Клип на пияни жени с полуголо бебе възмути хиляди (видео)

Младият мъж, заснел видеото, се представя за полицай, за да вземе данните на жените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

floydy@

Държавата не ме обича, а аз съм е*бати пича ! Много подходящо в случая спрямо нормалните майки в родината ни. Покъртителна картинка....

Пича който се е представил за полицай е извършил престъпление и дано полицията не се самосезира. На мангалките надали нещо ще им направят, освен да им напишат акт с който да си изтрият гъзовете при първо посещение на тоалетна. Пича обаче е в по-голяма беда щото е българин, с постоянен адрес и вероятно данъкоплатец, което означава че може да плаща глоби. Дано му се рзмине.....

леле и аз се възмутих

братче! Бебето е облечено абсолютно актуално за сезона! Впрочем подозирам, че се дере до посиняване заради абстиненция, алкохолна.

Цигани, милорд...

Всички деца, които не живеят при нормални условия, трябва да се отнемат и отглеждат в пансиони. Без разлика в етноса. От цялата страна. Само така ще изчезне професията "майка" и това прогресивно размножение на маргинали. Така е в нормалните държави. Управляващите ТРЯБВА да се захванат с проблема, защото вече е страшно.

без да коментирам видеото, но господинът малко се е попрестарал да лъже, че е полицай за да им вземе документите. по-добре да беше се обадил на полицията, вместо да се предрешава на полицай за получаване на лична информация, което само по себе си е престъпление

Престъпление е това, което правят тия две гнусни мангалки, а не това, което е направил човека. Ако не беше той това дете вече нямаше да е живо. Човекът заснел видеото е спасител на детето. Въпреки , че съм против българските данъкоплатци да плащат за отглеждането на тия отрепки...

E stiga ste laqli che sa cigani to bulgarite ne ostsnahte samounishtojihte se a kolkoto oatanali leqt zl9ba v neta

Е би си майката МАНГАЛ!!

Айде бе бэте дай 50 ст. да купя едно кисело мляко на детето бе...! Мда да използваш пеленаче за да просиш....Циганска работа. Виж нашите, са къде, кэде по нагли и долнопробни използват недъгавите си деца цели правителства да свалят.

Стига с циганските идиотизми, те не са хора..Хитлер ги е вкарвал в газовите камери.

Стига с циганските идиотизми, те не са хора..Хитлер ги е вкарвал в газовите камери.

не ни занимавайте с тези гнусни равноправни граждани на България пиещи ром! Най-гнусните граждани на страната са тези пиещи ром! Никакви пари за алкохолиците пиещи ром!!!!

Пияни циганки...може би отиват да просят с горкото бебе като примамка. Очевидно не им пука за детето може би не е тяхно, както и да го гледаме -сериозно престъпление. Къде е МВР?

Никой и никъде до сега не е успял да интегрира циганите с добро и без принуда!Който го направи е готов за Нобелова награда!

Ма тва са тиганеги бе! На Боеко матрияла...

До "журналистите", всички паднали от Марс и всички с умствена възраст 5годинки: Това, деца, са 2 циганки с техните "етнически особености". Хората с опит отдавна са ви казали, че тия не искат и няма как да бъдат насила нито интегриграни, нито културизирани. Те са си такива. Вие си избирате да ги третирате като всички останали и очаквате да се държат различно от естеството си. За това докато не порастнете ще ви се качват на главата и колкото повече се опитвате да ги третирате като всички останали, толкова повече ще ви вредят. Продължавайте да се правите на 5 годишни, на щрауси с глави в пясъка, на златни рибки с 3 минути памет и чакайте ситуацията да се оправи. Елементарно е: който отказва да се държи като човек се изолира. Пращат се там и всичките претендиращи да са им "защитници на правата" - да не излизат от там, докато не са ги научили, интегрирали и т.н. Обществото не е длъжно да търпи терор, тормоз, престъпност, простотии от всякакъв характер, за да могат едни грантаджии да си заработят центовете от организациите, решили да ни унищожат като народ и култура. И колкото по-скоро се сетите, че зависи от вас, а не от филанкиджията, толкова по-скоро ще си отидат нещата на мястото. Естествено ако изберете да действате като щрауси нещата още повече ще се влошат.

mathur

Милиционера е ДЛЪЖЕН да се грижи за тея примати , нали са герберски избиратели.

Сега ние ще го храним.

Щото досега некой друг го е хранил...

Това НЕ са човешки същества. "то е посиняло от студ бе". И животни не са. Женските животни се грижат за малките си и ги пазят. Не знам какво са.

Това са творения на БХК! БХК да понесе отговорност за прекомерната слободия, която осигури на духовно недораслите! Те трябва да бъдат възпитавани, а не освобождавани от отговорности и последствия идиотчета БХК!

