Кметът на Загреб е арестуван за корупция

Кметът на хърватската столица Загреб Милан Бандич е арестуван по обвинение в корупция. Задържани са и 18 негови сътрудници.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Загреб е арестуван за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кмета на Несебър, Созопол, Царево..............??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Късмметлия.Преди години негов колега от една близка столица директно го отстреляха.

А КМЕТА НА НЕДЕЛИНО,КОГА ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН???ЦАЦАРОВ,ТИ СИ НА ХОД!!!

съд. Само това ще ни измъкне от батака. Но засега не се вижда светлина в тунела

Ето защо хърватите са много пред нас! В България, ако се предприемат същите действия, то почти всички градове ще останат без кметове.

Ба си корумпираните държави са тези европейските. Не е като тука. Поне според съдиите и прокурорите. Те са силно обидчиви тука и не бива да ги безпокоим със съмнения .

Е-хе-е-й!?Той човека, бандит отвсякъде!?Даже и откъм името си!?

Завалията, вай, вай! Не можа ли и той да избяга в Сърбия. При Цветан Василев - тъкмо щяха да си правят компания там!

Когато за демокрацията и свободата си наистина пролеем кръв за да разберем всъщност колко са ценни, така както направиха хърватите през 90-те години на миналия век. До тогава .... ще си е все така. Исторически факт.

И румънците... да сте чули сега някой румънец да въздиша за Чаушеско - колко му било "хубаво" под неговия гнет?

факт! след като ги изправиха до стената преди 25 години , техните наследници не си и помислиха да обират народа, а тук сега обгрижваме децата и внуците им...

ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е , ГЛУПАЦИ , ВИЖТЕ БЪЛГАРИЯ , КРАДЕШ НА ВОЛЯ И СЪДЪТ ТЕ ЗАЩИТАВА , Е В ТОВА Е МАСТОЙРЛЪКА !!!!

Затова, който е ходил в Загреб знае как изглежда този град, а София е едно задръстено селско гето. Браво на хърватите!

Тукашни те Бандитич имат застраховка : Доживотен имунитет , така че никои няма подобни притеснения .

Браво........ А при нас ХАСКОВСКИЯ кмет ....ГЕОРГИ ...няма кой да го арестува...и сина си направи купен депутат...,каквито ни депутатите ,такава и държавата..

Какъвто народът, такива му и депутатите, бих добавил аз. Това да си плюеш собствените си депутати е все едно да наречеш майка си маймуна - а ти от къде си произлязъл тогава?

По твоята логика ти си произлязъл от депутат. Аз обаче не съм. Логично е ако те са произлезли от теб да им се бъркаш в далаверите за да се поправят. Както родителите възпитават децата си , а не обратното.

Не трябва да има и сянка на съмнение за сина. Специално по повод очакваното избиране полицаи провериха циганския квартал и като не откриха нищо подозрително всички цигани задружно гласуваха за реформатора.Само у наше Хасково циганите са реформатори. При това с алиби.

У нас това никога няма да стане! Инак и Мафиански, и Боко и още много други отдавна щяха да са в затвора!