Коментари - Кметът на Лампедуза обяви "обща стачка" след нова вълна от мигранти (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са тръгнали тези навлеци да сеят зараза? Трафикантите печелят милиони,а обикновените хора страдат от тези навлеци... Да ги връщат обратно и толкова!

Кмете а къде бяхте когато еврогейските ''лидери'' разпоредиха да се съди премиера ви че се е опълчил на навлеците и не ги допусна до страната ви?? Крайно време е всички да се опълчите както трябва и кой ги събира срещу мангизи да си ги обгрижва където го приемат.

"Кметът изрази недоволство, че мигрантите бягат от приемния център и нарушават карантинните правила срещу разпространението на коронавируса, въпреки че обектът е под наблюдението на армията." Е каква е тази армия?!?? Гръмнете 2-3 маймуни, закачете ги да висят по дърветата и останалите маймуни няма и да помислят да идват!!!

Нали ги дискриминирахме черните? Те защо насила идват тук, дето ги дискриминираме/бием/бесим и т.н.?

Ми така е - американецът първо беси, после мисли. Да се свършва вече с тази прокълната нация да си почине светът

Става дума за коруптия на високо ниво. ЕС отпускат помощи или санкции в зависимост дали си послушен. Така контролират премиерите на всички страни. За сега Полша и Унгария не се поддават и за това се сипе тази помия срещу тях непрекъснато в медиите.

Не го ли съдеха този премиер за това че е отказал да приема такива?????? Явно корупцията е на много високо ниво ама при върха на ЕС

Отдавна се питах и чудех,щом КОВИД-19 е толкова заразен и смъртоносен,то явно в бежанските лагери положението е трагично.Някой обяви ли колко от бежанците са заразени и починали в лагерите???

E, нали миналата седмица заловиха у нас черен башибозук - 5 - 5 бяха с Ковид. Сещая се , ще им плащаме лечението. И преди някой либерастонацист да скочи и викне как били пари от ЕС, отговарям - ние плащаме, защото тези пари на Ес са наши пари, ние плащаме вноска там и не само вноска..

Ако си нормален европейски гражданин, данъкоплатец и искаш да влезеш в някой държава ти искат тест, разни други документи даже и под карантина ще те сложат а може и да не те пуснат. Но ако си диверсант - може бе проблеми. Така викахме едно време на онези дето се опитваха да минат нелегално граница. А сега им викат имигранти.

Сега запада им казват мигранти.Запада може да си измисля всякакви думички-не са емиганти,защото в страните от които бягат се насаждат евро-атлантичесите ценности,някак си е грубичко да са политически бежанци,не са и имигранти защото тогава излиза,че търсят по добър живот,от страната в която вече са насадили нашите ценности:))) и затова тези са мигранти:))))

Да озаптят ония изкуфели феминистки лгбт дето плават на кораби и обират чернилките от лодките и после ги возят до брега.

Това си е организирана престъпна организация,подлрепяна от ЕС и спонсорирана от Сорос.Уж Конте беше протов ,а сега си мълчи,какво ли го е накарало ??? Пари за бедните европейци няма ,а за пришълците всичко намират.Като познавам колко много българи живеят в мизерия ,но на лицемериъе от ЕС не им пука

Салвини, салвини беше героят. Конти тогава трайкаше, щото бяха в коалиция. В момемнта , в който Конте успя да влезе в съглашение с враговете си и принуди Салвини да си тръгне. Салвини го предизвика да отидат на предсрочни избори, ама Конти подписа съглашение с опонентите си.

Сорос пък какво общо има? Или е дежурен виновен? От Лампедуза до Минск - все тая гад :-)

и що не ги връщат обратно? Уж НАТО хато уж салити

Ни са дърпайте от тълпите инженери, лекари и учители!!! Те идват да се грижат за вас! Аз съм, Банкси!

Кмета да сложи няколко оръдия. След втората потопена лодка, повече няма да идват

Алллло италианостанците. нали не искахте Салвини, бе, нацист бил, нали стчакувахте срещу нег, че нме пускал мигрантите, нали даже активиризаха и съдии да го съдят.... Ще си тръпите башибозука и ще мълчите. Имахте един светсне политик с топки и го зманехте с безгръбначните глобалисти, които изпълняват либерастките заповеди.

Никакви повече мигранти в Италия! Да си стоят в държавите да работят, а не да ходят да изнасилват, взривяват и убиват по европейските градове. Европа не ги иска вече, защото видя истинското им лице. Вън мигрантите от Европа!

с Ердоган и не само! За 20 дена ще ни наводнява и ще забравим и за корона и за конституция....Милиони урки само чакат! Или мислите,че ЕС ще ни защити?Държите педер...ли??? Ха ха!

Никой не мисли че ще ни защиятят. Виждаме какво става и как защитават Гърция. да не говорим, че либерастонацистите, управляващи ЕС НАРЕЖДАТ ДА ПРИЕМАМЕ БАШИБОЗУКА.

След първите 5-6 такива кораба, пратени на дъното, нещата ще се променят.

Kalin

Проблема се решава като ги върнат от там където са се качили на лодките.Не ми е ясно до кога Европа ще търпи тоя цирк.

Средно статистическо българче: Трябва ли да ме кефи се че педерастията не е само по нашите политици?

Кафеви и черни постепенно ще залеят Западна Европа, и в момента има мигрантски наплив, но медиите им мълчат и ще мълчат като бити гъзове. Ако е за манипулации и лъжи набързо ще ги спретнат. В близките десетилетия Западна Европа ще се ислямизира напълно и там ще започнат етнически войни. Пада им се на тези смрадове, те съсипаха Източна Европа.

