Тръмп ще се разрови в семейния живот на Клинтън

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да привлече вниманието на избирателите към трудностите в семейния живот на Хилъри и Бил Клинтън.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ще се разрови в семейния живот на Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дръта пирустия е баба клинтън става за санитарка в старчески дом

изказването по-горе е на свинар грую

Боже, няма ли някой да й каже на Хиларито, да не смее така като пача......

Иди и й го кажи ти - на един ранг сте защото!!!!!!!!!!!!!

порвият бой спечели трамп но пресъта (понеже е зависима )каза клинтън -в дествителност трамп говореше за държавни работи а клинтън го обиждаше или премина на личност което е признак на ниска култура И ТОВА САМО АЗ ЛИ ГО ЗНАМ - ИЗВОДЪТ Е ЗВ ВАС

Ne si gledal debata - niama kak chovek da ne zabeleji DEBILA TRAMP - gruhtiasht kato S...a

не си разбрал нищо иванушка дурака. Тръмп гледаше като на$ран в края на дебата

в юсей президент се назначава както и б-я но от тях -новит пр-т е клинтън - останалото е шума

беше унижена пред цял свят от бащата на дъщерята и в този случай е нужно да си млъкнеш и да се смириш а да търсиш реванш е още по грозно

след като изгуби политическата битка сега ще се изявява като жълт журналист президент? пф клоун

Кво става бе продажник, като спечели Тръмп ке ти спрат жълтите центове-ха,ха.

И пример министер, ТОЖЕ! Бил Сърбия докато бомбеше, неговата Мони му го лапаше! Кръвта му от главата е била набъбнала на Мони в устата

Гадняр!

Така, защото, Бил бил подарил своята сочна пишка на Моника Сега ще види кучка боб яде ли и, дългото напъване, да пърди

Този явно е мъжка проститутка

И още, тая Килъри му беше жената, за снимки.

Нека се разрови и бръкне в тоалетната им - много ще научи.

Който хвърли камък в л..но ще се оцапа, а резултатите са след една седмица обработка от медиите на мнението на хората, какво са видели и чули.

къде изчезна коментара за сексуалните престъпленията на Бил Клинтън? Срещу Бил Клинтън има три дела за сексуално посегателство приключили с платени парични обезщатения на жертвите от Бил Клинтън. Дали е опасно да се разгласява това, при условие, че е известно и няма никаква тайна или замъгление? ДИР за кого ли играят? И целия сайт или отделни служители? Какво ли ги плаши?

всички от неговата партия го убеждават да не прави тази грешка която ще го закопае, но той нали е умникът на путин и не слуша

НИЩО ЧУДНО КЛИНТЪНОВЦИ ДА СА ПРАВИЛИ ТРОЙКА С МОНИКА :))) ... ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ ХХХХ Е ТРАДИЦИЯ :)) ..... ИСТОИЧЕСКИ ФАКТ Е ЧЕ МЕРИЛИН МОНРО (УБИТА) РЕДОВНО Е ПРАВИЛА ТРОЙКИ С ДЖОН КЕНЕДИ (УБИТ) И БРАТ МУ РОБЪРТ КЕНЕДИ (УБИТ) :))))

Абе готин си, ама неможеш да се изразявш. Все правиш гафове. Очаква ни една беззъба политика водеща до все по-големи бедствия.

клинтън както и обонго са марионетки и слуги на еврейската мафия ръководена от сорос и съвсем естествено е еврейката моника люински да прави шведска тройка с продажното семейство

Какво може да се очаква от лайнар

Каква/какво е била в предния си живот?

клинтън нямат семеен живот. както и повечето соц джурняля на субсидия при асоциала сорос- зелен евреин! хо ши сорос със твоя комунизъм ще те направя така, че да си смешен с бомбите си от Виетнам, пренесени въ Сирия! поколението на хо-ши-мин, какво постигна кибуц зелен еврвееин освен ... комуняшка цензура?

Тези са някакви извратеняци!

Страхотно семейство...лизни близни, лапни го!

Давай Тръмпи докажи ,че тая свирка не може да направи като хората та САЩ щяла да управлява . та тя Пишока на мъжа си не може да задържи решила президент да става .

