Кмет издал на главния прокурор корумпиран съдия

Иван Гешев разговаря с над 20 представители от Сдружението на кметовете на малките населени места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сега ще започнат да се топят един друг, за да не ловнат самите тях.

Видях новините с главният прокурор,разбрах ,че и днес ще си върши работата и мога спокойно, и аз да отида на работа.Нашата прокуратура ни пази:))).

Сигурно на кмета не му е минала някоя далававерка през съда и веднага съдията корумпиран. Тези филми сме ги гледали. Поредния "малък" бащица който ще се бори с неправдата

Жал ми е за държавицата ни.Безпардонността и сервилността превземат всичко.

То в Мутроландия най корумпираните са кметовете и садиите явно садията не е подхранил кмета и той изквичал един кмет в средна община ако не изкара минимум четри пет милона за мандат той за какво е бил кмет така че крадеца вика дръжте крадеца

БРАВО,ГЕШО,БРАВО .Всички добри полицаи в България се казват ГЕШЕВ.

колко неоядени, недебеловрати има на снимката... че по-лесно ..

Гешев, защо на поръси и законна коручция от околните кметове ? Или те са Ваши хора, там не се пипа !

Безконтролен, мутроментален, с мания за величие - той е над всички, паднахте ли ми и т.н. ... Българио, какво роди? Поредно ...

Вярно е че от кметовете могат да намерят много кандидати за бай Ставри, но надали ще търсят точно там. Най-много да нарочат някой непослушко и да го изгоряъ зрелищно. Сигурен съм че има и много покрити сигнали

Каскет ако ти си професионален юрист и родолюбец то аз безспорно съм първият космонавт.

Гешев скоро трябва да влезе в малките кметства,като Карлово.Там ще е много интересно.

И гешев защо не му е казал да се обърне към Лозан Панов :)

дано провери и как са се харчили парите за възстановяването на Хитрино. отклонявани ли са пари за футболния отбор Хитрино като пир по време на чума? как изведнъж футболния отбор се разпадна когато вече Хитрино е възстановено и няма вече такива пари?

Странно се облича - нещо го тресе...

Във всяко родно село и паланка има недобити змиярници от соросоидни пепелянки от Да е Бъ и отровни котила от червени усойници от БСП,нагушили се с приватизационните сълзи и мъки на българите Гешев да връща закона за изтребление на разбойниците от 1925 ,по който кемтовете да организират общински доборовлни потери за ликвидирането на тази антидържавна и вредителска чума до крак!

Господин главен прокурор, ти влезе ударно в главната прокуратура и също така ударно се превърна както е видно в медийна звезда. Но господине Гешев, ние за тая цел си имаме вече Бойко Борисов, твоята роля не е да се киприш с "честният" кмет, издал корумпирания съдия. Обществото очаква от теб да посочиш по същия този начин и корумпирани и престъпни действащи и бивши политици, и всякакви местни дерибеи и управници, включително и кметове и дори бивши такива. Защото сега по тоя начин ни внушаваш, че кметовете са цвете за мирисане, а съдиите...тръни. Обаче то изобщо не е така.

Ето това е "организирино" мероприятие ....

Не ми давайте акъл, каза Гешев. Аз имам акъл в излишък. Както виждате на снимката, акълът ми е толкова тежък, че главата ми не издържа това и е непрекъснато наклонена.

Абе тея НЕ корумпирани кметове от де ги намериха? Бах тая корупция, бах тоя главен прокурор! Голема борба пада, чак пот избива.

Тоя до гешов ли е кметът издайник на корумпирания съдия? От пръв поглед си му личи , как той ама хич не корумпиран.А дали е от Герб случайно тоя кмет?

Бочко №2! Ще по врещи, а АКО стигнат делата му до съд, ще се види какви ги е свършил. Това разбора се ще стане след 5-6 год, когато ще тече вторият му мандат след което ще дойде друг и ТЕ така. Всичката пара в свирката. Не че има значение, вече българи няма, човеци още по-малко. Важното е да има стабилност!

Май наистина чак сега имаме главен прокурор!

Да не е осъдил някой?

