Ключова комисия в РСМ с отрицателно становище за използването на името на Иван Михайлов

Заключението от днешното заседание на комисията ще бъде изпратено на министъра на правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Ключова комисия в РСМ с отрицателно становище за използването на името на Иван Михайлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Свършиха ли имената на великите българи, че кръстиха български културни центрове на отявлени фашаги - Борис 3 и Ванчо Михайлов? Представяте ли си етническите немци в Полша да си кръстят културен клуб А. Хитлер или етнически руснаци в България да си кръстят клуба Йосиф Сталин?

А представяте ли си българи да си нарекат окупаторите ,,освободители"? Не само си го представяме, ами им търпим грозните капища навсякъде из България! И за какви ,,фашаги" изобщо става дума? Италиански ли? А, да: комунистите били антифашисти... Били те, ама така, както се мразят двама братя или първи братовчеди! Другарю, нито цар Борис, нито Иван Михайлов имат нещо общо с фашизма, националсоциализма и комунизма. Не им приписвайте собствените си грехове, защото ние много добре знаем кой измисли коминтерновския македонизъм и кой предаде македонските българи на изверга Тито! Нима мислите, че сме забравили предателите от БКП начело с Г. Димитров (Гошо Тарабата)? Виж, ако на негово име нарекат български клуб в СРМ, веднага ще го одобрят...

Да не плюете Македония и комунистите в България щото ще бъдете изтрити

Тие са като ислямска държава. .....Повековековното постоене на македонскиот народ....... Който не я приема тая лъжа е престъпник.

Той беше съратник на Химлер. Борбата на Ванче Михайлов срещу сръбското влияние в Македония не оправдава терора и убийствата на будни Български журналисти земеделци и селяни. Чиста проба фашист достоен за героите от Азов.

И Георги Димитров беше национален предател, ама на жителите на един български град не им пречи.

шо изтрихте най съществените коментари ? искате да се караме с македонците вечно ли ?

Дошло е време разделно! Гаврят се отвсякъде с държавата ни, а родната "патриотичност" се изразява в създаване на мафиотски кланове, които да изпращат български девойки да проституират, да рекетират семейни бизнеси и да тормозят и крадът българите. Уядени "националисти" имаме, които им дай кръчми, маси и тераси, но и отдаване на заграбени имоти под наем. Та кой иска това - заради това се дърпат в хибрида РСМ и бягат от всичко това. България е само обект на подигравки, присмех, съжаление. Тук бедността на масата е закономерна и внушавана, като естествена. Иначе сменете името и се изгаврете с тях - нека е Михайло Ванчев.

Ние съвремените Българи не разбираме едно че македонизма е фашизъм че съремените македонци изповядват модерен фашизъм и Българите са релано потърпвши, македонизма е детето на Титовския фашизъм. най големите фашисти са тези харесвали Тито, Хитлер избиваше 5-6 години, аТито избиваше цели десителетия и то само ако се наречеш Българин, Де факто Македония днес е фашистка!!!!Тя не позволява съществуването на българите по фашистки аргументи, Някъв Американец беше казал, че фашизма ще победи и ще победи под мотото че бори Фашизма днес в Макеодняи и в последните 70 години е имало наложен фашистки режим, а имено този на Тито, а днес управляват наследниците на Ттитовските фашисти

Српска народна " Ко о чему курва о поштењу". Кај нас се кажува "Кој си има мува на капата цело време си ја ишка". Така и вие и фашизмот.

