Преднината на Хилъри Клинтън достигна рекордните 12 пункта

Хилъри Клинтън води по популярност пред Доналд Тръмп с рекордните 12 процентни пункта преди президентските избори на 8 ноември

Обратно в новината

Коментари - Преднината на Хилъри Клинтън достигна рекордните 12 пункта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си спомня как мъжът й извърши първите бомбандировки на европейска столица след Втората световна война! Ужас!

НЕЙНИ ПРЕДИЗБОРНИ СРЕЩИ,СНИМАНИ ОТ ПРИСЪСТВАЩИ.ИМА ГИ И В НЕТА.ФОТОМОНТАЖ ДО ДУПКА,ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ ПРАЗНИТЕ САЛОНИ/БАСКЕТБОЛНИ/! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДАВАТ МНОГО КАДРИ ОТ НЕЙНИ ПРИЛОШАВАНИЯ,ОТ СЛУЧАИ В КОИТО СИ ЗАБРАВЯ МИСЪЛТА И ПОЧВА ДА ГЛЕДА ТЪПО,А ЕДИН БОДИГАРД ОТИВА И И КАЗВА НЕЩО В УХОТО! СЪЩИЯТ НОСИ В РЪКАТА СИ НЕЩО,КОЕТО НА КАДРИТЕ ПРИЛИЧА НА СПРИНЦОВКА!НАМЕРЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ!!!

Сърбия ли. Тия не са Европа

Така, така... Всичко си върви по сценарий. След като показаха колко не са расисти с черния президент, сега е ред на жена. Толерантност голяма, ей. Важното е всичко да е луксозно опаковано. Бутафория.

НАДХВЪРЛИ БЕЗКРАЙНОСТТА!!! ЩЕ ВИДИМ,ЩЕ ВИДИМ...

Братя Българи в хамерика не се напиняите повече отдъхнах си .Най после краварника ще се разтури сам без ваша помощ

Все пак в краварник е по - добре, отколкото в кочината, в която си ти.

в демократична америка президента не се избира от гражданите а от лобитата. ще изберат този който е по изгоден. демкорация от най виша класа ;) светътт тепърва ще разбере колко опасна може да бъде една разочарована и болна от амбиция жена

нагласена работа .. тази стане ли Президент очаквайте война .. на територията на европа ..

Путлер отдавна трябваше да бъде наритан. Още преди да нахлуе в Украйна.

Клинтъновица президент.... Пример за липса на елементарна демокрация и безсрамна шуробадажанащина. Същата лелка я набутаха за държавен секретар, та натвори куп дивотии, а Обонго едва успя да се отърве от нея. Следващият президент явно ще е тъщата на Клинтън!

Дори не знаеш какво означава - шуробаджанащина е ако Бил Клинтън НАЗНАЧИ жена си, т.е. както Путин прави с придворните си песове.

Тоя тъпак тръгна на компроматна война, а после иска честни избори. Тъпчо бе

предимство на Клинтънката е, че целият президентски, държавен , полицейски и военен апарат агитира и работи за нея!Както, впрочем, и у нас целият държавен апарат агитира за Цецка!Ние се учим на демокрация от Големият брат!

Пффф, американските политици са винаги така изкуствено нахилени, всичките им пломби се виждат. Грозна гледка. Вижте и госпожата на снимката - още малко и ще й се откачи ченето. Хем грозно, неестетично, хем изкуствено и неискрено. Знам, че така ги карат да правят, всичко това е "по устав", но се чудя не виждат ли сами колко потресаващо противно е. Като ми се нахили някой така, последното нещо, което ще си помисля за него е, че е хубав човек. Тъкмо обратното - ще си кажа, че зад тази изкуствено нахилена фасада се крият гадории, които се опитва да прикрие.

Онова нещо в главата ѝ също нараства. Тиковете ѝ зачестяват.

Как ще се правят избори там и от какво се притеснява тръмп. И има защо: "Машины Сороса голосуют за Хиллари" Та се сещам, защо точно соросидалните елементи и Реформаторския блок в България бяха най-големите фенове за въвеждане на електронното гласуване у нас. Май това ни чака. Аз вече става противник на всякакви електронни гласувания. Измамите са почти гарантирани.

