ДОСТ: Мотивът на ЦИК да спре клипа ни е скандален

Мотивът на ЦИК да спре предизборния клип на Обединение "ДОСТ" е абсолютно несъстоятелен и повече от скандален, заявиха от партията на Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ: Мотивът на ЦИК да спре клипа ни е скандален | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАбрана на дост..!!! Съд на местан като държавен изменник. Остра реакция за намесата на турция в политиката на БЪЛГАРИЯ.

СКАНДАЛНА Е РОЛЯТА НА МЕСТАН КАТО ПРОВОДНИК НА ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!ТАЗИ КУКЛА НА КОНЦИТЕ НА ЕРДОГАН Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ И НЕДОУМЯВАМ КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВЯТ ДАНС???

Генчо Михайлов си е бил винаги ПЕДЕРАСТ! Това е различно от хомосексуализъм, което е в резултат на сгрешен код на ДНК! Неговото е вид мъжки характер и душевено светоусещане, особено тачени преди 27-28 години! Е има още някои бабишкери седесарки дето още въздишат по него! А да им е честит !

Казах аз, че ще ги подгони, защото се смята за богоизбран, но някак не ми става по-леко при мисълта, че излязох прав. Крайно време е да се обединят шибаните партии преди изборите и поне в полза на България да го разкарат. Не ме интересува как, просто да го няма този предател.

намеса във вътрешните работи и Външно трябва да поиска той да напусне страната незабавно.

Местан/Зидаров прекалява с търпението ни, и е крайно време, ако има Прокуратура, тя да се заеме с този индивид. И не само с него, ад сложи точка на всякакви етнически партии. Като не иска да е българин, и да говори на турски - марш в Анадола.

Нагъл турчин. Мишена за който трябва. Не може да се усети.

мотивът за спирането на клипа не е скандален , а смешен и жалък! бсп прави всичко възможно, и невъзможното дори, да спаси дпс и доган! всуе се пънете другари, друзя, товаришчи и товаришутки! дпс повече никога няма да ви е мандатоносител!

На Местан ефенди му пожелавам Шипка и Плевен. За да бъдем екзактни и релевантни - Турция е на югоизток, прав му път. И много поздрави от прадядо ми Радул, аз нося неговото име. Бил е хайдутин и е рязал османлийски глави. Ятагана му още си го пазим. Целият ми род се гордее с Радул хайдутина.

Екзактиният козел няма вина, че е в политиката. Виновни са дебилите в съда, допуснали регистрирането на втора етническа партия. Бавно и сигурно странат ни върви по пътя на Македония и не е далеч времето когато такова говедо като екзактния ще поиска втори официален език, че дори и отцепване на територии от държавата с компактна турска маса.

Как втора- ами Националната партия Свобода и достойнство (НПСД) с лидер Орхан Исмаилов? Ами всевъзможните цигански партии? Духът е пуснат от бутиката още с регистарацията на ДПС по времето на Луканов.

Съботьор и предател на България, изменик никой не те спира да отидеш там кадето те тегли сърцето(дори по-далече от Tурското посолство, направо си иди в Турция), плюя на теб Лютви Местан! A как ни баламосваше само : "...Aз работя единствено за майка България",...и без брой други лъжи на които трябваше да повярваме.

Лютви Местан ти си един мерзавец и предател и трябва да бъдеш съден за това, че ни излъга и регистрира противоконституционната си партия га"ДОСТ"!, трябва да бъдеш съден за това както и за държавна измяна след като предпочиташ да работиш за Република Турция, а не за България в която си регистриран като български политик! Искаме ЦИК да ревизира регистрацията на партията ти, която против КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ : Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Чл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа. Както и искаме ЦИК да отстрани всички кандидати за НС от листите, които са били в тайните служби преди 1989-а година(доносници от бившата ДС)! Aко ЦИК не направи необходимото и да си влезе в ролята на тези наши искания? Народното състояние е пред революционно и безграничното търпение на Българския Народ се изчерпи! Идва Bреме разделно, да видим тогава мерзавците, предателите, измениците и доносниците дали ще спрат народния гняв?!,...нито Aмериканското нито Tурското посолство ще ги спаси!!!

