Кметът, който управлява от 1995 г. и спечели седми мандат

Владимир Москов получи подкрепата на 72,9 на сто от избирателите в Гоце Делчев

Обратно в новината

Коментари - Кметът, който управлява от 1995 г. и спечели седми мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешал съм, че нещо качествено, за разлика от Плевнелиев и Еврокомисарката с неясната фамилия, може да се пръкне в Гоце Делчев! Успех, кмете!

Кмет за пример, добре би било да издаде малко книжле с елементарни указания и колегите му да четат и да се учат, щото някои си мислят че са богопомазани и вечни

Президентът Росен Плевнялиев защо не се е кандидатирал за кмет на родния си град и да разбие тази БСП-хегемония там? Недоумявам...

Само в една европейска държава може да видите това. Чорбаджиите са си искали султана, после сме обикаляли за цар, после всички обичаха Тато, сега му търсим заместник в кой ли не, все още по разни постове в държавата стоят несменяеми или много трудно сменяеми паразити, сещам се за скандала наскоро в БФС и т. н. Меркел и Германия са едно, топ икономика в света, вече пред Япония само след САЩ, Путин и Русия са съвсем друго, ама ние къде??? Пълна деградация и липса на идеи, тотална политическа пустиня, нито има желание за промяна, нито някой ти я предлага, май че сме умрели. 40 години кмет, изцепиха де що има скала покрай пътя за да я изнасят по Гърция, всеки втори с банциг за дърва, хехехе бистрите потоци са автомивки и перачници на килими, мин. вода е в частни заведения, рай, и това закрепено с много послушно население, повечето са с по 2, че и 3 първи имена (за това не са виновни, поне до второто), а и толкова ап. в София (за това се съмнявам как успяха с картофи).

И ко каза. Много думи - никакъв смисъл.

Не случайно човека е 7ми мандат. Заповядай в Градъ и ще разбереш!

АЗ съм от Бургас, но лятото, навръщане от Гърция, минахме през Гоце Делчев към Огняново и Лещен. Градът много ме впечатли със своето спокоѝствие и чистота. Много бих се радвал, ако и в другите малки градчета е така, но за съжаление НЕ Е, като имам предвид Аѝтос и Средец от нашата област. Ако и да е помашки градът и региона, поздравления за тях, заради тяхното трудолюбие. Земята наоколо се обработва повсеместно, макар и примитивно, без тежка селскостопанска техника, на ръка, с катъри и магарета, но както гласи приказката "За лудо работи, за лудо не стоѝ!" Поздравления за кмета и чест и хвала на живущите там! СИТЕ СМЕ БЪЛГАРЕ!!!!

Пич, как помашки град?! Гоце Делчев е център на Неврокопската епархия!

може да е епархийски център, ама населението се турчее. В цялата долина на Места.

Просто не знаете за проблемите на населението тук...! Отвън красиво, а вътре сърди... Sorry

Интересно, трябва да се разходя до тоя град.

Честито, да си жив и здрав и все така добър и коректен. За мен е чест да се познаваме. Попътен вятър

има възможност за развитие но с това смесено население върви назад! Засега най-хубавото нещо на града е природата и това че Гърция е близо!

https://impressio.dir.bg/ikoni/yavorov-napuska-zhivota-ohulen-i-izostaven Ето и един линк, за да си припомните кой е бил първият кмет на сегашният Гоце Делчев. Поклон!

Всъщност Яворов не е първият кмет на Гоце Делчев, а на Неврокоп. Името се сменя след 40 години през 1951-ва. Но да не издребнявам. Прав си за едно - Яворов заслужава единствено почит и поклон.

Браво на Москов, но рекордьор е кметът на Община Попово, който като независим влиза в осмия си мандат след тези избори!

