Окончателно: Ценко Чоков вече не е кмет на Галиче

Върховният административен съд (ВАС) прекрати окончателно пълномощията на Ценко Чоков като кмет на врачанското село Галиче.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Ценко Чоков вече не е кмет на Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж му муцуната - две години в панделата и още е кмет. Па, много ценен кадър....

чакаме един организатор на престъпна група да получи наказанието си в съда.

необходими, за да бъде лишен от кметство един откровен побойник, рекетьор, запалвач и....... Добре че съвпада с европредседателството, та ще се отчете антикорупционна дейност. Жертвата - един селяк и примат.Иначе щеше да си дирибейства и хайдутства още две десетилетия поне.

Мдааа, Достоен ПРЕДставител на Юнашко племе... Да живее България...... Ако бяхме НОРМАЛНА държава, този до сега да гниеше в затвора с поне 20 годишна присъда без право на обжалване....ДА ама НЕ сме....

Нормална държава се прави с нормални хора! Сега започни от себе си - ти нормален ли си? Няма нужда да ми отговаряш!

Абе 914.. чудно ми е ти в коя група се пишеш???? На Чоков или на НЕнормалните??? Човека е прав, ама на такива като тебе и Чоков не им изнаса да са НОРМАЛНИ... Що ли???

Само по физиономията ще разбереш, че е престъпник.

Откъде мога да си взема такъв синджир?

От местната ГЕРБ организация... Ама мооогу трябва да работиш... за нас...

Човекът години събираше гласове за ДПС, дори направи джамия в двора на един циганин, новопоявил се мюсюлманин. Последният му мандат е на независим.

Чоков вече близо 2 години е в ареста и тези две години се е водил по документи кмет на Галиче. Чак сега го отстраниха и ще се назначи временно изпълняващ длъжността кмет на селото. При това Чоков е временно отстранен от длъжност. Окончателно може да бъде отстранен при произнасяне на присъда, ако не бъде оправдан.

за коментара +++++++++++++ ++++++++++++++++

... до следващите избори! ГЕРБерастите отново ще го издигнат за кмет! Те издигат за кметове само боклуци за да ги контролират!

Ценко е кмет от ДПС.

Този и всички около него - в затвора и конфискация на цялото му имущество.Да няма право докато е жив да заема държавна работа, а синовете му -разбойници като него също в затвора.

По какво този се различава от ц.га н/и/н? Та да се знае, де. Че мангуста не е етнос. А състояние на духа ...

От едната страна това решение, че да хвърлят кокал на народа, а от другата вече валят оправдателните присъди. Айде пускайте го да се прибира по живо - по здраво по липса на доказателства или просто щото безпристрастният и справедлив български съд го е намерил за невинен, пък той като си иде в Галиче, ще се оправи и без да е кмет.

ПП. Да не вземе да се окаже на следващите избори за кмет в Галиче, че оня достоен, почтен и татуиран младеж с мерцедесчето и лошия поглед, Чоков-син, е единственият кандидат със 100% подкрепа от населението!

До тук добре, а присъда и затвора, кога ще бъдат съобщени и прилежно изпълнени????

ЧАКАМЕ !

Убавец! Я му вижте герданя!

Защо бе хора, та той е хубав човек цялото село водеше на море. Същото важи и за кмета на Септември и за наш Делянчо, не ги даваме на червените акули /цитирам по памет/.

Пратете го в Холандия ,да си развее пояса ....!

Браво на СЪДА, и по точно на ВАС. Сега може да се каже, че има правосъдие и възмездие за бедните хорица в едно селце, които са подлагани периодично на тормоз в продължение на много време. На хора, които заемат високи длъжности и положение в обществото поради партиината си принадлежност, не трябва да се позволява да поставят зависими от тях хора в обидна и застрашителна среда. Не трябва да им се позволява да злоупотребяват с положението си.

Дано никога да не излезе от затвора,а ако излезе,то да е за да го погребат.

дано си плати поне за част от тях и няма да изли а никога от пандела..ама в БГ трудно се получава правосъдие.

И бе начи! Герданя му е като на Клеопатра!

Тоз мяза на Рамзес Пети сущий.

Иска ми се Бойко Борисов и Цветан Цветанов, като се заобясняват ... защо не ни приемат в Шанген ... да си спомнят за това лице, и други- подобни нему, които в недалечното минало са подкрепяли, и над които, и сега явно са опънали чадъри за неприкосновенност.

Някой гледал ли е филма "Кмете, кмете!"? Ако не сте, гледайте го, заслужава си! Тогава на всички ще им стане ясно защо трябва да се изучава комунизма в училище. И ще разберат, че и сега си е същото, както непосредствено след 09.09.1944 г.

Човече защо си мислиш че е същото. Не, не беше . имахме армия, болници, училища с ученици (а не с мъртви души -да не закрият училището )е нямаше гей паради, нямаше 50 -годишно свинско от Ирландия или убиец -предложен за човек на годината, цигани да избират български парламент. ...и така нататък.