жената на путята избяга щото няма какво да държи. Не и трябва това дето тя самата го има, иска нещо различно...

Ама и той ли ще се кандидатира за президент на САЩ? Ако е така, спукана им е работата и на Клинтън, и на Тръмп.

жириновски най добре обясни състоянието на госпожа Клинтън преди една седмица в студиото на Соловйов. тръмп следва съветите му.

На другия дебат да я съблича и да я почва в ефир да я ХХХ.

Т'ва да не е мъжът и. Той ги върши тея неща. Три дела срещу Бил Клинтън за сексуални злоупотреби и трите завършили с платено обезщетение от Бил Клинтън към жертвите му.

това не е Бил, той е доналд и има богат опит с проститутките

Ако Тръмп е решил да се занимава с интриги и клюки с/у Клинтън,за минало,15г.и се навира в семейните им отнощения,не само ,че ще загуби окончателно ,но и ще стане смешен интригант пред американците!С този си гаф Тръмп прави загубата си трагична,а победата на Клинтън 100%сигурна,далеч преди изборите!

много точно мнение...

Стига сте ни занимавали с тези вече!!!!!!!!!!!!!!!!!

Забравих да добавя, че са клоуни!

Ами те се изобличават , за да не го правят след изборите, но това си е чисто оплюване с джентълменска уговорка да няма последствия.

Няма друго такова шоууу, като президентските избори на Америкааа! Какво ли не прави ГМО храната с хората. За мен е загадка, как след случващото се спечелилия изборите ще бъде сериозно възприеман за президент на Америкааа.

Защото в България номинираните за президент са едни красавци

КЛИНТЪНКАТА БИЛА ВОЙОРКА :))

Колко са анкетирали?

Питали са агитката на Хилъри...

То че са питали нейната агитка и децата вече се сещат. Не си спомням кампания, в която единият претендент да е така очернян, а другата толкова бутана напред. Как пък не успяха нищо положително да кажат за Тръмп?

Айде наште ! Аз съм за Килъри. Само това е начина САЩ да се самоликвидират, опитвайки се да ликвидират останалия свят.

БАЙ ТРЪМП ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕБАТ ДА ИЗКАРА ОТ ГАРДЕРОБА ХХХ НА БИЛ И ДА БИЕ КЛИНТЪНКА С ХХХ НА БИЛ ПО ГЛАВАТА ДОКАТО ТЯ ПОЧНЕ ДА МОЛИ ЗА МИЛОСТ:))) .... ИСТЕРИЧНИТЕ АМБИЦИОЗНИ ХХХ КАТО КЛИНТЪНКАТА И ВУЙНА РАЗБИРА САМО ОТ ХХХ И БОЙ :))

Верно ли , че си бил от Монтана, бивш военен и жена ти била избягала?:))) Голем ташак!:)) Тук преди няколко дни един пич сподели, че си му комшия и си се изпуснал, че пишеш в тоя форум под това име:))) Издънил си се яко:)))

АКО БЯХ ОТ МОНТАНА И БИВШ ВОЕНЕН ЩО СПОРЕД ТЕБ МУТРА АГА ОЩЕ Е ЖИВ ?:)))

това е логично обяснение за всичките му откачени драсканици тук

Та колко пъти беше женен той морален колос на обществото? :))))

Всички женитби са му по любоф. А не меркантилни като на Бил!

ами за другият колос, Бил Клинтън, Моника Люински казва: 'Ще гласувам за републиканците, демократите оставят лош вкус в устата ми.' Хубаво е, че имате морал и ценностна система. Поздрави.

Е, щом можеш да кажеш дали Тръмп или Бил има по-добър вкус, явно имаш повече информация от мен. :)) Всеки му своето, нали знаеш. :))

Да вземе да се разрови из речите им пред Голдман и прочее, та да видим и ние каква е тая експертиза, чието споделяне за по-малко от час ти носи четвърт милион доларес...И доколко е съвместима с претенциите им да представляват средния американец, чийто доходи на реална база не помръдват от близо 40 години.

през тези 40 години рублата поевтинява ли поевтинява спрямо долара

айде стига с тия краварски простотии бе,тия ни задминаха по кирливи ризи,дреме миза клинтъновица,за тръмповица,за минджевица