17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова " Успешни медицински Реформи " на Петя Потрох и Доктор Смърт - този се замети в Австрия да се лекува...??????????????? А как же Слава Краини и Бандери ?

Ще му сменят мозъчната протеза!

срещата вДавос беше отдавна. Явно кметът няма много работа в Киев щом се шляе по курортите из Европа. То в Киев всичко е наред!

stefan-34

Системната употреба на стимуланти за подобряване на спортни постижения, рано, или малко по-късно дават сериозни поражения на организма! Тези поражения водят най-често до смърт, ако не се предприеме извършването на навременни и скъпи процедури, на каквито вероятно се е подложил Кличко!

В Давос нищо му нямало на ''обострената травма'' ама нали се е пренапрегнал там решил в Австрия да се поизследва че в Киев явно много вяра няма..

По-долу, леко встрани от темата за ишиаса на д-р Клечко Куевский едно гомно либерастко разправя - никой, кай, не пий повече от руснаците на тая земя.... и слага 3 удивителни за по-голяма достоверност... Значи данните на Световната Здравна Организация, която не е руска за 2003г показват следната класация: Място Държава Литри на човек 1 Люксембург 15,56 2 Ирландия 13,69 3 Унгария 13,60 4 Молдова 13,18 5 Чехия 12,99 6 Сен Пиер и Микелон 12,77 7 Хърватия 12,25 8 Гренландия 12,10 9 Германия 11,99 10 Британски Вирджински острови 11,98 11 Великобритания 11,75 12 Испания 11,68 А Русия е на 27-мо място след Словакия! За 2017г класацията изглежда така: Място Държава Литри на човек 1 Литва 18.46 2 Белгия 12.6 3 Франция 11.5 4 Германия 11.03 5 Унгария 10.88 6 Полша 10.71 7 Великобритания 10.66 8 Молдова 10.2 9 Австралия 9.7 10 Дания 9.64 11 Южна Корея 9.33 А Русия е 14-та с 9,18лт. Айде шорошките редки екскременти да вземат да се ограмотят малко преди да хвърлят голи заклинания!

както ти казах - така и не написа за САМОГОНА, ЛОСИОНА ЗА ВАНА И ОДЕКОЛОНА. Нещо в което в останалите държави не се консумира. Това е статистика от МАГАЗИНИТЕ. Не от ПОТРЕБЛЕНИЕТО !!!

По препинателните знаци те разпознавам... Добре си прочел, че 2 пъти си определен като екскремент. Остава да уточним знаеш ли значението на тази дума? Данните са от СЗО. Пиши им какви са смотаняци и как лъжат хората! Относно самогона погледни шпендел какво става в България. Няма селска къща без казан.

просто кафяво нищожество не си прочел това което си преписал. а там пише спрямо ПРОДАЖБИТЕ. тъпите манипулации минават само в кръчмата ти.

виждал си руснак само на картинка. и то само поевропвйчамите а не онези от Казан на изток.

От тях още те боли дупето... а?

не всички са с твоите обратни наклонности

Ами то рано или късно авантаджийските разходки връщат тъпкано ,,,

Аз пак да попитам, въпреки че в офиса на дир-а седи некое джендърче и злобно трие! Какво прави кмет на фалирал град на "световния икономически форум" в Давос?! От какъв зор е там?! Кой и за какво го е поканил?! И защо чисто по нашенски решил след като е бил на толкова важен форум да покара ски "пътьом"?! На кое пътьом бе?! И ти гърчаво недоразумение на природата, престани да триеш, защото ще те намеря и ще те възнаградя пребогато за тези ти действия! Както казва банкянският шайкаджия - "заеш ме кой съм, знаеш къде съм... не трий повече, ще те намеря... много като тебе плакаха"

Затова ли върза езика и две приказки не можа да каже на кръст на този "велик " форум със затихващи функции.

Травма на гърба , що е то? Ишиас, дископатия, коксит, спукано ребро. Полуинформация по-добре никаква информация.

да не би някой руснак да го е изръбил в гърба ТАЙНО

Сиигурно е прекалил с шнапса...

И що така не се лекува в процъфтяваща , евроатлантическа Украйна ?

