Коментари - Китайски военни самолети за втори ден навлизат в зоната за отбрана на Тайван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Острова си е китайска територия, незаконно окупиран от капиталистите.

Тре си погледне на сайтовете на министерствата публикуваният документ за ЕДНА ДЪРЖАВА ДВЕ СИСТЕМИ.

краварите си траят като мити педеваси и остро осъждат!

Почвайте ги тез кравари педали и да се свършва

гз.

Доста подходящ момент (а може би и синхронизиран с РФ) - точно когато всичко живо зяпа УкраинЕ - да вземем да пробваме с Тайван ;-).

Усещам че чайниците вьобще няма да ги бавят Тайванчетата!

Китай си взима Тайван, Русия си взима Украйна, България си взима Македония и светът ще мирне.

Подмокряте ли се, копейкаджии? Така се подмокряхте и преди 1 година…

а ве ей , фантаzьорчетата ..а ве кой ви каZа че аz бай Ви Пентагонаки ..ше воюва директно при един евентуален конфликт м/у Пекин и Тайван ..?!..а ве я се спомнете бре ..ма Тайван е на над 180 км от сушата на Китай ..ма вижте историята ..нито Наполеон ..нито Хитлер ..които владеха цяла Европа не можаха да преджапат 30-тина км от материка Европа до Великобритания ...та Поднебесните ОриZоядчета / които апропо преZ 1979 г нахлуха с 600 000 армия в граничещия с тях Виетнам ...но бяха иZхвърлени от там най поZорно Zа нема и два месеца / ше преплуват 180 км и ше дебаркират в Тайван ..който сме гу наджуджали със супер модерни оръжеийн високотехнологични оръжейни системи като почнеш от самолети , минеш преZ ПВО и ПРО ..танкове ..оръдия ..РСЗО-ота и де що се сетиш ..кораби ..мораби ..коптери моптери и прочие ..всички брегове са с рълбоко ешалонирани отбранителни бетонни и други съоръжения ..които само чекат некой да припари Zа да го опраскат по пуна програма ..китайчетата не са тъпи и виждат как уж великая непобедимая най силната уж руска армия Zaтъна и се препъна в една Украйна граничеща по суша с РФ ..ние не бяхме въоръжили украинците ..както сме въоръжили тайванците и въпреки всичко украинците попилиляха мужиците ! само ние имаме потенциала да дебаркираме ..както и го направихме преz ВСВ в Сицилия..Италия ..Франция и в Япония ...само ние дебарирахме в Корея и водехме война едновременно с ким Ир Сен ..СССР и Китай..ние нямаме и намерение да се бием с китайците Zа Тайван ..тайванците с наша логистична помощ ще се справят отлично и това го zнаят в Пекин ! Не се е родил тоzи ..който може да потопи наш самолетоносач ..та камо ли два ..това е ненаучна фантасмагория !

Мина една година. Китай видя какво най-много може да направи срещу теб 'колективният запад', когато нападнеш някой - санкции! Само че, Китай няма как да бъде санкциониран. . Затова скоро ще си поиска своето.

В никакви зони не навлизат, те са си в Китай.

За 2-3 и китайците ще са опраскали Тайван, както путлеро-фашистите превзеха Киев и стигнаха до Берлин.

След провала на Прокси франчайза в Европа, Холишит планира сикуъл за Азиатския пазар с цел вдигане на рейтинга на закъсалата компания! Кауза пердута, ще ме извините за лошия френски!

До КГБ: Ние Русия ли сме?

САЩ могат да водят едновременно много войни.Конвенционални,технологични,икономически и политически.И са го доказали.Русия се препъна и сепльосна в украинската кал.Благоденствието постигнато с помоща но американски и европейски инвестиции и ноу хау свърши. Същото се отнася и за Китай.Благодарение на многомилиардните инвестизии на Запада и САЩ Китай се превърна в икономически гигант.Но също така може да се саморазруши защото е прекалено зависим от Западните пазари и технологии. Си се превърна в едноличен диктатор и много му се иска да ,,пробва”.За него катастрофата ще бъде бърза и огромна

Това неясно формирование "една държава с две системи " явно е нефелно и рано или късно ще изчезне. Лошото е, че САЩ пренася там украинския модел - въоръжава и насъсква тайванците.

