Коментари - Китай забрани търговията с диви животни заради коронавируса, заразата тръгнала от пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спирам Пекинската патица по Ханойски, да не ме удари коронавирусът или по ключицата, ама Баце ще ми прати хеликоптер.

Болни от коронавирус има в тези държави, в които могат и правят на всеки болен изследвания и установяват от какъв вирус е заразен. В България казват само "вирусно заболяване" и ...толкова и не се знае от какво умира човек. Възхищавам се на китайците. Очевидно и в многомилионните им градове се установява за всеки болен точно от какъв вирус е заразен и така са открили непозната болест. Не е възможно такава болест да не е съществувала до сега никъде по света, но другаде не са я идентифицирали.

Тоти, личи си отдадеността на пролетарската идея. Ротфронт! Венсеремос! Обаче не ли наивно да се възхищаваш на хора, които пускат такива вируси... Какво ли подготвят по лабораториите си и най-вече : с каква точно цел? Не забравяй че в района има наистина развити държави като Япония, Корея (Южна разбира се ) и Тайван. Те не са засичали този вирус, така че очевидно не е нещо, което е съществувало. Замисли се ако беше съществувало и е толкова смъртоносно, защо не е избило милиони досега? Това че някой не може да идентифицира нещо не прави нещото по-малко опасно. Та поразмисли, ако можеш :-) Със здраве

Ами ти не се ли сещаш кой прави вирусите а. Ебола изтече от американска лаборатория чумата по прасетата също и сега този вирус

Тинтирли Минтирали.Вирусът е от лабораторията дето откриха през2016г. съвместно с французите .

в Китай въведоха строги мерки, които се изпълняват безусловно, представете си у нас али е възможно да се получи нещо подобно.....никога и по никаква причина

Сега разбрах, защо няма Кроманьонски човек жив. Ял е само диви животни!

Това стъпи ли в Бг ще измре половината страна преди да се разбере какво става.

помпай, помпай. паниката гарантирано стопява имунитета.

Аз съм за намаляване с поне 50 процента на народа.Пък който остане - съдба.

Четвърти регистриран случай в Япония, не четвърти смъртен! Аре без да всявате излишна паника! Оправете си новината!

Защо туристи от Китай- даже от центъра на заразата са пристигнали с полет до Милано и с автобус в Хърватия? Нали затвориха границите си? СЗО спи ли? Освен това, според мен, внимавайте със стоките, пристигащи ит Китай.

две точки станахме май.

Излишна паника. Нашите политици са далеч по смъртоносни и за сега няма ваксина срещу тях

това е Чернобил на Модерната Комунистическа Партия, не се плащите Брюксел ще ви бъдат Бавачки и ще ви спасят като добри Комунисти!

Български новини- хаха. Това вече не е новина- това се знаеше от началото. Няма ли един по- бърз мозък сред тези редактори на бългаски вестници? По-бързо препусвайте от чуждата преса.

Започна сел

Всички полети от Китай и за Китай да бъдат спрени

От Индия не тръгват такива болести, защото са вегетарианци. В Китай всичко се яде.

Я пак? Вижте некое филмче за заразните болести и да не земе се окаже, че Индия е най-големият развъдник за бактерии и вируси?

е, то е защото много хора там са бедни, а бедните живеят нехигиенично.

Всички подобни епидемии идват от месо - и този коронавирус сега, лудата крава от месо, свинска чума, птичи грип от месо... Няма такива страшни епидемии от ядене на тиквички или моркови. Ако не спрете то поне помислете за намаляване на консумацията на месо. Прочетете и за всички хормони с които инжектират животните. Аз съм вегетарианец и нямам никакви липси.

Има, има. Страхотни епидемии имаше в САЩ преди години от заразена със Салмонела маруля. Вегетарианците страдат от анемия поради липса на две незаменими аминокиселини.

Няма такова нещо. Прочети и се просвети, че нищо не ни липсва. Нямам анемия на 35 години съм и съм вегетарианец от 20 години

и след още 20 г. пак няма да ти липсва нищо. салмонелата по марулите и пр. е заради лоша хигиена /от изпражнения на болни животни/. съответно, биоторенето трябва да е с растителен компост. проблемът на вегетарианците и веганите е най-вече в цената на продуктите- алчността е заразна и тя ходи само по хората. животните тук са невинни.

Не е от марулята, а е от мръсотия по марулята идваща от животни. Най-опасните патогени идват от други животни и консумирането им. Не случайно хората готвят месото, защото стомасите ни не са пригодени да ядат сурово месо както е при хищниците. Да си видял тигър да си пече пържола?

Не знам,само да не се стигне до един момент когато ще се наложи за да се спаси човечеството да се нанесе ядрен удар по Китай ,за да се спре заразата !

Представете си тая огромна маса човеци /1.6 милиарда/ какви неща ядат !!

Що за психопат трябва да си, за да ядеш прилепи, коали, змии, маймуни и т.н.? Това е ужасно кръвожаден народ.

Или просто гладен.

Не е от глад, струва ми се. Просто са извратеняци.

жесток удар за нас безсмъртните .

Чета тук става въпрос за някакъв контравирус вече! :-)

Вируса е създаден от тях. Точно в този град те през 2016 г. откриха лаборатория точно за такива вируси .Да не се правят на ударени нещо са си изпуснали вирусите .Франсетата им помагаха .

Изпуснат е на пазара, ама защото не скат да подпишат споразумение с Говедария. ЦРУ има ваксина.

Нормално, там се яде всичко що мърда. Дали са прилепи или змии още не е ясно. А, че един от тази провинция е стъпил в Япония и се е оказал болен е плашещо. Според мен всички в този 40 млн. град са заразени.

Ъм... 40 милионен град? Ще е хубаво първо да четеш, после да коментираш....

ТОРС,Птичия грип и сегашния коронавирус тръгнаха от Китай по почти идентичен начин - консумация на необработена сурова храна! Тези китайци трябва да се научат най накрая,че не трябва да консумират такива храни,защото сами си докарват белята на главите,но и докарват на целия свят беля!

И тогава ще свърши храната на земята

Коронавируса има 3 % смъртност Новите пребоядисани комунисти и главатаря им Боки - 30% ........