Садик Хан обеща да бъде кмет на всички жители на Лондон

Кандидатът на Лейбъристката партия Садик Хан, който победи на местните избори, обеща да бъде кмет на всички жители на Лондон, независимо от произхода им.

Обратно в новината

Коментари - Садик Хан обеща да бъде кмет на всички жители на Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гейовете от Дира съвсем се оливат. Лондончани избраха за кмет лейбърист. Не избираха между християнин и мюсюлманин! Избираха между консерватор и лейбъристите. Ама, къде толкова мозък в Дир.БГ! "Насаждане на омраза е престъпление."

че ислямът е престъпна религия.

А следва ли, че този кмет е престъпник?

Mnogo ogranichen narod sme tovae golyam problem da vsichki

И в какво е проблема, че не искаме да хрантутим чалмите, в това ли е? Ами прибери ги у вас на издръжка, отворко.

Браво на манго, ако беше в Пакистан щеше да стане кмет нанайси, ама в Лондонабад нали е пълно с манагасари и си гласуват за боята.

От факта, че при 8,6 млн. население и че 1 млн. са гласували за него, става ясно, че пак "отишлите за гъби" са помогнали с това на мотивираните в такива случаи малцинства-както става и при нас. И от малцинство при избори стават мнозинство.

И така докато започнат да вият мюезини по пет пъти на ден.

Броят на мюсолманите в Лондон премина критичната линия!Англичаните бягат в провинцията!Пакистанци индийци турци африканци и някой бял за цвят!

Някой от вас бил ли е в Лондон да види, че там англичани няма. В Лондон никой не е от Лондон. Това е правилен избор. Отделно, кмета на Лондон няма никакво влияние върху Брюксел или Парламента, той ще се грижи за транспорта, инфраструктурата и хората само в самият град Лондон. Голям рев тука!

ДЕТО НАВСЯКЪДЕ СИ ХОДИЛ И ВСИЧКО СИ ВИДЯЛ !!! Я КАЖИ В КОЯ МАХАЛА ТИ Е КЪЩИЧКАТА ?! ПОНЕЖЕ НЕ СИ РАСИТ,СИГУРНО ЖИВЕЕШ ВЪВ ФАКУЛТЕТА ?!

Няма англичани, защото е пълно с чалми. А ти си кирлив фес и това те радва. Но и това ще е до време. Всяка торба има дъно е казал мъдрият ни народ.

за дъното на торбата.

Интересно е да се види,какъв специалист е новия кмет и какво е работил до сега.Май,каквото и Станишев - нищо.Напълни се Европа с търтеи ...

БИЛ Е ЗАМ.МИНИСТЪР НЕКЪВ СИ. ТОЧНО КАКТО СЕ ПРАВИ - ТИХО И ПОЛЕКА ГИ ИЗДИГАТ ДО НАЙ-ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ !!! ТЕЗИ ДЕТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ИМ,ИМАМ ПРЕДВИД !!! АЙДЕ ЧЕСТИТО НА "НАЙ-ВЕЛИКИЯТ"ГРАД !!! СКОРО ЩЕ СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА....ДАНО ДА Е ПО-СКОРО!!!

Мюслитата са супер натегачи, имал съм възможност да ги наблюдавам по доста места, и в страната, и навън. Особено като стане дума за власт откачат. Първи братовчеди на чифутите, от една и съща болест страдат - мания за величие.

Браво ,и Честито , следващият да е от племето ЗУЛУ , от Сомалия или Кения.......

.

Криворазбрана цивилизация! Баба Меркел кът не е родила деца не знае какво е да помислиш за бъдещето на децата си. Нейната работа..."след мене и потоп"! Пу ама несайдисани ш...и навсякъде! Правете безопасна секс и четете книги, мили млади хора! И Бог да ви пази!

ЧЕСТИТО ! НАЧАЛОТО Е ПОСТАВЕНО. "БОГ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПАЗИ МЮЗЮЛМАНСКА АНГЛИЯ" ЕВРОПА ПОТЪВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗКУФЯЛАТА МЕРКЕЛ И СТАРЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ. ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ !

Мургав циган,със самочувствие.Този си е поканен да влезе в кабинета на кмета и го е направил,с помощта на самите британци-лондончани.Да им е честито!Сигурно се свършиха неумешаните британци.Та един от тях да стане кмет.Или толкова им е писнало от всичко,че са си казали-what the f...k?Whatever!!!

