Лесбийката Кристин Куин е кандидат за кмет на Ню Йорк

Големи са шансовете на 1 януари 2014 г. "юздите на Ню Йорк" - най-населения мегаполис в САЩ, за първи път да поеме жена, пише сп. "Еспресо", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лесбийката Кристин Куин е кандидат за кмет на Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой в каквото е инвестирал. някои са вложили пари в афганистанска дрога, други в трева, трети - в кока... алкохолът пречи, както и хетеросексуалните.

Абе вие гледайте какво става и пълнейте. Под ред ще ни карат да се опедерастяваме, нетем отиват нещата - днес цигариге, утре алкохола, вдругиден свинското, а после идва ред на педерастията... Дано пукнем дотогава... Ако не хванем пушките отутре...

rado_7_6@

Go Christine!

"Фактът, че църквата не ме приема такава, каквато съм, е неин проблем, а не мой", допълва тя. Да и имам самочувствието на тази объркана душа!! Хем католичка, хем лесби - ми нема такова животно, тя априори се е поставила ВЪН от църквата.

Аз, като гражданин на нашата страна и като човек не удобрявам любовта между хора с еднакъв пол.Ако любовта между хора с еднакъв пол е нещо нормално то тогава защо Бог е създал мъжът и жената?За мен това е гнусливо и неприятно и не искам това да се толерира и рекламира!

КАКЪВТО ИМ ПРЕЗИДЕНТА, ТАКАВА И КМЕТИЦАТА. USA-то, ДА НЕ Е СТАНАЛО ЩАТ НА БГ-то?

А това жената или мъжа в семейството е?

Ние сме ги минали американците.Имами си кмет на морски град хомо...и бивш минисрър прецедател хомо

Мая и Курнелчето мисля че са също лези -блези,няма начин няма начин да са толкоз проклети и да не са си ударили по една шпакла .Получавам постоянно мокри сънища за двете,депресиран съм и не мога да си карам спокойно колелото..

ЗАЩО СЕ ВАЙКАТЕ?АМИ ПРЕДИ Б.Б. ИМАХМЕ ПРЕМИЕР-серГЕЙ И ТО ОТ БКП-БСП.ЕДНА ПАРТИЯ С ВИСОК "МОРАЛ".ДА ПЛАЧА ИЛИ ДА СЕ СМЕЯ.

Подръжниците на обратната любов. Утре по улиците ще започнат прословутите паради на обратните. В "обратен" свят следва обратна реакция на правите. Пусти газови камери!

харесвам любовта между жени, но нека не се демонстрират. както между разнополовите двойки, така и при двойките от две жени има и красиви и грозни, и приатни и неприятни. но когато си вървят по пътя ги приемаме еднакво. когато ги гледаме ни се набиват на очи. например по един начин възприемаме двойката люси дяковска с ками. по съвсем друг начин възприемаме двойката миглена тачева с душана здравкова. втората двойка жени на много високи постове в държавата и европа. ами ето - US имат президент негър и може би лесбийка кмет на NY. преди няколко години имахме циганин премиер защо да нямаме и лесбийка на висок пост

Следваща фаза,всички луди на свобода,нормалните вътре.Ха,ха половин милион хомо.Ето така се спасява планетата от демографския взрив.

Знаеш ли, напълно си прав. Ама в Китай и Индия процентът хомо е незначителен, за съжаление.

Боже мой ! Тая е ирландка - католичка !

Това е мошенник. Както педофилите, скрити зад расото.

Руиз

Гнусно!!!

Тя ще затвори устата на много убавци и мераклии.

Тази жена ли е или лесбийка?

Тая може да преименува Ню Йорк в Ню Лесбос

Към настоящият момент Р. България е субект на международното право, разполага с национален суверенитет; не съставлява част от САЩ; не се подчинява на законите, действащи на територията на САЩ и поради това настоящата новина ми е абсолютна безразлична.

Това е политически некоректен коментар! Щом Колорадо се намира в България, очаквай в обръщението си тази година Плевнелиев да обяви Ню Йорк за българското Сити. И така - от 01.01.2014 година трябва да те вълнува кой ще е кмет на тази изконна българска територия!

Българска само ако македонците не ни изпреварят

Гласуваш за лесбийката, излизаш расист! Гласуваш за черния, излизаш хомофоб! А сега де!

в белите страни отдавна не гледат сексуалната ориентация, а каква работа върши съответния човек, ние не се числим към тях, самия факт че тази новина се публикува само защото тази е лесбийка е красноречив

Скоро (много) САЩ няма да са "бели". Това съвпада с кулминацията на педерастията там.

се "ожени" за Елтън Джон (Дукесата на Кеймбридж). Това "ще бъдат" следващите крал и кралица на УК

Живял съм в Америка и мисля че я познавам добре.Не очаквах обаче обратните да стават вече мнозинство.Когато това стане нормалните сега ще станат "обратни" тогава.А в България има хора които обичат да следват американският пример.Тежко ни и горко.

След като президент стана Обема всичко е възможно. Голем майтап с тая измислена държава!