Украйна не е процъфтяваща и евроатлантическа,защото когато през 2014 г. свали проруския си президент и се опита да се освободи от руската опека,ватници заграбиха Крим и запалиха войната в Донбас. Би ли обяснил,зомбиран тъпанар,защо руските олигарси,както и политическият им елит държат основната част от капиталите си в Западна Европа и САЩ? Те далеч преди Кличко се лекуват в страните от "загниващия капитализъм,който ще рухне всеки момент".Червените пропагандатори,които ви промиваха мозъците с подобни дивотии са пратили децата си да учат на запад и там са си купили имоти,а не в любимата ви Русия.

Хапчетата! Пак си пропуснал.

крим каква ли част от икономиката на украйна е бил. ти по-добре виж кой пое управлението на газопреноса и рудодобива в украйна откатто се е "освободила... как може да сте толкова елементарни не ми го побира главата. говеда сте, които само вредите на родината си. още държането на капитали на руски олигарси, неблизки на властта в русия в сащ и европа е стратегическо притежание на валута. защото в бг 1996-7 година когато това го нямаше и с 2 милиарда кеш атака на форекс, валутата икономиката и животът на бг беше сринат , а държавата беше на прага на показа за членство от 1995 година

грррррррррррррррррррррррррррууууууууууууууух

Каквото и да е, аз и всички български патриоти пожелаваме на украинският патриот бързо оздравяване!

Патриот е – душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата ѝ търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? изяда си и месата.

това е стихотворение на Ботев написано за нашите "патриоти". Същите дето са си стояли по домовете и са псували емигрантите като Ботев.

Какво кухата кратуна е правила на форума в Давос?!

Ама Путин бил ли е в Давос?

Попрекалил е с водката и сельотката!

Тъпако, англичани и германци пият повече от украйнци и руснаци, тъпако.

НИКОЙ , АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ПИЕ ПОВЕЧЕ ОТ РУСНАЦИТЕ!!! Набий си го в тъпата руска кратуна и прочети нещо!!!

Пише се сельодката,а не сельотката.

Щом така ти харесва.....Явно доста си я употребявал тази "сельотка" щом знаеш как се пише...! Аман от русофилистици в този чат!

като ти е аман от русофили, сибийшутаисиибимамата ! аре, чупка !

Пак новичок

Нищо, чудно. Руските убийци съсипаха навремето Юрченко, сега може да са дигнали мерника и на Кличко.

съсипаха и гъ зъ ти.

СУПЕР СПОРТИСТ И ИСТИНСКИ ПАТРИОТ. Бързо оздравяване.

А сега си брой минусите.

хвалиш се с ИП сменячката си ли?

Schilo

А бе,Кличко, що ти трябваше да се хващах на хорото с тия превратаджии? Използваха те-името, славата, авторитета, подхвърлиха ти един кокъл. Дно си се вразумил! И,бързо възстановяване!

Дископатия , Лумбаго , Радикулит.

...ишиас.

Теиз с тенджерите на главата за какво подскачаха в Киев? За дда може Кличко да ходи в австрийски болници? Нали раят, американците и демокрацията сега са в Украйна?

да си набиваш сам 10 плюса. и без това тъп и злобен коментар.

Нищо не се разбира от последния абзац.

Давос - предателство и разпродаване на родината. После малко ски да разпусне момчето. И не щеш ли стара боксьорска травма се обадика - кофти. Важното е, че администрацията на Киев всеки ден отхвърля по няколко милиона молби за визи от Рая. Естествено и от Русия - Путин също се е регистриал за гражданство. Много искал да разбере как укрите са се научили да живеят без газ. Американските треньори са номер 1. Разбира се лошият червен капиталист заплашил 'колегите' си от Украйна, че ако му откажат виза ще кандидатства за нова с танка си на границата. Мръсен изнудвач!

Една от малкото нормални новини за нормалната демокеатична държава Украйна, наш съсед и братска страна Кметът на Киев е получил болки от стара травма Пожелавам му скорошно оздравяване. Киев е разкошен град, бях тази година на Коледа на 7.01 красиво, дружелюбни хора, организация прекрасна

Ако коментарът е чист сарказъм, добре е изпипано...

Ако "Поздравленията" са за заради вродено малоумие, в което не се съмнявам, то не си уцелил мястото.

Schilo

Малоумието на Бегееца ли?