Е що просто не звънна в полицията? След случая с малката Никол щяха да се размърдат бързичко тоя път и проблема да се реши. Той Батман го раздава, дано не се заядат полицаите.

Ето това са майките,които протестират.Разберете това не са майки.Това са уроди

аф

Петров, не срами името! Запази глупостите си за партийното събрание !

А какъв е коментара на БХК?

Kakvo mi pokazvate tezi drogirani ciganki

Какво да ги правиш - култура и етнически ценности. Явно детето е атрибут за просия през деня, а после са се почерпили със заработеното. Къде е онази възмутената Радина Ралчева. Тя не обича обобщенията, но може би обича статистиката. Във всяко стадо има мърша, разбира се. Но някъде е само мърша и тук таме някоя читава овца. Та толкоз за госпожата и нейното възмущение. Лесно е да се възмущаваш, като живееш в Чужбина и всичко в България ти е като на кино. Тези, патладжанените мадами, сигурно и помощи вземат. Интегрирайте ги, направете ги хора. Освен с бой, аз не виждам друг начин.

на домусчиев и Тиквата.

Тука ли да коментираме за Макавеева? Защото там ни спряха коментарите. Както във всички останали статии от гишето #URBN. Няма статия, в която да не са спряни коментарите. Не ни бяха достатъчно положителни и "урбан" така... Та статия за пияни жени ми се стори най-подходяща за коментар за Макавеева. Не е пораснала, а направо е започнала да остарява, подпухнала от пиене. Отделно тези, които са и правили стайлинга и са писали статията съвсем не са градски чеда. Иначе по темата: на двете римлянки от снимките трябва да им се отнеме детето, те го излагат на риск - сутрин е студено, температурите падат до 2-3 градуса. Не е било умно гражданина да се прави на полицай, въпреки благородните му подбуди. Има си член в НК, в чийто състав влиза поведението му. Дано да не му образуват дело поради маловажност. Освен ако не се намеси някоя от 1354-те про-римлянски защитни организации и техните адвокати.

Точно такива майки имаше в предвид Валери Симеонов, ама никой не пожела да го чуе!

Точно тези майки на деца с увреждания протестират... Абе вие идиоти ли сте бе?

а какво е наказанието за това, че се представяш като полицай? мисля, че беше доста сериозно. Не мисля, че трябва редовия гражданин да изземва функциите на държавната власт. Да направи клипче как ги вижда, обажда се на агенцията за защита на детето и да почака малко да види колко време за реакция ще има. В момента е много вероятно да му потърсят отговорност за това.

Този който е направил видеото знае ли че да се преставяш за длъжостно лице когато не си е също престъпление? И да изисква лични данни без законова основа, също?... Това което е законно е да сигнализираш в соц службите и полицията...

Ама, Вие сериозно ли мислите, че ако нямаше клипче, което възмути хиляди граждани и ги накара да го споделят и да искат намеса на компетентните органи ... нещо щеше да се случи??? Вие подавали ли сте сигнал към държавни институции, полиция, 112 ... пишат се едни натъманени констатации и доклади, отчита се някаква безмислена дейност и случая дълбоко се замита. РЕШАВА СЕ САМО, когато се разчуе в социалните мрежи и изтече в медиите!

Много точна констатация и съм напълно съгласен с Вас. Това което се опитвам да кажа е че да поправиш едно престъпление с друго, не е голям прогрес. Две грешни постъпки не правят една правилна... Ако всеки вземе да се предствя за полицай за да получи това което иска, къде ще му излезе края?....

Това е тайната за издръжливостта на римляните - от бебета ги тренират като спартански войници!

Културни особености.

Ба, че това са циганки. Какво има да се възмущава народът? Да не би да не знае, че децага при тия са инструмент за пари. Накрая ще го продадат някъде из Гърция и ще се свърши.

Абе нещо много ръждива таз "българка"

къде е това видео

Липса на точни и ясно правила ! Точно както с кметицата :) Когато всичко стане електронно и всеки си внася осигуровките включително и здравните .... тогава такива като Десито и разни римляни ще си намерят мястото в обществото. Нещата са свързани ... и всичко започва още от времето на соца... когато за всичко трябваха връзки. Дори за елементарно нещо като това да си купиш хладилник :) Така тази система беше надградена през демокрацията .... и е получи тотална корупция и липса на ЯСНИ и ТОЧНИ правила за всичко....

Давайте им още пари за да си гледат децата ,дето сигурно и имената не им знаят. Ето тази измет ще ни затрие,защото има много облаги за тях и не мислят да учат и работят.Сигурно са се наквасили с парите ,които взимат за бебето.

Как! Знаят им имената... до трето-четвъртото.

