Кметът на Божурище остава в ареста

Повдигнато му е обвинение за длъжностно престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

….налице обосновано предположение Георги Димов да е извършил престъплението, за което е обвинен...уведомете ,когато установите ,че е виновен ...стига сте вдигали шум .

ПУСНЕТЕ ГО ЧОВЕКА ЗАЩОТО ИМА МНОГО РАБОТА

Жабов на град Средец, кога?

Ловят дребните рибки за демонстриране на дейност.Докато пеевски и фирмите му откак е тиквата на власт, се претрепва от обществени поръчки минаващи одобрение с рекордно къси срокове... Тиквата, пеевски, доган-тези тримата управляват и грабят !Тиквата стои на власт защото го крепят доган и пеевски.Затова тиквата понеже е политически нарцис и самовлюбен клоун, затова подари на доган тец варна барабар пристанището за да стгои на власт на всяка цена !

Не ми стана ясно как с 22000 лв годишна заплата погасява кредит от 1000000 лв. Борисов няма ли да каже нещо по случая.

Едни други мафиоти искаха да вземат имотите обаче не можаха и му направиха капан..

Знае ли някой колко пари е платил Кмета на Протестиращите , закъсах може и аз да изкарам някой лев , от Протеста в защита на Кмета ?

A добре осведомената следователка(чудно как с държавна заплата си купува такива имоти) ще продължи ли с битката срещу престъпноста, схемите и корупцията?

Ако е от ГЕРБ само уволнение,ако е от друга партия като се има в предвид за каква сума осъдиха Иванчева и на колко тоя трябва доживот да го осъдят.....

От ГЕРБ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееее!!!

ти знаеш ли че тия сделки са гласувани от общинския съвет със ДА'значи и тях трябва да заключат а те са от бсп