Какво е съзерцавал Бил Клинтън край Тръмп и Хилъри?

Любопитни епизоди от деня на встъпването в длъжност на Тръмп продължават да пораждат коментари в медиите.

Обратно в новината

Коментари - Какво е съзерцавал Бил Клинтън край Тръмп и Хилъри? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тиквата тръмп да си пази щерките и жената щото Били има опасен чар

Наземен контрол:Не Ви ли прилича на поглед на коце?

Ххаха. С такъв интерес и възхищение мъж може да гледа единствено жена. Да не си кривим душата- и Иванка, и Мелания са много красиви жени. По-интересното е, че Бил К. изобщо не се впечатли от факта, че жена му го забеляза как зяпа, а нейната реакция беше- какво да те правя, знам си те.

Бил Клинтън и Доналд Тръмп са стари приятели от много години. Те и заедно са се забавлявали, вкл. с общия си приятел известен с мииардера-педофил от Палм Бийч и влиятелна личност с много високопоставени приятели на чийто самолет са летяли и двамата - Джефри Епщайн. И това е е отлично известно на служите, както и много други неща....

Открехни ни де, ти от кои служители си? Кажи още две-три "неща", да оценим квалификацията ти.

Аз нямам никаква нужда от оценка на квалификацията ми, особено тук. А иначе там където трябва съм доказал каквото трябва когато е трябвало. Както и да е, като говориш за перосонални квалификации на коментирщаи тук, не знам дали се усещаш, че ти току що сам показа и доказа "квалификацията си", защото ако имаше малко акъл и познания нямаше да ми задаваш този въпрос, а щеше сам да намериш отговора на въпроса си. Дал съм толкова много "сламки" в постинга си, че освен ако не си пълен тъпак и неграмотен просто не можеш да не намериш отговор на въпроса си, според мен... Трябва ли да ти обяснявам и как точно? Защото ти си този който повдига въпроса за ... квалификации!?! на коментиращи тук!?!?!?! :) Както и да е - кажи каква точно квалификация те устройва, да ти докажа:)

Не е зле незапознатите и интересуващите се по темата да се заинтересуват и научат кой точно е Джефри Епщайн. Той е познат в Америка като милиардерът - педофил, осъден за педофилия и когато на времето избухна скандалът и той бе задържан и съден (и осъден), изплува в списъка му на познати и името на бившия президент Бил Клинтън, наред с ред други "геройства", като тази например, че този милиардер е уредил среща на британския принц Андрю с малолетна проститутка, писа The New York Post. Това, което обаче остана скрито за обществото и американците е, че ... ДРУГ НЕГОВ МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, С КОГОТО ЕПЩАЙН СЕ Е ЗАБАВЛЯВАЛ, Е И ДРУГ МИЛИАРДЕР - Доналд Тръмп, и последният не един път се е изказвал много ласкаво за приятелството си с него и казва за него, че "той определено знае как да се забавлява и за него казват, че той имал толкова красиви жени, колкото и аз" и т.н.... Разследването на Епщайн приключи с присъда и той бе обявен за педофил, не знам дали разследването на Доналд Тръмп за (участието в) педофилия е приключило обаче, и как... (Впрочем по снова время Трамп совсем открыто и публично неведнъж се е хвалил и претендовал с близкото си приятелство с Бил Клинтон и вообще сис семейство Клинтон, тоест и с Хилъри)

КРИЯТ НЕГО,А ЩЕ РАЗДУХВАТ ОКОЛО КЛИНТЪН?! ПАК СЕ ПРАВИШ НА ИНФОРМИРАН!!! НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ПОДОБНО НЕЩО,А ПЪК ОСОБЕНО СЕГА-ЩЯХА ДА ГО РАЗМАХВАТ КАТО МРЪСНИ ГАЩИ МЕДИИТЕ!!!

А Тръмп знае ли за този момент. Лелее ,ако разбере, не знам какво писане ги чака. Да не съм на тяхно място.

след Моника явно не може да намери заместничка...

То ясно от физиономията на жена му,че търси нова Моника, не му е минал мерака,нито му е дошъл акъла.