к`во се чудите и маете? т`ва е матряла дето остава. тия ша работят за Бизнеса от ранни зори.. на тех майченство им не треба, ша бачкат с бебета на ръце . ша бачкат и ша пеят... нищо че ша си сръбват за настроение, важно е бизнеса на Бизнеса да върви

циганин да храни българин още не съм видял...

petrovito

след 20-30 години няма да видиш българин, пък камо ли някой да го храни

Ха някакви институции да го вземат и да го гледат? Че защо ни е поредният подчовек подмятан от пияните си роднини? Да мрат всичките, колкото по-бързо е възможно

Ако бяхте подписали Истанбулската конвенция това нямаше да се случи!

Тъп трол, та дрънка.

Мразя циганите. Да направи гета, а после трудови лагери и газови камери. Има ли навити?

нема начин, окрадоха и камерите и тръбите и газа

Да се направят гетата беше най-голямата грешка на другаря Живков. Ако циганите бяха разхвърляни по едно семейство сред 20 български семейства, вярвай ми, щяха да работят и да слушат и нямаше да имат по десетки деца, но вече е късно за това. Остава само да им спрат помощите, иначе оправия няма.

Ти наред ли си бе гета винаги е имало. В тях се краде мизерства има собствени правила.

Цепелин си и не знаеш че бай Тошо точно това направи. във всеки вход слагаше по 2 цигански семейства и какво мислиш че се слеучи? Стъжни живота на българите, мръсотия, скандали и безкрайна силна музика. Та и ти предлагаш същото а? Това подрастващо поколение сте неграмотни като вожда си, тикви!

Къде видяха жени?!

Ние сме че Честни хора, не като българите:)

Вредни твари! Просят да бъдат смачкани. Проблема не са само тези двете, а още 100 000. Ако утре се събудим и ги няма, България ще е едно по-хубаво място.

какви 100 000,,циганския етнос е 1.5млн маймуни.

Кату краднеме, защо ше ни убиват?

Нова България! 1.ТВУ-та/трудово-възпитателни Училища/ 2.Ергенски данък 3.Отваряне на уранодобива 4.Възстановяване на смъртното наказание

Кви глупости говориш бе човек :D Ергенски данък, ти добре ли си?

описал си някаква 'держава' руска губерния където хората умират от смъртно наказание рак, докато добиват уран на ангария, и си мечтаят за полу-подвижно фиатче с краден дизайн... тази 'нова България' вече сме я виждали има я в старите черно бели ленти на кгб ..

Ето, а наривайте им още пари на тези кретени!

Този мъж трябва да се даде на съд кадето се представил за полицаи!!! това е противо законно. Детето не плачише а беше спокоино. нямаше пелини ама беше бутнато на топло в якето на бабата. Зашо пак плювати по циганките. Това са едни грижовни маики, Каква агенция за зашита на деца , какво усиновяване говорите, детето расте наи добре при тез грижовна баба и мама, да го дадът на двама гейве да го усиновяват ли искате по добре българя пълна с цигани, ама да няма гейове. аз предпочитам да се гърча в мизеря ама да не виждам жендъри гейове пред очите ми. целя български народ мисли като мен, вище статиата за конгреса на гейвете през 2020 година. така мислим истинските маже кадето продалжаваме поколлениято

изчезни оттук!

либерастеята и еманципацията убиват, после мъжете им криви на тия парцалески

Тия са циганески - те мъже нямат. Те са самотни майки...

....и така цял живот на държавна степендия.

Този мъж трябва да се даде на съд кадето се представил за полицаи!!! това е противо законно. Детето не плачише а беше спокоино. нямаше пелини ама беше бутнато на топло в якето на бабата. Зашо пак плювати по циганките. Това са едни грижовни маики, Каква агенция за зашита на деца , какво усиновяване говорите, детето расте наи добре при тез грижовна баба и мама, да го дадът на двама гейве да го усиновяват ли искате по добре българя пълна с цигани, ама да няма гейове. аз предпочитам да се гърча в мизеря ама да не виждам жендъри гейове пред очите ми. целя български народ мисли като мен, вище статиата за конгреса на гейвете през 2020 година. така мислим истинските маже кадето продалжаваме поколлениято

ЗАЩИТЕН ВИД И ПО ДЖЕНДЪРСКИТЕ НОРМИ И ПО ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ - ТОВА Е ЦЕНЕН ЕЛЕКТОРАТ !!!! НО С НАПРЕДВАНЕТО НА ЗИМАТА ОДОБРЯВАМ - ПО-МАСОВО НА УЛИЦАТА , ПО-ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ЗА ЛЕТАЛЕН КРАЙ !!!! ЩОТО ТОВА НЕ СА ТОЧНО ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА !