Китайската политика за 3 деца в семейство претърпя провал

Населението на страната може да е двойно по-малко през 2100 година

Обратно в новината

Коментари - Китайската политика за 3 деца в семейство претърпя провал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до 20-30 години пенсионните системи ще фалират. гответе се да работите цял живот.

При този огромен дисбаланс между мъже и жени, мъжете могат да си се плющят един-друг.

"Към 2021 г. Китай има огромен общ сексуален дисбаланс с около 30 милиона повече мъже, отколкото жени." Много тънка пропаганда вкарвате, явно днес ви е ден за заработка. 30млн на 1.5млрд население - в много западни държави съществува същия дисбаланс, но в обратна насока - повече жени от колкото мъже, но там не е проблем, нали така? А защо никой не прави на проблем факта, че средната продължителност на живота на мъжете е по-ниска от тази на жените?

Е на еврейската мафия. По точно Бжежински. Политика за регулиране на населението. Звучи ли ви познато? Великото зануляване.

Да си внесат деца от русия, както са внасяли врабчета навремето...

Тук във сайта, е пълно със такива. И се , размножават даже.

Бере Плодовете на Капитализъмът! Населението се Топи с Бесни Темпове!!

Анално изнасилен трол-педал.

щели да се изравнят,и кво излиза че света ще се управлява от китайци и негри.

това не е плод на капитализма, а на глупавите управленски решения. Китайците не им е за първи път. Преди трепеха врабчетата. При нас пикът на населението, или по-точно на обръщането на тенденциите на раждаемостта започват с масовото заселване на хора в градовете. Оня професор правилно го е отбелязал - липса на жизнено пространство. За тези, които не знаят дори към тоя момент китайските градове нарастват с жилищна площ по-бързо отколкото нараства населението, но въпреки това хората се бутат по 2-3 семейства в големи апартаменти.

АКО И ЗА ИНДИЙЦИТЕ ИЗМИСЛИТЕ ПОДОБНА СТАТИЯ, АКО И ТЕ СПОРЕД ВАС СЕ ЗАТРИВАТ КАТО НАЦИЯ, ЩЕ ПОЧНА ДА ВЛИЗАМ В ДИРА ЗА ДА СЕ ПОСМЕЯ МОЩНО ПРЕДИ ЛЯГАНЕ!!! ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ОТ КЪДЕ ВИ НАМИРАТ ТАКИВА, ГОТОВИ НА ВСИЧКО, НО ДА СПАЗВАТЕ ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ НА "ДЕМОКРАТИТЕ"????? НАМЕРИЛИ ЗА КОГО ДА СЕ "ПРИТЕСНЯВАТ"? ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Китай при 1,4 милиарда души мисли за увеличението на населението си, а България при под 6 милиона води анти политика срещу народа си и няма никаква политика за увеличаване на раждаемостта тук, никаква политика за задържане на хората в държавата дори, всичко, което се приема е все в противоречие с всякаква логика, води се чист геноцид срещу населението ни.. Нашата държава абсолютно нищо не прави за хората, а българите са най големите мазохисти в света, превърнати в роби на алчни феодали и крадливи политици..

След като са изтребили врабчетата, после са внасяли от любимият ви ссср. Сега ако русия не беше с отрицателен естествен прираст, можеше да си вкарат малко татаро-славянчета. Примерът ви с австралия е ирелевантен....в много щати в сащ също изтребват дивите прасета.... Врабчетата се хранят с насекоми, а прасетата с какво се хранят?

Великото зануляване от Давос. Збигнев Бжежински е бил съветник на кетайските правителства много години. Точно по темата за регулиране на населението. И ето плодове не закъсняват. Африка, Индия, Пакистан, Индонезия и т.н...скоро ще имат същите съвети за намаляване на " пренаселената "планета .

Планетата е пренаселена!

Напълно съм съгласен с вас. За жалост все още голямата част от населението мисли всичко това за конспиративни теории.

Ти май не си много умен!

Веднага им даваме българската рецепта - внасят си наши циганета (пардон ромчета), започват да им дават детски надбавки, безплатен ток и вода, разрешава се просията,джебчийството и изнасилването и ограбването на възрастни хора - не подлежат на наказателна отговорност - нарича се толерантност, и за има нема 20-30 години са станали 2 милиарда.

И защо населението на Земята трябва да расте? За да подържаме мизерията ли, като в Африка?

Моля да коригирате: 10,62 милиона бебета са родени в Пекин през 2021 г., което е значително по-малко от 12,02 милиона през 2020 г., Това са родените бебета з цяш Китай. Цяшото население на Пекие е 20 милиона.

Ама дупка-дупка и ключе-ключе не правят бебета.

Еве им се. Просто не им се гледат деца

8 млрд души се събират на под 9 000 кв.км, наредени през 1 метър (9 000 000 000 х 9 000 000 000 = 8 100 000 000 000). България има площ от около 111 000 кв.км.