Европа и най-вече европейският съюз, благодарение на изкуткудякалата Меркел се напълни с мюсулмани, които вече започнаха да се домогват и във властта.Англичаните колкото и да са консервативни да се готвят за обрязване пъви.След това ще дойде редът на германци, французи и т.н.

Има по-представителен вид поне,а този е бозав мангасар

и това се случи ...........пуснахме ги на одъра и сега ......

Бъдете сигурни, че след 5 или 10 години лондончани пак ще живеят по - добре от вас, въпреки религията на кмета им, който ТЕ си избраха.

... Aма "вечен живот", нали?

Абе друго си е, да то го каже местен циганин - британски. Някак си по-спокойно се чувствам

Ти не си Гешев, а Махмуд и разсъжденията ти са нормални.За Махмуд.

Те на тоя ром, кметския стол му е от Зрънчо, награда

.

Ей разсмя ме здраво

за кой и да гласуват се рязан им се пада ,това е положението

Евем ти демокрация...

При англичаните Хан- кмет, при нас, българите, може би Бей- президент! Какво става в тоя объркан свят!!!

Роско по-скоро да го пращаме на курс за Бей, че си ни е тамън...свикнали сме си с него!

.

Роско си е барем българин!

В Дейли Мейл е публикувана статия със снимки и факти,че като Член на Прламента е имал близки приятелски срещи с радикални ислямски терористи....Ама кмет,ама чудо ли е...аправо Британците доброволно изгубиха Третата Световна Война-без дори да се опитат да се защитят.Даяна като им показа колко е дашна на мюсюлмани те хората решиха,че са ''Добре Дошли'' пък защо да не си пожелаят и цялата монархия....Даяна им остави това''приятелско наследство''без да осъзнае,че един ден децата й ще патят от простотията й да се влачи с пакистанци и араби!!!

Dailymail e vestnik na Ukip i Britain First, demek Ataka i tiq ot Skat

само се питам кога в столицата на пакистан - исламабад, ще изберат мюсюлманите за кмет англичанин - християнин - честита ислямизация, европейци

.

Зе ми думите от устата!

GB вън от ЕС ! ЕКЗИТ !

Да им е честито на изтънчените англичани и на кралското семейство! И по-скоро да се снима с Кралица Елизабет!. Жалко за Даяна......., мир на праха й!.........

Мюсюлманинът Садик Хан още на следващия ден след изборната му победа е отишъл в християнска катедрала. Заслужава си да се подчертае - на следващия ден след изборната му победа, а не няколко месеца преди следващите избори, когато започне да се облизва за нов кметски мандат. Има от какво да се засрами ифтар-башдемократът в България.

ТЕ И НАШИТЕ СИ ХОДЯТ РЕДОВНО В СИНАГОГИ И ДЖАМИИ !!! ЩЕ ВИДИМ,ЩЕ ВИДИМ....

така демократично в европа ще се ваведе и +Халифат+!!!!!!!!! кмета на лондон е мюсулманин от пакистански пр., кмета на ротердам е мюсулманин от марокански пр., заместник кмета на амстердам е мюсулманин от марокански пр., това е чиста случайност може би все в даржави където най-много мразят българите!!!!!!!!

.

Ма тва верно ли?

Много точен коментар. За съжаление много хора интелигентни и образовани не могат да го разберат.

време и цветан кънчев да се кандидатира за президент и всички цигани ще го изберат:)

Ааа, нас никой не може да ни бие по толерантност. Я вижте министъра на отбраната в кабинета на Трюдо, другите 7-8 като него да не ги изброявам, но той е визуално най-фрапантен. Честито на Западната цивилизация...отброяваме последните и дни.

Този спечелил, защото обещал да не дига цената на билетчето за градският транспорт. Фъндъкова що не си взима поуки!

Щото не е мюслимка

Изпревариха Германският Халифат, чевръсти са англичаните, вече може да направят безвизов режим с И.Д и да спрат гадните православни да им се пречкат! Здравей Вишеградска петорка!

Кмет на всички, но на едни повече. Няма как мюс(*лманите доберат ли се до власт гледат първо своите и после другите. Сега ако 10 мюслита опипат непълнолетно момиче и един християнин, християнина ще влезе в затвора.

Всичко се връща. Англичаните са управлявали Пакистан, сега Лондон ще го управлява пакистанец. Колело.

