Зеленогорски подозира опит за атентат срещу него

Синият кандидат за кмет на Плевен Найден Зеленогорски, който загуби на косъм изборите, съобщи, че по време на кампанията срещу него е направен опит за атентат. Той обаче не съобщил досега, за да не го обвинят, че използва инцидента в своя полза.

Обратно в новината

Коментари - Зеленогорски подозира опит за атентат срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да сучеш от две майки. Хем със СДС, хем с БСП... Затова са решили да те сплашат...

На мен са ми пукали доста пъти гумите и то по време на правителството на СДС.

И аз имам подозрение, че има опит за атентат срещу мен. Преди известно време от колата ми изчезна задно ляво колело/нова зимна гума Фулда и джанта/. Заедно с акумулатор Баннер на 3 месеца и радиото. Освен това е развалена ключалката на шофьора, а вратата е деформирана и за боя. Май атентатът срещу мен е по-голям... А колко подобни атентати се случват всеки ден????

Със собствени средства добавихме към парното на ОДЗ"Биляна" с.Буковлък термопомпено отопление и компютъризирано управление. Подменихме и ремонтирахме 150 осветителни тела /отново за наша сметка/. Разхода за осветление свалихме 4 пъти, като на децата им стана по-светло. Разхода за отопление свалихме 2 пъти /от 60000лв на 30000лв за двата сезона/, като повишихме темературите в игралните помещения. Зеленогорски ни блокира сумата от 5600лв. за поддръжка и инфраструктура/ и сега не можем за трети път да икономисаме 15000лв. /окрадоха ни кабели, медни тръби за фреон и т.н., поради непоставянето на ограждение/. Системата ни функционираше на 50%. Би могла да свали разхода до 3 ПЪТИ. Инвестициите се връщат за няколко месеца, докато общинската администрация препоръчва енерго-ефективни проекти, които се изплащата за ДЕСЕТКИ години, при АВАНСОВО заплащане. В пряк разговор, той ми заяви, че проблема с преминаването от нафта към термопомпено ел.отопление е СЛОЖЕН. Не разбрах, защо финасист N:1, не позволи на тази детска градина да икономисва до 20000лв., при ГОДИШЕН бюджет 65000лв.?

Разбира се че всеки един кмет с три мандата може да получи съвсем различни оценки.Ако обаче вземем за обективно мнението на различни международни институти и организации и изброим получените от тях награди и дипломи ще се получи баят дълъг списък.някой ще каже-голяма работа.Но все пак защо са ги давали именно на него а не например на друг.За да бъде някой много добър кмет трябва преди всичко да бъде много свестен човек.А той е именно такъв.Стойков е избран за кмет само защото е предложен от от ГЕРБ.Преставяте ли какво ще стане ако в града наЦецка Цачева ГЕРБ загуби изборите.Мисля че сега на всички е ясно че една победа с такава малка разлика е спечелена по нечестен начин.

Виждам, че някои познават лично Зеленогорски и го хвалят. Сигурно е хубав човек, ама сме ходили в Плевен и сме видели, че като кмет не се е справил много добре.

Май не сте били в Плевен, а във Видин, който герб направи на лунен пейзаж.

Виждам, че някой познават Зеленогорски лично и го хвалят. Може и да е хубав човек, ама сме ходили в Плевен и знам как изглежда града. Не е направил достатъчно.

И каква излезе тя? Другарчетата от бсп-то не само, че са го претаковали без целувки, но се опитали и да го убият. . .

На мене са ми взимали и четерите гуми с джантите и пак не съм се произнасял, че е било...атентат. По-скоро някой е смутил индианеца докато е почвал да ти смъква първата гума.

Ако хората подозираха във всеки опит за кражба или кражба от или на автомобилите им покушение, то в България т години цари терор. Това с развитите болтове на гумата се е лучвалло на почти всеки, живеещ в голям град - опитвали са да крадат, но нещо ги е изплашило. Цялата пасмина родни политици обаче е виновна за това състояние, защото никоя от техните политически партии не направи нещо да не е така. И другия път , като им чука нещо, да проверяват дали не им хлопа дъската или просто чуват хлопането на дъската на някой обикновен небогоизбран и благопомазан човечец, на който са му разказали играта докато забогатяваха, учещи се да властват и ръководят страната.

Лично познавам Зеленогорски и винаги ще му се възхищавам на интелигентността, работоспособността и най-вече - толерантността! ТОЙ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОСТОЕН ЧОВЕК! И разни тук платени драскачи са много-много жалки. За съжаление няма добро ненаказано. А той е помогнал на толкова хора, да не говорим колко е ценен за града и престижа му навсякъде по света. Жалко, че сме страна на предатели и посредственици, които не търпят такива като него. Във всеки случай - той е моралният победител на изборите в Плевен. И свестните хора го знаят!!!

Прибериси го в къщи и му се радвай .

Та ти си престъпник как няма да те проверяват!

Да проверяваш багажника на настоящия кмет и то без причина.Хмм странна работа.Комунизма се завръща с пълна сила другари.Бих искал да видя как КАТ спира и тараши колата на Фандъкова или на кмет от управляващата партия на голям град.

на кой му дреме и ако на някой му дреме, кой ще направи нещо, това ще се забрави както и другите по-големи и не толкова големи красноречиви и достойни за криминално разследване гафове през последните 2 години

....ама Зеленоглавски станал и параноик!! Явно кметуването му се е отразило зле. Време е да си ходи.

Горкият идиот, да се маха, че не става нищо от него.

зеленогорски е страхотен кмет.и аз мисля, че всичко е нагласено на тези избори.този новя само като му погледнеш мутренската физиономя става ясно що за човек е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Крайно време беше да му покажат, че не става за нищо!

Да се провери,кой му е сменил летните гуми.

а случайно да са му направили и нещо друго ама не иска да сикаже

Зеленогорски беше добър кмет на Плевен. Стегна града след Румен Петков и аз му вярвам. Явно, че и плевенчани са му вярвали след като 12 години е кмет на СДС в червената крепост Плевен !