Климатични екоактивисти заляха с кал базиликата Сан Марко във Венеция (видео)

"Вие сте последните, които ще можете да виждате тази църква над морското равнище", заявили протестиращите

Обратно в новината

Коментари - Климатични екоактивисти заляха с кал базиликата Сан Марко във Венеция (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така! Това е начинът, по който ще накараме хората реално да се замислят за онова, което Грета им каза, но никой не чу!

Петоколонници!

Да така е ,ето у нас например заради неглижиране на климатичните промен се образува снежна тапа на Петрохан

хаха трябва да си най-големия маломен олигофрен за да вярваш на няква 15 годишна пикла

Климатичните активисти са малоумни кретени за психиатрията. Доживяхме идиокрацията.

Начина е да ги метнат във венецианската лагуна с по един камък на шията , та да не цапат света с малоумното си присъствие даже.

Егати психарчетата и наркоманчетата . Тия екотерористчета трябва да ги опандизят поне за година и да платят всички работи по възстановяването. Хем ненормални, хем рушат и пречат на останалите, че гледат и да си налагат идеите и разбиранията.

Аман от "активисти" от всякакъв вид - еко, ЛГТБ, НПО, полит, инфлуенсъри, инфлуенсърки ... Хора, заредени с много енергия, силно его, с нуаналитичен ум.

деба и малоумните дебили, сега да им сложат по една глоба 200-300.000$ и 1-2 години в затвора да видим дали ще има други олигофрени да ходят да рушат и не ми трий коментара ве комунист

От две клетки в мозъка сглобиха, че "конспирациите" са реалност. Започнаха да се сещат че Ал Гор започна Климатичната истерия като стратегия за управление на света. Започнаха да задават логични въпрси защо СЗО се финансира от Гейтс, как един софтуерен милиардер изведнъж определя какво ще се случва в хранителната, фармацевтичната и натиска за карбонови данъци? Какъв е Шваб за да си позволи публично да командва политическият елит? Как винаги от тези уж "непредвидими" и "фатални" проблеми печелят един определен кръг индивиди и защо правителствата позволяват СЗО да иземва функцията им като заобикаля конституционните права на гражданите? Поколения промити мозъци живеещи в розовият метавръз на социалните мрежи, 3д игрите и псевдо професиите са толкова откъснати от реалността, че са готови да платят всяка възможна цена в името да осъществят идеологически подадената им от елитите адженда. Комбинирайте това с организираното подкупване на медии и политици и фараонският ред на банкерите и милиардерите се осъществява пред очите ни. Ако човечеството не се организира да се пребори с корпорациите за правата си, дистопията ни е гарантирана. Видимо правителствата изпълняват нарежданията на елитите без да им мигне окото за реакцията на гражданите, глобално. Започна се с пландемията, тествана в Хонг Конг, премина се на войната в Украйна, идеален повод за деиндустриализация, следва налагане на CBDC, социален рейтинг, карбонови данъци, 15 минутни градове със следене в реално време от ИИ, синтетично месо, планирани локдауни и цензура непозната досега. Събудете се, не позволявайте да ви разделят на отбори и не следвайте герои. Всички са купени и играят театър. Тези, които не са купени са просто глупави и наивни и следват тренда:)

Колко вода изхабиха хората сега да им мият гомната ?! Това не е ли разхищение на природни ресурси, заради такива ненормалници, които не могат да мислят...

Кво да очакваме от тях, освен осиране!

Е такива луди гласуват за ДБ и ПП (партиите на Прайда)

Don’t Look Up - ако не сте го гледали гледайте го…

В една отминала епоха, тия щяха да си изядат боя първо от хората наоколо, а после и от карабинерите. И да ги накарат да възстановят щетите с пари и труд. За съжаление вече сме във времената, в които откачалките са на почит и под защита.

джендери,безполови,многополови,попикани старчоци,деменции,възродени фашисти,наркомани.....В това живеем вече! И ще стаеа все по-зле!

тия тряаа след прибиране у кауша бой,кастрация и еб.н по 5 пъти на ден да се пуснат след месец

С риск отново да ме баннат, лично аз очаквам да дадат пример и да отидат да живеят в някоя пещера вдън горите тилилейски. всъщност и друго очаквам, но ако го напиша, ще ми сложат възбрана за пет прераждания напред. Това са хора, които не стават за нищо, не са положили една тухла, не са създали една машина и не са постигнали абсолютно нищичко през жалкото си съществуване, но затова пък са много лесно манипулируеми. Днес искат ограничения заради климата, утре ще искат нещо друго в зависимост от това как са им промили мозъците. Обаче няма награда за позналия, че не са се отказали от нито една от благинките на съвременния живот.

еколайнари , по цял свят ги има .

Все по често си мисля че еко активистите трябва да ги заливат с нещо.. примерно с бензин.

Те си ги създадоха еко-вандалите. В ООН ръкопляскаха на Гретиту.

И то през зимния сезон, представяш ли си? Сняг през зимата падна. И това ако не е доказателство.

Отказаха ли се от ползването на мобилни телефони и социалнш мрежи? НЕ. А те генерират по веригата голям процент карбонови емисии.. Същите тия пикльовци прекарват вероятно по няколко часа на ден в игри пред някой 65 инча телевизор . Напълно безмислено изхарчен ток и ресурси.. Защо нито веднъж тия не залеят с боя например собственика на Ексон, Шел, Монсанто, ЕЛФ...и т.н? Хубаво, по макрон летяха яйца ама по тия не. Преди години грийн пис (щото са само пис, не пийс) мъчеха да спират траулери и да правят тероризъм.. Естествено по тях стреляха и заливаха с вода или боя.. И те бяха горди партизани. Колко пъти обаче някой застана срещу оригархията която дефакто държи промишлеността тровеща и поразяваща всичко? Нито веднъж! Такива мазни дебили като Шваб самодово но ще диктуват какво трябва да се прави, "лидерите" козируват, а после петролното, оръжейно, електрическо, химечиско и т.н. лобита ще си правят каквото искат... Тече невероятна по мащабите си лумпенизация, и процеса вече е необратим!

ама да е еко, се па... И огниву с кремик.

направо за стените на височина поне 5-10 метра, и да ги оставят там залепнали поне 1-2 месеца!

Аз като християнин бих ги понабил за това нещо, това пак ще много по-добре от това Господ да ги остави без ръце. Спомнете си че Христос за храма в Йерусалим си направи бич от въже и изгони търговците. Никой да не разчита че сме добри и че позволяваме всичко.