До 4576 . Нещо се обърка,Турция взема България и Македония.

Не ,,колективния запад” ,а подкрепата за Украина от ,,колекнивният запад”

Кви са тия Джей бе дирници? Нещо като Би, като Еф ??????

ти остави Материк Патерик, как си представяш най многолюдната държава произвеждаща всичко да не може да вземе остров????? всъщност, няма непревземаем остров, особено ако граничи с китай и говори китайски.... Китай има най големия флот в света ... пълна блокада за 6 месеца по въздух и вода и приключват

на ФАЩ ще им се отвори втори фронт в Тайван, и изпращането на пенсията Пелоси няма да е достатъчно...

Самолетите на КНР си летят над своята територия о-в Тайван т.е. китайска.Та нищо не са нарушили от КНР.

и тайванчетата си го знаят, но подскачат като петлета около дънера....

То ходенето на фронта да не е като троленето за пари

ако сащ признават, ще тайван е част от Китай, защо техни самолети да не летят над тайпе? защото сащ са бандити и лицемери, само Рим е бил по зле

ДА НЕ ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ - УКРОПОСЕРКОВЦИ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР :)))

Китай не претендира, че Тайван е негова територия, а това е факт. Има около 10 държави в света, които признават Тайван за независим, но те са прекалено малки. Няма нито една голяма източна или западна страна ,която да приема Тайван за независим.

Няма в международното право термин ,,зона за отговорност,, .Това е САЩински термин за да създава напрежение и разширява контрола си навсякъде по света .

Много е жалко че хората затъпяха сериозно и науки като история са им чужди. Иначе щяха да знаят че едностранните санкции са началото на всяка една световна война досега.

До редактора тъунгер. Какво означава "Зона за отбрана"? Въздушо ространство ли е? прицелна далекобойност ли е? Какво е? От Козяк ли ви пращат за редактори бе неграмотници прости? И не трий!!!!!!!!!!!

ТЕЖКО И ГОРКО НА МАОИСТИТЕ ! АРМИЯТА НА ТАЙВАН - БИВШАТА ВЕЛИКА АРМИЯ НА ГОМИНДАНА, РАЗПОЛАГА С НАД 350 АМЕРИКАНСКИ И ФРЕНСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ, НАД 100 МОДЕРНИ РАЗРУШИТЕЛИ, ФРЕГАТИ И ПОДВОДНИЦИ 1500 ТАНКА И ДВЕСТА УДАРНИ ХЕЛИКОПТЕРА! ЧЕРВЕНИТЕ МАОИСТИ ЩЕ ЯДАТ БОЙ НА ПОЧИВКИ, ДОКАТО ВИЯТ ОТ БОЛКА И УНИЖЕНИЕ И ПРОКЛИНАТ ГОРЧИВАТА СИ СЪДБА ДОКАТО СЪБИРАТ ПАРЧЕТИИТЕ НА РАЗНИ НЕДОСДЕЛАНИ ЛЕТАЛА И ПАРЦАЛОПЛАНИ МЕЙД ИН ЧАЙНА !

Танкове за тикван.... Ще им ги хвърляме от космоса..... Всеки тикванец да бъде готов да умре за демокрация.... Население на НАТО да се подготвят за руски ракети не знам ама чипове за наши телефони телевизори и перални нема има пазете си телефона в близките 50г. А и заедно че се справиме.... :D

велика Япония също ще се намеси. Вече осемдесет японски разрушителя са дислоцирани около Тайванския проток и дебнат за китайски нарушители.