Вече над 25 години не живея там, избягах след казармата... Майка ми и баща ми, сестра с деца, приятели, бивши учители-всички тези хора, ги посещавам по няколко пъти в годината, и мога да твърдя, че наистина знам, какво се случва в моето родно място! ГрадЪ се оправлява от една малка шайка коруптни общински съветници с фирми, редовно печелещи обществени поръчки... Наркотици, колкото и когато си пожелаете. Лоши ремонти, хаос по улиците-един парк ви оправиха, и вие му се кланяте вече. ...Алкохолите, редовно си гласуват за него-познайте защо??? Имам роднини в Комсала. Наша бедна позната се нуждаеше от помощ. Отива при социалните, и й отказват...Под сурдинка и се казва,,..ако беше ромка, нямаше да има проблем.."! Попови Ливади е превърнат в клоака, пътищата в района са в плачевно състояние, беднотия, безнаказаност, безнадежност. А, за алкохолните и дрогипартита на Папазчаир от ,,бизненсмените" и общински съветници-да ми разкажете нещо? Фирмата ,, Ролман", като затвори един ден, какво ще правите? А? Натам е тръгнало! Само простаци се кандидират за кметове и политици: Митко Гамиша, наричнан Маймуната-не можещ две изречения да свърже, се оказва с ,,више" невлизал никога в университет, убил човек... Гоше Тъпото, Павльо Петелов- наричан в училище Магарето, сричащ още до осми клас, непрочел и две книги до край, изведнъж се оказва с виШе Убразование, и магистърска степен по... ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, бе??! Ганьовци и крадци, измамници и пед...си са на власт в този хубав Град. Чакам само Коцето Пашкулев да се кандидатира?...за последно: Идете и вижте, как се санира основно ,,Второ Основно училище"?! Гарантирам ви, че след три години ще трябва да се прави половината отново... Материали, технологии, процеси...Никой не го е грижа, карат през просото-АМИ, НИКОЙ НЕ ГИ КОНТРОЛИРА! Това са пари на данокоплатеца... Да не продължавам, че само ми се вдига кръвното...

Мъдьо,то в цялата наречена "държава" е така.

Ами замислете се защо е така бре, ахмаци:)))??? Как да е другояче като простаци гласуват за... себеподобни, чудно ли е тогава, че начело на тази кочина вече от десетилетие... "стои"... банкянска тиква, известна с това, че е била бодигард на Тошо от Правец, както и с прякора си... Боко Рапоня:)))?!? Кое му е чудното тогава бре, ахмаци???

Ти ако знаеш за някоя корупционна сделка,защо не известиш прокуратурата? Истината е,че в Г.Делчев всичко е далеч по-честно в сравнение с другите български градове. Затова и е толкова харесван град от всеки,който веднъж е идвал,и след това не спират да идват отново и отново.И не спират да се възхищават на града ни. В община Г. Делчев,пътищата са едни от най-добрите в България! Градът е целият в цветя...! А Димитър Гамишев,дето казваш,че е малограмотен ,това е истина,но той беше депутат от ГЕРБ,а не в управлението на общината. Хората в Г.Делчев много добре оценяват своя кмет като личност,след като той печели винаги двойно или тройно повече гласове,отколкото гласове има за неговата партия в Общинския съвет. Това за теб означава ли нещо? Независимо от партийните си пристрастия,хората гласуват за него. Не знам на някого да не е обърнал внимание из улиците,помагал е доколкото може.Състрадателен и мъдър човек е! Когато и да отидеш на мач,той е там на трибуните ..когато и да съм влизал в черквата (поне в една от централните черкви,особено св. св. Кирил и Методий) ,той е там,стоял съм на празници с часове на църква,и той е стоял там,и съм си го оставял там..на Великден до 4 сутринта,и дори ако се отслужва светата Василиева литургия (тя е дълга),той стои явно от край до край...! Е, не казвам,че е идеален ,но по-читав в града ни няма на този етап! И на другите български градове пожелавам такива кметове! Господ здраве да му дава!

Танасе, Танасе, прост си като на баба си дървения черпак, знаеш ли:)))??? Градът му бил в... цветя:)))?!? Тъпако, то и на гробищата има цветя, ама не се застояват там много хората, нали:)))?!?

"Избягах" - звучиш като горда мишка. После като стигнах до "Оправлява" и спрях да ти чета глупостите. Такива индивиди сте много - претенции без покритие.

