Син на есесовец основал “Мосак Фонсека“

„Мосак Фонсека“ (Mossack Fonseca), която е в епицентъра на скандала "Панамски документи", е дискретна адвокатска фирма с отбрани клиенти информират АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Син на есесовец основал “Мосак Фонсека“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Син на есесовец основал Мосак Фонсекаа деца на партизани са си отворили сметки там

Тия подробности хич не са важни, тия двамата са просто двама тарикати възползвали се от дупка в кривата капиталистическа система, нищо повече. Що световните лидери не закрият офшорните зони, така ще си решат генерално проблема или просто това не им е никакъв проблем даже напротив екстра им е и те и приятелчетата им си трупкат парички на гърба на трудещите се.

Какво общо има факта, че баща му е служил в СС, а след това е станал шпионин на ЦРУ с факта, че сина му пере пари?

Във нацистката партия е имало 12 милиона души, а във СС - 1 милион. Тогава обикновените немски войници и полицаи не са гледали на нацистката партия по този начин, по който ги гледат днес, защото за тях това е било война за запазването на Европа от комунизма и капитализма! Холокоста се е пазел в тайна и се е разчуло чак през 1945г. Така че това не е легитимно обвинение, че баща му е служил за родината си!

Вярно, с изключение за холокоста. Него си го измислиха евреите за да могат да "доят" Германия и го правят успешно и днес.

СС частите са били доста добро нещо за времето си. Превземат почти цяла Европа. Лошото е че министър- председателя на Германия - Хитлер, съвсем се е побъркал и е започнал да напада навсякъде. Всъщност, МЮСЮЛМАНИТЕ убиват стотици милиони мирни Християни ( включително и Турция- убива 1,5 милиона Арменци Християни през 1915 г., това е точно 30 години преди Хитлер), и вероятно Хитлер, като е разбрал какво са правили Мюсюлманите е започнал да прави като тях.

Какво е виновен човекът за това какъв е бил баща му? Съвсем по комунустически е да се обвинява за това.

Миналото си е супер на човека , аз бих бил страшно горд с такъв родител. Както се вижда него го интересуват само правенето и прането на пари , дреме му за разни идеологии.

В този контекст трябва да се казва също, че дъщерята на български комунист убиец се кандидатира за шеф на ООН.

а в момента е шеф на ЮНЕСКО !!!!

да не е била член на германската работническа партия?... ко определя това.. Тук ни управляват куманисти трето поколение и бронебойни патрони за тех нема открити..

какъв човек е, и Гюнтер Грас е служил в СС! Ама какъв писател е!

Син на есесовец основал ...., служител на КГБ ръководи световна държава. Нещо чудно за елитните служби и техните приемници ? Нито СС са били идиоти, нито тези от КГБ !

е син на есесовец?!? Защо се набляга на това в заглавието?

как да укрият от населението ония 150 финансови субекта, които пестили от закуски.

Мда, шпионирал за ЦРУ....и съвсемо случайно този човек допуска даизтече инфо някак си в бързината, като странно защо инфото изглежда много филтрирано.....ех мъко, мъко соросоидно -демократична, и тяхната лакомия и страдание не са малки, чудя се как някои идиоти от как свят светува се опитват да погълнат целият цвят, и винаги се провалят с гръм и трясък

Руските идиоти са идеален пример.

А уж беше евреин този Мосак!!! Вчерашните опорни точки на мурзилките бяха точно такива!

Чети, тъпа, чети! Не прескачай редове и се опитвай поне да схванеш това което четеш. То верно путлерастите сте най-тъпите същества, ама поне имайте малко срам.