Патетично, но безсмислено. Това не ти е България на Симеон Велики, при който всички мъже са били обучени и въоръжени и са ПРЕВЗЕМАЛИ територии, а не са раздавали жилища и местообиталища на окупатори. Това е една Българийка, която до вчера можеше да се облегне на силното братско рамо на москва (между другото, град, по голяма от самата България). От вчера насам, обаче, вътрешните предатели на българското, успяха да откъснат детето България от майка му -Русия. Знаете ли какво става със сърнето, което тигрите са успели да отлъчат от майка му и стадото? Напразно се пънете на Местан. Той е яхнал вятъра. А вие сте отлъченото яре. Хищниците са гладни и не се смущават да ви гледат в очите, докато мърдат, защото зъбите им са до гърлото ви. Прегръдката със звяра, не е помогнала на никое сърненце.

Скандално е самото регистриране на тази абсолютно антибългарска партия! Скандално е, че чужда държава се намесва в нашите вътрешни работи. Скандално е, че тази наглост се търпи от държавата ни. А най-скандалното е, че българи, само и само да получат някакъв пост, подплатен естествено с яки финансови инжекции, се в тази партия. Продажни псета..

Що, бе, Лютви? Нали Станишев те гуна и цуна?

Нравствен урод. И Евгений също.

Още две години да ме бяхте оставили, ни мангал, ни фес щеше да има.

Мръснa пъчa

Мръснa пъчa

абе мамицата ви продажна !!! боклуци с боклуци.

Разбирам Местан - той не е българин. А вие разбирате ли Евгений Михайлов? Това не е ли още по-гнусно. Бях против смъртното наказание, но за предателство - разстрел или до живот. Защо в САЩ може да има такива наказание , а в ЕС и в частност България - не. Къде са Европейските разузнавателни служби или те само следят кой какви филми сваля от мрежата - идиоти. "Междувременно кинорежисьорът Евгений Михайлов, който влезе в листите на ДОСТ, защити агитацията на турски министър в тяхна полза "

не са и сигурно още дълго няма да са единствените, които за пари и власт са готови да слугуват на чужда държава, която чрез неоосманизма открито заявява териториалните си претенции, в това число и към нашата държава. За жалост историята ни е пълна с такива безродници, за които националното достойнство и принадлежността им към българския народ не означават нищо, защото за тях е важно сега, в момента да са добре чрез парите които получават за родоотстъпничеството си!

Какво не разбра, бе човек? Проститутки е имало винаги.

Да се отмени двойното гражданство! Или си български гражданин или не си Българите в гърция и Турция са или избити или асимилирани България винаги е била най демократичната държава на балканите и от това си страда! А иначе никой не им пречи помежду си да говорят турски! Но не на официални форуми!

Много иска местан, посланици в клипове, агитация на "майчин" език, не е ли нагло? Изборите са български и касаят България, няма място за подкрепа отвън, било то и от посланика.

Не е виновен ,защото бъргарските политици ,така са ги научили . Последните 27год. кой ли не , чужд политик или посланик , не юркаше нашите управляващи ,като лакеи ! То бяха НПО-та , посланици ,чужди политици ,масони ,секти ,гей организаци и каква ли не измет ? Това е огледало на бълг. политика ит. н.

Мошеник долен подлец! За антибългарска пропаганда трябва да бъде осъден на доживотен затвор. Открито работи за Турция и саботира България. Такъв човек вече ни е военен враг. Щом Турската власт открито нарушава правилата , Местан вече е с голям проблем и не може да се яви на избори.

При цялата ми неприязън, меко казано, към Местан като агент на ДС и арогантността му, когато бе под крилото на другия ДС доносник Доган и перача му Пеевски, когато с лакугера Сранишев набутаха катарзисс за шеф на ДАНС, той е прав за мотивите - те са глупави и несъстоятелни. А и ДПС с Доган са далеч по-голямото зло от ДОСТ и Местан, от първите де факто се пръкнаха и вторите.

и безочлив турски агент! На какво основание регистрирахте партията му, ДОСТ,след като конституцията ни категорично забранява такава регистрация?!

Абе няма ли кой да го свитне този? Толкова мутри и мафиоти в тази страна, поне едно добро дело да направят.

идиот.

след като защитаваш национални предатели като Местан и сие!!!

Кое накърнява добрите нрави и кои добри нрави са накърнени? Почитането на жертви на комунистическия режим и Възродителния процес ли е това, което накърнява? Чета статията и разбирам, че цинизма,наглостта и бездушието са стана норма на обществено поведение и изказ на такива, като агент Павел, който явно от служител на ДС се е преквалифицирал , като служител на външното разузнаване на Турция.

Отивай да правиш баклава на Ердоган, национални предателю! Левски се върти в гроба си заради такива като теб.