От заглавието прозираше Стоян Гогов и се оказа, че е така. Оправи Космоса, а сега се е заел и с китайците. Досега работеше с други мерни единици 100-200 милиона години напред-назад, а сега понамалил - само до 2100-тна!!!

"30-те американски лаборатории от Украйна спешно бяха преместени в България, Румъния и Полша." Бааа Всичкия ли боклук който видиш пускаш в тая празна чутура ? Филтър няма ли никакъв ?

Това са Оправдания за да нямаш деца.

Има интернет има порно. Какви жени? Какви деца? Съдомиялната, пералнята и мултикулъра вършат повече работа от една жена. Проституткоте са евтини. Като ти потрябва - наемаш за един час. Що трябва да купуваш нещо за дълго време?

За сметка на това западният сатанински модел за без деца и джендърство е пълен успех.

Миналата година компартията приела политиката за три деца. Вече отчитат пълен провал. Китайците все още нямали по три деца. Петилетката за три години, три деца за една година. Така каза другарят Си.

Добре дошли в клуба на прецаканите камиларчета от т нар прогрес! А иначе казано егоизъм и тъпота!

Следят китайците с две деца, дали са направили трето. Не е нужно като в България да чакат 30 години за да разберат, като дадат по 10лв отгоре дали българките ще започнат масово да раждат по 5 деца.

И политика на 6 деца - все тая.Там момичетата се гледат като тежест.Всяко семейство се надява на момче, за да може наследството да си остане в родата(традиций...), а ако имаш момиче и зестра се плаща.Сами си го натаковаха китайците.

Не е защото е същия!

Където има много висшисти и университети - няма деца. Факт.

Не е проблема в наследството, това е само нюанс! Десетилетия на аборти сега си дават плода!

Само забрави да обясниш, че 90% от жените са такива, просто трябва да се появиш добре облечен, с айфон, да харчиш за салфетки и простибългарките веднага ще разпознаят платежосподобния господин за да го налазят. Всяка вечер може да се прибираш с нова простибългарка, така че защо да се занимаваш със създаване на семейство и да имаш пасивите на един постоянно изискващ субект до твоя портфейл?

Хората нямат желание да имат дете. Явно не четеш цялата стария. Защото са видели колко по-лесно е с едничко дете.

Спретваме една "специална операция" и веднага проблема с повечето мъже е решен.

милите ги дресираха за по едно дете - сега искат изведнъж да развържат гащите. Ми не става така...За сметка на та индийци, африканци, пакистанци, индонизийци наваксват ,и за китайци, и за европейци

Леко пояснение! Където има ЗАПАДНИ вишисти и университети няма деца! Да кажем в Индия, Пакистан, Бразилия, Аржентина, Араби, Африканци, Израелци ТАКЪВ ПРОБЛЕМ НЯМА! Защо? Защото какъвто ти е кумира/идола такъв ставаш и ти! Когато кумира ти е псевдо науката основана на еволюция и на всичко е резултат на случайност, най-логичното нещо е як егоизъм! Аз, моето и за мене! Кеф 24/7. Е да ама децата не са кеф 24/7. И без правилни ценности и цели, те просто нямат смисъл. Да не говорим че на целия запад реално държавата и частни фирми гледат децата! Родителите дори не се грижат за тях през деня! Е за това става въпрос, добре отгледан егоизъм подхранен с чувство за липса на какъвто и да е смисъл! Класическа СОЦ БЪЛВОЧ!

Партията каза - едно дете, три деца! Комунистически малоумници!

Нищо не са криели, яко аборти, или изхвърлено след раждането да мре. Те наука, те ти прогрес!

И колко са жените-висшисти в Бразилия или Индия? Защото за какво ѝ е на жената да учи, ако ще се ползва само за разплод и отглеждане на поколението?

Захвърлили " традиционните ценности" Затва имат по едно дете средно на семейство Нал тъй копейки смотани?

От къде копира тази статия, намирам я само в коментари на дирника? Общо взето съдържа руска пропаганда. Руснаците нищо не са саботирали, бяха облъчени с руската пропаганда за външна употреба като страничен ефект и масово отказваха да се ваксинират, нямаше и дисциплина при носене на маски. Щото гениалните руски пропагандисти превеждаха пропагандата за външна употреба не само на езиците, които се говорят в държавите на врага, но и на руски език (за да се засегнат и рускоговорящите врагове на Русия, намиращи се извън Русия). В Интернет няма граници и резултатът е налице - и руснаците в Русия бяха облъчени с пропагандата, която би трябвало да е насочена само към вражеските (от гледна точка на Русия) държави.

Джисъза , златка , джугани как па точно ходенето по малдивите ги спря да се размножават:)))

Освен децата, партията да каже и кога и колко да се е.ат!

Тесен му се видя Космоса на Стоян, та реши да се захване и с китайците!!!

Само за вашето ТКЗС ли трябва да пише?

за сметка на това евро политиката на територията да има кучерта, а не деца в семествата на туземците процъвтява!