Дреме ми кой води, и единият и другият са един дол дренки-продукт на Кравария!!!Стига ни навирахте кой води там, ами пишете за Началника си, днес сутринта беше в другата му подопечна медия, освен вашата и се скара на ония двете чучела, Николаев и Цолова и така и трябва, не стига, че ви храни, ами сте се и разпищолили отвсякъде!!!Да живее ГЕРБ и Бащицата наш, 5 години му ядем постната пица, свикнахме вече, а може и новите етноси, които той усилено и тайно разселва у нас, да ни подобрят и генофонда и раждаемостта...

Определено "Кравария" е за предпочитане пред "Мечкария". Краварят е човек все пак, а мечката е див звяр

Още от началото се снаеше, че ще спечели Килъри Клинтън..Все пак тя е човек на еврейските лобита....и на Военно Промишления Комплекс! По един или друг начин ще спечели, дали наистина с честни избори-крайно съмнително! Или с фалшифициране на гласовете-100% сигурно..Но резултата ще бъде един и същ, Килъри ще победи- за да продължи да защитава интересите на богатите в Краварника...Пък нека простите хорица в Краварника си мислят, че нещо зависи от тях! Всичките тия избори са само едно шоу за пред простите крави....А всичко което става там, се определя от кукловодите касапи и подпалвачи на войни:)

"тя е човек на еврейските лобита" С Бърни Сандърс какво стана? Той си беше баш евреин

Но гледаше и нещо за народните маси да направи......Както има различни хора, така има и различни евреи...

"Изборите са пародии, които си служат с големи думи: демокрация, народ, нация, република, суверенитет, но които лошо крият цинизма на управляващите. За тях важното е да установят и поддържат една "мека" тирания, която прави човека безличен, глупав, дехуманизиран, в какъвто никога никаква диктатура не е успяла да го превърне." Мишел Онфре, френски философ.

"Всичко е само игра, всичко е само спектакъл." (за дебили)

дано Господ влезе в положение!

Запазната пропаганда е арогантна, както и всичко що е сорос и евроатлантизъм. Така беше и с Брекзита. Нооо, си спомням една лятна сутрин как много се смях. Ама много. Слагайте минуси на воля, но обичам хумора и пак ще се смея.

Абе и Шотландия щеше да напуска ВБ, ама накрая остана.

Клинтон събира по 200 човека на нейните "турнета"....при ходят по 40,000. Всички медии са срещу Тръмп

Това има малко значение. На избори гласува както кресливото малцинство, така и мълчаливото мнозинство.

Тръмп каза че изборите няма да бъдат честни, просто в САЩ изборите вече текат и според неговите наблюдатели за участие в тях са се регистрирали отдавна починали хора(в САЩ ако искаш да гласуваш подаваш молба за да те включат в избирателните списъци) както и нелегални емигранти които все още нямат американско гражданство, а има и гласуващи които са си "забравили" документите за самоличност но това май не прави особено впечатление на квесторите...

1. Защо реши, че част от починалите хора няма да "гласуват" включително за Тръмп. 2.Защо реши, че това се случва за пръв път на тези избори?

Приказката е за фалшифициране на изборите, нали? Има ли значение дали Тръмп знае защото ги фалшифицира, или е научил защото това е в негов ущърб щом като начина на провеждане на избори е опорочен още при писането на избирателните им закони?

Поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

sps_hrsf@abv.bg

гоуем смех, чиче. запознай се малко съсъ системата на гласуване. как е възникнала, що..... и тогава пиши пак тез щуротии.

Това проучване, най вероятно е направено в някое гето.

Защо толкова се пенявят някои българи, че еди кой си кандидат за президент на САЩ имал преднина в предизборната надпревара? И защо вие дами и господа от ДИР-а толкова ги подкрепяте? Знам, че отговор няма да получа и съм сигурен, че няма да публикувате мнението ми. Напъвайте се, драги колкото щете но няма да повлияете на америкнците в избора им нито пък на непредубедения българин.