И ПТИЦИТЕ МИГРИРАТ, НО СЕЗОННО! ТОВА Е ИЗСЕЛВАНЕ!

E нали CPVOD има кви имигранти бе?

Статията чете ли или само заглавието ?

Той не може да чете може да няма и първи клас завършен !

Дано да пукнете.

Ако идват да се интегрират и работят няма лошо, ако идват да чакат пари на готово и да викат расисти и т.н. да потопят 2-3 кораба и няма повече.

Кмета да обяви, че заради корона вируса ще стъпят на брега само след две седмеце карантина в морето заради вЕрвайте ми за това време тия диваци сами ще се изпотрепят.

Що бе, нали искаме да сме европейци ние българите и бат ви Бойко ви влачи натам...Малкият мустак искаше да залее Европа с германци, а г- жа Меркел иска германките да раждат шоколадчета.

Ти кво предлагаш .. чакай да позная ... да сме руснаци... нъл тъй боклук

Трябва да ти призная- възпитание в къщи не са ти дали. А НЕЩО ДА СИ ЧУВАЛ ЗА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ИЛИ РОБСКИЯТ ТИ МАНТАЛИТЕТ Е ИЗТРИЛ ТАЗИ ДУМА ОТ СЪЗНАНИЕТО ТИ? Моят съвет към теб- не наричай хората боклуци, а погледни първо себе си.

Боклук си, не се хвали. И се образова, че има и други освен мюслита и руснаци. Пък да ти кажа - и българи има все още.

да сме залети,глупако!

премиер се крие като Борисов от протестиращи!

Италия плаче за един нов Бени Мосулини.... И той ще се появи рано или късно....

италянски власти,забравиха като видят този кораб с негри ,да коленичат,в знак на солидарност с "движението" живота на негъра е важен,и да почнат да псуват Тръмп и да възхваляват Байдън

Мигрантската криза 2020 е в разгара си, обаче по ЕС медиите се мълчи, мълчи се и за танкера Маерск Етиен който с над 100 бежанци на борда край Малта от 20 дена. Според Международният Комисариат за Бежанците за 2020 към началото на Август в Италия и Малта са пристигнали към 35-40 хил. човека. В последните седмици потокът ряско нарасна. Сарадж и признатото от ООН ПНС в Триполи са васали на Султан Ердоган и неговият съюзник Катар, ако не бяха те Генерал Хафтар отдавна да е в Триполи. Каквото каже негово Величество Падишаха това става в Централното и Източното Средиземноморие и Северна Африка. Още не е пуснал и Балканският път

Чака да види какви санкции ще му наложат ЕС и като ги пусне ще гледаме как се карат помежду си като цигани, за мигрантските квоти. Падишаха е мъдър и милостив, нЕма да стори зло на руммилета си, че ги пусне през гръцките острови(дето скоро нЕма да са гръчки).

е да се празнува 9 май" ден победа"!

Кметът вероятно има право да изпрати в морето брегова охрана, която да връща обратно, корабите, возещи "бежанци". При не подчинение първо стрелба във въздуха, а след това по кораба, да видим дали ще смеят да припарят до острова. Това си е форма на нелегален трафик на хора, която си попада под закона, а трафикантите /били те от разни НПО-та/ в затвора. Някой трябва да се опълчи на еврогейските ръководители.

кмете, раздай по един ак 47. Ше си заздравиш общността, ше добиеш авторитет и ако избиете 3-4 акостирали кораби докрак - понече нема ви кацнат там. Ако ли не - бЕЛИТЕ ЖИВОТИ НЕМАТ ЗНАЧЕНИЕ, СКИВАЙ ДАНИЯ КОПЕЛЕ!

...и с по една лупара върши работа ! Със стачки ...няма управия !

Еврогейските ценности позволяват няколко милиона мигранти мъже да влизат и да подменят генофонда на европейците.

Каква изродия - живеят си хората на острова и в един светъл ден почват да им стоварват разни животни и да им казват че трябва да ги възприемат без възражения. И тва го казва обикновено някой известен дегенерат - политик, който се движи с охрана и живее в непрестъпна крепост.

Арабите и африканците ще населят Западна Европа и белите ще изчезнат.Бели ще има предимно в Източна Европа.

МИ НЕ. ТРЕБВАТ ИМ БЕЛИ ЗА ДА РАБОТЪТ И ДА РАЗВИВАТ ДЪРЖАВАТА.......... Ше останат като рая.

Заприлича на клоака с тези араби и негри.

мигрант на новговор значи завоевател

Десетки хиляди мигранти влизат в ЕС нелегално и без тест за корона вирус.

В Европа не им трябват лекари и инженери, не им трябват образовани хора. Такива не им вършат работа, не стават за ислямизиране на Европа и за заплождане на бозавите германки и англичанки с мюсюлмански деца.

В Англия и във Франция, където съм живял, колко мен и други българи са ни псували без причина! "Fuckin immigrants! Fuckin East European pigs!" - шибани имигранти, шибани източноевропейски свине! Но ако бяхме необразовани и перверзни турци, араби или африканци - тогава дума нямаше да смеят да кажат срещу нас! Но бяхме образовани и БЕЛИ, европейци - лекари, учители и инженери.

Да пратят боко и геша да им разрешат проблемите...

И тук ли дойде да осираш с троленето си. Не четете ли, бе, неграмотни ли сте, за какво пише в статията. Как се ви избират едни ...

Бойко е великан. Факт.

Само чекмеджето му е велико !

Не се казват мигранти, още по-малко бежанци - а се казват нелегални имигранти!! Ние през 90-те като искахме да отидем на Запад, как никой не ни смяташе за бежанци, нито за разсизъм, че не искаха да ни приемат, защото сме жители на държава извън ЕС?!?!