Китайските тайни служби действат все по-активно в Чехия

Това е нова тенденция в дейността на тайните служби от Пекин, твърди в анализ контраразузнаването в Прага

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от двете е вярно. Че работят службите това е ясно, но в цял свят е така. Че се започва нова "студена" война на службите, главно срещу руснаците и тук нищо ново. Сега и китайците като нова световна сила също решиха да се намеясят. Неясно е дали трябва да се страхуваме и доколко. Това прави службите на т.н. Велики сили нервни. Това, че американците го правят по цял свят и не им пука също го знае... цял свят ! Как да им кажеш нещо !? А, дребните като нас и чехите примерно какво да правят, освен да се пазят да не ги "сритат атовете" и да заслужат нечие висше благоволение !? И тъй върви светът !?

Трябват им кадри с европейски черти,иначе като го пратиш китайският разузнавач в Чехия и веднага си личи.Немож го скри. У Конго ако нямаш местен кадър направо си разконспириран веднага, така казват руснаците.

А у нас виетнамските тайни служби бяха законспирирани като строителни войски.

ама не е проблем, че цялата ислямска държава се премести в европа..!?

В отговор президентът Милош Земан каза в четвъртък, че на шефа на ведомството "зад всеки ъгъл му се привижда китайски или руски шпионин", и му препоръча да концентрира усилията си върху борбата с корупцията. Това важи и за България.

Па те са си от там! Напоследък ударно им отнемат гражданството в Англия, Холандия, Дания, Белгия и т.н. за да попречат на Ердоган да ги върне насилствено на правителствата им. Вече не били граждани на тези страни и той нямал право да ги връща там... Е.ах ти дермьокрацията!

В Прага от всеки мост над Дунав къцат риба 2-3 китайчета. И дебнат , и ДжПиЕси предават веднага на сателитите!?

Мъдо, къф Дунав у Прага бре?