Отвори руските медии, ще видиш същото. Важно е кой ще е президент на САЩ, защото ще определя външмната им политика, която засяга и Европа.

sps_hrsf@abv.bg

ми ако това е така, направо НЕДОУМЯВАМ! СИЧКИ КАЗВАТ, ЧЕ ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ШЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! И МЕДИИТЕ, СВЕТЪТ, ХОРАТА ОТСТРАНИ Я ПОДКРЕПЯТ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ?!?!?!?!? Всички ли искаме третата световна?

Да това е така, но мнението на нас българите по никакъв начин не може да повлияе на световната политика. Питам защо е това горещене? Каква ще бъде външната политика на великите сили зависи от много фактори, а кой може да предвиди как ще се стекат безброй обстоятелства?

в падението ли?!?

подкрепят ли Kилари,сами ще си забият нож в гърба

Е, това е истинския комунист, убиец от класа!

И как е възможно Хилари Клинтън да има рекордна преднина пред Тръмп, при положение, че на митингите на Тръмп се събират сто пъти повече хора, отколкото на тези на Хилъри? Явно и американските социологически агенции лъжат здравата, и демократите са решили да откраднат изборите!

"и американските социологически агенции лъжат здравата, и демократите са решили да откраднат изборите!" 1-то е вярно - навсякъде партиите си имат социологически агенции. Затова ако видиш анкета на Фокс нюз ще излезе точно обратното - 12% преднина за Тръмп. Не знам обаче как направи връзка между първото и второто...? 2004-а същите агенции даваха преднина на Джон Кери(от партията на Хилари), пък Буш спечели...

12 пункта са 1.2%. Всъщност преднината и никога не е била по-малка. Изобщо пропагандата загрубя и затъпя.

победителя не се определя само от тези които ходят на митингите.

"А по-късно Тръмп заяви, че ще приеме резултатите, ако той е победителят." Аз се чудех защо Путин подкрепя с всички сила кандидат-президентската кампания на Тръмп. Сега разбрах, правени са от един така да се каже "член". Тръмп си е жив комунист, само че раснал в Америка.

Боси "демокрацията"-цялата държавна машина, призидент може би 80% от медиите им искат да гудят Клинтънка за президент...ха ха и това го правят официално а за спонсорите и, и другата проганда да не говорим, за стъкмистиките им също, непрестанно зомбират данонощно хамериканците, баси и "демокрацията" !!!

Именно това е демокрацията - свобода на словото. Пък ти ако си тъп, ги слушай, ако не - гласувай както искаш. 2009-та БСП също имаха настоящ премиер, президент, медии, социологически агенции и пак загубиха изборите...

Ха ха, било "свобода на словото" ха ха ти сигурно вярваш още и в Дядо Коледа...ха ха наистина ме радват че още има такива хора, връщат ме в детството ми ! А с политически коментари не се занимавай че си много бос, раздавай подаръци на децата те поне ще ни се радват ха ха наивници !!!

Хилари като почти всики други памерикански президенти са марионетки. Те е олтар гълр на папствотоЗатова в този фарс наречен изборна кампания няма реална конкуренция в лицето на шута Трумп, който също е челн на окултните общества.

"(Владимир Путин) предпочита да има марионетка за президент на Съединените щати." Това заяви Хилъри Клинтън по адрес на Доналд Тръмп по време на финалния дебат между двамата. Тя каза, че 17 агенции на САЩ да потвърдили връзката между Русия и хакерските атаки срещу американски институции, собствената ѝ партия и отделни американци, както и че данните се подават към "Уикилийкс" за публикуване. Тръмп, който неведнъж се е изказвал ласкаво за Путин, и този път отказа да приеме, че Русия стои зад хакерските атаки и контраатакува с твърдение, че руският президент би се чувствал по-добре с него, отколкото с Клинтън начело на САЩ.

А Тръмп и отговори че това са празни приказки... като допълни че Обама и Хилъри са изхарчили 6 трилиона долара в Близкия изток и накрая Путин ги е надхитрил заради което последните двама го мразят толкова много.

Хай, Килъри! Така ли ще я поздравяваме световната диктаторка?

Е.Би Си ... кое ?

Е.Би Си и " резултатите от проучване на нагласите на избирателите "

Килъри Дебелата-лесбийка номер едно с червен комунистически костюм -достойна наследничка на шейх Барак Хюсеин ,верна дъщеря на Сиона.