НАЦИТАТА ИЗНАСЯТ 6000 ТОНА ЗЛАТО ВЪВ ФЕДЕРАЛ РЕЗЪРВ БАНК ОФ НЮ ЙОРК С ПОДВОДНИЦИ .... А ЕВРЕИТЕ ОТ ТИЯ 6000 ТОНА ИМ ВЗИМАТ 2000 ТОНА КОМИСИОННА .... СЕМЕЙСТВО СОРОС ПЪК ИЗНАСЯЛО ЗЛАТО ОТ УНГАРИЯ НА СС :))

ЗА 17 ГОДИНИ - ОТ 1951 ДО 1968 ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ ПО НЯКАКЪВ ЧУДОДЕЕН НАЧИН НАТРУПВА ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ ОТ 4000 ТОНА :))

Не е така, не се излагай с дезинформации тип Протестна мрежа, по голямата част от това злато е депозирано в САЩ още от Бисмарково време, все пак е Европа сме страдали от константни конфликти

Винаги, когато излезе нещо мръсно все някак се търси начин да се свърже с нацистите. А такива като Мадок, източил 50 милиарда чрез схемата Понци, се премъчава, че са алчни евреи.

По логиката на глупавите журналисти, всички германци са нацисти, защото дедите им са се били за страната си.

АЗ подкрепям идеите на Атака и ВОЛЕН. Той наистина би могъл да стане нашият Фюрер и да спаси България, само че ние не сме немци, не го разбрахме и не го подкрепихме. И ето резултата, отразен в изследване на нашите приятели от ЦРУ. България изчезва след няколко десетилетия, поради неспособноста да се защитава от надвисналите беди. А самият Хитлер е казал-народ, който не може да се защитава, е обречен на изчезване. И процеса е необратим-добавя професор Петър Иванов от БАН. За да стане някой светец, първо трябва да умре. Подобно нещо ще се случи и със СИДЕРОВ.

И аз подкрепям идеите на Болен! Даже мисля да джурна едно шише синьо Джони и да ида да ошамаря някого пред клек шоп, още тази вечер. Ти идваш ли или ще чакаш да станеш депутат, че да има условни присъди, след пиянските изцепки?!

И немците как са се спасили, вярвайки на посочения от теб?.

Много добре те знаем какъв си! Проблемът на Сидеров е,че иска от една колониална зависимост - западната да ни натресе друга - руска.

АЗ подкрепям идеите на Атака и ВОЛЕН. Той наистина би могъл да стане нашият Фюрер и да спаси България, само че ние не сме немци, не го разбрахме и не го подкрепихме. И ето резултата, отразен в изследване на нашите приятели от ЦРУ. България изчезва след няколко десетилетия, поради неспособноста да се защитава от надвисналите беди. А самият Хитлер е казал-народ, който не може да се защитава, е обречен на изчезване. И процеса е необратим-добавя професор Петър Иванов от БАН. за да стане някой светец, първо трябва да умре.

Волен е национал-болшевик и пълен демагог! Нито идеи има, нито акъл има. Повтаря заучени и копирани от Хитлер неща, смесени с идеи на Компартията, че ни звучат по-познато! Нито е националист, нито е фюрер! Интересува го само руската пара, която му наливат! Готов е да продаде България и на Турция, ако това ще му донесе девидент!

Разбира се, че ВОЛЕН не е такъв, какъвто ти го определяш. За него и за Атака аз казвам, че са най доброто, което създаде нашата уродлива политическа система. Това поне е в сравнение с останалите национални предатели, които буквало окрадоха, разпродадоха и направо унищожиха България. Поне едно от нещата, които предлагаше ВОЛЕН да беше се случило-да си върнем най голямото богатство златото. Да си отворим годните реактори в Козлодуй и да горим ток по няколко стотинки. Да изгоним от енергетиката чуждите октоподи, които ни пият кръвта. И разбира се да натикаме в дрънголника, виновните за тая национална катастрофа, сполетяла България в мирно време. Цената, платена от народа е 2 милиона. Не лева, евра или долари. Два милиона българи изгубихаме. И никому нищо.