и ти да живееш с Килъри, и на тебе само Моники и неядрени бомби щяха да ти бъдат в главата...

че кой не знае Бил, леко двете би забил.

коцкара си е коцкар до живот, евала братле

ЗА ДА ГЛЕДАТ, УШИ ДА ЧУВАТ И РЪЦЕ ДА ПИПАТ. ОСТАНАЛОТО Е ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Клинтън е хем умен, хем изтънчен изобщо класа, дето в бг я няма и никога няма да я има стези тъпи комунисти

СМЕ УМНИ, ТЪПИ СТЕ ГЕРБАДЖИИТЕ, СРЕДНО ГРАМОТНИ И СЛАБО ОБРАЗОВАНИ. ВИЖТЕ СИ УЧИЛИЩАТА КАКВО ПРОИЗВЕЖДАТ- 95 % НЕГРАМОТНИЦИ. ПИШМАН СТУДЕНТИ ВЪВ В. ТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ УЧАТ ГРАМАТИКА...ЗАЩОТО СА НЕГРАМОТНИ. ТОВА СТЕ ВИЕ- ГЕРБ!

абе, тъп Цоциалист, и вие и герберите сте от едно котило, я се опомни какво дрънкаш!

Каква класа на Клинтън, какви 5 долара? Бил Клинтън е изключителен простак. Преди 15-ина година бях в една доста интернационална компания, имаше и един около 50 годишен американец, който беше служил в Босна и Косово. Той разказваше, че по време на посещение на Бил Клинтън там основното било да покриват простотиите с к*рвите които водели на Бил. Иначе има достатъчно много написани и разказвани материали от хора които са били близки на сем. Клинтън какво всъщност представляват извън камерите.

Много добре изглежда Бил на снимката! Явно отново е във форма, което притеснява Хилъри, както си личи, но не дотам че да я разстрой. Примирила се е с чара на Бил. Каква ли му е рецептата за добро здраве и живот?

Пак добре че гледа, на тези години мераците са силни.Плевналиев не гледаше г-жа Радева защото гроздето е кисело.

В нечие деколте е гледал с тази физиономия... не са били фойерверките. Къде е изненадата?

изненадата е, че не е гледал в твоето деколте, защото сигурно няма какво да се види!!??;)))) хахаха...

Аз пък видях един Бил страшно закъсал със здравето. Има паркинсон или алцхаймер.Дъфчеше си неволно езика постоянно и гледаше, че все едно не е там. Болен е.

И на теб Хилари да ти е в къщата ...

Съзерцавал е някоя Моника Люински за да му свири на кавала!

Cкоро еврогеиците ще му свирят за визи.

знам само че на еврогеиците им свърши свободното пътуване до USA и Kанада.

ти нали нямаш проблем с виза за москва, оти се кахъриш бе?

Дъртият пръч Клинтън също гласува за Тръмп... Мелания Тръмп. Едно трябва да му се признае, не е лесно да се докоснеш до вампир като Килъри и да останеш жив.

Бил е стар коцкар и нищо чудно да изклати и Мелънито и Иванка.Доколкото знам при него няма пропуск, старата хиена веднъж набележи ли плячката няма измъкване.Хилъри не може да го спре.

Ще ми изклати... уру! Тези моми са свикнали на милиардери, не на селски бачи като Клинтън Бастуна :) Клинтън изобщо не е в тяхната лига - дърт политически труп, който търпи друг дърт политически труп, за да поддържа някакъв стандарт в жалкия си животец.

Гледал е където си е искал, както и всички други. Те все едно другите са си затворили очите и не са видяли нито Иванка, нито Мелани. Отбягвали са да ги гледат! Уф че простотии, те като гледат кой накъде гледа, по ли им е интересно?

А аз чакам мене някой да ме затрудни с кутия от Тигани. Нямам претенции за съдържанието, само да е на марката.

Може ли с празна кутия на марката.

Може,стига да има какво да предложиш и да е на ниво !

Гледал ги е и двете и си е представил как прави тройка.

