Експерт се отрече от Радев: Направи груба грешка с Клинтън

Експертът по сигурност и бивш дипломат Боян Чуков, който бе един от издигналите за президент Румен Радев, се отрече от него и го обвини в груба грешка.

Обратно в новината

Коментари - Експерт се отрече от Радев: Направи груба грешка с Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България в момента е уникална. Генерали я командват, толкова могат хората. То, политиката не е проста работа. Бойко 10 години командва и още не е влязъл в час както трябва, подготовка трябва за това. Каквото сме си надробили, това ще сърбаме. Съдбата ни е такава, дивашки преход.

не че защитавам радев, но този идиот чува ли се какво говори? "схватка на живот и смърт", "смъртен враг" и т.п. този има ли представа, че никой не е над закона в Америка, даже и президентът? за инфо на този измислен "експерт", Бил Клинтън беше един от най-великите президенти на Америка, който спря сръбския диктатор милошевич да подпали и нашата черга

Какво от това което казва Чуков ,не е вярно ? Клинтън е смъртен враг на Тръмп,Клинтин и ибрика му П.Стоянов взеха Косово от християните и го подариха на исляма,Мошеника Клинтън лъга като циганин че Луински не му е духала,като толкова много го искаш този циганин ,го покани у вас ,в България той няма място....

ЕЕЕХ ЧУКОВ,КОЙ ТИ ПЛАТИ ДА ХОДИШ ДА ГОВОРИШ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА И ЗНАЙ ЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НО НЕЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЗНАЕ ЧЕ ТОЧНО ТИ СИ ГО ИЗДИГНАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Я СТИГА СКРИЙСЕ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ОСТАВИ МНЕНИЕТО СИ ЗА СЕБЕ СИ

Оставете президента да се вижда с който иска. Това му е работата.

Родителите ти казвали ли са ти, че си специален?

Радев е натовец и като всеки натовец е продажник на България

егати експерта :)

УУУУ! ТУКА СТАНА МНОГО ИНТЕРЕСНО! ЧУКОВ БИЛ ЕДИН ОТ ИЗДИГНАЛИТЕ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ? Боян Чуков шеф на Съвета по сигурността към МС, щатен служител на ДС и изпълнителен директор на свързаната с Алексей Петров Лев Корпорация, е издигнал Радев за президент? ЦИТАТИ: 15 юли 2013 "Боян Чуков е бил дясната ръка на Алексей Петров. Работил е в "Лев корпорация". Меко казано съм притеснен от едно такова назначение. Г-н Чуков многократно се изказва и в подкрепа на евразийския проект на г-н Путин. Нека да си даваме сметка, какви назначения се случват пред очите на цялата нация". Това заяви президентът Росен Плевнелиев, след откриването на автомагистрала "Тракия". 15 юли 2013 "Като голям скандал определи президентът Плевнелиев назначението на Боян Чуков за шеф на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Така е, скандалът е голям, защото Чуков е ченге на ДС, откровен привърженик на путинската евразийска доктрина и близък с Алексей Петров Трактора. Назначението му не е съвместимо с европейския курс на България и е откровена подигравка с протестиращите, които искат държавата да скъса връзките с мафията"

мРЪСНИКА КЛИНТЪН ЗАЕДНО С НАШИЯ ИБРИК -ПЕТЪР СТОЯНОВ ВЗЕХА КОСОВО ОТ ХРИСТИЯНИТЕ И ГО ДАДОХА НА ИСЛЯМА,А КАТО ДОБАВИМ КЪМ ТОВА ЧЕ ТРЪМП ГО МРАЗЖИ В ЧЕРВАТА ,РАДЕВ НАПРАВО СЕ НААКА И ТО ЖЕСТОКО,СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО ,СТРАШНО Е ЧЕ ЛИДЕРИТЕ НИ СА ПРОДАЖНИЦИ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ

от фатмак президент не става

има ли пилот в самолета?

Круасан

Как хубаво Десин Радефф полира сфинктера на Путин...

Днес да не е Преображение? Някакъв си "експерт" и бивш служител на 1-во Главно управление на ДС се отрекъл от президента на България и изведнъж всички соросоиди в България вкупом се отрекоха от основната си опорна точка - Клинтъните?!!! Абе, недоносчета! Сорос ще ви отреже напълно издръжчицата! Питахте ли някой от господарите си, преди да почнете да плюете главния соросоид в САЩ - Бил Клинтън??? Нещо май се оплетохте като пилета в кълчища!

Стига с тоя Сорос бе ушанко недо.латена!!Утре ще умре дъртия миндил и тогава кой ще ви е виновен?????

Рапончо.

Този тъпанар не разбира от политика, не го плюйте, по скоро го съжалете.

Гумения грипен пак се изсра на метеното по стар партиен навик.