Имахме. Всичко имахме. На хартия и лозунги. Напудрено и показно. Но в същината и в сърцевина подрязано, изгнило и заразено. Като изгримиаран труп. Но от веене на лозунги знамена хората даже са си и вярвали. Резнаха подкрепата от СССР и те ти булката лъсна. Не че нямаме качества и сила, но точно огромната зависимост вкарана ни от другарите интернационалисти се оказа пагубна

"Свещеникът е изпратил благодарственото писмо под натиск. Всички се страхуват от него, кметът на Бяла Слатина също го е страх. Нещата тука са много навързани. А кметът на Бяла Слатина да се вземе в ръце. Има много нарушения, къде е справедливостта?!

Този Шерлок Хомс защо не е във затвора,Бате Боби ги итръсква всички като този със главата на долу да изпаднат от джобовете им и последната стотинка,и затова са на свобода,както е казал Тато, Бащата на България Тодор Живков който народа никога няма да забрави,че може да говори този който има пари,този който няма пари какво ще говори,та и тука е така със този шерлок хомс от северозапада.

Никъде не видях да пише че му се конфискува имуществото и краденото

борецът срещу ромската престъпност ценко чоков бе отстранен от съдия с име РУМЯНА МОНОВА. дали пък това не е станало на рождения му ден или на датата на христянски празник...

Ми то цялото село си е негово.Сега ще си назначи свой кмет който ще му служи.Какво като той не е кмет.Земите фирмите са му собсвеност а хората от селото зависими от него

Учените мислят, че примитивните човекоподобни били изчезнали преди десетки хиляди години. Този е доказателство, че те грешат.

Що в България повечето си мислите, че другите са по-тъпи и по-примитивни от вас? Що мислиш, че въпросният господин е по-зле от тебе? някакви обективни доказателства за това имаш ли?

Продължават да правят нещата наполовина... След като е в затвора какво има да се обяснява? Махат го от поста веднага, конфискация на всичко, защото иначе няма как да го заболи.... И защо започнаха с мижитурките, явно искат всичко да е измама, за да отлагат и да отклоняват вниманието от Борисов и Цвъцко, а там има окрадени милиарди и ще запълнят маса дупки в бюджета, но явно всички са набъркали в кацата с меда или лайната и затова се крият взаимно.....

Буда и Цвинокио си дръпнаха чадъра и тоя го наваля едрата градушка... Да видим де. Те такива хитри селски момчета винаги намират начин да се измъкнат сухи.

Тоя с минуса да ходи булка при бай Ценко в панделата :)

Запор на банковите сметки? Конфискация на имотите му? Не, нали? Ами тогава за какво говорим?! Властта идва от материална обезпеченост, контакти, а не от един стол. Ще си прави същото, което е правил и преди, каквото и да е то.

Първо съд. Така да взимаш чуждо имущество - отде на де?

Ти май не правиш разлика между ? и !

Докато Ценко бе кмет в селото кражби и золуми нямаше. Циганите и не само циганите а и другите келеши не смееха да шукнат. Ако не го осъдят селяните пак ще си го изберат за кмет.

Дори да е било така, то на каква цена са били "защитени" съселяните му? Само задавам въпрос, отговорите са в прокуратурата.

Каква е била цената според теб?

Този още миналата седмица го изключихме от ПП ГЕРБ.

Ценко последният път стана кмет от ДПС. И това му изяде главата.

20 години затвор трябва само за физиономия да му дадат,отделно още 10 за кметския ланец дето го е обесил на врата си на всяка снимка.

Не знам какви далавери и кражби е извършил този но знам, че хората в селото вече писнаха от битови кражби. Този поне държеше мангустите изкъсо и не смееха да шукнат.

този е чисто мангусто!

И от кого мислиш, че се научиха да крадат тези, бе, и на кого подражават?

Към какви противообществени прояви призовавам? Просто казвам, че има човек има проблем, няма човек няма проблем!!! А хората от село Галиче да си помислят!

Ха "честито" - днеска Чоко, утре - Боко!

Готвим го за Вицепремиер по регионалното развитие. Цеко, Ценко, Дон Цеци все експертни кандидатури.

а имотите придобити с измама, насилие и кражба ще конфискувате ли, или не??

Ако можеха да осъдят Ценко, вече щяха да са го осъдили. След месец- два ще освободят Ценко от ареста, той ще заведе дело в Страсбург и ще го спечели.

Цекооо, леко баце леко.Империята Цеко Чоков се простира далеч извън пределите на Галиче.Синът на Цеко е един от най-желаните ергени в държавата и бе гадже с най-известната софийска рапърка Елаша.

бая известна ще да е тази Елаша. Аз не съм специалист по рапа, ама питах 5 софийски тийнейджъра, не са я чували.

Феодалните владения явно се простират и зад пределите на Галиче...

На "Ерата" друг ще сложи край,не съда,ако ме разбирате.

Къде са коментарите по една тема за няква си непредпазливост????аааа???..цензурирани журналя

Много ли ще си щастлив ако се изплюеш и си изповръщаш гнусната злобна душичка върху загиналото детенце? Уроди сте вие, уроди. Затова бял ден няма да видите.

ами има и друга статия за детенце ударено на пампорово! плюй си там, неща.стнико!

По принцип не трябва да има никакво строителство въобще, по добре на палатки но с чиста и запазена природа, и без това с нищо друго не можем да впечатлим, който и да е, най малко с постоянно никнещи кочини.

по много теми пишеш и бъркаш прозорците.

Прав си, спирам щот се изморих.