Верваме ви, опитвате се да го пробутате Килърито на всяка цена

алчна, подла и кръвожадна пристига на власт болната психопатка на Америка Миц Килури Клинтон...върхушката е в екстас, обединените средства за масова дезинформация и манипулация са на пълна мощност....Европа ще бъде досъсипана, долара спасен и 550 милиона човешки жертви ще се превурнат в статистика....

Как пък ги изчисли точно 550 милиона?:))) Или така пише в инструкциите на руското посолство?

много просто драги евро-атлантико-отворко - погледни разликата в броя жертви между първата и втората световни войни и проста екстраполация дава броя на жертвите на третата, която толкова усърдно подготвят твойте приятели

Тази прекрасна наука, ярко приложима в най-успешният сектор Финансите - наречена стъкмистика е много популярна и при провеждането на избори. Използвана хиляди години от всевъзможни врачки, науката по същество управлява очакванията на индивид/ите/. Разбира се пълните възможности се разкриват само в комбинацията с свободната преса като АИК. Американците знаят какво е по същество изборният процес. Знаят и какво е да направиш грешен избор - тогава се налага да си убият президента и са го правили, но вече са културна и демократична държава и са взети мерки никога повече да не се случват такива неща. СТЪКМИСТИКА и СВОБОДНА ПРЕСА са ПРОГРЕСА!

Да не стане като онова проучване на СНН, дето повечето гласували казали, че е спечелила дебата с Тръмп, ама се оказало, че анкетираните демократи са с 30% повече от анкетираните републиканци ?

тоталитарната държава в действие: всички средства са добри за недопускане на промени в статуквото, а именно тоталитарна олигархическа васт; това "проучване" е също част от пропагандата; така е било последните 150 години, тъй че нищо ново

каскетите се гърчат в пресмъртен вой и бяс- идва класната мис Хилъри ,която не цепи басма на келеметата путиновци,ердогановци,радевци,енчевци,сидеровци а директно действа с показалката по кухата рубладжийска кратунка!

"Класната", която се смее в демоничен смях в интервю, че утрепали Кадафи?

Това нещо лошо ли е? Да плаче ли искаш?

Жалиш за изрода, тормозил 10 години 6 невинни българки, рубладжийска подлого?

купуваите си парцели в гробиштата, защото цените ша са повишат поради огромното търсене!

Китайска поговорка гласи: "Застане ли жена начело на държавата и държавата загива." На Америка е нужен човек, който да отреже политиката на задлъжняване и безкрайни разходи. Тръмп е такъв, но това е непопулярно. Още през следващите месеци Клинтън ще иска ново субсидиране на бюджета с нов дълг и ще 'и се откаже, тогава Америка ще потъне в икономически неуредици. Тръмп бил невъзпитан, но изобличи формата на демократическото безхаберие- печатаме, харчим и никой не си плаща сметката. Включително по целия свят. Е, Америка да не е банка да хрантути негодници, както едно време се разори СССР? Днешната политика на САЩ е ярко безжизнена и безплодна. Те продават войни и оръжие и говорят за демокрация, докато след тях остават само разрушения и инвалиди, които никой не иска да храни и вижда. Демокрацията, която предлагат е в служба на саудитците, които продават ислям срещу земя. А самата Хилъри цял живот не е правила друго освен комисионни сделки и е водила сладък живот покрай мъжа си, който обичаше музиката. Тя е жена, която не може да води пионерския дух на САЩ и руснаците правят всичко възможно да прегръщат Тръмп, за да не стане президент. Защото Тръмп, дори с недостатъци, ще кара американците да работят и ще стегне държавата, а руснаците имат полза от американското разложение. Хилари е една популярна жена, но нейният бизнес е продажбата на оръжие за псевдодемокрация, която носи разрушения и смърт.

Тая дърта изкуфяла алчна зяпла,на всички снимки е постоянно зяпнала на мах ,сякаш се готви да го налапа на целия свят !

Абе той и Ал Гор, откривателя на Интернет, водеше убедително в популярния вот през 2000 г. ама въпреки това Буш стана президент. Защото избирателната система в щатите не е като в Бг. Така че такива проучвания нищо не значат.

И сигурно и спечели, ама ей би си и пр. лобита си сложиха Буш и то 2 пъти