А НАСЕЛЕНИЕ НА САВЕЦКА РАССИА ДА СЕ ПОДГОТВИ ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ МУ ХА ХА ХА

Два американски самолетоносача , са къде има -няма 250 мили южно от Тайван. Чайнизите да не сгазят лука тоя път ми се чини....

...па чий го дирят там двата американки самолетоносача ?!?? Да не са се загубили или търсят проблеми ?!??

1,443,981,565. човека ако отидат с плуване и с лопати ще ги избият.

Китайските комуняги искат война. Малко им е от Япония през 2СВ.

Каква война, какви самолетоносачи, какви американци, ако китайците спрат износа за 2 седмици и щатите и Европа затварят....

Освен да почват да ги свалят, както е по международно право. После нека пак да навлизат. 1 ракета = 100 000 долара, 1 самолет = 100 милиона долара; скоро ще се откажат

Така,както е тръгнало,Русия влиза в Украйна,Китай в Тайван,а Турция на Балканите... Сегашния световен ред подкрепян от Запада се разпада и идва нов световен ред,но в различни граници.. Добре,че Турция я тресе от всякъде,та засега разширяването и ще се забави,а ние е време да си укрепим границата така,че и пиле да не може да прехвръкне. В момента сме една разградена кочина,политиците ни не струват и две пари,те се чудят,как да докопат властта за да крадат от европейските пари,биквално избираме 240 крадливи диваци,които после да ни съсипват животите. Прокуратура и съд няма,те се занимават единствено с най дребните мушички в държавата,затова и нямат ни едно спечелено знаково дело... не си ли оправим държавата нищо добро не ни чака!

Една ракета струва повече от 100 000 долара. Какво международно право? Тайван е призаната от петнайсетина държави, повечето от които дори не си ги чувал. Света не е признал Тайван за суверенна държаван. В това число и САЩ. Това международно право тук не важи. А и то е само на приказки. Най-големите бандити в света, американците, си го нарушават за добро утро и никой не им говори за международни права.

Ще слагаме тайванските знамена по профилните снимки скоро :))))))) Добре, че стожерът на демокрацията ще ги спаси :)))))

И представа си нямаш, какви лоши събития ще сполетят Китай, ако направи грешката да нахлуе в Тайван :–)

Няма как в Тайван да не са наясно, че американски военни са обсъждали помежду си, дали да не взривят заводите за чипове, ако Китай нападне острова. И се пита в задачата, тези не са ли приятели на Тайван? Как приятелите решаватат ей така да ти гърмят заводите... Последно, Тайван от Китай ли първо трябва да се пази или от САЩ.

Шило

Ще посмеят ли да се намерят? Щото после, два американски самолетоносача с цялата си групировка става на риф

ква блокада ве ..от там преz протока м/у Тайван и Поднебесните ориZояди минава над 52% от Световната корабна търговия ..а корабната търговия е 95 % от Световната търговия иZoбщо ..ти как мислиш..че ИндонеZия ..Виетнам ..Филипините ..Япония..Южна Корея..Сингапур ..да не ги иZреждам всичките ..включително и РФ ( от там минават и много техни транспортни кораби ) + Класическия Zапад : Великобритания..Германия..Франция..Италия ..Канада..Холандия и т.н.т. + САЩ ще стоят бадева и ше чекат ориZоядите да си правят блокада ..освен това Поднебесните ОриZoяди Zависят най много от Световната търговия ..понеже те се иZдържат от това ..ами ако некой друг на друго место им направи военно/търговска блокада ..ко праим ...?!..

"Китай, който претендира, че Тайван е негова територия"....Китай нищо не претендира, просто напомня факти, които някои умишлено са позабравили.....

Тайван е китайски остров, а не американски. Сега е моментът Китай да покаже на ФАЩ, че това е така! Както Тайван е китайски, така и Малорусия (Украйна) е руска. Американците да изчезват и от двата континента!