Да си син на есесовец, било лошо. И защо точно? Ами нещо за леля му или баба му да кажат. А да си убиец и престъпник от КГБ е хубаво? В сравнение със комунистическия тоталитаризъм, нацистите изглеждат като ангелчета. Комунистическото управление е усъвършенстван и доведен до крайност фашизъм.

Ей голямо "изхождане" по въпроса",че чак замириса.Ти май си бил навсякъде и по всяко време,че си толкова"компетентен',че чак вониш.Поизмий малко устата или както там го наричаш,та дано да излезе нещо.

ДА! СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРЕИ! Да не забравяме.

Фашизмът и комунизмът са братя. СС и КГБ са двете страни на една монета. И нищо чудно в това Путин да си пере парите при син на есесовец

Те затова се мразят национал-социалистите и комунистите, защото се бият за един и същи пролетариат или избирател да се каже иначе! Едно време ни лъжеха, че фашистите-нацистите били капиталисти :D Да ама се оказа, че фашисти-болшевики-нацисти са едно са все със социалистическа идеология, борят се против капитализма и апелират към низшите прослойки на пролетариата и бедните селяни!!!!

е,ти нали си рожба и на двете така че недей че си смешко

Виж са, СС и КГБ имат отношение колкото, вода и краставица. Коректно сравнение е Гестапо и КГБ. В комунизма СС няма, да речем, че идеята на СС я играе партията, само че принципа не е расов.

Още по времето на Соца, четох руски книги за корпоративният фашизъм на Мусолини и го приех за най добра икономическа доктрина. Лично Сталин е поръчал написването на тая книга. Фамилията на авторката беше Ким и тя е работила в руското посолство в Италия със тая цел. Хитлер го доказа в Германия. Лошото при него е, че той си позволи нещо, което няма как да се случи-да завоюва Русия. Тая страна няма как да я изходиш, та не да я превземеш. Това го разбират всички и за това чета със снизхождение коментари, че уж някой се кани да напада Русия. Това е абсурдно. Същото се отнася и до Америка, скрита на сигурно место зад океана. И двете страни нещо ни будалкат, но такава им е играта-да играят на стражари и апаши. Книгите на Хитлер направо заливат пазара на запад. Има ги и в България. С негов портрет на корицата. Убеден съм, че у нас има много негови последователи. И на края, за да се уверите в написаното от мен, прочетет сайта 25-те точки на нацистката програма. За да се убедите, че тя наистина е много добра.

като чета тук коментари и носталгични въздишки по Хитлер и нацизма направо ще се разплача от умиление ве... :-) и то писани от "üntermensch", както хитлеристката доктрина определя народи като нашия

Schutzstaffel

Син на СС-овец?! Т'ва па к'во общо има?! Сега очакваме новината, как адвокатската фирма е давала коктейли за клиентите си където се е сервирало човешко месо! Зарежи и безсмислици и внушения и всичко!

Тея фашаги са железни, където и да отидат все са на върха на хранителната верига!

Браво, Володя, ти знаеш как и откъде да вземеш данни и затова бяхте там доста спокойни и първоначално не реагирахте остро. Добре си си научил урока и си си написал домашното предварително.

А бе нещо като че ли ми сеоткроява в тая статия,нещо за шпионаш за цру,това е достатъчно за да ми е ясно защо няма кравари оклеветени в цялата истерия

шумът и мириса на пари събира нацисти и юдей:)))

дигат ,та да има още милиони за захранка на офшорките в Панама

А,бе американците да не са решили да бомбардират Панамския канал!?Или може би да го конфискуват като наказание -по-изгодно е и няма кой да ги спре !?

Добавям отделно от коментара. Аз не виждам Хитлер само в черна боя, както го рисуват. За мен той е само една историческа немска личност, която много уважаваше България.

