Гълфстрийм осезателно се забавя

Течението, пренасящо топли води към Северна Америка и Европа се забавя и носи все по-малко топлина към северните ширини.

Обратно в новината

Коментари - Гълфстрийм осезателно се забавя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без Гълфстрийм Северна Европа ще заприлича на Сибир. Англия, Уелс, Шотландия, Ирландия, Норвегия, Швеция и Дания ще се сковат от студ, сняг и лед, а хората в тях ще носят ушанки и валенки като руснаците.

Хайде, дано да замръзнат!

Опапаха проблема с озоновата дупка, свиха доста парички, сега захапаха океаните, и там ще потънат много пари, а наивниците вярват и плащат ... Макар че никой не знае въобще имало ли е дупка и как се движи Гълфстрийм!

така е при измамамата глобално затопляне!! обаче, ал гор стана първият човек спечелил милиарче в зелено от търговия с въглеродни емисии, врътнаха ви най-голямата измама в човешката история и ви наложиха глобален данък под формата на глоби за въглеродни емисии!!

едно по едно ще видим и други оръжия от руснаците: климатични, геофизически, астрономически и прочее; който гони дипломати, ще мръзне и ще го сполетяват тайфуни, земетресения, наводнения и к'во ли не

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕЕЕЕМ !!!

Изненадан крайно и неприятно че вината лежи изцяло върху : каско може да скочи заради фермерите . Лично , не само лично , разширявам кръгът на файървол около себе си , нито куче , нито котка , нито мишка , нито Апп-ове вече няма да контактуват нито с тях , нито с каквото и да е . Поздрав от голф-игрище в Шотландия . Станало наистина на ски-писта !

Правилно- дошло е време да замразим Америка.

А защо ? Защото знае . Умна домакиня , Меркъл .

кое е верно? Ледниците що се топят? Или идва глобално затопляне? Или Нова ледена епоха? Нещо научните опорни точки взеха да се местят според това кой плаща.

каква и къде може да се взема комисонна ?

Да вземеш да прочетеш малко/ ако можеш/, да се поинтересуваш и да се образоваш ,преди да изразяваш празноглавия си смях

Доколкото си спомням от историята преди повече от 100 години е била британската индустриална революция. Пак е замърсявяне - британците си мълчат за нея!

Ингилизите скоро ще живеят в ледената епоха !

има у ИнглЪнд и това причинява забавянето на Гълфстийм.

на онзи остров възприет е да гледат или от долу на горе , или да държат уред на опаки , тоест виждам дървения корпус , но къде е показателят ?

в два сутринта беше 3 градуса в четири сутринта беше 8 градуса в идинайсе и трийси беше 11 градуса в четирнайсе и педесе беше 19 градуса, като продължава с това темпо до довечере ще сме изврели, а до три години ще е осем хиляди градуса. да ви имам прогнозите

Евалла, много добре казано!!

Явно Путин им спира кранчето. Как са пропуснали да го обявят. Британска новина без да е виновен Путин си е направо куриоз.

на мама умника, ела на биберона

3-та световна война ще ни довърши по-бързо.