В клипът ни за ЕМА: София е в Мордор, но не развъждаме орки

София е в Мордор, но не развъждаме орки - видео с тези твърдения рекламира столицата ни като възможно седалище на Европейската агенция по лекарствата.

Обратно в новината

Коментари - В клипът ни за ЕМА: София е в Мордор, но не развъждаме орки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клипът без бг тикви ?!няма как да ни оценят ,забравете веднага ема !

Автора на клипа си е направил гаргара с тези, които са му го възложили! Пич, моите почитания!

Значи и в тоя клип сме ИЗЛЪГАЛИ пак! Мога да кажа със 2034564% сигурност, че ние ОРКИ си отглеждаме ,плащаме им деткси надбавки, чакаме ги да ни оберът, заколят, изнасилят, ограбят, убията и още много други неща от тоя сорт и накрая даже за тия им деиствия ги възнаграждаваме с безплатен ток вода жилище или нещо от сорта!

не се косете мордор вече е в германия!

Преведен на езика на "Игра на тронове", този "слоган" би звучал така: "Ние се намираме отвъд Вала, но не сме диваци или бели бродници!"...:-D:-D

дали ако си признаят че са орки ще получат повече помощи. Чиновниците ги изпратили да обират както могат новодошлите гости и жителите на Мордор за да докажат че са такива и им обещали да продължат да не ги закачат както и досега - все пак са орки.

И сме Мордор, и орки развъждаме - това е печалната истина.

..а защо не кажете името на "твореца " саздал тази дивотiя ?!?...сащо и от кого е била избрана и одобрена тази депрезентацiя на Balgaria ?!?....ние дарjaва с хилядолетна исторiя и традиции....с това ли ще се сравняваме и идентефицираме ?!?...що за тапунгери управляват тази територiя бе ?!?

ма то ний сиганто сми орк бе. ни нъ убиждай чи ни сме с таз статия шъ тъ требя ва.

София е столицата на .....Мордор, баце.... б.а. Ама като се замислите....а?

и клошарите също според тази статия. Това че некадърните български чиновници не ги виждат не значи че евроГейските им колеги няма да ги видят ако случайно решат да направят проверка на бг кандидатурата.

щял да преселва всички цигани и клошари от София в резиденцията си в Банкя - затова е наредил на чиновниците си да говорят така оптимистично.

В София ги има много.

Шокиращи, отчайващи некадърници са се намърдали на топло и хвърлят смрад и кал върху лицето на прекрасната ни държава и измъчения ни народ! Не е вярно, че сме Мордор, ние сме България бе тъпанари(най-красивата и приветлива държава с перфектен климат и дълга история). И не е вярно, че не развъждаме орки. Развъждаме милиони орки, храним ги плащаме им тока и осигуровките, а те са ни се качили на главата. Вие там в графството доскоро не знаехте нищо за тях, даже бяхте склонни да ги съжалявате и да ги разбирате, но леко полеко ще осъзнаете, че те искат само едно - ресурсите Ви и графската Ви кръвчица.

"Рекламата" унижава българите! От къде им хрумна да посочват в коя страна се намираме? Защо ЕМА да е в Графство, а ние в Мордор, не може ли да се интерпретира обратното? Въпрос на гледна точка. Не знам, но орки развъждаме за поколения напред, не лъжете! Получила се е боза, но не от радомирската, тя поне е качествена...

Истината е, че във всяка държавна агенция служителите са от преди 20 години и техните нереализирали се синчета. В допълнение всяко правителство си слага по 4-5 нищоправеца, които следващото правителство заменя, но това не оказва влияние върху общата нулева компетентност на служителите и запазване на порочните (корупционни) практики от 90-те години!

Наистина се раэсмях! А Орки се въдят много и то не само черни..

Не развъждаме орки.....Тук в Мордор...Тия какво, слепи ли са?! Да вземе си сложат цайси, и да си проверят диоптъра....А тия в Факултето и Столипиново..какви са?! Чиста проба Орки!

Ние ставаме проблем за ЕС с мазохизма, който изпитваме да сме най- зле, последни, бивши комунисти, тоталитаристи и прочие хубави неща. Прегряхме супата и сега по нищо не може да имаме консенсус или да постигаме резултат, а междувременно поляците ни изпревариха за приза лошото момче на ЕС.