За това го харесвам Клинтън.

че Хилари, знае точно коя е погледнал мъжът и. Мъжкият ум в по-голямата част от времето е на секс вълна.

Колкото и да гледа към Мелания (ако приемем, че гледа към нея), това не му е Моника Люински, а и той вече не е президент. Нито има шанс да бъде. Но гледането е безплатно!

Ако е хвърлил мерак на Иванка, лошо!

Тя Иванка само това чака:))))) Мерака няма как да го спреш защото моженето отдавна си забравил:)))

Бате Били май ще изклати Мелани и Иванка.Голям политик - голям е.бач !

Бийук политик, Бийук секиджи!

Бол парасъ - бийук секиджи!

Гледа Мелания и си мисли, "еех защо Мелания не ми беше стажантка, сега как да и го навра, като вече не ми става, а може би пак с пурата"?

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

Докато българите (т.е. управляващите в България) чакат някой да им разреши нещо, немците одобриха Северен Поток 2 (който бил "частен" проект - и затова нямало да питат никого), а турците - Турски Поток.

Двамата Бил и Доналд са набори, а жената на Тръмп е 25 години по млада и 200 пъти по хубава от изрода Килъри, затова човечеца гледа жално какво е загубил.

Плаща си Тръмп за да отклони вниманието от собствената си мизерност. Кой знае този "Боен оръл" колко е взел .......

Младо и крехко което обаче няма как да присвои:)))))Завалията като е погледнал на ляво и после на дясно направо сигурно инфаркт е щял да получи..

Протестирам срещу подобни жълти,безсмислени новини.

Гоооолям, ама мноооог оголям праз! ... махленски клюкарки ...

мераклия и това се е ясно.И в това няма нищо неестествено, защото с напредването на годините ,"апетита" се изостря.

Абе не е лошо, че гледал Бил Клинтън я Иванка, я Мелания, ама само си е изплакнал очите, щото, както казва великият Самюъл Клемънс: "...мъжа го бива само през кратка част от неговия живот, пък и тогава е доста умерен в полово отношение... След петдесет неговите сеанси са вече долнокачествени, ... В същото време неговата прабаба е още като нова. Нейната машинка е в пълна изправност..." Марк Твен, "Писма от Земята".

...и двете дядо попе, и двете....

Това е невъзможно, че те са от различни партии!

Тази велика статия не е ли за светската стзаница на звездите. Ебати Дирниците.

миналият път, като се заигра със стажантката, започна войната в бивша Югославия...

Веднага си личи, че се оглежда се за стажантки!

Твой все пак Бил Клинтън има 17 полета (още като президент) със "Супер Лолита" самолета (на осъдения за педофилия собсвеник) ... Публично бе разкрито и от бившите му любовници за секс манията му нали са техни медиите това не се раздува толкова ... Та нали те именно заради това са се събрали с лесбийка Хилъри - за да може всеки да си води извратения живот а пред хората да изглеждат нормални.

Ню Йорк таймс: Сорос дърпаше конците на Похода на жените във Вашингтон. Ще се окажат верни нещата за този кардинал в сянка. Но хак да му е. Не го чака нищо хубаво.

Искал е тройка с Иванка и Мелания, а Хилари щяла да е в ролята на железния светилник!

На Бил му остана само пурата и Хилъри. На където и да гледа ...

И да е гледалтова ли е найважното?Че да бъде качено в политическата част на ДИРа!Вече започват да се пишат абсолютни глупости!

Покажете накъде гледа Боко! Цецо на къде гледа?Цецка тоже! Иначе ще залинеем...!

Хилъри не изгуби заради хакерски атаки или подобни неща това са глупости и го знае дори и най-кришнарския протестърски платен трол.Хилъри загуби защото бе уловена от камерите как получава нервен спазъм и се държи неадекватно.Това изплаши американците и рязко намали преднината и пред Тръмп.

Е да, ама според доста малоумници, по-добре неадекватен и изперкулясъл човек за Президент на САЩ ... така по-лесно ще минава номера "ми Президентката не е добре и ние поемаме тука" ...