гербаджии. До един са такива.

Потвърждавам написаното. Улиците ги ремонтираха безобразно, грозно е, стават наводнения, освен това отрязаха де що има дървета. Все по-малко млади хора има, а циганите вече са сигурно половината население. Този град би бил рай с някой съвестен кмет, чудя се на хората, които го преизбират.

Мъдьо, Мъдьоооо... Добре, че не сме всички като теб! Кметът не е цар, нито стражар! Прехвърляш държавните проблеми върху общината! А истината е, че ГрадЪ е като оазис в затъналата в мизерия и хаос държава! Град Гоце Делчев е един изключително красив и подреден град. Един от малкото райони в страната с положителен прираст на населението, в момент на най - големия демогравски срив в държавата. А проблемите които ти описваш, са следствие на корупцията и безхаберието на държавно ниво и все по - ярко забележимия крах на капитализма!

И ко викаш, само онези горе крадат, така ли:)))??? А онези, долу в низините работят на... ползу роду, нали:)))?!? Хайде няма нужда, знаем се:)))!

Въй, колко са прости неврокопските помаци

Много правилно-помаците и ромите го крепят вече толкова години!!! Червената мафия си има договорки с ДПС... Няма нищо случайно!

Помаците и и циганите имат преко сили малко по-малко от 3 000 гласа, за кмета са гласували над 11 000 - справка ОИК/ЦИК. Така, че джендър недоклатен, що не се измандръсдаш с уй до мъдьов в трите ти букви!!!

Прекрасен град е Г. Делчев. Браво на човека. Много е хубаво там. Добре че са изгонили Иандската пастирка овреме. За Комсамолскио секретар на Общината става дума

Гоце Делчев така и не преминаха в 21 век. В математическата гимназия още имат чавдарчета и пионерчета, нормално е да гласуват все за един и същи кмет, даже се чудя какви са тези 72,9%. За важд-учител се гласува единодушно!

Преди 2 години на връщане от Халкидики минах през Аспровалта, Драма ,а след това и Гоце Делчев.С ръка на сърцето мога да кажа, че Гоце Делчев е по хубав, по чист и по подреден град от Драма.Значи някъде може ,а на други места не.

да говориш че,Гоце Делчев е по хубав от Драма,е смешно! В Драма няма да видиш такива биологични единици със забрадки каквито често се виждат в Гоце Делчев! утря някой може да напише че София е по хубава от Атина!

А ти ходил ли си в Атина? Щото ако си ходил, не знам как са ти убегнали тъмнокожите елементи на всяка втора крачка в центъра. Ако забрадките ти пречат да видиш красотата на Гоце Делчев, не разбирам как изобщо си намерил нещо хубаво в Атина? И да, София е по-хубава от Атина. Както и Гоце Делчев от Драма.

Няма да ви се меся в драматичния спор, но по-грозен град от Атина не съм виждал.

Щото, като си ги преизбират тоя, Гоце Делчев е станал един цветущ, развит, модерен, чист и икономически мощен град с ниска безработица. Добре, че минаващите за Гърция коли спират да заредят там и шофьорите си купуват храна, че да капят някакви пари за хората. Да им е честит прекеасният кмет!

Сигурен съм,че ти не си посещавал гр. Гоце Делчев -друга песен щеше да пееш! Не познавам някой,който веднъж го е посетил,и да не се е влюбил в него! И почти не се сещам за по-добро място за живеене в България от гр. Гоце Делчев!

На 30 години съм, родом от Гоце Делчев. След като завърших гимназия обиколих почти цяла Европа. Живял съм в София и Лондон. Брат ми живя дълги години в Германия. Аз лично преди година се прибрах с целта да се установя в родния ми град, понеже осъзнах какво прекрасно място за живот е. Само един слепец или човек не стъпвал никога в този уникален град може да плюе по него и кмета му!

да е жив и здрав

Дерибей

ББ и шайката ли му имаш предвид

Не е вярно, че е рекордьор! Кметът на община Попово изкара своят седми мандат и е на балотаж за осми. Кмет е от 1991г.

