Рошавият размирник Джонсън пак изненада света

Борис Джонсън смая света, като изведе лагера на поддръжниците на Брекзита до победа, а след това отказа да поеме премиерския пост.

Обратно в новината

Коментари - Рошавият размирник Джонсън пак изненада света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българане те ще се оправят, но нашето няма оправяне. Иначе сме спецове по оценки, характеристики, прякори, дюдюкания и тълкувания, без да си видим голия г.з.

Как ги оставят такива откачалки като тоя и Доналд Тръмп и нашия Жорж Ганчев да се бутат в политиката.

Пича се оказа троянския кон на хамериканците...

За съжаление, такива типажи, като Борис Джонсън винаги са нанасяли повече вреда отколкото полза, когато се докопат до власт и влияние. Според описанието на личностният му профил става ясно, че този човек е олицетворение на егоцентризъм, прекомерна амбициозност, цинизъм и користни подбуди... За него е важно да постигне целите си, а не как ги постига или в името на какво ги постига... Такива хора не се борят за общото благо, а по-скоро за собственото си самопризнание.

Де да имахме един такъв политик, па макар и с британско чувство за хумор и гимнастики ? Такива са си хората. Правят си шоу и се забавляват. Винаги са се възприемали като 1. Този толкова пипе има, че целият БГ елит го няма и на 50 %.

Не го обсъждайте професора и острова. Те знаят какво искат.

"човекът, който беше един от най-обичаните британски политици по време на осемте си години като кмет на Лондон"... доказан победител..., - на Лондон а не на Бусманци

Борис- типично английско име?

На крантата-Мей...

А кой нападна Ирак? Англия беше една от двете държави! А после - олеле, бежанци! В следствие на това нападение, което днес се окачествява като незаконна агресия, още десетки години в тези райони ще има размирици и съответните бежанци и проблеми.

Лъжите, манипулациите, преувеличенията, демагогията и популизма, са част от инструментите на всички политици. И Брекзит-а по нищо не се различава. Повечето от гласувалите са го направили, защото така са им казвали месеци преди това политици като Борис.

Английски измамници ! Излъгаха простолюдието да гласува "Брекзита" и се скатаха зад гърба на другите !

И господ да слезе на земята ти пак пак ще бъдещ прост бачкатор

Голям цирк , с големи залози !!!

За съжаление си ДО БОЛКА ПРАВ.

Прав е да не се тъпче във властта, той идеално знае, че не ЕС и източноевропейските мигранти са виновни за растящата бедност във Великобритания, а кризата на дивашкия и варварски капитализъм! От нея няма спасение, независимо дали си в ЕС, или си извън ЕС. Но просто изманипулира бедните и ниско-образовани хора - а те са мнозинството и във Великобритания, и по целия свят. Но той няма как да им върне стандартите на живота от преди 20 години и затова ще се смотае в миша дупка, ни лук ял, ни лук мирисъл. Интересно кой ще им е виновен после на британците?! Сега очакваме да ги залее бежанската вълна от сирйци, иракчани и т.н. и те да виновни за всичките злини на света. После ще има други, и т.н.

нито една ваша прогноза не се сбъдна до сега. защо се напъвате да се излагате още. намерете си свестна работа и започнете да работите, наместо да висите на социалка. какво ще кажете? М?

Някои изненадват света, други разрушават света, трети нищо не правят. В ес всичко си върви нормално, даже малко скучно и твърде познато дори от онова соц. минало, с което уж бе скъсано още преди 26г. бивши соц. комисари започват "работа" в голдмън сакс, сегашни комисари са позволявали официално укриване на данъци, едни други социалисти, пък станаха евродепутати без да са избирани, трети социалисти критикуват (и с това се месят във вътрешните работи) назначенията в правителствата, а всичко това се подкрепя здраво от "десните" партии в ес. фарсът е пълен! :-)))

Песен посветена на брекзита - пее се по Аусгебомбт на Содом. БРЕКСИТЪТ ------------------ Брекзитът събитие е от главен сой, патриота гаргите на Брюксел -бой! Да на свободата си е казал той, в европарламента властва смут и вой! Пр: Мисли-добре, за да- и не, Брюксел ридае, тва е добре! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! САЩанеца пробутва ни пак своя подъл ТТИП руснака е навсякъде желан и търсен ВИП Извинява се дълбоко турчин сам, нашият протестър си е пак (обран). Пр: Гад! Нож! Кьолн! Нощ! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! БРЕКСИТЪТ! Безплатно дават квоти в ЕС за диви канибали, доброволно длъжен си да вземеш- да. На сърце ми мъжко мисли смели и за референдум, и за свобода! Пр:

ДА ЖИВЕЕ ШОТЛАНДИЯ,КРАСИВИЯ И НЕПОВТОРИМ ЕДИНБРА И ПРЕКРАСНИЯ ШОТЛАНДСКИ УМЕН,РАБОТЛИВ И ГОСТОПРИЕМЕН НАРОД.

