Кметът на Благоевград може да бъде отстранен заради фирма

Румен Томов не е спазил законовия срок за заличаване на дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова е тъп този БСП-арски кмет, че нещо елементарно не може да направи, за да си запази мандата. Срам и позор. Дано го махнат. Който и друг да е ще е по-добре от този олигофрен. Комунистите да се махат до един!

Гробарите са смешни начело с кучето послушко Камбата

Комунизмът си отива ... Жалко за седемте хиляди, който го подкрепиха.

Другари бесепари, законът е за всички!

Значи няма проблеми да ви управляват изнасилвачи, трафиканти на хора, рекетьори, крадци на милиарди..., но вота на хората "трябва" да бъде подменен за неправилно дишане на опозиционен кмет? Що не погледнете със същата лупа собствените си връзкари, милиционерчета ненагледни?

Когато не спазваш закона трябва да си понесеш последствията, независимо от коя партия си или си безпартиен! Ако трябва да сме честни ГЕРБ е единствената партия, която не търпи сгафили в редиците си, незабавно се чисти от тях, но нали сме си андрешковци не търпим някой да по-добър от нас. Въобще ако правиш нещо защо го правиш, ако не го правиш, защо не го правиш? Няма угодия, ако не си от наште!

За една пиклива незаличена фирма на кмет - отстраняване, за "едни 700 000 лева", "опростени" от един министър - няма нищо! Да де, ама втория е от "нашите", а първия не е, значи, ще гори!

Голяма ЛАКОМИЯ и Присвояване , забогатяване на тези които искат да ни „Управляват “ , така е на всякъде при днешното Управление на ГЕРБ и Борисов ! Изхвърлим ли ГЕРБ ,живота ще стане по - добър !

Както и медиите показаха, Камбитов без фирма (С намигване) по време на мандата си успя да заграби чужд имот. Но това според него явно е висш пилотаж ... незнайно дали в бизнеса или в разполагането с власт или и в двете. А иначе истинската причина - започнаха да му вадят кирливите ризи и взе да става лошо. Безкрайните заря вечери са само връхче на огромен айсберг от самозабрава. Пък и спря кранчето, а пари по честен път е невъзможно да се изкарат в тази малка България, това се оказа през този дълъг преход.

Кметовете от бсп да толкова тъпи че с елементарни неща като да си заличат фирмите не могат да се справят. Как тогава ще управляват цяла община?

Не стига че опорочиха изборите, ами дори искат малкото на брой кметове, които не са техни да бътдат блокирани по неизборен път - един в затвора, друг отстранен, на трети му тормозят семейството.....

Ако е нарушил закона трябва да си понесе последствията. Без значение дали е от "наш`те".

Таке е - само дето се прилага избирателно.

Не си зал;ичил една фирма. Последствието на това нарушение според тебе какво трябва да е? Целите избори изфалшифицираха и ако се приложи твоят аршин. шайкаджиите трябва да ги прибереш всинца в каторгата.

Тия гробари много жадни за власт ? Дори на няколкото места, на които не успяха да фалшифицират изборите, дори там със зъби нокти са се вкопчили в тая власт и не пускат животните !

Кмета не е над закона, това си е като да глътниш вода в морето. Може да изпллуваш ,но може и да потънеш

Герберчетата наистина ли си мислят, че така ще спечелят доверието на хората? Както са тръгнали съвсем ще заприличат на НДСВ. Цялата пушилка очевидно е за да се вкара новия кмет в правилния коловоз. Правиш каквото ти казваме, иначе... Ченгесарски номера!

Много поздрави на Албина Анева...

Гербаджийте като не можаха да победят човека в честен двубой показаха истинското си лице.

явно томов е имал огрооооомно доверие на синчето си!

Поредния лайнар, който сте си избрали.

Поредният тъпак, който се изказа. Това, че се е забавил административно с прехвърляне на някакви юридически тъпни не го прави престъпник и крадец.

нещо се размириса,ама нали е от правилната партия ...за него нищо.

Абе Камбитов, който подаде сигнала, цял мандат изкара с фирма, защо тогава ОИК не му пракрати правомощията?

тоя кмет вероятно не е от ГЕРБът, докато за предишния - обратното ще да е вяерно.

Абе то е така, ама какъв кмет ще е този, който е неспособен една елементарна процедура по прехвърляне да направи като хората и да не го атакуват. По-добре някой друг, че този за 4 години ще се осе*е 100 пъти

си изкара сумати време с фирмата си. Поне за една казаха. Ама си беше наш другар. Те другите са си маскари, а нашия си е чист, като бебешко дупе

за качествата на кметовете, стари и нови, се отнеси до баба Гицка...Тя знае...