Трябва да се въведе изискване за уседналост. Редно е , когато гласуваш за управлението на България да си живял поне последните 6 месеца в БГ. А иначе какво живеят си някъде, там работят, там плащат данъци, а гласуват нас кой да управлява?

Анадолски шибаняк

Изключително нагъл!! Изявлението му е направо заплашително.

което показва колко е корумпирана съдебната ни система. А по въпроса:"...които почитат паметта на героите от съпротивата срещу комунистическия режим и жертви на Възродителния процес, е посланикът на Р Турция, приела депортираните от тоталитарна България турци и мюсюлмани"! Да напомня за "героите" убили майките с деца във вагона за майки, убитите на гарата Буново-7 души (две деца, жена и трима мъже), тежко ранени са 9 души (включително 2 деца), хотел Сливен-23 ранени, гара Пловдив-1 убита и 42 ранени

местан ага, мотивите на съда позволил създаването на партия на ислямистка основа при това поддържана от държава имаща териториални претенции към Родината ни (при това турция отрича да е правоприемник на отоманците, а настоява за реализиране на някакви си техни права???) Ага, майната ти и се праждосвай в майчината си държава

Пращаш го на майната му, но тук му е родината, а турция му е отечеството.Ако не майка му то прабаба му сигурно е била българка,но това не достатъчно да има българско гражданство. Абе този хвалипръцко да не е с двойно гражданство?

турчина твърди, че родният му език не е Български. Кога е основана Република Турция? Възможно ли е тези хора да са Турци? Ако ага Му приема, че е от турчин заченат - кога е било това? Ако е заченат от османлии - какъв е генетическият им произход, а на османлиите произходас какъв е? Спрете с йдските манипулации на историята

ДОСТ е сепаратиска формация финансирана от чужбина. Навсякъде в Европа такива организации се смятат за престъпни и лидерите им лежат в затворите.

Този дервиш не спря да дрънка и да се хвали колко добър му е българският език, но езика го сърби да започне кампанията си на турски. Грешно и подрно е за нашите байганьовци че признаха и регистрираха тази етническа и антибългарска партия. Копират албанците в Македония с 2-3 партии искане за албанският за втори защо не първи официален език.

Господин Местан! Проверихте ли си ключа за турското посолство? Да ли още отключва? Може пак да ви потрябва защита от любящия електорат! А за партията ви - тя е напълно незаконна! Четете конституцията на Република България! Скоро ще я забраним, а вас по живо, по здраво ще ви изпратим на други места, при други народи да пеете народни песни и да ги учите на демокрация!

Наглец!

Тоя Местан, да си ходи в Турция и там да прави партия...

Повръща ми се като гледам това изчадие на Дявола и Сатаната.

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. Чл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа. ПП ДОСТ е противоконституционна партия образувана на етническа и верска основа. Този който е нарушил КОНСТИТУЦИЯ при регистрирането на ПП ДОСТ(Лютви Местан), както и този който е нарушил КОНСТИТУЦИЯ при разрешението за регистрация на ПП ДОСТ(ВКС-Върховният касационен съд) образувана на етническа и верска основа трябва да бъде подведен под съдебна отговорност и осъден!

Време е стоя боклук да се заемат съответните институции за чуждите мекерета има само едно място и то е или централния ,или централните .

Този човек се подиграва с всички институции в България. До кога ще се търпят такива нахалници. Трябва час по-скоро да променях закона за двойното гражданство и които иска да бъде с български паспорт да избере дали да е българин или турчин.

Този въпрос стои поне от 7-8 години ама ГЕРБ и бат Бойко не дават...

На Местан много му се иска да види част от България в Турция. Това задкулисие което води с Турция ще ни изиграе много лоша шега. Не виждам какво му е българското на неговата партия.Това е просто един предател....

Кой узакони партия ДОСТ и защо този предател не е в затвора ?Той е предател и защитава чужди интереси .Местан не лъжи - никой не е депортирал български граждани в Турция,ваши емисари обиколяха къщите им и ги подтикваха да напуснат България ...а ти ...а ти трябва да бъдеш съден !

А върви в турското посолство да плачеш! Знаем, че чакаш от Турция да вземеш 90% от гласовете и май пак няма да ти стигнат, въпреки напъните на цялата машина на Ердоган!

направи правилниа избор - ак47. Скоро ше ти потребва таз животоспасяваща бюлетине. без сблъсък и крав нема да се мине. всъщност, може и да се мине, ама както казват римляните "тежко на победените"