глобалната икономика работи за нас / по скоро за мен ама още не знае:)

представяш ли си брат драпах ,драпах евродепутат станах а те взеха че го затвориха:)

оная терца барозу у банка ша го вземат а мен пак журналистче в 7 - цата егати и живота хихихи:)

англичаните произвеждат Ролс Ройс а българите произвеждат там кво беше... сиреНЬе

Напъна се, пръдна, вмириса и излезе - вонята да е за останалите!

хихи абе ти сериозно ли си мислиш че на англичаните ще им е по кофти:)

Ами тя вонята се разпространява: "По света и у нас" - така, че и българите ще я усетим.

е.. м... му колко са смешни брюкселските кукли с политиката си че този комедиант да им разкаже играта:)

не са смешни а спят!

Каквото можа осра, и остави една жена да почиства.

Бе,що ме занимавате с тоз анадоллски манаф,моля ви се?

защото живееш в турски кенеф

На този пич му предстои да изживее фиаското на Камеран и то в най-скоро време. А междувпрочем новата лейди Татчър с неговото назначение доказа, че е просто куха лейка и това много скоро ще си проличи...

външният министър на Англия е никой. Официалният е премиерът, а за брекзит си има и съответен министър и това не е външният. Демек - нула отговорности. Просто трябва да потвърждава казаното от премиер и министър по брекзит

не куха,а крясная кухая,клеи ки панагя!

Нищо ново. Пръв избяга наш Волен, после Фараш-а, сега и Бозавия. Не се учудвам. Като мъжките манекени са - ако не се педерасчат отвсякъде въобще не ги вземат за манекени. Не видях ни един читав англичанин на външен вид. Не съм ходил у Англия и се надявам тези измъчени физиономии на грознички и невзрачни хора да не са масово явление там. Просто на външен вид ми изглеждат доста орязана версия на европейската раса. Нищо лошо - просто се чудя как още не са залязали с такива лидери. Освен да се облагородяват с мюслитя, африканци и индийци друго не им остава. Без емигранти в Англия няма да има малък бизнес. Без млади хора от чужбина ще станат като нас - буренясала пустош насред най-райската земя на света.

...на чужди гробища,тука е за плачкане!Е,вярно ,човекът не е д-р,инж.,ген.л-т ,а е известен журналист,публицист и професор по латински език...

Това, че е много образован и начетен не значи, че не може да о.с.е.р.е пейзажа. Ще го видим до къде ще стигне. Интересна му е позицията! Сега е интересно дали и как ще задействат член 50!

Когато Англия беше Англия и истинска империя тя не се обясняваше, а завладяваше. Сега .... продължи си сам. Все и млякото горещо или друго нещо. Като им гледам външния вид - добре че черни и индийци ги поопрашват сегис-тогис.

Този е английската сачма- скоро го чака кютек,бушониране,пандиз пробация и миене на кенефи!

слушах по радиото, че причината за оттеглянето му всъщност е, че той е бил само един надценяван политик, като не е имал реално покритие на това , което се е мислело и очаквало от него. Затова предвидливо се :скрил: слеd супата , дето надроби и оставя на други да я духат, including us.

ТОВА, КОЕТО САМИ СИ НАПРАВИХА БРИТАНЦИТЕ, НИКОЙ ДРУГ ДА СИ СКЪСАШЕ ЗАДНИКА НЕ МОЖЕШЕ ДА ИМ ГО НАПРАВИ. франция и Германия си развързаха ръцете сега - целия пазар ще техен. Протекционизъм се нарича. Великобритания каквото и да успее да договори, никога няма да е равноправна на пазара на ЕС.

Те изгубиха правото си да присъстват на Европейския пазар - най богатият и платежоспособен в света. Тепърва има да им пада рейтинга от агенциите. Финансовите потоци и те много бавно но неотклонно ще се преместят на територията на ЕС.