По подобен начин бе избран и Обама-всички тъмнокожи (в Лондон те плюс всички мюсюлмани) отиват мотивирано на такива избори, докато коренните жители, след много размишления най-много да отидат ....за "гъби".

ТО НАГЛЕДНО КАК СЕ ПРАВИ ?! И ЗАЩО ?! НАВОДНЯВАШ ЕВРОПА С МЮСЮЛМАНИ, ИЗИДИГАШ ГИ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ И ПОСЛЕ МЮСЮЛМАНИТЕ,КОИТО УЖ СА"ИНТЕГРИРАНИ" ЕВРОПЕЙЦИ СИ ГИ ИЗБИРАТ,ПОНЕЖЕ МЕЖДУВРЕМЕННО СА СТАНАЛИ МНОЗИНСТВО !!! СЛЕДВАЩАТА,ПОСЛЕДНА СТЪПКА Е - ТЕРОР СРЕЩУ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЕВРОПА !!!

Всеки народ си заслужава управниците... Ами...пардон... Алах акбар!

Той изброи приоритетите си като кмет на най-големия град в Западна Европа. "Повече работни места с по-добри заплати. Не само да живеем в сигурност, но и да усещаме тази сигурност. По-чист въздух и по-здрав град, както и възможности за всички лондончани да реализират потенциала си". И повече джамии, и повече бурки, Аллах да ни пази.И "честито" на лондончани. Следващият град с мюсюлманин кмет все повече се очертава Париж. Честито на изперкалите Евопейци.

Религията няма значение, бог е един за всички независимо как го наричаме " Аллах, Господ Бог, GOd". Аллах акбар означава Бог е велик. Дилма Русев също е красива, има български корени, това означава ли, че бразилците трябва да се срамуват, че са я избрали за президент при положение, че баща й от едно село в България? А Прабългарите от къде са дошли? Хановете са от ирански произход , това означава, че ние българите сме дошли от Азия и вероятно щяхме да останем мюсюлмани

Това означава че Дилма я чака съд а Лондон вече е ханство

Не залужаваш да носиш това име!

i_iskren@mail.bg

Лъжеш! аллах и Господ не са едно и също нещо. Има един Бог, но не всички "богове" са едно. Не може един и същ Бог да заповядва на част от децата Му, да избиват безмилостно останалата част от децата Му на тази планета. За разлика от фалшивите "богове", има един Бог който може да възкресява мъртъвците, а не да заповядва рязането на на глави в негова слава.

1. Българите никога не сме били мюсюлмани, така че не може да си останем такива. 2. Ислямът като религия възниква много след християнството. 3. Иранският произход на хановете е само една от теориите за произхода на прабългарите, но не е доказана. И ако за теб Господ Бог и Аллах са едно и също нещо, за мен не са!

.

Ку-ку!

Нещастнико, семиончо, от каквото Бог се отвращава - "Не убивай!" с това ислямът се надява да му угоди. Вие сте трагично погубено племе от античовеци, обречено да мародерства по цял свят и да всява ужас и паника в нормалните хора /не само християни/.

Ха честито! Днес кмет - утре главен мюфтия. Салам алейкум Лъндън!!!

На секи жител по минаре - и това само до края на първиа мандат....посуе имам ше става, те нема грижи.

Как английско звучи Садик Хан:))))))направо слага кралицата им в малкия си джоб:)))

Името на човека е избрано като на човек роден в Лондон. Иначе и Норвегия имаше културен министър от родители които са емигрирали в Норвегия. Тя се справи със задачите за нейната длъжност.

ГОЛЯМ СРАМ !...

На предизборната снимка жена му няма даже и забрадка. Тази снимка освен, че е на първо място от няколко дни и по всички европейски средства за масова дезинформация, е и ефективен вариант при който забурканите сами и без глоби си свалят бурката. Кметската булка обединява моделът, комуто забурканите Вече подражават и се подчиняват на подсъзнателно ниво. Освен това, цялото тролско кралство тръпне в очакване да си развихри аргументите на тема : правилният ислям на кмета. Сега ще го направят герой, повече думите му. В един момент за да бъде истински герой, трябва да е пукне, разбира се. Системата има нужда от култа, не от самият индивид. Тогава ще стане интересно.

