Кметът на Карнобат отрече синът му да се познава с Миню Стайков

Издавал е фактури за наема сградата и си е плащал данъка, посочи Георги Димитров

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Карнобат отрече синът му да се познава с Миню Стайков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време се чудих защо кмета на Карнобат присъстваше на сватбата на Александра Арабаджиева и Стайко Стайков, а то какво било. Кметът е в киреча, да не се прави на ощипан.

За затвора си кмете, за лъжесвидетелстване и получаване на пари със съмнителен произход

Кметът дал държавна сграда на сина си като негова собственост

в тая скапана държава корупция и схеми навсякъде. Излиза, че ако не си във властта или фирма около властта няма как да живееш добре и да има пари и материални придобивки. това е положението ...цялата политическа класа е за смяна ...

Па то Карнобат си е голем град. Човек може да живее цял живот там и да не срещне някого от другия край на града.

Синът ми? Я, колко пораснал! Не мога да го позная!

Другари и господа, скъпи сънародници от форума, вече писах преди време за нуждата да запознаем населението от полите на Витоша с що е то Конфискация и Централен затвор. В затвора няма как да не се опознаят.Да попитаме пак Президента Радев и той ли не познава тези които му платиха кампанията. Може някой портиер просто да му е услужил.

Не се безпокой, другарю кмет, Курни е на улицата и ще те защити с голи гърди на барикадата!

Излиза,че не е знаел, на кого е дал под наем сградата,е няма такава лъжа! Като започнеш от КУрнелия,минеш през президентството та да стигнеш до кмета на Карнобат,всички в тази партия сте лъжци и лецемери!

Просто тези са се самозабравили и са използвали врътката, когато източени фирми или фирми пощенски кутии са прехвърляни на бездомници, просяци или цигани, но в случая са поставили просто името на портиера фиктивно.. Явно не са очаквали да ги подпукат, разчитайки на контсктите си сред политици, министри, полицаи, прокурори и хора от службите, които са ги прикривали досега и са захлебвала покрай тях.

Гарантирано от БСП !!!

Карнобат е голям град, вие искате всички да се познават ли?!

Голям, голям, колко да е голям, около 15-16,000 човека. А че кметът лъже д повече от ядно - той твърди, че портиерът бил постедникът между сина му и нармателя, но портиерът е дал показания, че не е, че не знае той да е посредничат. И по-неприятното изобличаване - куп свидетели са дали показания, че са виждали синът му всеки ден да ходи там, при нелегалната фабрика! Много тъпо лъже този кмет, без значение колко голям е Карнобат, по-добре ако те интересуват пространствата ср заинтересувах колко са големи тези складове к колко са на брой хората, които са работели там...

Бад държа, че хората в Карнобат сега се дзверят на лъжите на този и осъзнават, че те не са си познавали кмета си...

А българските граждани могат спокойно да спрат да познават например сметките си - за ток, за вода, за парно,..., данъците си! И респективно да ги плащат. Щом кметът и синчето му не знаят кой плаща тока, водата и другите режийни за сгради, които те притежават, що пък останалите да го знаят...

Кметът на Карнобат поздравява сина си с песента на Лили Иванова “Ти не си за мен”, във варианта: “Ти не си от мен!” И тази песен има всички изгледи да стане хит на годината в България, ако че и на петилетката, каквито (петилетки) тези взимат не за по три години по стар ком. почин, а за по една нощ (имам предвид краденото)!

Представяте ли си колко тъпи и посредствени изглеждат българските граждани в очите на ГЕРБ-ерските политици, щом кмет на едно треторазрядно градче си позволява да говори подобни небивалици и да си въобразява, че някой ще му повярва?

Той кмета е от вашата партия бе , ватенка !