ЗА КАКВА РАВНОПРАВНОСТ ГОВОРИШ БЕ ЧОВЕЧЕ? БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е РАВНОПРАВНА? НЯКАКВА ПАЧАВРА НАРЕЖДА ДА ПРОДАВАМЕ ГАЗОПРЕНОСНАТА СИ МРЕЖА, А ПРАВИТЕЛСТВОТО МЪЛЧИ КАТО БИТО МАГАРЕ! НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ НА ГЕРМАНИЯ БЕ ПРОСТАК!

Никъде в моя пост не обсъждам България, а Великобритания. Благодаря за личното отношение, както казват, някой като няма аргументи и започва с лични нападки и обиди.

Ти разбираш ли поне малко че да коментираш. GB има 60 милиарда търговски дефицит с ЕС (най-вече Германия и Холандия) - това означава че Меркел и компания само могат да си стоят мирно ( е могат и да пишат глупости за тъпанари като теб), но не могат да въвеждат наказания, защото ха са въвели такси и мита, то това дава правото на GB да отговори с реципрочна мярка и английския пазар се затваря за ЕС а се отваря за други мераклии - и такива има много.....

център да се премести от Лондон в Брюксел, Париж и Франкфурт.

..и 5та икономика в Света.

Станаха 6-та за една нощ, след референдума. От тук нататък само надолу щ е..

След 10 години, такъв сериал стил Ало-Ало ще има, че ехеееей :) Някъде във началото на втори сезон Доналд ще дойде на гости на Борис :-)))

БРАВО ДЖОНСЪН! РАЗКАЖИ ИМ ИГРАТА НА ТЕЗИ БРЮКСЕЛСКИ ПЕДАЛИ ПРОДАЛИ ЗАДНИЦИТЕ СИ НА ТЕРОРИСТИТЕ!

и този ще има за задачата да договори най-добрите възможни търговски условия за Британия с омразния ЕС :) Цялата ЕК ще се гъбарка с него.

Този да не е роднина на Тръмп?

на него ама е роднина с Аероган:)

от това хоро на което се е хванал има само един изход. затова ще прави каквото му се каже, след като е продал душата си на Дявола.

Омръзна ми да слушам за мъпетите, като не им харесва, да дигат гащите и да ги няма, какво се обясняват толкова.

Кадрите решават всичко --Това е1

На турчин вяра да нямаш а с руснак работа, а тоя се оказва няква кръстоска между двете, алал да им е.

има нещо несериозно в тази държава, което е странно

от Уралски Пелмени: Ела в Рассия да видиш 'сериозно'

ГАВРАТА е видна и ясна. Направиха за смях ЕС

точно ЕС е станал за смях?

Като пратят Борката да разговаря с Възлюбаната ти ТАНТЕ КУКУРИГУ , ще видиш

видна е гаврата, туриха турско мекере за външен министър на Великобритания:)

паунда поевтиня с 16%

По бащина линия е правнук на турския журналист и министър от началото на XX век Али Кемал бей.

му неможа да пропусне тази възможност и биде линчуван брутално в анадолу:)

Първо почти всички журналисти преувеличават. И слагат някакви бомбастични заглавия. Тук се търси как да бъде оплют. Не го знам и може и да има за какво. Но го плюят заради Брекзита, а той е избор на един народ. Като на разни чужденци не им харесва, да си мълчат. Що не напишат такава статия за комсомолката Меркел, служила май в Щази? Или за Обама?

Приятел, този лъга като дърт ром по време на цялата кампания за Брекзит, това е проблема. Не казвам дали им е по-добре или по-зле вън от ЕС, времето ще покаже, но факта е, че цялата кампания на БоДжо беше изградена на полу-истини, преувеличения и откровени лъжи. А това Европа няма да го забрави.

от 60 милиона 52% на 48 % избора не е на народа, тия комунистически лакардии си ги пробутвайте на някой друг

Интересна провокация. Показва, че на Британците не им дреме какво мисли ЕС и, че за Мей оздравяването на партията й е по-важно от това как ще бъде прието в Европа назначаването на един доказан лъжец за външен министър.

Ако това, което прави Мей се нарича " оздравяване" на партията!. Тя просто си прави сметки как да остане във властта, като измъкне повече от ЕС