Китайските власти започнаха да разследват протестиращи срещу COVID-политиката

Полицията проверява телефоните на минувачи за наличието на VPN и Telegram, участниците в демонстрациите дава писмени показания

Обратно в новината

Коментари - Китайските власти започнаха да разследват протестиращи срещу COVID-политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това да не се случва в България е, че все още хората тук не навеждат глава и дават отпор! А трябва още повече! Наблюдава се възраждане на дикататорските режими, а това е по-страшно дори от теоретичния ад!

Сменихме зеления "статус" на червен - не можеш да излезеш, не можеш да си напазаруваш, не можеш да живееш. Да очакват и еврогейските овце скоро. Сега се тества бета-версията в Китай.

Диктаторските режими няма да могат да се възродят така лесно. Като цяло, днес света се дели на две групи: едната група е демократичната, с доказани предимства и откъм свобода, и откъм просперитет. А другата група е параноичната, сред която виреят конспиративни теории и идеологии като комунизъм, нацизъм и други подобни, които имат една и съща основа: че има едно малцинство от богати, интелигентни и зли хора, които все искат да контролират останалите, които по презумпция са "добри, бедни (и глупави)". Само дето и те не са добри, и това е причината сред тях да виреят диктатури. Само че младото поколение е все по-уморено от извратената параноя на възрастните, и все повече иска да се присъедини към първата група. То все по-малко търпи тази мнителност и параноя, и диктаторите, които се опитват да я налагат (които все са изкупени от параноя възрастни, с изключение на дебелия Ким, ама и той е под контрол на климата от параноични старци, които живеят още някъде в миналото).

Тези протестиращи не треваше да се бават, а да протестират оше преди ваксинирането да започне.

В това отношение българинът показа як отпор, и това ме кара да съм горд. Факт е, че си имаме други трески за дялане като обшество, но това в голяма част е провокирано от "грозното" управление за последните 33 години.

Без очила не трябва да се пише. Извинявам се за грешките

В новия свят, градовете ще са концентрационните лагери, всеки в собствената си килия.

Нагази ги Covid-а!!!!

СВЕТИЛА ДА ОБЯСНИ ЗАЩО В НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАНАТА, КОНТРОЛИРАНА И ЧИПИРАНО-ВАКСИНИРАНАТА НАЦИЯ В СВЕТА ИМАЛО ТОЛКОВА "СЛУЧАИ НА КОВИД"?! КОЕ НЕ Е ВЯРНО В СЛУЧАЯ?! ЧЕ СА БОЛНИ ОТ "КОВИД" ИЛИ ЧЕ Т.Н. "ВАКСИНИ" РАБОТЯТ?! ЗАЩОТО НЕ СА ВАКСИНИ?!

отвън ще са онези 57% от населението, коитио са реално роби със заплата. Проблемът с тези хора тепърва ще се обостря. В БГ има интересен феномен: учител и лекар живеят в един блок или квартал с общак. Това вече се променя и скоро едните ще са част от цитаделата на градовете, другите 57% ще са отвън.

Точно това визирам.

По соца и тук ченгетата разследваха, ако на някой много му знае устата. Че и на Велик Ден правеха хайки около църквите.

Следващият ковид щаб у нас направо да е от китайци, а не от нашенски еничари.

Като цяло светът се дели на две групи. Загиващата империя ФАЩ с робите си и останалият свят

Баш "демократите" затваряха паркове и биеха и душеха хората по плажовете и обществените места и протестите. И дискриминираха и ограничаваха достъпа на граждани транспорт до основни услуги точно по китайски модел. Нека да си го припомним това и никога не го забравяме!

Подкрепям китайците за това което правят срещу ККП, Малко ме дразнят западните медии и политици дето изразяват солидарност. Понеже хората в Европа и като цяло западния свят които протестираха срещу рестрикции и мерки ги биха, хапаха ги кучета и бяха наричани с всички имена на света, анти-ваксъри, расисти, и какво ли още не.

всички ще изтрезнеем и ще осъзнаем, че "добри" хора на власт няма. Всички форми на управление са малко или много диктатура. Дори и демокрацията в най-чистият и вид (без изборни машинации). От 40 човека е достатъчно 21 да кажат, че искат да пият вода само от локвите и останалите 19 ще трябва чинно да започнат да сърбат кална вода, понеже демокрацията е диктатура на мнозинството колкото и да е тъпо то и разбиранията му.

В превод от китайски : " Китайските власти започнаха да изпраряват безследно хора"! Там разследванията са последвани от "безследно изчезнал"!

Нашенските ковидари мечтаеха за такива мерки през цялата пЛандемия.

А нашите ваксинирани антиваксъри копейкаджии ни дават за пример китай.

сега ще отсеят американските клакьори както направиха в Хонг Конг и нещата пак ще се успокоят

жалко, че не живееш в Австралия, Нова Зеландия, Канада, и др. подобни за да видиш там как демократично ги затвориха и демократично биеха и арестуваха всички които излизаха или са без маски

ㅤ

Да се чудиш кой е "по-загрижен" за... властта. Китай или Файзерпоклонниците.

ㅤ

Като са ти прави, върви в Китай.

Забрави плоскоземци, колективно западната опорка, която ви спуснаха по инерция, без да знаят, че в България тази теория не е била приета...

Демократично им запорираха личните сметки и на тези, които им помагат. Това ни чака в цифровия концлагер, който ни готвят клаус шваб и компания, за което са и пландемиите. Не е готино да има кеш, защото трудно се поробва.

Достатъчно е врагът ти, да ти срине образованието, както правят с нас, за да се съгласят 21 да пият вода от локвите. Така например правят с османското робство, вече е присъствиа, а заптиетата са просто полицаи, които само са арестували Левски... Чели ли сте "Под Присъствието" на Иван Вазов, скоро ще го четете, докато продажни, предатели избирате, като гласувате, за тях или като не гласувате и чат от България ще бъде предадена на турция от колективно западните.

Глобалистките уроди в действие. Само че защо е пропуснато да се спомене че сещото е и в Канада, Австралия, Нова Зеландия, някой от щатите, Израел, Южна Корея, Сингапур и много други средища на глобалистките дегенерати.

Нормално. Колкото и да се въртят, г.за им все ще е отзад! Омазаха света с Ковид-19, не дадоха стотинка за компенсации, ( само в България над 38 хил. загинаха)! За съжаление или не, по-добро нещо от капитализма, демокрацията и свободата на словото не е измислено. Която и държава да се опитва да ги подтиска, накрая пропада. Дори Америка с нейната демокрация на 200 години в момента има проблеми, какво остава за Ковидландия.