Абе те не ни бръснат за слива, бе! Какво има дз си представаме, когато те ни го и казаха в прав текст, дотолкова са се самозабравили тези боклуци, които се самоизживяват за много хитри и велики, за преуспяли и елит, щото са им дали възможност да крадат и мамят безнаказано! Ами те си ни го казаха - ме сме лош материал, че сме със сбъркан чип, ме сме дебили, че сме идиоти и престрелките и престъпленията и кражбите им, атентстите дори и в центъра на София посред бал ден не ни интересували...!!! Eдни от тези дори има наглостта да се изока, че той разпределял порциите в държавата к никой не предел пред него - ни министър, ни депутст, ни магистрат, ни закон. ни Конституция! То всичко е пределно ясно - не можеш ДС очакваш респект от хора, които сами не се уважават, които фори не знаят какво точно е респект и уважение, които са си боклуци, без значение до какъв пост са се докопали и колко са откраднали!

Представяте ли си колко тъпи и посредствени изглеждат българските граждани в очите на БСП-арските политици, щом кмет на едно треторазрядно градче си позволява да говори подобни небивалици и да си въобразява, че някой ще му повярва?

Оставете ми момчетата на мира ! Добрички са , слушат ме , и всичко си плащат навреме ! И този кмет на Карнобат , и Лискин в Харманли , и Бенчо , Митко Визията и т.н.

Аз възприемам почина и реших категорично да сд разгранича и дз не познавам майка ми и баща ми, децата ми и особено жената с тъщата. Бая се замислям к по отношение на шефа ми и на работата, щото са ми омръзнали още преди да се запозная с тях... А довечера като ударя няколко и ида в банята нищо чудно и да не позная и образа, който видя в огледалото... България е страната на чудесата! И на непознатите навсякъде около нас, дори к в къщи и в работата...

В това малко градче никой с никого не се познава... Особено пък тези по върховете на властта и на местния "бизнес"... Сигурно и съученици не са били в местното училище... ;)

България е толкова прогнила и вони от всичките тия олигарси, управници, депутати, кметове, общински съветници - всичко това е гной, който вони ужасно и не знам какво трябва да стане, за да оздравее тая държава. Може би 50 смели мъже и един стадион.

Цацаров не се познава с Пеевски, както и с Борисов и Цветанов, преди те да го лансират за главен прокурор, Пеевски не се познава с Цветан Василев, който пък от своя страна не се познава с Иван Искров и изобщо нито са яли, пили , нито са пели заедно, особено песента “Назад, назад моме Калино”, дори не й знаят к текста..! Капута Бареков не се познава нито с Мстска, нито с пликчета пари от него и гонансираната пак от него телевизия. Бригадир Аспарухов изобщо не знае и не познава Атанас Тилев и досието му, който пък изобщо не познава нито ДС и КГБ, нито Симеон Кобурготски, който от своя страна също не познава нито Борисов, нито Бригафир Аспарухов!... Доган не познава Христо Бисеров, който пък изобщо не познава Данчо Ментата, който пък не познава Пеевски, който пък не познава Доган...който пък не познава Андрей Луканов и Любен Гоцев, които пък не познават Бойко...И така можем да продължим до догодина... И най-интересното е, че никой не проявява любопитство да се запознае с другия, когото познава цяла България! Недружелюбни хора се оказаха ...

Естествено, че ще отрече, би било наивно (особено от нашите политици) да се очаква да се признае такова нещо, ще се отрича докрай, макар едва ли само синът му може да е замесен, не е изключено и самият кмет да е доста дълбоко набъркан в тази работа. Очаквам, че след немного време като спадне пушилката вдигана от прокуратурата всичко да си продължи като преди без някакви видими резултати, разбира се прокуратурата ще си го отчете като успешна дейност и така до следващия път когато отново се повтори същото.

Аааа ма аз син ли съм имал? Не знаех, миналия месец разбрах.

Имаш и дъщеря, очаквай нови изненади

Мани другото, ма се оказва, че този и жена имал, бил малко женен през всичките тези години, и не разбрал с кого си ляга всяка вечер и че не е сам в леглото! Значи става за кмет, има всички квалификации! За България, де!