Най сетне нещо нормално поствано от теб!! Ако има на някой на който да му бъде издигнат паметник в Бг ,то това е или на Рибентроп или на Хитлер.Благодарение на тях Южна Добруджа без един изстрел беше върната на България. То и Франц Йозеф Щраус си харесваше и изпитваше симпатии към България. Говорил съм с възрастни немци на които първата асоциация като чуят България е "ние бяхме съюзници две войни. като заговориш руснак в чужбина те питат "защо не сме им благодарни и вярни(все едно сме им любовници)... Та щом харесваш германците и Хитлер,как може да симпатизираш на карикатурите Путин и Воленка(доказан ямболски крадец, който допреди 8 години ходеше по София със скъсан пуловер, а сега се ...)

съюзите ни с Германия водят до няколко национални катастрофи и до унищожението ни като народ с национален идеал. Германия срина два пъти Европа до основи, сега ще го направи за трети път. Мерси за такъв "велик" народ!

Тъй като се оказва, че аз единствен съм имал срещи с децата на изтъкнали фашисти есесовци, нека ви разкажа за това. В град Дейтън Охайо има не голям молитвен дом на православни. Това бяха предимно наследници на руски емигранти. Ние с моята съпруга бяхме единствените българи там. Ние сме русофили по рождение и не влагаме никакъв политически смисъл в това. Запознахме се с близки на прочутият генерал Власов. Харесахме се и станахме близки приятели. Аз между другото вече знаех доста за фашизма и Хитлеризма. Те веднаж ни казаха, че са ни подготвили изненада. Трябва да подчертая, че бяха прекрасни хора. Ние с моята съпруга също бяхме на ниво. Канени сме да посрещаме Нова Година в тесен кръг с висши есесовски величия. Тръгнахме за едно частно имение, което се намира в околностите на Дейтън в една заградена гора. Влизаме в една алпииска вила, а във фоайето насреща една голяма карта на Германия в старите реални граници. Всичко в разкошният бар беше немско. Свиреше немска музика. Чувствах се като герой на филм. Беше ми като на сън. Те много добре познаваха България и имаха добро мнение за арийците на Балканите. Аз ги удивих, като казах, че СС е елита на Германия, а Германия е елита на света. За сведение до Дейтън има един чисто немски град. Така се и казва-Джермантаун. И да си призная на края.аз също съм и германофил. И също не влагам политическа емоция в това.

колко милиона престъпници са получили зелени карти, това дори цру не го знае !??

".....СС е елита на Германия..." Това е нормално и не може да бъде по друг начин. Втората Световна не е започнала само от Германия, но Германия е имала най-много причини да я започне. И то такива , каквито, ако са имали САЩ , или Англия, войната щеше да избухне много по-рано. На процеса в Нюрнберг по сведения на западната преса Гьоринг завладява аудиторията с непоклатими аргументи в подкрепа на политиката на националсоциалистите. СС са хората на честта, а такива хора са или герои, или мъртви . Жестокия кръвопиец Хитлер след като предава на България Южна Добруджа, Западни покрайнини, Македония , така и не съумява да принуди Цар Борис да изпрати дори един войник на Източния фронт. До Септември 44-та след 5 години война в Европа България все още не е дала жертви , а е получила територии. Септември-Ноември 44-та само за два месеца даваме 30 000 убити на фронта , изпратени от новата власт... Това са фактите. Изводите всеки сам.

Втората световна не е започната от Германия. Германия е само изпълнителя. А иначе е започната от едни други дето няляха пари в Германия и изкараха добри печалби от случката.

Българите винаги ли трябва да са гъзолизци на някого!!!!! И какви са реалните граници на Германия? Явно отвсякъде ви зомбират за още една война, в сравнение с която предишните световни ще изглеждат като малка кавга.

Империята отвръща на удара.

Сега ще изкарат че фашистите правят повече далавера от комунягите!?!?! Да ама НЕ! Играят на едно хоро: -Балъка е балък ,докато можем да го доим!