Кметът на Долни Окол е кандидат за Гинес, на власт е от 53 години. https://vestnikpriatel.com/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB-%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B5/

Как някой печели с такава разлика означава, че наистина е кадърен човек! БСП, ГЕРБ няма значение в случая! Кмета на Бургас и той така! Лошото е , че сегашната върхушка плаши хората, че ако кмета не е от ГЕРБ , нищо не може да направи! А истината е точно обратната, масове кметове на ГЕРБ са пълни некадърници! Примери -стотици! Бих гласувал за всяка партия стига човека да е доказал професионализъм!

Този е олигарх, не кмет

тъ..пи, когато тоя е станал кмет, населението е било 30 000 души! днес е 18 000! след още два мандата ще ги привърши,но ще спечели изборити с всичките 1200 гласа

Всъщност, от 2000 до 2016 година населението на общината е намаляло от 32,7 хил. на 30,2 хил. Или намаление с 8,2%. За същото време България е намаляла от 8,2 млн. на 7,15 млн., или с 13%. Т.е. тази община се представя демографски доста по-добре от средното за България, а на фона на тоталното обезлюдяване на малките градове в България, тяхното е направо чудесно...

А на хас, ке повечто сме по гурбет и за тоз са глаували сите мангали и бивши облажници

"кадърните" кметове просто крадат хитро! максимум, ама максимум една десета от парите по проекти се реализира по проекта, всичко останало се гепва от съответната фирма, кмет, общински съветници, министри,премиер и така по реда, както и в касичката на съответната партия!

Явно добре управлява. Дано да има повече кметове като него.

"Резултатите от местните избори винаги са барометър за това какво очаквате от нас" И ББ го разбра, та му се привиждат "костинбродски афери".

Кметове, депутати, президенти, премиери - макс два мандата и толкова!!! Бахти държавата - доживотни депутати, премиери, кметове...

Това би било най-глупавото нещо! Да ограничаваш способните и честни хора,за да се намъкнат някои скапаняци.

Аритметиката е вярна. Градът е с малко над 18 хил.ж., но селата в общината са доста големи, а и те са дали гласовете си.

Я пак прочети, сметни и кажи. Ама чети написаното, не това което знаеш от други по-достоверни източници. Защото списвачите се водят журналисти и е редно да са информирани поне колкото теб.

печели с контролиран вот като хамелеон

11 502 от 27 423 не е 72.9 %!!! по малко от 45% е!! а в град с население от 18 617 души, да имат право на глас 27 423 си е направо уникално!!

абе тъпак община Гоце Делчев се състои от 6 населени места с 32 169 души население и тези дето са дали плюсовете също са тъпаци като ББ

е, щом е тъй, наистина 11 502 си е 72.9 % от 27 423!

41,94%

"При обработени 100 процента протоколи в Общинската избирателна комисия, 59-годишният Владимир Москов (БСП) е получил подкрепа от 11 501 при 27 423, имащи право да гласуват или 72,9 процента от гласовете". Неграмотници! При тези познания в областта на аритметиката, как сте минали в пети клас? Иначе Гоце Делчев е много подреден и чист град. Прави впечатление, че има много млади хора.

Добре бе, батко защо, бе защо, елементарен текст, вярно неграмотно написан, но елемнтарна логика, проста дедукция.... Батенце гласували са 15 778 души, е т'ва е извода от статия с тия числа. Иначе 11 502 от имащите право на глас 27423 е 41, 49%. Ако искаш го сравни с резултата на ГЕРБ от последнит парламентарни избори които е 16-17% от имащите право на глас.

Това е статия, не задача от аритметиката за 4-ти клас. Затова не я решавам, а коментирам това, което чета. Числото 15 778 не го виждам, сигурен съм, че и ти не можеш.

Батко, виждам го съвсем ясно, ама както ти казах елементарна логика.... Ако от 11 502 и 72,9% не разбираш откъде идва 15 778, значи освен логиката и аритметиката ти куца....

Най-много два мандата в живота! За да има нови лица и идеи....

Браво, кмете, такива като тебе са солта на Земята!