И що лъжат, че няма орки?

аааа не ...развъждаме орки и още как...! не можем вече да се разминен от тях..

Има ли ганджа в министерски съвет? Или сте на бело?

яко са били напушени тия дето са я правили тая реклама

Трябва действително да се вземат мерки за чистотата, за престъпността - да няма такава, да няма шляещи се цигани по пътищата, за чужденците е много важно спокойствието и културното обслужване навсякъде. Акцентът не трябва да е само като на туристическа дестинация, а като на място, удобно за работа и живот на високоплатени служители. Крайно време е вече всички да започнем да мислим не като бедни роднини, а като равностойни партньори.

Като цяло рекламата е сатанинско нещо, поради простичката причина, че отдавна се е отклонила от първоначалното си предназначение да информира и да представя, а се е превърнала в оръдие за изкушение и предизвикване на неудържимо желание за все по-голямо и по-голямо консумиране на ненужни материални блага (като преди това е проведена "артелерийска подготовка" за създаване на специфични не-нужди, които да оправдаят консумирането на тези ненужни "блага"). Но не можем да се откажем и да отричаме добрата и с положителна насоченост реклама за разлика от манипула-тивната, която се лее от тв екраните), какъвто е случаят с тази кандидатура. И в такива случаи се доказват хората, "разбиращи" от реклама. Колкото до въпросния клип-послание, някой е проявил по-голямо от нужното въображение (has stretched his imagination) в усилието да бъде оригинален, и не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем успех.

а дали са казали кой е Саурон?

ТОЗИ РЕКЛАМЕН КЛИП ?? ЗАЩОТО, РАЗБИРАМ ЧЕ Е ТЪПА РЕКЛАМА! НО ПАРИТЕ СА ПЛАТЕНИ И ВЕРОЯТНО, РАЗДЕЛЕНИ !!! И КЪДЕ ДРЕМАТ ПРИНЦИПАЛИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ??! ЩОТО ПАРИТЕ СА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА !!!!

София е най-подходящата кандидатура по ред причини, които не са отразени в това "послание", а и остават неосъзнати от общоевропейския наблюдател. 1/ Местоположението на София и нейната топография. Самото разположение на града и разнообразието на неговата природа/околности го отличават от всеки друг град. 2/ София (както и цялата страна) има специална вибрация и тя се улавя веднага от онези чужденци, които са с по-развити сетива. 3/ София е разположена на пътя Пекин-Лондон, а това съвсем не е за подценяване. 4/ Разнообразието на града (не на псоледно място минералните извори) позволяват човек да получава всичко като опит и преживяване, така че да не изпитва нужда да излиза от него и носталгия по родни места и пр. Т.е. градът предлага всичко за всички сезони и ако човек има удовлетворяваща и добре платена работа, може да счита, че е успял в живота.

са правили клипоа, явно не познават София. Трябваше да има една снимка от вертолет на централната част на града с парковете. След това една снимка в началото на ул. Витоша, обхващаща улицата и планината. Ефектът е изумителен. Трябваше да има снимка със същата перспектива на Южния парк, и подобни други места забележителности на София. А клипът се е превърнал в рекламен туристически алманах. Тези хора, към които клипът е насочен (the target group) ще работят и живеят в София. И за тях на първо място стои градът, а не курортите и природните забележителности на страната. Като цяло клипът е слаб, защото не постига целта си, а зрителят остава с впечатлението, че е обект на внушение. Т.е. рекламата не трябва да бъде натрапчива, а да оставя реципиентът сам да се убеждава в предимствата и качествата на онова, коет осе рекламира. Явно в случая имаме амбициозни създатели на този клип, на които обаче им липсва опит и познаване на тънкостите на психологията и човешката психика. Защотот тъкмо това е в основата на правенето на добра реклама. Тук се сещам за една реклама на последен модел самобръсначка Жилет (в едно бълг, списание от преди 12-13- год.). Та рекламата дава мъж, току-що обръснат, да се навежда над леглото на детето си (което все още не е отворило очи) и го целува, докосвайки лицето си до неговото, с думите, че е време за ставане. А детето (без да отваря очи) отвръща: Мамо, нека още малко да поспя!!! И да завършим: Поинтересувайте се как/къде и кога е възникнал "методът за експертни оценки", наречен "Мозъчна атака" (Brain storming).

