзря политическа бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сина е пълен олигофрен. Но ще си намери майстора. Баща му е на същата гара и явно много си е повярвал. Това ще му е последното кметуване.

Това е лицето на Герб по места!

Прекрасен млад момък, демократично настроен, ако може и здраво да "обслужва" стари ментори мераклии-педеруги ще го издигнем, даже може да го направим либерал-глобална икона! Респект и Поклон пред теб Белишки, отгледал си чудесно копеле!

Русофилизираните говна, дебеш!!! Всички привърженици на терористичната държава русия трябва да се третират като терористи!!!

Нали видя какво му се случи на тоя дето пали знамето на Русия пръдльо,

Кмете ,синът ти ,ти разката достойнството.

Този няма ли кой да го предупреди да озапти синчето Азовец, че иначе скоро отрочето му ще яде жесток бой...

Боклуци

To има и едно перниканче, младо и буйно, прокурорско синче. Което се "самозащитава".

Този брадат "АЗОВ" ец като е толкова смел,защо не иде в Украйна да вади този пистолет срещу руснаците ,а не тук срещу цивилни

Синът ти е боклук, не го оправдавай с копейките.

Градът дал Райна Княгиня е дал и тая отрепка!

Заеби тая работа! Майката на бащата е дала и се е пръкнал тоя киртак!

Като му е толкова "буйна младостта" защо не е отишъл в тоалетната да яде еди какво си!&

да се маха от кметството и да се заеме с вьспитанието на сина си

Този младшият бльсна и потроши колите на хората, имаше и други прояви, изгори знамето....Като е толкова млад и буен, или присьда и в затора при други млади и буйни циганета, или да отива на фронта да бие руснаците на живо.

Гербидж хулиган срещу израждане дупетатин. Избийте са ве!

От герберски феодал, какво да се очаква? Боклук, естествено!!!

Като млад човек е необуздан и буен", добави Никола Белишки. Следователно е невинен пред закона и освободен от всякакви отговорности да прави каквото си иска. Така господин кметът разбира правото и неговото прилагане. Някой да прочете нещо от типа: Извинявам се за поведението на сина си или подобно ? Няма Същите нагли и арогантни копеленца, като Всесилния син на пернишкия прокурор. Или на убиеца на Милен Цветков. Една и съща порода. Лошото е, че родителите им са същите. На такива прости хорица, власт и пари не трябва да се дават. А този кмет, до сега трябваше да си е подал оставката. Нагъл и лъже.

Кмета и той ли е от Възраждането?

Смятам, че дълг на всеки български гражданин е да размазва всяка долна московитска отрепка. Браво на момчето, дано повече Българи да вземат пример от него. След запалването на руското знаме е наред запалването на руското посолство.

Даа, днес на смяна са пуснали рядко тъп трол. Примат при това. Какво да се прави, американско форматиране, повече от дебил няма как да се получи. Нито може да манипулира, нито може да лъже. Да не говорим, че притежава и интекта на талпа.

Защо трябва да се лъже бе москало-татарино. Ванга го е казала - България ке се оправи, като се изтепат слугите на московеца.

Буйна била младостта! Това синче да не е с умствена изостаналост, че на 30+ се оправдава с пубертет.

Докато не изметем копейкарите-русороби от България, ще продължат да тормозят мирните граждани.

В случая тормоза е извършван от русофоб. Който дори горил руското знаме, което го прави и селяндур и то на високо ниво. Такова действие е недопустимо, макар аз с удоволствие ще изгоря американското знаме. Да не говорим, за международни последствия, които имат такива действия. За македонците е разбираемо, те се изживяват като висш древен и античен народ, макар и в света на илюзиите. Но и живеят още в античността и периода на памперсите като държава.

Ми изгори американското знаме, какво ми пука. Само на копейкарите-русороби все американци са им в кухите кратуни.

Крушата не пада по далеч от дървото, това е ясно. Но въпросът е как такава деградирала отрепка е станала кмет макар и на малък град? Панагурище, спите ли?

Квичите защото запали руското знаме! Това ви боли вашта мамица проруски пачаври! А бития е руски агент, а такива нямат място в България! Забравихте че дядовците на това момче са вдигнали априлското възстание! И майките си продавате за рубли от Масква!!!

Ако бяха живи, дядовците биха гръмнали и кмета и сина му, като мидюрина на времето...

хахаха, много точно, ако бях някой негов дядо, възкръснал, поне за малко, по най-бързия начин бих потърсил оръжие да ги гръмна и двамата.

Третополов педал. Тъпата си пропаганда прави някъде другаде.