Ей, майка му стара........ловят като канарчета и туй - то. Столиците били "РАЗТЪРСЕНИ"! Кои столици, кво сгради ли падат, оставки ли хвърчат или всичко е в главите на журналистите. В началото на топа беше Путин, след това и немските медии "тихичко", че неговото име никъде не се цитира в тия прословути документи. Ясно е, докато не минат изборите в САЩ и Русия, много столици ще се "разтърсят", само в София не, тук всичките са "ангели небесни".

Дойде време и на панама.явно фирмата е била много сериозна.но нещо са настъпили някой и той си го връща.голяма смрад ще настане.аз съм убеден че има поне сто такива фирми и умните хора минават през няколко за да заметат следите.а иначе всички перат пари.така че путин да не се прави на ущипан.така или иначе той директно не е замесен -само обкръжението.в демократичните държави ще изгорят някои а в русия не мисля че ще има последствия.

не се притеснявай за фирмата или за панама , те са на благосливията на обама и цру !но игричките им са толкова прозрачни, че смешни, по-скоро жалки !

*благословията

Пълни простотии! Чи кво незаконно има в офшорните зони и в офшорките! Фирмите се регистрират, имат законно седалище, плащат си данъците! Мъ данъците били ниски! Ми ниски са, в САЩ -35%,, в България 10%, за пенсионери - 0%!!!!! Тука офшорна зона ли е, що никой не плюе България?

В Англия е 40% и нагоре.

Нищо незаконно няма.Нито в офшорки,нито във фирми които консултират!! Проблемът е как даден човек със средна заплата на музикант или човек с диплома от ЮЗА Благоевград за 5 годни може да спести толкова средства ,че да е необходимо да ги пази в Панама или в Купър или на Кайманите. Жив пример за това са сина на Рогозин (който от 25г възраст) върти оръжеен бизнес или сина на Янукович (зъболекар по образование) който на 32г е милиардер от бизнес с въглища (от Донбас).. Иначе примери много от света.:-)))

ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА СА ЕДНО И СЪЩО ТВОРЕНИЕ ПО ПОРЪЧКА НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ!!!ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА БОРБА СРЕЩУ ТЕЗИ,КОИТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ!!!ВАЖНОТО Е ДА СЕ ХВЪРЛИ В ПРОСТРАНСТВОТО ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА,ЗА КОЯТО МАЛЦИНА СА ПОДГОТВЕНИ ДА Я ОСМИСЛЯТ ПРАВИЛНО!!!

ЗА БЕЛИЯТ ЧОВЕК Е ВАЖЕН НАЦИЗМА, ЗАЩОТО ТОЙ ГО СЪХРАНЯВА, ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Е УДОБЕН КОМУНИЗМА, ЗАЩОТО ЧРЕЗ НЕГО СЕ МЪЧАТ ДА РАЗРУШАТ НАШИЯ СВЯТ.

Сорри, дядо и и прадядо и са били МОНАРХО-ФАШИСТИ!

То и Симеон е възпитаник на фашисткия диктатор Франко!

войни, подбирани са мъже с висок интелект и перфектни физически данни, високи над 180см!!! путин, медведев, шойгу и компания нямат никакви шансове ?

Ентусиазмът ти е леко подозрителен, но все пак малко история няма да ти навреди: СС наистина първоначално са били само "арийци", но с течение на времето логично потокът от такива значително намалял. Затова започнали да приемат всякакви други националности, стига да отговаряли на стереотипа и да симпатизират на нацистите. В края на войната над 60 процента от СС са били не-германци. Дори има информация, че по-голямата част от охраната на Хитлер в последните му дни са били всъщност..... французи.

Според "стари разузнавателни документи" Мосак-баща предложил да шпионира в полза на Мосад-старши. "Институт за разследване и специални задачи" е израелска разузнавателна агенция, обикновено се споменава като "Мосад"-централна структура, която координира и взаимодейства между секретните служби военното разузнавателно управление (АМАН), Централната секретна служба ( ГСС или "Шабак", известна и под съкращението Шин Бет) и чуждестрани служби на политически управления.