Да знаеш, означава да умееш да оценяваш/цениш и да правиш "разлика". А любимият метод да се "оценяват" нещата като се отричат, не спада към тази категория. По-скоро разкрива невежество и липса на умствен капацитет.

След такава излагация, трябва да има оставки. Поне 1 Калинка трябва да си ходи на село, откъдето е изпълзяла. Не ви ли омръзна разни некадърници да ви излагат по света и за това да взимат пари от данъците ни??????

НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ МАФИОТИ БЕ, ПАК ГЛЕДАТ НЕКОЕ ЕВРО ДА ОТКРАДНАТ, ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ГОЛЯМАТА ПОБЕДА, А МЕКЕРЕТА РУСКИ? БЪЛГАРИЯ - САМО ЗА ЛОШО И ЗА БЪЗИК, А?

moket1

Прекрасен клип за...туризма! Хареса ми и как Тех парка е дом на много компании. Извинявам се - подслон...

papion

Може да не са точно орки, но развъждаме цигани и "бежанци" с пълна сила. Понякога по централните улици на София, особено по "Цар Симеон", "Мария Луиза" и "Ст.Стамболов" се разминаваш само с мургави хора, та не незнам кои са по-лоши, орките или те?

беше столица допреди 10-12 години. Оттогава насам се презасели с орки и стана бантустан. Дълбоко се съмнявам, че от ЕМА ще искат да дойдат в бантустана с кипящото строителство.

Поне един английски да научат, да се излагат като цивилизовани хора! Жалка работа! Явно от всяка стотинка се краде, чрез наши хора, а те само прости и неуки са останали.

Здравейте! Направих си труда и изгледах клипчето. Чудесно е! Много ми хареса. За пръв път виждам сносна рекламна кампания за страната ни, съобразена с таргет групата, към която е насочена. Коментираното първо изречение за Мордор е чудесен рекламен трик за привличане и задържане на вниманието на зрителя. Считам, че видеото има потенциал да привлече вниманието към България и да повиши шанса ни да спечелим домакинството на Агенцията. Искам само да уточня, че не работя нито в областта на рекламата, нито във въпросното министерство, а споделям лично впечатление. Считам, че не бива да плюем по всичко ново и да отричаме всичко, само заради едното пусто ЕГО и прословут български нихилизъм.

ние пък Ви повярвахме

В голяма грешка сте!!! Мордор си е второто име на Перник!!! Орки има навсякъде! Те и в Лондон си ги имат предостатъчно! Ма защо точно с Мордор избрахте да сравнявате не разбрах. Нямаше ли да е по-добре примерно с Ривиндол. И примерно, че те не са хобити, а ние не сме елфи!? Де да знам! Доста е детско като цяло, ма какво да измислят шуреи и баджанаци!?

Тези неща не зависят от кое и къде се намира, а от вътрешни уговорки и далавери на високите етажи в ЕК. Няма да е България. Поне докато имаме наведена мишка за премиер.

Вероятно Копенхаген или Стокхолм. Жалко, ако не успеем да се класираме.

НАЛИ НЕ СТЕ В ЕС МА, КЪДЕ ЩЕ СЕ КЛАСИРАТЕ? НАЙ -МНОГО ДА СЕ КЛАСИРАТЕ ПРИ КИМ...

По медиите ни заливат с толкова безумни реклами, че човек не може да си представи подобна простотия, Много пъти си мисля - кой ги създава? По професия съм много далеко от тези неща, с промените нешата станаха съвсем объркани. Явно че там има много пари, за да се упражняват някакви олигофрени да ни натрапват идиотизми. Мисля, че за всяка реклама би трябвало да се обявява кой я е създал. Както се изисква за храните, както е за филмите - да знаем кои са идиотите в държавата, дето промиват мозъци.

В "държавата" викаш, а ? Коя държава? Тцтцтцтцтц , поредния трол обичаш да му се подхвърлят трохи за да ни обяснява каква "хубава държава" си имаме .. сега ако кажеш че има и закони и законност за всички в тази "така наречена от тебе - държава" ще избиеш рибата в рибния магазин :)

ОБЯСНЕТЕ ЗА ПАЛАТА НА ПУТИН БЕ! КВО ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРИЯ?