...Все пак е за предпочитане СВАЛЯЧ и харизматичен приятел отколкото един смъкнат от КЕЧ арената..С КИМ си пасват идеално -ким/пънкар,,тръмп/кеч, ес кеч/...Светът стана кеч сцена и двамата се чувстват добре на нея--само дето светът-НЕ.

има битка на живот и смърт между действащия и неосъществената килъри, която се води съпруга на Бил! Но пък може Бил да е на страната на Тръмп, ти от къде знаеш как е та ревнА?!?

Нещо по-идиотско не можа ли да измислиш?

Трябва да си съвсем ненаясно с родния пейзаж ,за да предположиш , че червена селска кранта като Клепоухия ще ни сближава със САЩ и ще докарва американски инвестиции. Чуков ме изненадва сериозно с това си очакване. Та той е издигнат точно за обратното от червемите и руските им ментори. Пращането на комуноиди като Клепоухия на обучение на запад са най-Грешно пропиляните пари, колкото Ким Чен Ун е попил нещо от английското образование и култура, толкова и селския клепоушко, израстнал с лозунга:Всяка шестица -на Рейгън плесница, ще да се се е приближил до белия свят от престоя в американски школа за военни, пак същия обикновен фатмак , селтак, парцал на червените и москалите.

Клинтън са "врагове" с Тръмп, колкото и нашите партии уж "враждуват" помежду си, а всъщност са в един тим смучещ нациите си.

Независимо от това, дали Радев е прав или не, възниква по-важен въпрос: --------Докога агенти на ДС ще си позволяват да исказват мнение и да дават акъл на другите, вместо да са се скрили в миша дупка. Голяма грешка, че ни ги изтрепахме преди години, още ни управляват, м...... им.

Служителите на държавна сигурност почнаха да слагат минусчета, браво, браво, сигурно сте доволни, че ни ви зачертахме окончателно преди 28 години

valentor

ДС/ОБ(=обществена безопасност ) ФБР/БФШ/ШБ/СН , или както искате ги наричайте СА инструмент на съовтветната държава =кучета на каишка , като му посочи държавата( политика) кой е лошия и то си знае неговото. Задавали ли сте си питанката дали ония от ОМРАЗНАТА Ви ДС ако бяха( а те искаха) насочени към демократичното и благоденстващо бъдеще на България -нямаше да драпат със зъби и нокти за да постигнат такава цел. Все пак тогава (89/90/91..) са офицери от Българската ВОЙСКА. Кой не искаше да има такъв инструмент=резултат ? Лесно се внушавате. С уважение офицер о.з/р. Валентор.

Дават,разбира се,като нямата никакъв....Пък и като сини атлантически бунаци сте точно како ,,магарето,,Клинтън/демократи де/..

Сега Антон Тодоров ще ги громи ... майко мила!

Скоро Тръмп може и да не е президент. Ама защо всеки чукча ще казва на един президент с кого да се среща.Това е по български...все да критикуваш и все да сме всезнайковци!!!!

Тиквеникът Радев е прост като гъдулка!

Не забравяй, че е натовски генерал и владее 3 езика.Ти какво си?

Не случайно Радев беше мрачен на снимката с Тръмп. Сигурно е преценил що за палячо е американския президент и колко е опасен за света. На Тръмп не му давам повече от шест месеца президенстване (освен ако не ни затрие в този период). Това с поканата към Клинтън може да се окаже ценен дипломатически ход от страна на Радев.

"Ген.Решетников ми поръча да предупредя Радев,че заради измяната към руските ни господари ще бъде привикан на килимчето пред товаришч Путин."

че той (Тръмп) вече направи повече от 6 месеца.

Дипломацията, особено на висше ниво, както е в между държавническите отношения, е висш пилотаж, не е за всеки. Нашият генерал, може и да е бил добър летец, но в този пилотаж, наречен гъвкава дипломация, хич го няма. Лошото е, че няма и кой да му даде съвет, защото тези чиновници, които шетат по канцелариите на Президентството и МС, са пълна нула. Нито езици знаят като хората, нито са подготвени и научени на точна оценка и реакция, нито вържат нещо полезно за България. Това са близачи и носачи на куфари, и единствената им мисъл е да ги включат в делегация в чужбина, или на софра до началника им, независимо, дали е Радев или Борисов, или който и да е от нашите т.н. ВИП политици.

нещо почнаха атаките срещу президента? на кого и с какво не е угодил е въпросът...

...на ф-16..

къде, бе, драскачо, къде видя атака? Да не си от онези атакисти на Болен Сидеров? Виж армията от нищоправци чиновници навсякъде, вкл. и около Радев. Той, естествено, не е учил за Президент, и затова трябва да има съвестни и точни съветници. Представяш ли си, ако Тръмп има нашите съветници? Още утре ще има страхотни проблеми с нашите т.н. експерти...