Три дена го били - ни стон! Но устата сама промълвила - дайте 5 хиляди евро и ще ви кажа.

Този гербаджия е голям шмекер , той нас за калинки ли ни има , крадлива герберска отрепка.

SU-152

Миню Стайков колко часа стоя с белезници на тротоара?

Лъжеш тоя дето не те знае кой си два мандата кмет от БСП сегашния мандат от а б в дърт отвратителен комунист не знаел той.

В България явно сега последният писък на модата е играта: “Аз не те познавам!” И никога не сме се виждали и нямаме нищо общо! И се играе и разиграва с всички авери, близки, познати и семейството публично, Може да я наречем играта: “Не те познавам”, или “непознатото семейство”, “бандата на непознатите”, “непознаващите никого” или “врчниъе непознати”... Интересно какво ли щеше да стане, ако и когато се запознаят в съда, ако имахме истинска прокуратура и съд де!

Kak shte go poznava na tate sincheto,Karnobat e tolkova goliam griad che niama kak sincheto na kmeta da poznava sobstvenika na vinproma, tati znae kak da izmislia selski opravdania ,niama strashno Bate Bochko sha ni opravi..

Сега остава и Гоце да се изтъпанчи и да ни убеждава, че и той не се познава с Миню Станков, на когото даде орден, и/или близкия му авер Бенчо!

Кметът като лъже толкова нагло и безочливо е добре да знае някой ФАКТИ! Първо - като са решили да се крият зад портиера и да твърдят, че той бил посредникът между сина му като собственик на сградата и наемателят не бе зле поне да бяха казали на портиера, защото се оказва, че човекът не знае, че е бил посредник! Второ - не бе зле да пита сина си къде и защо ходи всеки ден, защото куп свидетели потвърждават, ме кметското си ме е посещавало сградата и нелегалната фабрика в нея всеки ден!... Кмете, кмете...!

Кмете, кмете, къв си боклук! Не знаеш сигурно, че имаш и син, нещастнико! Чу ли хората от Карнобат какво казват - че и фабриката е ваша, че и с печалбите сте купували апартаменти, и кой знае какви още други имоти! Боклук червен, марш в кауша, заедно със сина си и да се запознаеш с Миню аудука - така му казвали в Карнобат!

Ха! Че аз не знаех, че сина ми има складове в моя град, вие за някакви цигари на баджанака ми говорите! Нещо не знам! Кълна се във Визията и Очите!

Лъжеш ,ти си поредният боклук ....

" Ни чул ни видял"! Ни лук ял ни лук мирисал"!– Само парите от НАЕМА прибирал.

Кмете, хората дадат апартамент под наем и знаят кой влиза и кой излиза. В тая фабрика мравки ли са влизали или тирове всеки ден и работници че се правиш на ударен да даваш фабрика под наем и не знаеш каква дейност се извършва.

е този ,щом не знае какви фабрики има в района му,най-вече в собствения му терен.Комуниста трябва да се нарича така,КОМУНЛЪЖЕЦ.

Я по-добре кажи кой познава,че така ще ни е по-лесно май!Кретен!

Как тъй,бе другарю? Нинова ще обикаля България с кохортата си ,а даже не си познава кметовете,които са една кола хора.То май както на 09.09.1944 г. Тодор Живков се запознаваше с партизаните,сега и кака Курни ще се запознава с активистите си по места и с народа СИ.

БСП-то имат само 33-ма общински кмета в малки населени градчета,а за не по-вече от една година този е петия кмет свързан със някакви далавери,корупционни схеми и престъпления.Другарко Нинова,кво ги правим тези кметове и кметици?Какво пише ппри такива случай във"Визиа за България".

Този е сегашен мандат кмет от а б в

Абе черен а стига бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ако му нареди и от сина си може да се отрече.

Всичките сте от Карнобат , но не се познавате , единия е наемател , а другия наемодател и пак не се познават , Абе тоя Карнобат сигурно е няколко милиона .