Първо се успокой. Ще те тресне накой инсулт. Чак пяна те излиза от устата ,като на бясно псе. Речника те ,предполагам ,се сформира в катуна в който живееш, така че няма да го коментирам. Но липса на мозъчна дейност е направо поразителна. Каква връзка между Европейска агенция по лекарства и руснаци? Моля те, накарай майка те да те заведе при психиатър. Спешно е

ПЯНА, АМА ОТ ДРУГАДЕ, А УСТАТА НА МАЙКА ТИ Е БЛИЗО... ВРЪЗКАТА Е, ЧЕ СТЕ НАПЪЛЗЯЛИ ТУКА И ПРАВИТЕ ДИВЕРСИЯ, БЛЯДОВЕ МРЪСНИ!

Стига оплакавачи и мрънкачи бе, много си е добър клипа и трябва да подкрепи който както може родината!

Вижте в тубата клипа на Years & Years - Eyes Shut (сниман в кв. Ботунец, София). Там би следвало да се настани агенцията по лекарства.

Не само София, но и цяла България е превърната в Мордор от юдо-масонските господари ! Орките са развъждани съвсем целенасочено през последните 25 години. Защо - това може да прочетете в "Програма за изтребване на българския народ" - документът се намира в много интернет сайтове !!! Може да прочетете в evreite.narod.ru/index/0-13. Ако нещо ви се струва случайно, знайте - няма случайни неща тук, всичко е добре организиран план за унищожение на България и българите.

На кой вече му пука за това пропаднало гето бе брато ? Ще се занимава някой план да прави да ти съсипва "Държавата" която я няма :) хйахахахаха, хората съсипват онова което го има , съсипаното не може да се съсипва... е в ГетоБГ май може всичко...:) особено за троловете на този сайт всичко е възможно :)

Екшънът с "ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД", вече става ПУБЛИЧНО НЕТЪРПИМ. А грантовите тролове вече не "предат", защото и СЛЕПИТЕ В ДУУХОВНО ОТНОШЕНИЕ ... СТАНАХА ОКАТИ.

ХИЛЯДОЛЕТНИЯ НИ ВРАГ ..., Е ОЩЕ ЖИВ?!

А, да ни уведомят и какви пари изядоха, за да изс.рат това лай.но.

И рекламите ни като всичко друго - нищо и никакво...

А самият Саурон командва легионите на фармацевтичните орки по целия свят.

Този сайт и цялото това послание на така наречения англ. език ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ незабавно. Срам ме е вече, че живея в София и България, след като видях уебсайта и съдържанието му. -столицата на Българ я

И в София , както и по цял свят има и живеят нормални хора, честно работещи спазващи законите, желаещи ред, мир, законност и спокойствие. Е, има и такива които точно това ги дразни , не искат такива "неща" , просто защото самото мислене им е изкривено, има свикнали на лесни пари , има свикнали на привилегии и специални права има НЕДОСТИЖИМИ... А е Европа и в останалия цивилизован свят ? И там е така , и там има нормални хора , а както и боклуци...Но такъв е светът : ПЪСТЪР, Иначе би било скучно и сиво нали ? Но , да бъдем реалисти : До признаем с ръка на сърцето, какво е съотношението между първите и вторите в Родината ни и в Европа ?? Та дали ще дойдат нормални хора в една ненормална държава почти обезкървена и изцяло заграбена от една шепа червена боржуазна олигархия, привилегирована и крадяща от всичко и от всички ???

Бой на кръстовището, бой в дискотеката, бой в ресторанта, бой на плажа, бой в училище, бой в болницата, бой в махалата, бой на стадиона, бой на село, бой на свидетели...общо взето целия филм е само бой. В държава където никой не се притеснява да бие хора на публични места пред десетки свидетели означава, че никой няма респект от закона, да не говорим за страх, ама никакъв.

А многоуважаемите от мене безчетни "роми" към първата или втората група ще ги сложим ? Просто си питам де, понеже те, накланят страшно везните с БРОЙКАТА СИ... Очаква се до 2041 година да са над 3 500 000 , а българите заедно с местните труци - ще са под 3 млн. :)

Че мордор мордор но по-зле от орки

има, а даже и черен господар, тъй де Вожд...