Май трябва всеки да усети иронията в поста ти. Колко ли трябва да си смел да бодигардстваш на Тато или да разхождаш кучетата на Маджо. И чий живот е спасил Борисов. На Чората или на Мишо Бирата?

този чуков ми се издигна в очите а тука някои злобари ала селяндури като шефа си го оплюван без да схващат че човека е много задълбочен и прав в анализа си -ама българина е толкова прост и елементарен че не обича да мисли изобщо-затова си и избра тоя чукундур да си е лика прилика с народната злобна душа!

президента Радев. Това де не ви е Плевналиев... Радев няма лоши чувства нито към Тръмп,нито към семейство Клинтън, те са избранници на американския народ. Само подлизурки се слагат на тия които в момента са на власт,а след това ги плюят.

Ужас, сега Радев ще бъде принуден да го премести в другия крачол!

Е съвсем типично, бивши комунистически ченгета, сега да се кълнат в САЩ. Нищо особено не е станало - проява на любезност и ако наистина дойде няма да стане нищо особено, все пак е бивш президент, които в америка са институция до живот.

просто човека изпълнява поръчка от Кремъл..да сме скарани със сегашното ръководство на САЩ.

Груба грешка на Радев, но няма нужда от излишна емоционалност.

Абе Чуков, ти уж си коскоджа ми ти шпионин, и от КДС, и от КГБ, и от кой знае какви още тайни служби, а не разбираш! Не знаеш ли, че Руменчо беше на училище в САЩ точно по времето на Клинтън? Да не би да си мислиш, че в САЩ събират слугувници от цял свят за да ги учат на патриотизъм и управляват в полза на страните си, а не в техен кравопоклоннически интерес и послушание, че обвиняваш Руменчо в гаф щото Клинтън не бил добра реклама за България? Че к'во му дреме на Руменчо за България бе, или си почнал да вярваш не вестници? Пък и к'во лошо агентът да си покани вербовчика, хем да се отчете лично пред началството?

И какви действия предлага предлага "експертът" като срещнеш някого по коридора? Бързо завиваш обратно и се мушкаш в тоалетната или ...?

Не за Тръмп го боли Чуков. Коритаров обясни стратегията с поканата на Клинтън. Клинтън е човекът който съдейства за спогодбите при разпадането на Югославия и създаването на държавата Босна.

Голям кеф- двама русофили да се карат. И радев и чуков за чеп не стават.

Това говори само добре за Радев. Един доброволен дописник на ДС да се отрече от теб.

Чуков е изключително сериозен да падне до махленско ниво .И да той покани Доналд Тръмп то да не е разбрал Чуков ли ?

КАК СЕ НАМИРА УМЕН ВОЕНЕН---НЯМА ТАКИВА БЕ ХОРА С МИКРОСКОП ДА ГИ ТЪРСИШ НЯМА ДА НАМЕРИШ !

Радев, като агент на Путин, как така кани Клинтън, който открито обвинява Путин за загубата на изборите от жена му?

е двоен контра агент, заби го и на Доналт и на Путив:)

След изказването на експертите Митко Чука и Роско Сърпа се размириса много в студиото и после в цялата страна. Слабите ветрове в страната немогат да премахнат миризмата бързо и ефективно. Всеки да се спасява както може!

Да намериш Умен, честен комунист е все едно да търсиш Дървено желязо от пластмаса :-)! Или ще лъже ако е умник, или ше направи поредната глупост ако е вярващ в идеите на Партията(сврян под полата на Курнелия)! Горко ни с такъв Тиквун!

Това е от 1 седмица. Ето нещо ново бе ДРИС третополовво-говедарско "Зетят на Тръмп Джаред Къшнър е гласувал 8 години... като жена"

Новината също е стара, от понеделник знаем че въпросният зет е гласувал като жена:)

Аман от "Експерти"!

вече и по селата няма такива селяндури като радев

гледам си един много умен гражданин. Нещастник

Съгласен съм с Чуков. Това е груба грешка от страна на Радев.

"В момента има схватка на живот и смърт между семейство Клинтън и действащия американски президент. " В Америка не стават такива неща! Там всичко се опира на закона. И най-много към него се придържат президентите - както настоящи, така и бивши.

В Америка не ставали такива неща? Като да застрелят президент и брат му кандидат-президент - което си е чист въоръжен преврат! Виж друго не става в Америка - народът да си трае, вместо да скача срещу Виетнамската война например.

Ирония приятел, ирония! Стана ми интересно, авторът как се е осмелил да напише такова нещо. А иначе е прав - Радев не трябваше да се среща с Клинтън!

а руския народ как скачаше само с/у войната в Афганистан......а бе тролове тъпи,май забравихте за митингите на хипитата и демонстациите пред белия дом тогава....тъпоглави макаци сте

Не вярвайте, това е КАПАН, вместо в София ще го приземят в Белград, където ще го посрещнат с "почести", които ще помни доживот !!!