Никоя страна няма спогодба с офшорните зони за избягване на двойното данъчно облагане...така,че ако се гласува еднин закон в смисъла"парите са облагат и после заминават натам.." и офшорките ще умрат за 2-3 години.Ама няма сметка да го правят политиците т.е. голямо виене и утре -пак същата!

Много бръчкаш, повечето страни имат, кът не знаеш кво е офшорна зона не се излагай!

Дори и така да е ,утра ако се гласува в НС до 24 часа може и да нямат...Като с почетните посланици - днес си а утре не си....Въпрос на воля,не е като гравитацията....

България и Русия имат спогодба за избягване на двойното данъчно облагане! Кът си толкова печен, кажи коя от двете е офшорката?

Сега разбирам защо Путин е там - Нацистко злато при нацисти отива! :D

самия Хитлер е основателя!!???НАЛИ

Активни помагачи в 'активното мероприятие" с цел дискредитиране на В.В .ПУт са били Гьобелс,Химлер,Шпрее,Шахт,Мусолини,Чано,Бадолио,Антунеску,адм.Хорти,Степан Бандера,проф.Цанков,Майка Тереза,Енвер Ходжа,Йосип Броз Тито,Лех Валенса,Папа Йоан Павел 1 и втори,Бен Горион,Бабрак Кармал и Салазар. Но те не знаят ,че В.В.Пу е железен .Не се пречупва лесно. Железен е от вън ,но отвътре е зелен,зелен като щатски долар

То и Симеон е син на нацист. Баща му е Борис 3-ти!

Ти си пълен идиот бе :D Цар Борис е бил Монарх - ЦАР! Нацистите са СОЦИАЛИСТИ - демек републиканци!!! Леле, комундетата, колко сте прости и невежи с промити мозъци!!!

Ми то цяла България е чедо на МОНАРХО-ФАШИСТКИТЕ ни деди! Сега да си посипем главите с пепел, или да си метнем по едно въже на шията?

Това "монархо-фашизма" е идиотска измишльотина на комунистическата, съветска пропаганда! Навсякъде, където фашисти вземат властта - монархията пада! Фашистката идеология е анти-монархическа! Фашизмът е разновидност на социализма! Социализъм би трябвало всички да знаете, какво е!

Соросоидни фъшкии.

До Истината: За нашия президент му показа документите за офшорните сметки. И нищо не се доказа,а се замаза. Доказа се че е "пропуснал" 200 000 данъци. И сметки има на името на бившата и насточщата му жена. А по отношение дали е комунист? Е член на БКП е бил .а иначе убежденията си ги мени както му е изгодно.

май искаш да се разболееш !

Тайната на успеха в съвременния западен свят - баща есесовец, работещ за ЦРУ!

Каква ирония на съдбата:-)) Син на бивш член на СС управлява, ръководи финанси на внука на бившия член на Политбюро на КПСС Нурсултан Назърбаев,на сина на първия секретар на Ком.партията на Азербейджан Алиев,на сина на др.Рогозин ,на сина на бившия кмет на гр Правец и так дале. Както се пее в песента-Съдбата е хамелеон:-)))))

Също така МОСАД и МИ от 5 до 16

българите го усетиха , затова всички чакат зелената карта !

в гугъл прочетох неща относно собственика юрген и споменатото за баща му(не казват името на бащата). от така написаното моят извод бе , че тази фондация е изпълнение на цру,с избиране(завербуване) на подходящи за това хора ! и бащата и синът са баш мръсници , но едва ли го осъзнават, а тези , които са ползвали и ползват услугите им са същите !

Значи трябва да важи и за Путин? Както и за много други настоящи и бивши висши политици от всякакви партии и страни.