Гешев може да ни изненада. Приятно. Досега никой прокурор не е обикалял така държавата и да се запознава на място с проблемите. На мен ми харесва, дано не е само ПР

Акцията срещу Иванчева как ти се стори?

Уау новините за Гешефт вече приличат на тези за Маги Халваджиян, за Бебо Халваджиян, за Ни ло, за Никол Станкулова, Тита и мн други родни хай лайф звезди.

Сапунката вече стана огромна, всеки момент ще гръмне!

Ех, така ми се иска да повярвам в тоз Крали Марко-ню, ама като знам че е избран от една Тиква...

Ни един народ на света не търпи такива нравствени и физически мъки, каквито търпи поробеният, убиеният и нещастният български народ... Аз обичам народът си, аз милея за него и за това, при сичкото си негодувание против неговата политическа апатия, аз вярвам, че скоро ще дойде онова време, когато от една страна ще се препълни чашата и на неговите страдания, а от друга - и той ще да чуе гласът на своите верни синове и ще да разбере, че в катехизисът на свободата отмъщението е много по-голяма християнска добродетел, нежели търпението, което е дадено само за скотовете." Христо Ботев

Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите пети-вековни страдания. Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци!" Христо Ботев

Не "проклет да е!", а "Бог да го прости!"

Съдебната система е прогнила от всякъде,там трябва да е насочен основният удар на прокуратурата! Когато се съдят по богати хора трябва да се наблюдават и съдиите,дали не вземат пари под масата за да оневиняват престъпните босове,както и политици!

Имам питане: понеже прокуратурата е част от съдебната система в България, виждаш ли го този "основен удар" на прокуратурата и към самата прокуратура? Защото едва ли има някой заблуден тук, че корумпирани са единствено и само съдиите в тази система!

Мачкай ГЕШО !

А по-нататък? Ако се срещне със съдиите и се наложи те да се оплакват от кметовете - тогава какво ще се случи? Защото няма некорумпиран кмет на община. Само от сметосъбирането щом преминат на външни фирми 40-60 % от парите събирани за сметосъбиране отиват в джобовете на кмета и затова всяка година вдигат такса смет. Дали той се отчита по-нагоре е друг въпрос. Около 40 % от парите гласувани за благоустрояване също са за кмета и затова всяка година вдигат данък сгради. Ето там е голямата корупция, но кметовете на една от партиите са недосегаеми! А те крадат най-много!

Ей, миличките кметове, престрашиха се и те да "търсят" корупционерите - засега само корумпирани съдии "откриват";) Интересно ми е дали, ако следващият посочен от Помпео е прокурор, ще отпушим и тази корупционна клапа на местно ниво?;)

Вероятно голяма част от съдиите са корумпета, но за сметка на това, корумпирани са 100% от кметовете...

Ще е новина, ако е издал НЕКОРУМПИРАН съдия. Ще е по-лесно. Такъв хипотетичен съдия няма да се вписва в съдебната система и трбва да бъде отстранен от нея.

Божеее, големите далавери са в София... трета съдебна инстанция е винаги там. Тамо търсете Сатаната!

"В хода на срещата кметовете на малки общини запознаха главния прокурор с множество сигнали за корупция, събирани през последните 7 месеца, по които сезираните органи на местно ниво не са предприели никакви действия." Явно трябва да се започне от "сезираните органи"!

Явно тези ''сезирани'' институции са ДОСТА ПО-КОРУМПИРАНИ , ТА ЗА ТВА !

обаче мен ме кефи госпожа Сийка Милева,особено когато говори

Много надъхана другарка изглежда.

"мммммммммммммммммммммммммммм" - слагам ви повечко "м"-та, да си имате за резерва, че явно бързо ви свършват.

кмет открил топлата вода с която каскета се мие

става дума за Кюстендър сити -Топла минерална вода, а и нечий любимец .Защо не и "вълшебник", мислещ се за Богуугоден, ама Сатаната си знае работата.Важна е истината и ....обикновенният беззащитен човек.

какво е "курупиран", бе мисирки?

ама и ти като мисирките

бе хората измислят нов български, не ги подценявай... но то тогава трябва да пишем и за "Коруция" вместо "Корупция". Може да окаже даже че произлиза от "Коруци" т.е. каруци казано с цигански акцент, а не от латинското Corruptio