абе той си е плащал данъка, ама явно не го е плащал където трябва, та затова се размириса работата. Това да е за урок на всички- 'данъците' се плащат на определено място, за да си нямате проблеми.

Много пъти съм го казвал и пак ще го напомня - Нългария д малка държава, и само едно Пи-голямо престъпление или ОПГ да се разследва и разплете, но както трябва, докрай - което никога не става, и абсолютно всички по-едри престъпници и ИЗ манници ще лъснат, просто защото неизбежно някога някъде пътищата им са се преплели през толкова много години НЗ безвремие, кражби и безправие! Навързани са като свински черва и взаимно си знаят спатиите, далаверите и адета! Както ги знаят к МВР, прокурстурата и службите, но се правят на убити лисици и захлебват покрай тях...

той карнобат е мааалко по малък от лондон така че може и да не се познават голям град големо нещо не може всички да познаваш

Да бе, сега като напомняш е по-малък дори и от Маями. За Ню Йорк да не говорим! Този утре може да се окаже, че не познава и жена си...

Този не познава онзи, когото всички други познават, а може би и сина си! Любен Гоцев не познава Маджо, Маджо не познава Бойко, Бойко не познава Бай Миле,... Всички изведнъж си станаха напълно непознати и ог много компетентни изведнъж стават с пълна амнезия! Но архивите и документите (в Москва) знаят и “помнят”!

като лъже даже и не мига

Това е тяхната школа, колега! На това първо (к само) ги (се) учат!

"Верваме"ти кмете, сега се чудиш как да лъжеш и отричаш, за да спасиш сина си !!! Всичко знаеш, добре познаваш Миню, от един град сте, от една партия и той е основен спонсор на БСП! !! Не прави хората на прости, тия игри дето ги играете , така, че да няма конфликт на интереси и агнето да е цяло и вълкът сит - чрез посредници и подставени лица, ги знаем и ние !!!! С добри счетоводители и юристи нещата се подреждат съвсем " законно, но помни : не може да стъпиш в калта и да не се окаляш! !!!

за определена сума и майка си няма да познае...живеем в някъв виц!

Аз пък помня телевизионни репортажи, как Соломон Паси прерязваше лентата на нови лозови масиви на полето заедно с Минко ....

Нищо чудно този да каже, че не се познават и със сина си. Капчица достойнство нямат тези наглеци.

Аз отдавна ви казах, че така ще стане и натам ще отидат нещата при по-голяма жега . глупави, после болни и ... непознати и нищо не знаещи! Това е моделът!!

Цялата околност е знаела какво се случва, само те не чули, не видяли, не знаят! Сега е интересно дали прокуратурата ще има смелостта да предостави достатъчно доказателства и дали съдът ще има смелостта да признае тези доказатества, и да не се "споразумява" с престъпниците.

Когато две страни започнат винаги или твърде често да се споразумяват помежду си, неизбежно възниква въпросът те всъщност дали наистина са две страни, или една...

Адски си прав.

“. Наемателят е старозагорска фирма, а портиерът е бил посредник между нея и сина ми - получаване на парите, подписване на договори и т.н.".” ===== Да ви е.а и у чукундурите! Портиерът бил посредник между големия бизнесмен и наемодателят!?!? При цялото ми уважение към всяка професия, вкл. портиерската, при която някой си изкарва хляба с честен труд, тези, великите кукловоди са толкова елементарни, че наводниха България с всякакви техни простаци и измамници навсякъде - и в политиката, и в бизнеса, и в банките, съдебната система, службите - шофьори, бодигардове, портиери, метреси, измислени царе, сервитьори ...и основно ДС доносници или капути. (забелязвате ли как един друг се защитавах и възхваляват тия - така например в организираната атака за защита на имотите на Симеон след последното съдебно решение за Враня, забелязвате ли кои се активизираха най-много в медиите - ДС доносниците Каролев и Георги Марков! няма изненада и тука!) Които всичките изведъж станаха уникални едри бизнесмени, банкери, финансисти и пенкилер, според алибито им.