Студени досиета: 7 куршума и 6 версии за убит кмет

Преди 10 години 58-годишният кмет на Елин Пелин Янко Янков бе застрелян в двора на собствената си къща в село Мусачево. Убийството и до днес не е разкрито.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: 7 куршума и 6 версии за убит кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можете ли да смятате от Дира - не преди 10 години, а преди 11!!!

То всичко си е написано в статията, само трябва, полицията да си свърши работата: ".....отказва на "Овергаз" да купи мажоритарния дял в общинското газово дружество и вместо това продава 34 процента от фирмата на Александър Тасев-Остапа. Той обаче също е застигнат от куршумите - на 14 май 2007 г."

тя разбира от мъвиръ, заедно с цвъки оправяха този и онци, като се започне от мастанли до софия и обратно, тя е , хванете я, ще ви каже всичко, много народ погубиха, изгониха ги от квартирите под наем от мъвъръто българите, за да сложат техни от малцинствата, с език туркие,,, учитл от учителският институт сме

куруянЧова е от ревност по цветанов хахахахахахахаха

Ако е верен цитата на Ал. Томов - "Това е битка между гадовете и мръсниците и тези, които съсипват България" ... малко странно звучи ... Човек се замисля кои са гадовете и мръсниците и кои - тези, които съсипват страната и защо са се сбили ;)

Най-добрият кмет! Направи най-много за общината по време на управлението му. Поклон!

СЛЕДАТА Е ПО ГАЗТА....

На 9. януари в 19 ч. отдавна е мръкнало. Дори най-отраканите кокошки спят вече втори сън.

Странна работа. Времената, в които на кокошките се сервираше отделна чиния, чакаш да похапне вечерята, а после отсервирваш и и пожелаваш приятна вечер, са безвъзвратно отминали. Сега просто им допълваш хранилките и без да те интересува , кога и дали ще вечерят се прибираш у вас на топло. Знам, кофти обслужване, но ние хората по принцип сме си малко мърльовци, когато става думи за пернати.

,,..От ДКЕВР обаче отказват лиценз. Общинският съвет на Елин Пелин пък отказва на "Овергаз" да купи мажоритарния дял в общинското газово дружество и вместо това продава 3ч процента от фирмата на Александър Тасев-Остапа. Той обаче също е застигнат от куршумите - на 1ч май 2007 г. ..,,??? нема никаква ,,връзка,,...!!!

Ако рубриката се казаваше: "Разкритите досиета", нямаше да има и една публикация...

Сега става ли ви ясно защо 2 милиона българи напуснаха мафиотската държава България?

щот са предатели и тъпи гербажий !!! само най-яките и най-умните останахме !

годините са ТОЧНО 11 /единадесет/, а не 10.

... ти си третия по наблюдателност... след цвъки & боки...

Това е поредно доказателство , че тези тулупи от МВР-то имат нужда от по-високи заплати

МВР пикчърс е единственото подразделение което активно (не е същото като ефективно) функционира през последните години. Другите нещо издишат.......

Щом 2007 серж е бил премиер, значи убиецът може да е бил само ББ!

Дир,по Коледа пуснахте за някакво старо масово убийство от 1974 година, и след 10 дни масово убийство.Сега да не убият кмет?

Ами вчера стана, кмет в сянка, но с по-голяма и реална власт от кмет.

Една част от умните и кадърните избягаха на запад,тези който останаха тук да се борят със системата един по един ги застрелват. Май останахме само ДЕБИЛИ БРАТЯ!!!!!

нееее!не сме нито дебили ,нито братя ,но пък сме прекрасно роботизирани -дори и елита ни е роботизиран !от мафията и за мафията !

убийците работят за ционистите ,може дори и да не са го осъзнали ,което е наистина невероятно . така или иначе ,след 20-30 години ще стане ясно ,но вече ще е късно . бягахме след американците ,а настигнахме палестинците ...

ДИР, абе горещи досиета има ли? Стига с тези студени.

не беше гад и скъперник - много хора намазаха по край него и чрез него дебело филията си,но само той го отнесе! Светла му памет!