Osa ей боклук джендърски

Че трябва да гласуваме за Възраждане. Всички недосегаеми мутренца и техните отрочета трябва да си търпят последствията.!

Това само доказва, че трябва да ви натоварят в един самосвал и да ви изсипят някъде в Сибирско. Барабар с оня тъпунгер Копейкин.

И тук ли квичите мръсни комунисти и руси подлоги! Бил набил един проруски плужек! Трябвало е да го утрепе!!!! Националните предатели ги бесят в всички държави а тук проруските подлоги и телевизий си имат!

Ако те набарам ще станеш истински европедал- третополов.

Са завзели държавата

ще намират всякакви лирични оправдания на поведението на отрочетата си, които се смятат за недосегаеми, за богопомазани? Постоянно има някаква фрапираща демонстрация на първенющина, простащина и изродщина, която се намира някой да оправдае. Стига с тези адвокатски хватки. Всички отлично знаят кое е редно и кое не. Само словоблудстват и надеждата ,че за два-три дни докато бръщолевят помпозни глупости всичко ще се забрави и дечицата им няма да понесат отговорност .

Интересно ми е работи ли татиното синче?

Не е от младостта. Синът му е идиот и наркоман.

оправда с буйната му младост Хайл Азов и буйната му младост - аре ебете си маката нагли, нагли, нагли коп_лета!

Не е от младостта,господин кмете! Момчето ти трябва да се лекува,защото е завършен олигофрен! А що се отнася до бухалките; те са основен инструмент на едни момчета дето им викат мутри. Те си имат и партия с Бос, който е баш Мутрата на България. А ти си представител на тази партия.

И значи ли господин кмете, че аз сега като набия вашето наркоманизирано сукалче, и мама като каже, че съм буйна и млада, вие ще ме целунете и прегърнете?

Дъртьо, за нищо не ствате мамицата ви циганска!

Човек който не може да възпита едно дете, тръгнал цял град да управлява. Да се чудиш на гласоподавателите. И после защо сме първи по смъртност и престъпления във Света.

нямат избор в малките населени места! Местните дерибеи ги принуждават да гласуват за ГЕРБ, ако не - уволнение! И както ви е известно в малките населени места няма работа! А сега иди и избери свободата!

В нашия град работа има за всеки. И заплатите са доста добри на фона на средното за страната. Така че в това отношение мога да кажа, че не си прав. От доста години не мога да разбера защо повечето ми съграждани са такива тъпунгери и избират тоя гербераст за кмет.

И тоя кмет се гордее с тоя наркоман дето му е син? Скоро ще свърши лошо наркоманчето

много лесни е да се направи дете. Но да се възпита е съвсем друго нещо.Не вижда ли какъв ОБЕШНИК е създал? И тизи "ТАЛИБАН " е тръгнал ред да въввежда.

Кметския изклесък скоро ще си намери майстора!

Самодоволни, гербаджийски бейове!

По принцип... на русофобските либерастчета трябва да им се признава невменяемост...

А на русоробските боклуци какво трябва да се направи?

Третополов джендър

И бай Ставри чака някой млад и буен да му обязди коня....

Този гербаджийски кмет дали се гордее със наркомана дето е отгледал? И щом е нищо да изгориш знамето на държавата която те е освободила от турското робство, защо не запалиш американското за 33 годишния геноцид срещу България.

В нормалните страни такива "буйни" и бащите им са по затворите. В България са... в ГЕРБ!

Гербаджийска отрепка срещу Израждане отрепка. Класика.

Един боклук си направил наследник боклук, той пък се сбил с друг боклук. Само такива ли останаха в Територията?

Сиковецът може и да е боклук, но татенцето е еманация на народния вот в Панагюрище. Гледай на него, като на съсредоточие на мненията и въжделенията на избирателите от този район.

Е, поне става ясно как младият е изкласил така нагъл, че не зачита ни закони, ни правила. Ще е интересно дали ГЕРБ отново ще го издигнат наесен и дали избирателите ги подкрепят.

Коя политическа партия представлява?

ГЕЙБ, естествено!

Аха ,няма лошо западофил или русофил ,ама тати не казва най въжното - пълен наркоман е синковеца!

Е, хайде сега пък и ти! Да не би да е убил Милен Цветков?

Боклук до боклука! Какъвто бащата, такова и спематозоитчето му! Бой и ебан за такива, без значение от партията! Много нагли станаха местните дерибеи!

Това "млад и буен" очи вади. Предлагам да го пратят в същия затвор където е прокурорският син и оня убиец Сумерджиев. Да проверят кой е най-млад и най-буен.

...