Надпреварата е била между Садик Хан (чалма) и Зак Голдсмит (еврейн). Да им е честито на Лондончани ;)

Надпреварата е била само в главите на онези, които не разбраха, че евреите печелят и при двете положения и това в по-изгодният им вариант. Вкараха личност, която ще обслужва техните интереси, докато същевременно разъединява примитивите на правилни и неправилни.

Засега в Лондон, скоро и в други градове!Крикетът - национален спорт! Лестър - последният шампион на Англия!Sorry, време е за молитва.

ДА ,ЩЕ БЪДЕ ЗАЩИТНИК НА ЦЯЛАТА ИСЛЯМСКА МИРИЗЛИВА ИЗМЕТ НА ЛОНДОН....ТОВА Е ТАКА!

"Ценности" на запада станаха плюскането и разврата също като "ценностите" на исляма, затуй не е чудно, че си избраха мюсюлманин. Християнството е последната им грижа. Всеки отива накъдето го тегли сърцето.

В ЛОНДОН НЕ ЖИВЕЯТ ОТДАВНА МЕСТНИТЕ АНГЛИЧАНИ! ПОСТАВИХА ГО КОМУНИСТИТЕ Т.Е ИЛЮМИНАТИТЕ,КОИТО СЪЗДАДОХА КОМУНИЗМА И С ИСЛЯМА СИ ДРУГАРУВАТ-ЦЕЛТА Е ТОТАЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И БРИТАНСКАТА МОНАРХИЯ!АНГЛИЧАНИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВДИГНАТ ОТ ВСИЧКИ ТОЧКИ НА СТРАНАТА И ДА СИ ЗАЩИТЯТ СТРАНАТА-А ТЕ СПЯТ КАТО ЗОМБИРАНИ ...ПРОМИХА НА НОГО ХОРА МОЗЪЦИТЕ С ИЛЮЗИИТЕ ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ И ЧОВЕШКИ ПРАВА ,А ТЕ СЕ ПРЕДАДОХА КАТО АГНЕТА НА ЗАКОЛЕНИЕ,ДРУГИ ПЪК ИЗЦЯЛО НАПУСНАХА вЕЛИКОБРИТАНИЯ...

Нормално е да си изберат резяк като 2/3 са резняци ! След 10 години официалния език ще е арабски . Скоро време и в други градове като Кьон ще имат управници араби или турци ! ИД победи !

Ние сме се били циганизирали... Тия ни отвяха с 300 км/ч.

Ами Костов? Ами Доган - наполовина циганин? Ами бат Сали?

Какво като е мюсулманин, другия кандидат като е евреин да не е по добър избор.

Господин Камерън е Ахмед Доган на горката дърта, проскупана и дебилна Англия. За да спечели неговата партия изборите назначи Хан за кмет на Лондон - това е нашият Бат Сали. Искаме бат Сали за кмет на София - да знаете един ден и това може да ни се случи, ако вървиме ръка за ръка с тези дебили от ЕС и всичките там розови фламинга. Нема лошо - бат Сали е пич и ще командва българските пакистанци - т.е. цигани както реши и те ще го слушат, а ние ще сме спокойни - затворите ще се напълнят с българи, които псуват циганите, а циганите ще напълнят Висшия съдебен съвет - защото са честни, принципни и задружни - глупости ли говоря? Неее! Ще видите че това ще стане. Когато едните спят и затъпяват пред телевизорите с турсикте и индийските сериали - другите нападат и завладяват - всяко населено място в България вече има своята българска махала и циганско мнозинство. Ще видите какво я чака тази нещастна държава България. Вече не може да се срещне някой калпак или забрадка, на които децата да не са нещо "мноооооого гоулемо" в чужбина. Тук циганите обират дъртите наивници като на състезание за бизнес идеи, понякога, и то често, ги ограбват и трепят, а децата на белите заселници нехаят и се спотайват в дървените си бунгала по света и трупат пачки. Трагедията за белия човек в България е вече вътре в къщата му, вече не е пред вратата, а вътре в ъщата. Даже и другарят Плювналиев спря изборния кодекс, банкянския тиквоч му приглася и квоооооо.. Светло банкянско бъдеще ни чака. Бат Сали кмеет, Дон Цеци Министър председател, а другаря Меди Доганов искаме за президент. Честно - ще гласувам и за тримата - нека само се кандидатират... Кво се смеете и се готвите да ми праскате минуси. Те вече са ви ги напраскали, умници българаи... Хихо хахо хооооо.... Сейте се на Валери Симеонов. Обаче, той последен ще ви се смее....