нямате ли си македонски поговрки или само сръбското ви е в главата? то и узиката вие само сръбска и всичко ви е само сръбско,а молдовците си върнаха езика и си го ичат русмънски , оказа се че вие македонците сте гола вода. сте слаба работа и налитате само на брата и се кланяте на врага, в 110 годишаната истоия на Македония няма по голям враг от сърбите, ама вие и сръбско цитирате. малоумни, баща ти е бил убиец, а не партизан, нито е бил комунист, нито е бил учен, бил е бандит, убиец и предател на корените си

Колку ли не мразиш ти.... сипуваш отров од постот. Па вие ни ставивте вето. Вие и грците.Вие правите се што можете за да блокирате. Вашиот монистер рече дека ветото било "нуклеарна бомба" во дипломатијата. Е вие употребивте нуклеарна бомба против нас. Не против србите или некој друг туку против нас. И ти сега ми кажуваш кој е наш непријател а виесте биле пријатели. Да да да.

ти си глупав!!!! никой не ви мрази тези дето ви мразиха, бяха сърбите.... много си глупав а с глупав човек на глава не се излиза

Маке нещастно, я си спомни кой кого 50 години насъскваше срещу България .Прочети си учебниците по история. Ко й без да има причина крещи вече половин век че българите са татари, фашисти, цигани, и т.н. Кой кого мрази и от кога.

Българските "учени" проф. Михаил Иванов и академик Димитър Атанасов наливат масло в машината на македонизма с интервюта в скопските медии. https://www.mkd.mk/node/511317 https://www.mkd.mk/node/511530

Цървули, вие сте си истински българи, занимавате се само с глупости а имате проблеми за разрешаване ;)

Колкото повече се вглеждаме и ядосваме на предателството на сърбизираните наследници на македонските българи, толкова те се кефят, затова трябва да предстанем изобщо да публикуване на каквото и да е за тях, да изтеглим всички дипломати и представители на България там, да наложим отново ВЕТО ЗА ЕС, да прекратим износа на ток и газ и каквито и да е инвестиции, да наложим визи за влизане на вентилаторите у нас, да отнемем щедро раздаваните български паСпорти на тарикатите, които ни плюят, да забравим, че тази държава, която ни мрази съществува изобщо.

Баз капка страх,нито крачка назад!!!! Не забравяйте,кои бяха предателите!!! Герб, ПП,дпс,бсп,дб ...... Не забравяйте!!!!!! Мръсен член за бъдещите предатели - Вгъзраждане!!!

Българските "учени" проф. Михаил Иванов и академик Димитър Атанасов наливат масло в машината на македонизма с интервюта в скопските медии. Докога ще плюят по Майка България?

пълно с руски и сръбски агенти

ако е бандера или Тито няма да има проблем. Казват че Тито надминал даже фашиста Франко по брой убииства и от всички убиства убиствата на Българи бил най-голям. Фашизма на Тито, който избиваше българите в Македония е наследен от сегашната Македония

Абе какво още ги търпим тия?! Да си връщаме българските земи!

Кой го е.е какво казала някаква селска комисия,в някаква албанска провинция?

Това става благодарение на политиката на канадския аутист и дебелото пети. Северна македония трябва да е набутана в ъгъла където е е мястото.

Пропускаш Б.Б. и герберастите, които рипаха и гласуваха с две ръце в полза на Макетата и против Българските интереси!

За всичко свързано със Северна Кореа, Македония и Полюс. Престанете да ни занимавате с аутисти и сноубордисти!

Уникалността на този нород се състои в кражбата на история от съседните държави. Това изказване означава, че те никога няма да се откажат от кражбите. Ние не можем да си позволим да имаме змия в пазвата. Вето!

Да де ама това не е уникалност.Българската история е толкова богата ,че съседите крадат като луди и Гърция и македония...Ние българите какво да откраднем от македония , че те нямат никаква истори, винаги са били част от историята на други държави, те са геотрафско понятие или провинция...

Аз познавам поне петима, които се казват Иван Михайлов, и една дето се казва Иванка Михайлова...

Кофти е, когато българи станат национални предатели! Имам предвид Югозападна България...

Така е било и с османското присъствие - единия брат го вземат еничар, промият му мозъка и се връща да коли майка си и баща си. В Северна Македония има 70год. сръбско присъствие. Редултатите са сходни.